Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy éjszaka a kollégiumban

Még alig múltam 26, amikor felvettek egy kollégiumba nevelőtanárnak. Nagyon örültem ennek a munkának, tekintve, hogy a diplomámmal normális tanári állásra nem sok esélyem volt. Fiatalságom ellen a tapasztalatlanságom szólt, mellette pedig az, hogy így talán könnyebben kijövök majd a diákokkal.

Kálváriám egy viharos nap még viharosabb éjszakáján kezdődött.

A már három napja tartó hóvihar miatt rendkívüli szünetet rendeltek el szerdával, így akik közelebb laktak, bátrabbak voltak, vagy a szülők értük jöttek, hazautaztak. Akadt azonban egy 25-30 fő a koliban, akik csak több átszállással tudtak volna hazamenni, így bentragadtak a "gyűlöletes" épületben. Ezáltal nekem is maradnom kellett - őszintén megvallva nem sok kedvem volt fel-le grasszálni a szinte teljesen üres folyosókon, de legalább kevesebb dolgom volt.

Aztán csütörtök éjjel a vihar miatt elment az áram. Le akartam menni a tanárihoz, hogy telefonáljak az áramszolgáltatónak, csináljanak valamit. Útközben azonban rossz folyosóra kanyarodhattam le, mert a tanári ajtaja helyett egy nyitott szoba előtt álltam, ahonnan fura hangok szűrődtek ki. Nem nevezném feltétlen kíváncsiskodásnak, hogy beljebb léptem, hiszen az volt a dolgom, hogy ellenőrizzek mindent.

- Minden rendben van idebent? - érdeklődtem meg a teljes sötétségtől. Az ablakon be volt húzva a sötétítő, így lámpa nélkül este 8 körül már semmit nem lehetett látni.
- Persze tanánéni’, minden a legnagyobb rendben - jött a válasz egy fiútól, akinek egyáltalán nem volt ismerős a hangja hirtelen. Egyik társa viszont felnevetett mellette, akit megismertem. Rögtön betájoltam magam, hogy valami úton-módon a 13-14. évfolyam folyosójára keveredtem.

Ekkor hirtelen felgyulladt a szobában egyetlen kislámpa, én pedig megláttam, hogy 3 fiú ül félmeztelenül, saját farkát markolászva az összetolt ágyakon.
- Akkor én megyek is - szóltam, de valahogy földbe gyökerezett a lábam.
- Nem száll be maga is? Sokkal izgalmasabb lenne egy puncira verni a farkunkat - mondta pimaszul az a fiú, aki előbb is válaszolt. Továbbra sem tudtam mozdulni, tekintetem a beszélő srác méretes péniszére tapadt. Ekkor felállt Gyuri, akinek a nevetését felismertem. Ő 21 éves, magas, jó testfelépítésű srác volt, kigombolt farmerjából merészen kandikált előre kemény farka. Hozzám lépett, bezárta mögöttem az ajtót, és az ágyhoz tessékelt.
- Ez lesz a mi kis titkunk - súgta a fülembe és megcsókolta a nyakamat. Teljesen le voltam dermedve a látottaktól ahhoz, hogy reagálni tudjak pofonnal vagy csókkal közeledésére.

Ahogy a fénykörhöz közelebb értem felismertem a másik két fiút is. Mindketten másodikosok voltak a felnőttképzésben. Azonnal átfutott az agyamon, hogy legalább nagykorúakkal vagyok egy szobában - puncim pedig bizseregni kezdett a merevedező farkak látványától.

Gyuri volt a helyzet magaslatán: - Ő Gabi néni, a nevelő tanárunk - mondta, mintha be kellene mutatni. - A srácok pedig Feri és Robi. - Mutatott először a beszélő fiúra, majd a csendes harmadikra.

Gyuri az a fiú volt a koliban, aki miatt nagyon bántam, hogy már 26 vagyok. Nem voltak hiú reményeim vele kapcsolatban, de most örömmel vettem, hogy ilyen helyzetben lehetek, és pont vele.

A fiúk széthúzódtak, Gyuri leültetett, mellém telepedett, a másik két fiú szemben helyezkedett el. - A legnagyobb tiszteletet várom el - mondta szigorúan a többikenek, majd elmosolyodott, és rám nézve folytatta - Ugye nem baj, ha most tegezni foglak? - Mi? Nem, dehogy - motyogtam magam elé.

- Akkor, vetkőzöl, vagy vetkőztesselek? - kérdezte sürgetőleg, teljesen egyértelművé téve, hogy itt ő a főnök, nem csak felettem, a másik két fiú felett is. Lassan levettem a pulcsimat, ami alatt csak egy trikó volt, melltartó nélkül. Megkeményedett mellbimbóimnak nagyon megörültek a srácok. Mire kibújtattam a fejem a garbónyakból a szemben ülő srácok már verték a farkukat.

Gyuri a hátam mögé térdelt, újra éledő farka megbökte csigolyámat. Lassan simogatni kezdte a melleimet, majd csókolgatni a nyakamat. Én csak ültem ott, mint egy báb, és tűrtem. Ahelyett, hogy átöleltem, megfordultam, visszacsókoltam volna. De Gyurit ez nem zavarta, sőt, mintha direkt előadást akart volna tartani a másik két fiúnak: Tessék, így kell egy nőt a végtelenségig felizgatni.

Óvatosan lehúzta vállamról a pántokat, és melleim alá tornázta a trikómat. Kibuggyanó - elég nagy - melleim láttan a két fiú gyorsabban kezdte verni farkát, gondolom akkor vált kissé izgalmasabbá a mutatvány - számukra, én már majd megőrültem a vágytól, hogy végre lejjebb is haladjon már az a kíváncsiskodó két kéz, kövesse útjukat az édes száj... Végre magamhoz tértem, és megfogtam a kezét. Eltávolítottam magamtól, de csak, hogy szembefordulhassak vele. Ahogy letérdeltem, alig értem valamivel feljebb, mint a válla. Magamra kulcsoltam a kezét, lassan csókolgatni, nyalogatni kezdtem a vállait. Óvatosan haladtam feljebb és előrébb a nyakához, majd az ádámcsutka vonalánál kicsit megálltam.

Ő eközben hátamat és fenekemet simogatta, kőkeményen előremerevedő farka éppen hozzámért lábaim között. "Szinte ráülhetnék, olyan kemény és hosszú" futott át az agyamon, ahogy egy kicsit közelebb nyomult hozzám.

Elérve a száját óvatosan puszilgatni kezdtem, első csókja gyengéd és visszafogott volt. A nyelvét se mozdította meg, amíg én nem nyomultam a szájába. Ezután már szenvedélyesen csókolóztunk, kezeink pedig mohón ismerkedtek egymás testével. Hátának minden egyes izma jól kitapintható volt, én pedig kéjesen simogattam az odaadó testet, miközben ő már a nadrágomba nyúlt, éreztem bőrömön forró kezének nyomát. Semmi mást nem akartam, csak meztelenül aláfeküdni, majd rá. Érezni akartam, ahogy minden porcikájával azon dolgozik, hogy elélvezzen, hogy elélvezzek. Magamban akartam tudni férfiasságát. Hogy értésére adjam, ennél zöldebb sosem lehet már a jelzés, megmarkoltam fenekét, és még közelebb húztam magamhoz. Közben éreztem, hogy farka újból végigszánkáz lábaim között.

Megcsókolt, majd lehajolt, hogy melleimmel ugyanazt eljátsza, mint ajkaimmal. Eddigre a külvilágot már teljesen kizártam, arról, hogy a két fiú ott van, csak a csattogó fitymák adtak jelet.

Lefeküdtem, hogy jobban tudja nyalni és szopogatni mellbimbóimat. Ő pedig készségesen tette ezt. Óvatos mozdulatokkal csúszott aztán lejjebb a hasamhoz, gyengéd puszikkal borzolta tovább idegeimet, majd a farmerom kigombolásán fáradozva köldökömet kezdte nyalogatni. Előjáték volt ez a kinyalásomhoz. Ugyanolyan hévvel, és részletességgel cupogott egykori zsinórom hegén, mint később hüvelyemben.

Segítettem neki levenni nadrágomat, majd irányítottam a fejét, hogy haladjon lefelé. Először csak keze követte a kijelölt utat, bugyimon keresztül simogatta kéjtől égő szeméremdombomat, majd haladt egyre mélyebbre combjaim közé. Jobb kezével melleimet simogatta.

Én csak feküdtem és élveztem, amit kapok, simogattam a fejét és haját, mintegy köszönve, hogy mit meg nem tesz élvezetemért. Közben oldalra fordítottam a fejem, és láttam, hogy Robi farkából megindul a spermája. Önkéntelenül tátottam ki a számat, melynek következtében hamarosan hatalmas adagot nyelhettem le. A fiú óvatosan célzott belém, nem engedte farkát a számba. E jelenet után Gyuri felkúszott mellém, abbahagyva előző izgató tevékenységét, szájon csókolt. - Még csak én vagyok neked, aztán, ha akarod, leszophatod őket is, de meg nem dughatnak. Nem foglak lepasszolni, ha már végre az enyém vagy. - Ezzel nevetni kezdett.
Kihasználtam a hirtelen adódott lehetőséget, kicsusszantam alóla, és a hátára fordítottam. Hagyta magát.

Lassan csókoltam. Pici puszikat adtam a szájára, többet akart, éreztem, de én azért is megszakítottam a csókot. Hosszasan játszottam ezzel, cuppanós puszikat váltottunk, kezeit az ágyon tartottam, így nem tudott rászorítani saját szájára. Aztán vadul csókoltam meg, befurakodtam a szájába, hosszasan kergettem nyelvét, és megharaptam alsó ajkát, amit aztán bekaptam és szívogattam. Elengedtem bal kezét, és lefelé vándoroltam kidolgozott felsőtestén.

- Nem látunk semmit - szólalt meg először, sértődötten Robi. Átfeküdtem a másik oldalra, ne legyen panasz. Kínzóan lassan haladtam Gyuri farka irányába. Próbáltam elkerülni az elkerülhetetlent. Fogalmam nem volt, mit reagálna, ha egyszerűen a fülébe súgom, hogy sem a haverjait, sem őt nem fogom leszopni, mert ezt igazán utálom. De azért haladtam férfiassága felé, ami nagyon kívánatosan tornyosult ágyékából.

Először csak simogattam, miközben a hasát és farka tövét puszilgattam. Gyurit nem zavarta, hogy láthatóan lelassultam, gyengéden tolta a fejemet lejjebb és lejjebb, de nem erőltetett. Talán pont ezért is kicsit felbátorodtam, és felfelé csúsztattam számat. Nem csak a lassúságom miatt tűnt hosszúnak ez az út.

Ahogy elértem a makkot, ritka késztetést éreztem, hogy amíg csak bírom számba engedjem. Ez láthatóan nagyon tetszett lovagomnak, de még akkor sem irányítottam a fejemet, engedte, hogy úgy és azt csináljak, ami nekem jól esik. Miközben egyre jobban beszívtam magamba farkát, néztem az arcát, és örömmel konstatáltam, hogy az élvezettől behunyta szemét, lassabban lélegzett, mint korábban. Folytattam, amit elkezdtem, óvatosan kihúztam a számból péniszét, szorosan megfogtam a tövét, majd másik kezemmel fitymáját toltam le teljesen makkjáról, amit ismét számba vettem. Nyalogattam, szívogattam, miközben kezemmel utánoztam, amit előbb számmal csináltam. Óvatosan nyalogattam körbe forró farkát, majd hirtelen meggondolva magamat, el- és kiengedtem a farkát, majd csupán nyalogattam a tövétől egészen a hegyéig, és vissza. Gyuri diktálta a tempót, nekem csak arra kellett ügyelnem, hogy mindig rajta legyen a szám. Hirtelen azonban letolt magáról.

Felállt az ágy szélére húzott, és óvatosan a számba tolta farkát. Pár másodperc után kihúzta, és hátrább lépve a melleim közé simította ékességét. Két kezével összenyomta őket, és lassan mozogni kezdett. Mindig vágytam arra, hogy ezt kipróbáljam, de kimondani sosem mertem volna. Élveztem, ahogy enyhén szorítja melleimet, hogy közelről láthatom minden egyes rezdülését farkának, hogy érzem az illatát, a vérének lüktetését. Egyre gyorsabban és erőteljesebben mozgott. Megfogta a kezemet, és rátette a melleimre, hogy én határozzam meg a szorítást. Megfogta kétoldalt a fejemet, és ráhúzta a makkjára, hogy minden "előretörésnél" nyaljam meg, szívogassam kicsit. Így az előváladéka már a számba érkezett. Ha ezt nem éreztem volna is tudom, hogy közeleg a csúcsra, mert tempóját megváltoztatta, szorítása enyhült. Néhány lökés után aztán megindult forró spermája. Jutott belőle a számba és a melleimre is.

Rásimította kezeit enyéimre, enyhén szorított rajtuk, és így várt kicsit, míg lüktető farka el nem csitult.
- Nézd, hogy elfáradtak ők is - mondta mosolyogva. Csak akkor vettem észre, hogy Robi és Feri félmeztelenül, egyre petyhüdtebb farokkal édesdeden alszik. - Kicsit, mintha elpuhultunk volna tőled - szólt, miközben lehajolt, hogy megcsókoljon - be kellene, hogy keményítsünk - mondta ezt már hangosabban, szobatársaira nézve. Mivel semmi reakció nem érkezett hagyta őket aludni. Engem abszolút nem érdekelt, hogy van-e közönség, vagy nincs. Bár izgatott a gondolat, hogy engem nézve elmentek, de Gyuri érdekelt igazán.

- Rendben van, tanár néni, te jössz. Feküdj le szépen, és hagyd, hogy elvigyelek Orgazmiába - ezzel lenyomott az ágyra. Szétnyitotta combjaimat, majd gyakorlott mozdulattal szeméremajkaim is széthúzta. Azonnal rácuppant a csiklómra. Magába szívta, szopogatta. Középső- és mutatóujja gyorsan megtalálta az utat hüvelyembe. Néhány gyengéd lökés után pedig hüvelykujját is megéreztem, de azt már a fenekemben.

Lábaim a vállára tettem, combjaimmal szorosan körbezártam a fejét. Szabályosan vonaglottam az élvezettől alatta. Egyre hangosabbakat nyögtem. Ő pedig egyre gyorsabban nyalt és ujjazott, mit sem törődve azzal, hogy testem már megfeszült, és egyre közelebb került ahhoz a ritka állapothoz, hogy hamarosan lövellés kíséretében élvezzen el. Szerintem szándékosan fokozta a tempót, és szívta jobban magába klitoriszomat, nyomakodott egyre mélyebbre barlangomba és lyukamba. Pár másodperc elteltével valóban kitört belőlem az élvezet hulláma, hangos cuppogással vált le puncimról, hogy kinyalogasson belőlem minden cseppet, amit csak saját munkájának köszönhetett.

Nagy valószínűséggel ovációm közepette tért magához a két fiú, akik már félálomban érzékelhették buja hangulatunkat, legalábbis ezt bizonyították a plafont nézegető farkaik. Én még ziháltam, amikor Gyuri már a melleimet csókolgatta, miután tisztára nyalta fenekemet.

- Miből maradtunk ki? - kérdezte Feri egy ásítás kíséretében.
- Á, csak a kisasszony elélvezett, semmi különleges - válaszolt erre nagy higgadtan párom, majd hosszasan megcsókolt.
- Arra a gyenge félórás lihegésre mondod, hogy semmi? - vette át a szót Robi. - Szeretnék én ilyen semmi elélvezést, mint a tisztelt tanár nénid.
- Tartunk még egy előadást, hátha közelebb kerülnek a spricceléshez? - válaszként csak magamra rántottam, érdekelt is engem, hogy az a két mamlasz fiú mitől élvez el. Volt már részem gruppenben, ott hiába volt leosztva ki-kivel, mégis mindenki nyalt-szopott-dugott mindenkivel. De ők? ... Na, nem nehezményeztem, hogy ezek ketten, hagytak minket egymással játszadozni. Mire eddig jutottam el gondolataimban, Gyuri nyelve már bal mellemet cirógatta, jobbomat pedig óvatosan simogatta. Nem kellett sok ahhoz, hogy teljesen beinduljak ismét. Alig vártam, hogy végre minden porcikáját érezzem, elsősorban persze a farkát, magamban. Nem vártam ki, míg párom tempója szerint a közösülésig érünk, magam vettem át az irányítást. Ha élvezni akar a két pasi, hát élvezzék azt, ahogy mi élvezünk.

- Ülj fel - utasítottam most valóban tanári hangon Gyurit. Nem hiszem, hogy a hangnem miatt, de azonnal teljesítette kérésemet. Lábamat beljebb tolva leült az ágy szélére. Felkeltem, letérdeltem elé, megfogtam a farkát, és Robiéknak háttal húzogatni kezdtem kicsit. Eközben másik kezemmel hüvelyemet simogattam, amit a srácok egyre gyorsuló csuklómozdulatokkal jutalmaztak. Gyuri szeme is egyre csak csillogott, miközben makkja hol előbukkant, hol eltűnt. Úgy gondoltam tetézem még örömüket, befurakodtam párom térdei közé, és egyetlen bólintással benyeltem farkának nagy részét. Gyuri keze azonnal megindult a fejemhez, de hárítottam mozdulatát, mert nem akartam leszopni újra. Azt akartam, hogy kőkemény legyen, mire a pinámba ér.

- Jól láttok? - kérdeztem hátrafordulva, majd választ sem várva Gyuri felé fordultam. Megfogtam a kezét, megnyaltam hüvelykujját és irányba állítottam a hüvelyemhez. Szerencsére megértette célzásomat, óvatosan a lábam közé nyúlt, és hüvelybejáratomhoz dörzsölte ujját. Ettől tovább fokozódott izgalmam, és elérkezettnek láttam az időt arra, hogy meglovagoljam tüzes csődörömet. Feltérdeltem mellé az ágyra, jobb kezemet a fenekem mögött péniszére tettem, majd becsúsztattam magamnak. Lassan ültem bele teljesen az ölébe. Testünk összeforrt, néhány mámoros pillanatig mozdulatlanul léteztünk egymásban.

Aprókat mozdultam, először csak előre-hátra billegetve fenekemet, majd kicsit fel, majd vissza a kiinduláshoz. Gyuri keze fenekem egy-egy gömbjén pihent. Irtó klassz volt érezni, ahogy egész belsőmet kitölti, és kellemesen feszíti kemény és lüktető pénisze. Csókolgatni kezdtem, nyalogatni a nyakát, fülét. Harapdáltam a fülcimpáját, amikor seggemre csapott, megmarkolta farpofáimat, és lovagoltatni kezdett. Szinte átmenet nélkül váltottunk a poroszkálásból az ügetésbe. Hogy a másik két fiú is követte tempónkat a csattogásból érzékeltem csupán.

Alig telt el pár perc, én már nem bírtam ezt a tempót, így Gyuri kissé terpesztett lábakon megállított, majd csípőjének gyorstüzelésével vitt egyre magasabbra és magasabbra. Már szinte önkívületben sikoltoztam, amikor megéreztem az első hullámot, ami egyértelműen nem belőlem indult ki, ekkor ismét átvettem az irányítást. Ráültem a kemény péniszre, és kicsi, körkörös mozdulatokkal feszítettem tovább a húrt. Hosszú időnek tűnt, mire felemelkedtem, és őrült tempóban táncolni kezdtem diákom farkán. Ő pedig hálája jeléül újra meg újra csókokat adott, mindig oda, ahol éppen ért. Hatalmasat élvezett. Spermája egy része saját farkán lefolyva csöpögött ki belőlem. Hálás csókokat váltottunk.

Még el sem ernyedt igazán, amikor Feri megszólalt mögöttem.
- Mi csak nézhetjük? Úgy értem se egy szopás, se egy kis anál? - a hangból ítélve Robi oldalba vághatta. Gyurira néztem, láttam a szemében, hogy neki végül mindegy mit teszek.
- Oké, lehet ez is, az is. De csak egyikőtöket szopom le, csak másikótok dughat seggbe. És csak egyszer. - mondtam, miközben végig Gyurit figyeltem, akin láttam, hogy örül válaszomnak.

UTÓSZÓ

Másnappal felmondtam a kollégiumban. Gyurival egy ideig együtt voltunk, szinte a nap 24 órájában. Mára ez elkopott, és csak a szex miatt járunk össze. Ez mindkettőnknek kényelmes így. Arra a kérdésemre, hogy mit csináltak ők hárman, azt felelte, hogy meg akarták nézni, hogy melyikük lő magasabbra.
Hozzászólások
További hozzászólások »
cicamica89 ·
az utószó elviszi a pálmát :smile:

szocsadam ·
Nagyon ott van a teljes történet, nem unalmas, mindig történik valami kis izgalmas, nem tudni előre a végét.
Tőlem 10-10-10

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: