Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy éjszaka a koleszban...

Egy kollégiumban laktam egy 3 évvel idősebb fiúval, aki tetszett nekem. Szemezgettünk egy ideig, majd esténként átjárt a szobaajtónkhoz beszélgetni. Tudtam, hogy van barátnője, ezért nem is akartam tőle semmit. Egyik este kimentünk ketten az egyik terembe, ami a kolesz folyosójának végén volt. Beszélgettünk, nevetgéltünk, és egyszer csak elhallgattunk mindketten, és ekkor megcsókolt. Úgy fogtuk fel, hogy "oké, ez csak egy hülyeség volt.."

Egy héttel később megint a szobaajtónknál beszélgettünk, amikor mondta, hogy egyedül van a szobájukban, és nincs-e kedvem átmenni hozzá. Úgy voltam vele, hogy úgyis csak beszélgetni fogunk, nem gondoltam, hogy azt a csókot komolyan vette. Körülbelül este fél 11 volt, amikor átmentem. Sötét volt, amikor bementem a szobájukba. Ő rögtön elém sietett, és odamentünk az ágyához. Lefeküdt, és betakarózott. Én odaültem mellé, beszélgetni kezdtünk. Pántos trikóban és rövidnaciban voltam, és kicsit hűvösnek éreztem bent az időt, ő ezt észrevette, és mondta, hogy bújjak be mellé a takaró alá. Először ódzkodtam egy kicsit, de mivel tényleg fáztam, bebújtam.

Így folytattuk a beszélgetést. Megkérdeztem tőle, hogy miért hívott át, de erre nem válaszolt, hanem megcsókolt, úgy ahogy egy héttel korábban. De most nem csak egy csók volt, hanem kicsit belemerültünk a dolgokba. Elkezdte felfedezni a testem, a nadrágom alatt, de a bugyim felett fogdosott. Kicsit meglepődtem, de mivel jó érzés volt, nem bántam. Továbbra is csókolóztunk, és annyira felizgatott, hogy megkértem, ujjazzon meg. Nem volt ellenére... :) Úgy éreztem, nekem is kell tennem valamit. Elkezdtem simogatni a hasát, majd egy kicsit lejjebb, boxeron keresztül (mert csak az volt rajta meg egy póló). Tetszett neki, láttam rajta. Megkérdezte, hogy leszopnám-e.. Hát mondom miért ne ?! Ha már ebben a szituációban voltunk, úgy voltam vele, hogy megbánni nem fogom.

Egy idő után abbahagytam, és ő levette rólam a trikót és a nacit, így melltartóban és bugyiban voltam. Ő is levette a felsőjét, de a boxerja maradt. Ráültem lovaglópózban, és egy kicsit meglepődött, de aztán folytattuk a csókolózást, és közben mozogtam rajta. Nem hatolt be, mivel volt rajtunk alsónemű, de nem sok kellett volna, hogy megváljunk tőlük.
Ezután, amikor abbahagytuk, odafeküdtem mellé, csókolóztunk még egy kicsit, felöltöztem, és visszamentem a szobánkba, mert már késő volt, 3 óra körül.

Nagyon jó volt ez az éjszaka, örömmel gondolok vissza rá. Bár a fiú barátnője nem tudja, hogy mi történt, de ez nem az én dolgom, a fiúnak kell beszámolnia erről, ha úgy tartja kedve...

Köszönöm, hogy végigolvastátok, építő kritikákat szívesen várok! :)
Hozzászólások
További hozzászólások »
AELM. ·
DEHÁT TEGNAP NYIHAHA IS MEG DONNA TONNA IS VOLTÁL.

SteVe_HUN ·
Elolvastam a történetet és egy abszurd vers jutott eszembe. Úgy kezdődik aszongya hogy:
"Egyszer volt, hol nem volt
Egy icipici Házikó
Icipici házikóban
Icipici ágyikó"

Na arra utalna ez a versike, hogy annyira meseszerű, mint a történet. (vagy aki a teljes verset ismeri akkor mondhatja, hogy ez is olyan se füle se farka) De nekem azért pár részlet nagyon tetszett... például a gyenge bevezetés után azonnal valami ilyesmi:
"aztán miután múlthéten belemászott az arcomba (de ugye azt mondta h hülyeség volt hihihi) aszonta, hogy "gyere mán át, mer' tök egyedül vagyok itten."
Erre a naiv kislány átmegy mert "biztos csak beszélgetni akar."
Hát ha egy srác aki ki van éhezve egy jó dugásra (mert ugye a kolesz erről szól) és ezek után egy boxerben meg pólóban áéthivja a kiscsajt az meg elhiszi, hogy "csak" beszélgetni akarnak? Jó isten XD

A másik ilyen gyöngyszemet a közepénél találtam:
"megkérdezte, hogy leszopnám-e"
Hááát végül is tényleg csak beszélgetni hívott át, bár a témát megválogathatta volna jobban, ha tényleg van barátnője.
"Hát mondom miért ne?"
Lelki szemeim előtt megjelenik egy 16 év körüli vidám csaj akit épp kézzel fúrnak a takaró alatt. És egyszer csak felteszik neki a kérdést ő meg pajkosan megvonja a vállát és mondja h "miért ne."
Ez überfail szerintem.

Illetve még valami:
A kiscsaj miután megtartotta a furulyaóráját a sráccal szépen mint ha mi se történt volna visszaballag hajnali háromkor a szobájába. Nekem picit az az érzésem, mintha a hölgynek ez teljességgel természetes lenne, hogy néhanapján áthívják egy egy szobába, hogy zenéljen nekik az említett hangszeren.

Nemtudom, hogy milyen "építő" kritikát vársz erre, de szerintem ne reménykedj. Én is csak abban reménykedem ,hogy a következő sztoryd valami überütös fic lesz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: