Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy Chevalier Bánata

Eme sorok írója a valóságban is létezik. A Chevalier szó annyit tesz magyarul, hogy lovag. Tisztelt olvasó, ha veszed a fáradságot, és végig olvasod, ezt a történetet, remélem, el tudod dönteni azt, hogy mi a baj ezzel a világgal, és mért nem maradhat meg semmilyen olyan eszme, amit egy Chevalier felvállal.

Egyszer minden bekövetkezik akár halálról akár őszinte igazmondásról van szó. Mégis mindig a második lesz a fájdalmasabb. Egy lovagnak a fizikai fájdalom mit se számít. De őszinte igazság nagyobb lyukat üt szívén, mint bármi más. Vegyük példának okáért a szerelmet. A legszebb dolog a szerelem talán. Mégis egy lovag szíve ekkor törik a legkönnyebben. Lovag ugyanis őszintén kijelenti szíve legszebb angyalának, hogyha szereti. És ezzel a részével nincs is baj. A legkínzóbb fájdalom mégis a szerelemből fakad. Hiszen mi van, ha az angyal megtagadja, hogy a férfit a magasztos levegőbe emelje. Egy Lovag ezer kínzást vállal egy visszautasítás helyett.

A mi lovagunk helyzete még sem ilyen egyszerű. Nagyobb baj lovagot a szerelmének visszautasításánál nem is érhet. Ezzel a lovaggal mégis megtörtént, de a történetét legelölről kell ismernünk.

Lovag ebben a világban? A hülye is tudja, hogy ez lehetetlen. Vannak azonban elkötelezett hívei a lovagi eszméknek. Segíteni az elesetteken védeni a nőket szerelmesnek lenni bátornak és őszintének lenni bármilyen helyzetben. Ezeken ma már a legtöbb ember nevet és kikacagja azokat a bolondokat, akik ezt az eszmét még vállalják. Pengét se hordhatnak szóval nem csak a lovagiasságtól, hanem a lovagi külsőtől is meg kellett válniuk.

De mi hősünk még messzebb ment ezekben az eszmékben. Szülei biztatására pengét ragadott, és vívó lett belőle. Sokat küzd a hazugságok ellen, és segíteni akar, noha nem mindig sikerül neki. Amiért azonban a legtöbb férfi kineveti az a nők felé szóló hódolat. Ő ugyanis nem volt hajlandó Éva lányait egyszerű eszköznek tekinteni. Imádta megfigyelni az érzelmeiket foglalkozni azokkal és mindent megtenni értük. Ezen azonban a férfitársai nevettek, és melegnek nevezték emiatt. Ő persze ezt szó nélkül tűrte, de közben lassan feladott mindent.

Aztán változás történt. Egy angyal toppant be lovagunk életébe. Kihúzta az undormányból, és el kezdte megtisztítani a mocsoktól. A lovag lassan visszaszerezte az erényeit. A lányt sokan bántották, de lovagban feléledt az öntudat, hogy megvédje az angyalát. Megtámadott mindenkit, aki bántotta. Így előjött a lovag legfőbb jellemhibája: ideges vagy idegbeteg volt, nem tudni pontosan. Összeomlott idegileg, ha reménytelennek látta a helyzetet. Az összes csatát elvesztette, ha fejét elvesztette. De az angyal ezen is segített folyton. Megtanította lovagnak, hogyan kell nyugodtnak lennie. A Lovag mindent megtanult tőle. Újra csatákat nyert, és az angyaláért mindent megtett. És a legjobb barátok lettek.

A Lovagban azonban barátságon kívül más érzelmek is megfogalmazódtak. Szerelmes lett a lányba. Egyre közelebb került hozzá óvatosan haladt, mert tudta a lány lelke törékeny rózsaszál. Azonban a lovag még mindig kapkodott, és idő előtt kérte számon a lányon az érzelmeit. Türelmetlenségének hála, a lány nemet mondott, és összeomlott. Ahogy Lovag is Tudta, hogy élete legnagyobb hibáját követte el. A lány eltűnt és a lovag aggódott, hogy vajon mi lesz vele. Ugyanis a lány elég erős hogy megölje magát mert megbántotta a lovagot aki szerelmesként közeledett felé.

Kedves Olvasó. Történetem írásakor még nem tudtam, mi lesz a lánnyal. De esküszöm, hogyha rendben lesz, életem végéig vigyázok rá, mint barátra. Csak kérlek imádkozz velem, hogy ne legyen baja.
Hasonló történetek
18047
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
24285
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Devil_the_child_of_the_blood ·
Nagyon szép történet. :)

Elegemvan ·
ha nem tudnám hogy nem ismerjük egymást, egy az egybe azt hittem volna, hogy leírtad történetben mi történt velem a múlt hónapban. félelmetes ebből a szemszögből, de nagyon jó történet

sdanca ·
Köszönöm szépen a szívem beleadtam

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: