Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy délutàn...

- Álljunk meg tankolni - mondta a lány.
Bekanyarodunk hát a következő benzinkúthoz. A másik srác kiszáll, hogy tele tankoljon, mikor végzett indul fizetni. Kiszáll a lány is.
- Bemegyek vele, van egy kis dolgom, Te várj itt, vigyázz az autóra.
Tíz perc is eltelt, mire visszaértek. A lány mellém ül be hátra, mosolyog, átkarolja a vállam, széttárja combjait, majd ujját megmártja szeméremajkai közt összegyűlt nedvében. Elhúzza lassan az orrom alatt, hogy èrezzem illatát, hogy beindítsa fantáziámat. Megérinti ajkaimat, amik maguktól kinyilnak helyet adva nyelvemnek. Megnyalom ujjbegyét, ajkaim közé veszem azt, így leszopogatva róla minden ízt. Ajkával közelít ajkaimhoz, csókot ad, átdugja nyelvét. Most értem meg, miért tartott olyan sokáig, hogy visszaérjenek a tankolásból. Nyelvével ragadós spermát, a barátja spermáját ereszti át, amit a wc-ben szopott le tőle. Ajkaival körülfogja az enyémet, nehogy egy csepp is mellécsurogjon. Mámorító érzés kap el, farkam meg is moccan rögtön. Nyelveink játszadoznak a sűrű nedűvel, aztán kérdés nélkül lenyelek mindent. Még néhány érzéki puszi, aztán meghallom a pasiját: - Tényleg úgy van, ahogy mondtad, akkor mehetünk hozzád, édes?
Válasz helyett csak nyőg egyett, mert közben két ujjammal mélyen a puncijába hatoltam, amikkel nagy, körkörös mozdulatokat írok le odabent. Nem izgatom sokat, épp csak néhány mozdulat, aztán ismét lenyalom ujjaimat.
Közben már megyünk, a barátja a visszapillantóban néz minket, vigyorog, már előrre élvezi azt, ami történni fog.
Fent a lány lakásában félhomály fogad minket. Tölt nekem egy pohár vizet, miközben én hátulról átkarolom a hasánál, az inge alatt. Kezem becsúszik a miniszoknyája alá, elérem szörtelen szeméremdombját, de nem megyek lejjebb, hanem mindkét kezemmel a derekától a melléig simogatom. Fejét hátraveti helyet nyakán a csókjaimnak. Felsóhajt, hátranyúl kezeivel, hogy nadrágomban kitapogassa merev szerszámom. Miután lehúzta a zavaró ruhadarabot, jobb kezével engem izgat, méregeti állapotom. Bal könyökén megtámaszkodva, elörredőlve magába vezeti tagomat, fenekét hátratolva sülyeszti azt el tövig, ezzel adva tudtomra, hogy most nincs helye finomkodásnak, élvezni akar. Két oldalról megragadom csípőjét és kezdek bele férfias munkámba, amit feneke hátratolásával és még mélyebb elörrehajlással támogat.
- Ezt már ne hagyd abba, mindjárt elmegy! - hallom a nappaliból a barátját.
Egyik lábam egy székre rakva dolgozom tovább a lány gyönyörén. Puncija szorosan fogja körbe duzzadt férfiasságom, termeli nedvét, hogy még izgatlóbb legyen.
- Ahhh, ahhh! - nyögésével igazolja barátját és hátrafeszülő felsőtestével adja tudtomra heves orgazmusát.
- Szeretnék már egy napot, amikor többször is eljuttatnak így a csúcsra! - mondja a lány, miután kifujta magát.
Iszik egy pohár vizet, majd sört visz a pasijának, aki magára húzza, megcsókolja, majd a fülébe súgja:
- Gyönyörű voltál, szeretem látni a kéjt az arcodon.
Az ágyhoz térdel, felsőtestével rá is fekszik, hogy kerek feneke felfelé álljon.
- Most te jössz, mutass valamit! - mondja a lány kéjesen, miközben sóvárogva rám pillant.
A barátja súg valamit a fülébe, majd a fenekéhez csúszik. Két ujját megmártja puncijában, ki - be mozgatja azokat, majd nedves ujjait csiklójához érinti, masszirozza azt. Visszatér újabb sikamlós váladékért, de most a feneke bejáratához tér vissza, amit ujjbegyével simogat. Csak körbe - körbe halad, nem behatolva izgatja ott. Elidőzik, megvárja míg a lány magától elernyeszti záróizmát. Újabb adag sikamlós nedvet merít a puncijából, hogy egy ujjával lassan behatolhasson, amint a kedvese készen áll rá. Ujja teljes hosszában elmerül a lányban, érzi az izmok szorítását. Most nyelvével kényezteti, bő nyállal árasztja el. A lánynak nem lenne már szüksége ennyi finomkodásra, csupán a szexre vágyik ma, gátlástalan élvezetre, viszont hagyja barátját, csak csinálja, hisz imádja nyalni őt. Egyszer majd egyórán keresztül kényeztette csiklóját közben arra vigyázva, nehogy elmenjen, mindig megállva az orgazmus előtt. A végén oly mértékben tört rá az élvezet, hogy egy pillanatra eszméletét is vesztette.
Már engednek annyit a záróizmok, hogy a nyelvét teljesen bele tudja mélyeszteni. Eszméletlen jó érzés, ha kinyalják az ember fenekét. Miközben élvezi feneke izgatását s a barátja nyelvét mélyen bent, eszébe jut, amit a fülébe súgott, hogy ma mindketten élvezni fogjuk a szűk lyuk adta örömöket. Felsóhajt, ahogy elképzeli tagom vastagsága által okozott feszítő érzést.
Nem váratom tovább, felizgatott a nyalás látványa és az emlék, amikor egy lány az én fenekemet nyalta ki. A srác félrehúzódik közeledtemre, barátnője ujjaira vett síkosítóval készül befogadásomra. Átveszem hüvejkujjammal a már felmelegedett krémet és lassan, de folyamatosan tövig mélyesztem azt benne. Ott tartom és forgatom, amíg szeme felakad és fájdalmas nyőgés hagyja el torkát.
- Innen már nem lesz gond - mondom és hüvejkujjam helyére a szerszámom dugom most be. Lassan mozgok benne, élvezem az izgató szorítást. Négykézlábra áll, én fölé, mintha rá akarnék ülni a hátára, így hatolok belé. Ebben a helyzetben teljes a behatolás. Fokozom azzal, hogy megkapaszkodom a vállaiban, szinte magamra húzom, amikor teljesen bent vagyok. Ő élvezi a kiszolgáltatott helyzetet, farkam vastagságát, a lassú tempót, így minden pillanatát élvezi. Nem fáj már neki, nem előszőr van része anális szexben. Szerszámom teljesen kihúzom majd ismét behatolok. Élvezem nagyon, ahogy makkom szétfeszíti a záróizmát. Ezt sem kapkodom el, lassan hatolok be és csak pár centire, majd előről az egészet. Addig csinálom ezt, amíg azt nem érzem, hogy vágyik a farkam teljes méretére arra, hogy használjam őt, hogy a fenekébe élvezzek egy lendületes vágta után.
Hátratolja a fenekét, megemeli azt, kényszerít, hogy behatoljak. Hátizmai megfeszülnek és jóleső nyőgés hagyja el a száját, amikor megérzi teljes vastagságom.
Emlékszem én is még jól az első alkalomra, amikor egy lány felavatta fenekem bejáratát. Egy swinger clubban ismertem meg, egész este azzal húzott, hogy mennyire szereti az análszexet. Addig csűrte - csavarta a szót, amíg bele nem mentem a játékába, hogy azt csinálok a fenekében, amit csak akarok azzal a feltétellel, hogy szopás közben ő is kényeztetheti a fenekem az ujjával. Életem eddigi legnagyobb orgazmusát éltem át akkor. Az egy ujjból kettő lett, majd három egy mélytorkos szopás közben, aminek a végén a prosztatámat izgatta. Az egész esti izgalom a torka mélyén landolt és persze az análszexemből semmi nem lett.
Szóval farkam teljes hosszát mártogatom a fenekébe... Mikor egyszer teljesen benne vagyok, benttartom és csak egy centin mozgog. Ez olyan érzést nyújt, mint a torok-szex, amikor a lány a hímtagot teljesen benttertva az ajkaival izgatja annak tövét.
- Mielőtt belém élveznél, van egy meglepim... Mosolyog rám hátratekintve. Kihúzom belőle szerszámom, bármennyire is felkészültem már arra, hogy beleengedek mindent a végbelébe.
- Feküdj a hasadra - mondja nekem - de térddel a szőnyegen légy. Úgy térdelek most előtte felsőtestemmel az ágyon fekve, mint ő az előbb.
Mögém térdel ő is, egyik kezével megmarkolja a farkam, és lassan izgatja azt. Még van rajta a gélből, amit én használtam, hogy kellemes legyen neki az análszex. Másik kezével visszahúzza a bört rajta, így az izgató kézost csak a makkomon csúszkál.
- Ohhhh baby, imádom ezt...
Most az érzem, hogy egy harmadik kéz végigsiklik fenekem vágatán. Ösztönösen összhúzom záróizmomat, de a következő pillanatban rá is jövök, hogy mi a meglepi. Most nem egy gumipéniszt fognak belém dugni, hanem egy igazit...
Elengedem magam és élvezem a hűvös gél és a harmadik kéz nyújtotta örömöket. Megjelenik előttem egy nemrég látott film, ahol a lányt párja és annak barátja használja szexuális igényeik kielégítésére. Mindig felizgulok erre a látványra, magamat képzelem a lány helyébe.
Mártöbb ujjat is érzek a fenekemben, nem tudnám megmondani, hogy kettő e vagy három, mert nem észleltem, csak azt érzem, hogy feszít és hogy akarom! A lány most abbagyja az izgatást a farkamon, megtörli azt, majd alám mászik és bekapja ajkai közé a makkom. Tarkóját az ágynak támasztja, két oldalról átkarolja a fenekem és magára húz, így adva tudtomra, szabad az út a torka mélyére. Nem öklendezik, bírja nagyon, csak a nyála folyik ki. Szép lassan, de mindig a legmélyebbre hatolva mozgok. Kezeit nem vette le a fenekemről, amikkel most széthúzza farpofáimat. Egész a bejárat mellett feszíti. Ez egyben izgató és fájdalmas is. Megérzem a barátja farkát is, amit kicsit mozgat a bejáratnál, hogy kerüljön rá némi csúszós anyag, majd lassan ugyan, de folyamatosan betol a fenekembe. Ösztönösen húznám el, mert azért feszít, de be vagyok ékelve pasi és nő közé. A mozdulatom ahhoz vezetett, hogy mélyen a lány torkába hatoltam, ami egyben támaszt is adott a fiúnak, hogy tövig belém tudjon hatolni.
Kezét a hátamra rakja, hogy ne emelkedjek fel és lassan ismét belémhatol. Ez nagyon jó így... Irígylem azokat a nőket, akik ezt rendszeresen átélik. Ilyen vastag még nem volt bennem soha. Nem a srácnak van hatalmas farka, hanem nekem szűk fenekem. Ellazítom a csípőm, így minden behatolásnál a tolás a farkamat a làny torkàba nyomja. Fantasztikus dupla élvezet. Orálisan elégít ki a nő, miközben análisan használ engem a pasija. A fiú mozgása gyorsul. Ezek szerint nem csak engem izgat a szűk torokjárat, hanem az én szűk lyukam is őt. Ütemesen hatol belém érzem, hogy már nem ismerkedik az új élvezettel, hanem a kéj hajtja. Hamarosan belém fogja engedni spermáját. Arra készülök, hogy ugyanakkor élvezzek én is a lány szájába, mikor ő belém, de már érzem, hogy jön. A lány átfogja péniszemet hüvejk és mutatóujjával, így duplán izgat és megakadályozza, hogy a torkába élvezzek. Érezni akarja ízemet, játszani a sűrű spermámmal.
A fiú erős lökésekkel dolgozza a fenekem. Csak az élvezet lebeg előtte, azzal nem foglalkozik már, hogy nekem jó legyen, de pontosan ezért olyan izgalmas, érezteti velem, hogy csak használja a testem. Ritkulnak, viszont erősödnek lökései, mindegyik végén egy pillanatra megáll, mikor tövig bennem van. Kiélvezi a szűk fenekem adta élvezetet és felnyőg, ahogy kifújja a levegőt. Mindkét keze a fenekemen van, korábban még simogatott a hátamon is, most viszont keményen tart. Két oldalról megragadja a medencecsontom, ebbe kapaszkodva húz magára, ellentartva minden lökésének, mintha el akarnék "szökni".
Dehogy akarok... Élvezem munkája minden egyes pillanatát, különösen most, amikor belemélyednek ujjai a bőrömbe, megszorít, ezzel fájdalmat okozva nekem. Erre ő most nem tud figyelni, mert hangos nyőgések és mély lökések közben belém élvezett. Az első hörgésnél még éreztem, hogy megduzzad a farka, ahogy azt megfeszíti, de utánna már a belém eresztett sperma annyira sikamlóssá tett, hogy csak az újabb lökéseket fogtam fel. Úgy éreztem magam ebben a pillanatban, mint egy szexéhes nő, akinek nem a személy a fontos, hogy kivel csinlálja, hanem hogy kielégítsék feneketlen vágyait. Ezek a gondolatok és a még mindig félkemény pénisz a fenekemben, amit a gazdája mártogatott belém oda vezetett, hogy én is megajándékoztam spermámmal a mai este orálszex-királynőjét. Amikor ő megérezte az előváladékot, abbahagyta kéz és szájmunkáját és csak a nyelvével körzött a makkom alsó részén, ezzel egy kicsit késleltetve orgazmusom. Miután mindent kiadtam magamból kicsúszott alólam és barátját félre tolva, fenekemet szétfeszítve kinyalta onnan is párja spermáját.

Kimerülve az ágy mellé roskadtam, combjaim még remegtek az igénybevételtől. Kifújtam magam és átfutott a fejemen az egész este. Az autó, a szex a konyhában, ahogy én járok ki-be a lány fenekében, aztán ahogy engem análszexre fogtak.
Hallom a konyhából, ahogy kinyit a srác két üveg sört és belekortyol az egyikbe.
Aztán puszit érzek az ajkaimon. Kinyitom szemeim és egy huncut mosollyal találkozom. Még egy puszi után csókra nyitom a szám, amit a lány spermáink keverékével tölt meg, majd szenvedélyes csókolózásba kezdünk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
-GG- ·
Ténleg nem volt "bi" lehetőség, elnézést + jó lenne, ha lehetne!!!

sztifler76 ·
Nagyon tetszet rendesen felizgultam,ezt kipróbálnám én is! :-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: