Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy délután

Megérkeztem. Egy hét telt el, mióta nem láttam. És rettentően hiányzik!!! Elindulok az ajtó elé. Nem csöngetek, meglepetés akarok lenni. Benyitok. Megcsap az otthon édes illata. Beérek az előszobába. Leveszem a cipőmet, mert tudom, hogy utálja, ha összesarazom a szőnyeget. Bejárom a földszintet. A konyhát, a nappalit, a vendégszobát, sehol nem találom. Kezdek ideges lenni… És ha történt vele valami? Erőt vesz rajtam az aggódás… Felsietek az emeletre. Fürdő, egyik háló… Semmi. Marad a mi szobánk. Félve, de benyitok.
Bent fekszik az ágyban, alszik. Megnyugodok. Olyan édes ott az ágyban… Elnézem egy darabig. Megpuszilom.

Megfordul, kinyitja a szemeit. Rám néz, kíváncsi tekintete végigpásztáz, végül megállapodik arcomnál. Közelebb bújik, és megcsókol. Édesen, finoman, gyengéden… Teljesen beleremegek.
- Hiányoztál szerelmem! – mondja, és átölel.
- Te is nekem! Alig vártam hogy lássalak. Meg akartalak lepni!
- Még mindig megtudnál lepni… - felelte, és végigsimított a hasamon.
A bal kezével megfogja a tarkómat, erőszakosan magához húz és megcsókol:
Vad és szenvedélyes. Nem is csodálkozom, elvégre egy hete nem láttam. A keze ott marad a tarkómon és cirógat. Tudja, hogy szeretem, ha ezt teszi.

Én ismét szenvedélyesen megcsókolom, elkezdem csiklandozni. Viháncol, birkózni kezdtünk, végül ő került felülre. Azonnal kibújt lenge topjából, amit rögvest a sarokba dobott, kibontotta haját, megrázta, és vadul rám nézett. Gombolni kezdte ingem, gyorsan végzett vele. Már épp felülre akartam kerülni, amikor lefogja kezeim, és ismét megcsókol. Harapdálta az ajkam, arcunk összesimult. Hallom, ahogy borostám serceg finom bőrén. Lassan haladt lefelé. Szívogatta nyakam, végighúzta körmeit csupasz mellkasomon, és elkezdte simogatni. Körmével a hasam karmolászta, én reflexszerűen befeszítem, majd elengedem. Kezét becsúsztatja nadrágom alá. Játszani kezd vele. Én eközben végigsimítom a haját. Pajkosul rám pillant, mosolyog. Bekapja… El is felejtettem, milyen jól csinálja. Bár tudom, hogy nem szereti, a kedvemért, mindig megteszi. Most kérnem sem kellett. Nyalogatja, ránt rá néhányat, majd megint a szájába veszi. A bal kezével fogja, a jobb keze a fenekemet markolja. Nagyot sóhajtok. Érzem, hogy nem bírom sokáig. Megremegek. Kapkodom a levegőt. Megint megremegek és még egyszer. Minden izmom megfeszül, a fejemet hátrahajtom, a szemem összeszorul a gyönyörtől. Addig tol magába, ameddig csak lehetséges. Hatalmasat sóhajtok, és elélvezek.

Teljesen kifacsart. Pár percig mozdulni sem bírtam. Befekszik mellém. Megcsókol. Érzem szájában nedvem ízét. Ez vadabbá tesz. Új erőre kapok. Gyorsan pózt váltok, el felülre tornázom magam. Puszilgatni kezdem a nyakát, kulcscsont, váll, mellkas. Leveszem melltartóját, és játszani kezdek velük. Közben kezem lassan lecsúsztatom a nadrágjába. Mikor elérem, érzem, hogy milyen forró. Finoman ”ujjazni” kezdem. Halk nyögést hallok, közben a melleit csókolgatom. Fejemmel is elindulok lefelé. Lehúzom nadrágját, és combjai közé fekszem. Belenyalok. Ő összerándul. Folytatom… Megállás nélkül kényeztetem, míg ő a kéjtől égve nyög. Lassan lüktetni kezd. Tudom, hogy nem bírja tovább. Rángatózni kezd. Ismerem ezt a mozdulatot. Combjait összeszorítja, hangosam sikítani kezd. Talán még sosem volt ilyen hangos. Abbamarad a lüktetés, és egy kielégült sóhaj következett.
Simogatni kezdem a hasát, míg új erőre kap. Hisz még csak most következik a ”nagy-menet”… Ismét felülre kerül, és rám ül.

Először csak a csípőjét mozgatja, körbe-körbe… Egész testével megindul a fel-le való mozgás… Fel-le… Hajába túr… Fel-le… Egyre gyorsabban… Kezeimmel megmarkolom fenekét. Fel-le… Halkan nyög… Vadabbul, izgatóbban… Fel-le… Egyre könnyebben csúszkálok benne… Mellkasomba kapaszkodik… Érzem, hogy mindjárt elmegy… Egyre forróbb… Fel-le…

Én is úgy élvezem, mint ő. Mindketten hangosan sóhajtozunk. Egy élvezettel teli sikoly, és érzem magamon forró testnedvét. Épphogy lehemperedik rólam, én gyorsan rámászom. Lábait a vállamra veszem, és újabb támadást kezdek. Ajkába harap, és felnyög mikor elérem. Nem csak spontán élvezem, hanem a mennyben érzem magam. Nem érzem az időt, sem azt hogy hol vagyok. Csak azt, hogy amit teszek, az jó mindkettőnknek, és folytatnom kell. És egyre jobb… Ismét megszűnik körülöttem a világ. Körmeit belém mélyeszti, nem foglalkozok vele. Vadul folytatom. Lassan elérem azt a pontot. Igen… Egyre forróbb, nem bírom… Elmentem…

Testem gyengének érzem, elfáradtam. Lefekszem mellé. Még mindig remeg. Várom, hogy magához térjen. Nekem is kell egy kis idő…
Még mindig lihegünk. Aléltan mellém bújik, még szorosabban. Érzem teste melegét… Fejét a mellkasomra hajtja, hasam kezdi simogatni, és rám néz. Mondani próbál valamit, de nem jön hang a torkán. Ujjam az ajkára teszem, és csendre intem. Örökké élvezni akarom ezt a pillanatot.
Még mindig fekszünk, egyikünk sem szól. Némán szeretjük egymást.
Hozzászólások
További hozzászólások »
szazolgab ·
szerintem jó csak ez az egyre jogban:fel-le...kicsit gagyi :frowning: ezt azért nem kelet volna enyire fokozni
de a többi nagyon szuper!!!!
gratulálok ehez a remek kis történethez :grinning:
egyépként jól beleélted magad :yum:

Ogma007 ·
vanessa...lehetséges hogy lepihent egy kicsit és elaludt nem? :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: