Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy csodálatos péntek délután

A történet szerda este kezdődött, amikor kaptam egy sms-t, kedve támadt egy kis laza szexhez és ehhez Engem megfelelő partnernek érzett. Hiszen éppen pár nappal vagy talán héttel ajánlottam fel Neki, hogy "csak szex és más semmi" talán működhetne közöttünk.
Már napok óta felpörögve, teljesen nedvesen vártam a péntek estét, lázas készülődéssel, hiszen mindennek tökéletesnek kell lennie valahogy, úgy éreztem, hogy ebből a délutánból szeretném a legtöbbet kihozni.
Felhívott, majd találkoztunk, régen beszélgettünk már úgyhogy az első percek a mit is mondjak Neki gondolatával telt, hiszen volt idő mikor minden lépésünk ismert volt a másik előtt, most meg teljesen külön élet, de valahogy izzott a levegő mindkettőnkben a erős kíváncsiság dolgozott. Egyet biztosan tudtunk a szexszel nem lesz gond, az mindig is nagyon működött közöttünk. A kivitelezése volt még kérdés, felmerült a lehetősége, hogy a Velencei tóparton, a városba vagy az autóba is történni fog valami.

Először hozzám mentünk, hogy a miniszoknyám alá olyan bugyit vegyek fel, amit nem kell levenni, ha szeretne behatolni vagy a finom kis csiklómhoz hozzá érni. (Húúú érzem magamon, ahogy újra az események hatása alá kerülve bizsereg, és nedvesedik a puncim.)
Úgy döntött, hogy átöltözik, levette a nadrágját ott állt egy szál alsónadrágban. Imádom, ahogy a formás kemény farka mereven hívogat, hogy az alsónadrág alá jussak- Számba vettem finoman, érzékien el kezdtem nyalogatni a nyelvemmel, izgatni, majd erőteljesen szopogatni, csodás érzés volt, ahogy a számban keményedett meg. Imádom a farkát, felizgat, teljesen bepörget. Aztán, ugyan már újra felöltözve leültünk a kanapéra, és ott teljesen elvarázsolt.... Szeretem a húsos száját, szeretem a csókját, és a varázslatos világító szemeit... Felizgat a csókja, órákon át tudnék játszani, harapdálni a száját, és a nyelvemet az Ő nyelvével játszadozva izgatni egymást. A csók már simán előjátéknak számít, mert hihetetlen módon felizgat, lázba hoz.

Újra útra keltünk úgy döntöttünk, hogy húzzuk még egy kicsit egymást, nem élvezünk már az első félórában. Nagyon meleg idő volt aznap így egy kis mini szoknya és nyakba akasztós a hátán nyitott felső volt rajtam, kis tipegő magas sarkú cipővel, hihetetlen nagy vággyal arra vonatkozólag, hogy akár csak a szoknyámat felhúzva hátulról beakasszon vagy az ölébe ülve a kemény farkát a puncimba érezzem.

Ettünk egy jót a tóparton, majd kézen fogva sétáltunk és beszélgettünk. Az idő rendkívül gyorsan telt, valahogy észre sem vettük és már hat óra volt. Elindultunk vissza, mert az autóban sokkal kellemesebb idő volt, mint kint a 40 fokban. A város volt a cél, szerettem volna látni Budapestet kivilágítva... Az autópályán jöttünk, amikor a szoknyámat felhúztuk a bugyim lekerült és lágyan, finoman körkörös mozdulatokkal izgatta a csiklómat, néha egy kicsit mélyebbre hatolva az ujjával izgatott, majdnem elélveztem, a testem égett a forróságtól és teljesen felpörögve megszűnt körülöttem a külvilág...

Megálltunk, az autótól kicsit távolabb az út másik oldalán láss csodát egy szex mozi állt, nem mentünk be, azt hiszem még nem készültünk fel, hogy igazán ismeretlen helyzetben és emberekkel is átéljük a szex szépségeit, mindkettőnkbe mélyen ott a kíváncsiság, de hát a tettek még váratnak magukra... Szóval meg volt a Duna parti séta, kézen fogva és még mindig kifogyhatatlan beszélgetés témákkal. Aztán elindultunk az éjszakába Újra Velencei tó volt a cél az M0-ás felé haladva nem bírtam tovább, elkezdtem simogatni a combom, a puncim, előkerült a vibrátor. Ahogy a forró nedvességtől a felpörgött puncimba hatoltam a vibrátorral, szinte már azonnal elélveztem... Ahogy finoman masszírozta belülről, ahogy ki és majd újra behatolt, miközben a csíklom egyre inkább előre merevedve az újaimmal izgatva várta az orgazmust... Majd az egész testemet a forróság, a remegés, és egy tökéletes orgazmus okozta csodálatos érzés járta át... átkerültem egy csodás világba, ahogy haladtunk az autóval és mellettünk elhaladt a külvilág, izgató volt, hogy bárki megláthatja.
Majd újra a Velencei tónál voltunk autókáztunk és kerestük azt a két pasit, akik talán bevállalnák, hogy leszopjam Őket...De sajna beijedtem, pedig biztos nagyon izgató és izgalmas lett volna.

Így hát újra Nálam voltunk. Tudtuk, hogy most biztosan felkerül a korona a napunkra.
Bár fáradtak voltunk mind a ketten, mégis minden másodpercet kihasználva simogattuk, csókoltuk egymást. Imádom, ahogy a nyelvével izgatja a puncimat, nyalogatja a melleimet, ahogy a kezével megmarkolja, és a nyelve hegyével finoman izgatja a cici bimbómat. Már nagyon vágytam rá, hogy a kemény farkával behatoljon, és lassú lágy mozdulatokkal a mennybe vigyen. Mikor beleültem keményen ágaskodó merev farkába, majd finoman izgatta a csiklómat, akkorát élveztem, hogy az egész ház zenget és beleremegett...
Szeretem, mikor a pultra támaszkodok, előre hajolok, megfogja a csípőmet, és lassú, lágy mozdulatokkal behatol. Szeretem, mikor este elalszunk egymás karjába, és reggel a szuszogására ébredek. Jó érzés, hogy reggel ott folytattuk, ahol este abbahagytuk, egy újabb csodás menet. Ugyan még félálomban egy kicsit nehezen indultam, de aztán, amikor hátulról behatolt, egy újabb mámoros, bizsergető érzés fogott el...
Szeretek a közelében lenni, csókolni és élvezni, ahogy simogatja a testem, és behatol a kemény farkával.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Angyalka29 ·
Hát öh..... :confused: Ez egy kicsit olyan se füle se farka, csakhogy a történethez igazodjon a kifejezés.
Kicsit összevissza írtad, a szex részre pedig jobban kitérhettél volna. Nagyon zűrzavaros lett a történet, pedig maga az alap nem rossz.

Krakéler ·
Szia!
Miért kérted meg a partnered, hogy a saját szavaival írja le? Saját tömjénezésed volt a cél? Ez egy történet(nem igazán jó), ami ha igaz, te erősen szívatod a kiscsajt, és ebben leled örömöd. Kurvára férfias.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: