Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy éjszaka Visegrádon

Egy éjszaka Visegrádon.
(A „Szex a Mátrában” történet folytatása.)

Augusztus elején férjem hivatalos útra ment külföldre, így végre lehetőségünk adódott, hogy megvalósítsuk Gábor javaslatát, és a hétvégén egy éjszakát Visegrádon töltsünk. Gyerekeimet anyámra bíztam, aki tudta miért megyek Visegrádra. Anyámmal nem volt titkunk egymás előtt, és csak egy megjegyzése volt:
- „Ne kezdjél nős férfival, abból csak baj lehet. Én mindig csak nőtlen férfiakkal csaltam meg apádat.”
Napok óta kánikula volt, így csak egy nyári szoknyát és egy vékony pólót vettem a fehérnemű fölé. Szombaton késő délután érkeztünk Visegrádra. Gáborék nyaralója a községből kivezető a Dunával párhuzamos utcában állt, a hegyoldalban. A tetőterében volt a hálószoba, belőle tágas terasz nyílt, amire a szomszédból nem lehetett rálátni. Miután lepakoltunk, végigjártuk a házat, körülnéztünk a kertben, végül kiültünk a teraszra. A kánikulai meleg már mérséklődött és mi élveztük a jó levegőt. Azt hiszem kicsit zavarban voltunk, nem tudtuk hogy kezdjünk hozzá ahhoz, amiért jöttünk. Ültünk, beszélgettünk, megvacsoráztunk. Kezdett besötétedni. A terasz korlátjára támaszkodva nézem a Dunát, amikor megéreztem, hogy Gábor áll mögöttem. Nem fordultan meg, szívem a torkomban dobogott az izgalomtól és a türelmetlenségtől. Kezdődik végre, gondoltam. Éreztem, ahogy a keze végi simítja a hajamat.
- Gyönyörű a hajad… és nagyon finom illata van – suttogta Gábor a fülembe. Összerezzentem, amikor a nyakamba csókolt finoman. Nem ellenkeztem, és ő tovább csókolta a nyakam, kezét a csípőmre tette, aztán a csípőmről lassan a hasamra vándorolt, majd a melleim következtek. Én továbbra sem fordultam meg csak támaszkodtam, a korlátra és lélegzetvisszafojtva élveztem, mit tesz velem. Próbáltam titkolni, mellbimbóim azonban elárulták izgalmamat. Éreztem, hogy odalenn is nedvesedem. A pólóm alá nyúlva egyszerűen kiemelte a melleimet a melltartóból és gyúrta-gyúrta finoman. Behunytam a szemem, ahogy egyik kezével mellbimbóm vette kezelésbe, a másikkal a szoknyám alá nyúlva a fenekem kezdte simogatni. Aztán kezével a fenekemről előrenyúlt a bugyimba, és ujjaival azonnal a puncimba merült. Lélegzetvisszafojtva, nagyokat sóhajtva élveztem, ahogy ujjai dolgoznak bennem, aztán egyik ujja rátalált csiklómra. Hatalmas sóhaj szakadt ki belőlem és egész testemben remegni kezdtem, ahogy körözni kezdett rajta.

Ellépett mögülem, és én kíváncsian vártam mi következik. Meg akartam fordulni, amikor éreztem, hogy a csípőmnél fogva közelebb húz magához. A teraszkorlátra támaszkodva engedelmesen hátrébb léptem és felkínáltam magam. Feltűrte a szoknyámat a hátamra, végig simította a fenekemet és lesimította róla a bugyimat. Hangosan felnyögtem, amikor megéreztem, hogy a farkával szétfeszíti szeméremajkaimat, és lassan, fokozatosan belém csúszik. Őrületesen jó érzés volt. Éreztem a vastag farkát, ahogy nyomul egyre beljebb és beljebb. Hátamhoz simult, megmarkolta melleimet és mozogni kezdett. Nyögdécselve élveztem, ahogy vastag dorongja ki-be járt bennem. Kis idő után szabadon engedte melleim és felegyenesedve, a csípőmbe kapaszkodva gyorsabb tempóra váltott. Hallottam a csattogó hangot, amint Gábor öle a fenekemhez csapódott keményen. Aztán lassabb tempóra váltott, és a hajamba markolt. Fejemet hátrafeszítettem, fenekemet még jobban kitoltam, amennyire csak tudtam. Gábor most nagyon gyorsan kezdett el mozogni, miközben hajamat húzta. Ahogy vadul lökött, melleim neki ütődtek a korlátnak. Nagyon élveztem, ahogy a vastag farka tombol bennem. Gábor egyik kezével a csípőmbe kapaszkodva, másikkal a hajamat egyre erősebben húzva, hogy az már fájt, kefélt és kefélt. A fájdalomtól és az élvezettől kiabáltam volna, de Gábor befogta a számat.
- Maradj csendben, a szomszédok meghallhatják – szólt rám és tovább lökte, vágta belém a farkát.
Egyre vadabbul kefélt, a korlátba kapaszkodva alig tudtam ellen tartani magam vad lökéseinek.
- Úúúú…Ez az…. Itt van, mind a tiéd…! – hörögte. A csípőmbe markolt, ahogy megfeszült, farka lüktetni kezdett bennem, szinte átlökött a korláton és éreztem, ahogy telepumpálja a puncimat.
Úgy éreztem percekig tartott, amíg minden egyes lökésnél vadul belém vágta magát, és én nyöszörögtem, nyögtem. Aztán kihúzta belőlem lankadó farkát. Mindketten lihegtünk, és én egy kicsit még kielégítetlennek éreztem magam. Nagy nehezen megfordultam.
- Ugye nem gondolod, hogy én így maradok itt, kielégítetlen?
Magammal húztam a fürdőszobába és mindketten a zuhany alá álltunk. A langyos vízsugártól felfrissülve úgy döntöttem, hogy most átveszem az irányítást. El akartam élvezni, orgazmushoz akartam jutni.
- Gyere, menjünk vissza, de most a szobába! – utasítottam.
A szobában az ágyra heveredtünk most már mindketten ruhátlanul, és én szemügyre vettem fél-merev szerszámát. Szemébe néztem és kezembe vettem. Elkezdtem izgatni, szerettem volna minél előbb magamban érezni. Amikor újra kemény lett hátrébb csúsztam, hogy közelről is szemügyre vehessem a dorongot. Lassan ajkaim közé engedtem majd kivettem. Gábor nagyot sóhajtott, folytattam hát a kényeztetést. Ismét ajkaim közé csúsztattam, egyre mélyebben a számba fogadva, de ügyelve, hogy mindent láthasson, ha akar. Hátra is dőlt és kéjesen figyelte, ahogy lassan bólogatok rajta. Néha kicsit megszívtam. Aztán félig a számba engedve finoman harapdáltam.
- Fantasztikus - ahogy csinálod – sóhajtotta.
Kőkeményen feszült a számban. Ajkaimmal kezdtem el ütemesen izgatni. Aztán újra a számba engedtem, és a ritmusosan bólogattam. Nagyon élveztem a játékot. Ilyen vastag farok még nem járt a számban.

Teljesen felizgultam, és alig vártam, hogy végre beleüljek. Felültem, hogy ráereszkedjek, de Gábor visszafektetett a hátamra, szétfeszítette a lábaimat és határozottan belenyalt pinámba. Kicsit hátradőlve, sóhajtozva figyeltem, ahogy nyalogatja a szeméremajkaimat, s nyelvével felfedezi pinám minden kis rejtett zugát. Nyelve mellett két ujját is belém nyomta, és ott benn a hüvelyemben mozgatta, őrületes élvezetet okozva ezzel. Csípőmet emelgetve élveztem, ahogy a szájával, nyelvével kényeztet. Valahol nagy gyakorlatot szerzett, vagy nagyon szerette az orális szexet, nem tudom, de őrületesen jól csinálta. Ajkaival simogatta a csiklóm, majd nyelvével vette kezelésbe. Én meg fel-felnyögve, fejét a combjaim közé szorítva, néha a lehető legszélesebb terpeszben és egész testemben remegve, csípőmet vadul dobálva élveztem a játékát. Valami eszméletlen nyelvmunkát végzett.
- Elééééég…! – szakadt ki belőlem egy idő után – szeretnék beleülni.
Erre Gábor hátára fordult, és felkínálta meredező dákóját használatra. Lábamat átvetettem a derekán fölé térdeltem, a puncimhoz igazítottam és egy elégedett sóhajjal ráengedtem magam. Egy ideig nem mozdultam, csak élveztem a vastagságát magamban. Gábor néha megmozgatta magát bennem. Aztán a kéjtől remegve mozogni kezdtem. Élveztem, ahogy teljesen kitölti a bensőm. A végét valahol a gyomromban éreztem, a hüvelyem teljesen szét volt feszítve. Gábor combjára támaszkodva csípőmmel előre hátra mozogtam, hol körkörös mozdulatokat tettem a csípőmmel, hol lovaglómozgást végezve élveztem a vastag rúdját.

Még mindig a combján támaszkodva emelgetni kezdtem a csípőm és erősen szorítottam őt a hüvelyemmel. Két-három mozdulat után egyre ködösödő tekintetén láttam, próbálja magát keményen tartani. Kevés sikerrel, mert ő is nyögni kezdett.
Gyorsabb lovaglómozgásba kezdtem. Egyre jobban felizgatott, ahogy a vastag dorongján mozogva, csiklóm folyamatosan Gábor farkához dörzsölődött. Éreztem, lassan elindulok a beteljesülés felé. Hüvelyem szorosan ráfeszült Gábor szerszámára, és ölemből elindult a remegés a gerincem mentén és én hangosan felsikoltva értem a csúcsra. Életem egyik legjobb orgazmusa tört rám. Egész testemben remegtem, sikoltoztam, azt hiszem nem voltam teljesen magamnál. Gábor feszesen tartotta magát, és hagyta, hadd mozogjak úgy, ahogy nekem jól esik. Az orgazmustól remegve teljesen felnyársaltam magam. Szinte szétrepedtem, és nem akartam, hogy befejeződjön. Hosszú percek múltán is csak lihegtem, lihegtem és nagyon boldog voltam.
- Ez nagyon jól esett! – súgtam Gábor fülébe, nyakát átölelve. – Már nagyon kellett.
- De ezzel még nincs vége, hosszú lesz az éjszaka… – súgta és megmozdította még mindig bennem feszülő dorongját.
Leemelt magáról és gyengéden megcsókolt.
- Tudsz járni? – kérdezte.
- Megpróbálok.
- Akkor gyere, frissítsük fel magunkat!
Kézen fogott, és én remegő lábakkal, rogyadozva indultam utána a fürdőszobába.

Együtt léptünk a zuhany alá. Gábor magához ölelt és én szinte elaléltam nedves testének érintésétől. Simogattuk egymást, élveztem, ahogy Gábor ujjai végig simították a bőrömet, megmarkolta a fenekemet, majd ujjai lejjebb csúsztak, a szeméremajkaimra és felnyögtem, amikor ujjai elérték céljukat, és a nedves puncimba csúsztak. Némi tusfürdő került a szivacsra, aztán Gábor alaposan végigmosdatta a testemet. Tetőtől talpig bejárta, dombokat és völgyeket, és az illatos hab végigcsúszott a testemen. Aztán cseréltünk, és most én leltároztam fel az előttem álló testet. Alaposan megmostam merevvé duzzadt ékességét, hátrahúzva a bőrt, a végén már acélkeménységűvé vált testrészen.
Lemostuk a tusfürdő maradékát, majd Gábor egy utolsó ellenőrzésre indult, ezúttal a száját is igénybe véve. Letérdelt elém, és puha szájával és nyelvével ellenőrizte, hogy kellően sikerült-e megmosdatni ezt a tájékot is. A falnak dőlve élveztem, ahogy a nyelve bejárta ágyékom minden zugát, rátapadt duzzadt csiklómra. Halk sikolyok visszhangoztak, ahogy két ujja belém csúszott, tovább fokozva izgalmamat. Aztán felegyenesedve megcsókolt, és saját ízemet éreztem ajkain.

Miután végeztünk a fürdőszobában, ismét az ágy felé vettük az irányt. Már teljesen beesteledett. Gábor előkészített néhány gyertyát, így a lángok halvány fényében hanyatlottunk az ágyra. Az egész éjszaka előttük állt, hogy vágyainkat kielégítsük. Még összebújtunk egy kicsit, de aztán a hátára fordítottam Gábort, kezembe vettem félig merev szerszámát és finoman masszírozni kezdtem. Már a második-harmadik mozdulatnál bekeményedett! Csak figyeltem ezt a gyönyörű darabot és percekig csak simogattam. Gábor néha-néha megrándult, és szaporábban kezdte venni a levegőt. Éreztem, hogy egyre jobban felizgulok. Nem bírtam tovább, gyengéden és nagyon lassan a számba engedtem a makkját. Felhördült, ahogy igyekeztem minél mélyebbre engedni. Gábor felnyögött, és nagyokat sóhajtva élvezte tevékenykedésemet. Nyelvemmel körbesimogattam makkját, majd kiengedtem számból.

Újra és újra végig pusziltam az oldalán a tövéig majd vissza. A hegyéhez visszaérve aztán megint számba engedtem. Elismeréssel adóztam méreteinek, vastagsága erősen feszítette a számat. Amennyire csak tudtam, ajkaimmal szorítva beljebb engedtem és vissza. Gyorsabb tempóra váltva kezdtem el szopni nagyokat bólogatva. Néha meg-megszívtam makkját, fogaimmal gyengéden megérintettem makkja alatt, mintha leharapnám. Kisebb fájdalmat okozhattam ezzel neki, mert megfeszítve magát odébb csúszott az ágyon mintha menekülni akarna, ezért ajkaimat ismét rászorítva, fejemet néha ide-oda forgatva gyorsabb tempóban kezdtem el szopni. Gábor a fejemre tette a kezét és beljebb akarta nyomni a számba a farkát

Amikor a torkomhoz ért fulladozni kezdtem, erre elengedett. El akartam húzni a kielégülését. A férjemnél gyakorta alkalmaztam, hogy az utolsó pillanatban ujjammal elszorítottam a pénisz tövénél az ondóvezetéket. Most ezt tettem Gáborral is. A hatás óriási volt. Az egész teste megfeszült és ívben meghajolt, vonaglott, hatalmasakat nyögött és próbált szabadulni, de hiába. Megvártam, míg lecsillapodik, aztán folytattam a szopást. Háromszor ismételtem meg aztán megkegyelmeztem neki. Már régebben elhatároztam, hogy ha egyszer leszopom akkor engedem a számban elélvezni. A férjem sosem engedte meg, és én nagyon kíváncsi voltam a sperma ízére.

Közben szinte önkéntelen mozdulattal az ujjam benyomtam a puncimba, és ujjazni kezdtem magam. Izgató volt a tudat, hogy Gábort és magamat is izgatom egyszerre. Egyre szaporábban bólogattam, élvezve, ahogy a kemény fasz feszíti a számat. Gábor is egyre erősebben sóhajtozott, nyögött, ahogy a férfiasságán dolgoztam. Közben kihúztam magamból ujjamat, és a csiklómat kezdtem simogatni. A lábaim már remegtek, mint a kocsonya, amikor éreztem, hogy a pénisze még jobban megduzzad a számban, Gábor megemelte csípőjét és egy ordítással is felérő nyögéssel a számba spriccelt. Bár készültem rá mégis meglepett az első adag sperma érkezése. Rettenetesen soknak éreztem és hiába próbáltam lenyelni folyt ki a szám szélén a nyakamra, mellemre. Gábor további hat-hét adagot lőtt a számba szerencsére csökkenő mennyiségben. Nyeltem a sok spermát, ahogy csak bírtam. Nem volt annyira kellemetlen, mint vártam, a gyomrom sem tiltakozott ellene. Addig szopogattam és nyalogattam tisztára, míg le nem lankadt, Kimerülve hanyatlottam a párnámra, Gábor mellé.

Nem tudom mennyi ideig pihentünk aztán Gábor hirtelen magához ölelve fölém támaszkodott, és az újra életrekelt dorongját puncim bejáratához illesztette, de nem hatolt belém, hanem csiklómat kezdte simogatni makkjával az őrületbe kergetve ezzel engem. Egész testem remegett a vágytól, a csípőm vonaglott, fel-le emelgettem, köröztem, próbáltam magamba csúsztatni rúdját.
- Tedd már belém! –nyögtem könyörögve.
Egy kicsit még kérette magát aztán egyetlen lökéssel tövig vágta magát belém, teljesen felnyársalva a fantasztikus, vastag dorongjára. Levegőt alig kaptam, és éreztem, hogy csak izmaival mozgatja magát mélyen valahol a gyomrom környékén. Felnyögtem, ahogy kihúzta magát belőlem teljesen, majd újra tövig belém nyomta. Száját a mellbimbómra szorította és finom nyelve felváltva körözött bimbóimon. Lábam átfontam a derekán, a kezemmel a fenekét markolva, igyekeztem minél mélyebbre tolni, hogy még jobban kitöltsön. Fantasztikus volt, ahogy teljesen kihúzta magát belőlem, majd újra teljesen belém merül. Hallottam puncim cuppogását Gábor lihegését, nyögéseit.
Csípőm mozgatásával igyekeztem biztatni, hogy váltson gyorsabb tempóra, mert élvezni akarok. Gábor gyorsított, egy pillanatra kinyitva szemem láttam, hogy melleim ugrálását figyeli és gyorsít. Hosszú percekig lökött így és olyan élvezetben részesített, amit még nem éreztem soha. Kemény lökéseivel ezerféle módon feszítette szét lüktető puncimat. Izmos karjába kapaszkodtam, ő gyors tempóban lökött, én a lábaimmal a derekát préseltem és éreztem, eljött a vég. Forgott velem az ágy, a szoba, Gábor egyre őrültebb tempóban pumpált, a testem ívbe feszült és hirtelen egy elfúló sikoltással elélveztem. Aztán már csak arra emlékszem, hogy Gábor lassulva mozog még bennem, majd kiszállt és lihegve mellém feküdt, én meg elszenderedtem.

Arra tértem magamhoz, hogy Gábor a hasamat és a combjaimat simogatja.
- Hány óra van? – kérdeztem és rámosolyogtam. Teljesen elvesztettem az időérzékem.
- Elmúlt éjfél. Jól vagy? – kérdezte kissé aggódó hangon – megijesztettél, azt hittem először, hogy elájultál. Elég volt mára, aludni akarsz?
Hozzábújtam. Régen nem éreztem már, hogy ennyire jó hozzábújni valakihez.
- Igen, de előtte, csináljuk még– mondtam, és hasra fordulva a fenekemet az öléhez dörzsöltem.
Alig, hogy kimondtam, már éreztem, ahogy dorongja feszíti szét a puncimat és furakodik belém.
- Te akartad! – mondta és a hónom alatt megmarkolta mindkét mellem. Elég jól kitágultam már az este folyamán, így akadálytalanul most akadálytalanul dughatott. Nagyon izgalmas érzés, ahogy hátulról karóba vagyok húzva. Lassan kezdett mozogni bennem és közben ujjaival mellbimbóimat morzsolgatta. Aztán elengedte melleimet, keményen megmarkolta a csípőm és megkezdődött az igazi baszás. Őrületes tempóban, tövig vágta belém a farkát, az öle keményen csattogott a fenekemen. Én meg csak lihegtem, nyögtem, hangosan élveztem, ahogy keményen döngetett. Néha úgy éreztem, hogy betört a méhembe is, mert néha nagyon fájt. És én csak lihegtem, nyögtem, kiabáltam és próbáltam tartani magam.
- Vigyázz egy kicsit rám – kiabáltam vagy nyögtem neki.
Lelassított de csak egy pillanatra aztán váratlanul egy nagyot csapott a fenekemre és tövig belém vágta magát újra és tenyere megint csattant a fenekemen.
- Ne bánts – kérleltem lihegve.
A válasz újabb csattanás volt, már sajgott a fenekem.
- Kérlek, ne bánts – sóhajtottam volna, de nyelve a számba furakodott.

Gábor ismét megmarkolta csípőm, és újra keményen gyötörni kezdte pinám. Fájdalmamban felkiáltottam, ahogy a farkát szinte a gyomromba tolta. Azonnal lassított, és egyik kezével lábam közé nyúlva izgatni kezdte csiklóm. Egész testemben remegtem. Kemény és vastag farka dugattyúként dolgozott bennem, és ahogy fokozódott izgalmam, már nem éreztem fájdalmat sem. Gábor újra gyorsított, keményen lökött és csiklóm és puncim együttes gyötrése meghozta gyümölcsét. Az orgazmus hirtelen tört rám, hüvelyem görcsösen ráfeszült a farkára, én nem bírtam tovább tartani magam, hirtelen összefolyt előttem minden. Gábor a csípőmnél fogva hatalmas lökésekkel kínozta tovább görcsölő pinámat. Orgazmusom ködén keresztül hallottam az ő hörgését és a meggyötört puncimban éreztem faszának vibrálását, rángatózását, ahogy belém élvezett. Aztán elsötétült minden és én belezuhantam egy álom nélküli alvásba. Nem érzékeltem semmit, nem tudom Gábor mikor szállt ki belőlem. Nem tudom, hogy betakart-e?

Ebben a kóma-szerű alvásban egyszer csak azt éreztem, hogy valaki a hajamat akarja letépni rólam a fejbőrömmel együtt, és közben egy női hang azt üvölti :
- Azonnal takarodj az ágyamból, te büdös kurva.
Még midig nem voltam magamnál, a szemeimet sem tudtam még kinyitni, de éreztem, hogy valami nagy baj van. Még mindig félálomban, csukott szemmel, kiugrottam az ágyból. Abban a pillanatban a kéz elengedte a hajam és iszonyatos erővel pofon vágott úgy, hogy majdnem visszaestem az ágyra. Az egész fejem belerendült, az arcom sajgott de még mielőtt felfogtam volna, hogy mi is történik, az arcom másik felén csattant a második pofon.
Erre már magamhoz tértem, kinyílt a szemem és felemeltem a kezem védekezésül, de nem jött több pofon. Ott álltam teljesen meztelenül, egy magából kikelt arccal üvöltő nővel szemben, aki elnevezett mindenféle szemét ribancnak, kurvának és aki egyre azt hajtogatta, hogy takarodjak a házából. Mát felfogtam, hogy Gábor felesége kapott rajta minket és tölti ki rajtam a dühét, Kétségbeesetten néztem körül, de Gábort nem láttam, az ijedtségtől majdnem bepisiltem, reszketve-remegve kapkodtam fel a padlóról ruhámat, cipőmet és rohantam a fürdőszobába. Kapkodva elintéztem a legsürgősebbet, és magamra kaptam a szoknyámat, pólómat. A bugyimat és melltartómat nem találtam de nem mertem visszamenni a szobába megkeresni, annyira féltem a dühöngő feleségtől, aki még mindig ontotta rám a szitkokat. A fürdőszobából kilépve a táskámba botlottam, felkaptam és rohantam le a lépcsőn, ki a házból. A kapun kiérve egy férfi ragadta meg a karom. Ki akartam tépni magam a kezéből, de a hangja megállított.
- Hová rohan, várjon egy pillanatra, a Gábor öccse vagyok, jöjjön, hazaviszem.

Meggyőző hangon biztosított, hogy nem akar semmi rosszat, csak haza akar vinni. Beültetett a ház előtt álló kocsi hátsó ülésére. Nagyon össze voltam törve. Mocskosnak és megalázottnak éreztem magam. Engem még soha senki nem pofozott meg. Ez is fájt, de a szégyen sokkal jobban, amiért egy megcsalt feleség jogos szidalmazását kellett elviselnem. Be kellett látnom, hogy anyának volt igaza, erkölcsileg teljesen helytelen volt, amit tettem és rögtön megfogadtam, hogy nős férfival soha többé kezdek. Hálás voltam Gábor öccsének, amiért hazavitt és egész úton néma maradt, nem faggatott.

A visegrádi rosszul sikerült hétvége következmény az lett, hogy felmondtam az állásomat és egy hónap múlva már agy másik vállalatnál voltam építésvezető. Az ott történtekről majd egy más alkalommal írok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
AELM. ·
Én nem olvastam az első részt, de nekem az nagyon tetszik.Kellemes. :heart_eyes:

story ·
Jó történet, egyébként ezzel a Gáborral utána tartottad a kapcsolatott? Igazságtalan hogy a felesége téged ütött pofon!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: