Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy balatoni este

Sziasztok! A Balatonon történt ez nem oly rég!
A Balaton déli partjának egyik városában történt, 3 hétre jöttem dolgozni a vasárnapom és a hétfőm mindig szabadnapok! Mivel a nagybátyám éttermében dolgozom ezért unokatesóm is ott volt! Egyik este a család egyik ismerőse jött be az étterembe és a barátjának a lánya Lili és a barátnője Vivi! Igazi kis pesti ribancokról van szó!

Én Vivire vetettem szemet egy szombati napon, ekkor személyesen még nem ismertem őket. Másnap mivel szabadnapos voltam így este lementünk vacsorázni az étterembe, ők is ott voltak és unokaöcsémmel odaültünk. Vivi széparcú, selymes barnabörű, fekete majdnem vállig érő haj és szép kissé telt alak, pont jó ugyancsak telt keblekkel! Egy fehér póló volt rajta és egy majdnem térdig érő fekete szoknya, amik között a hasa és a köldök piercingje kilátszott ez elindított bennem valamit. Megvacsoráztunk, majd meghívtak, hogy menjünk el velük a sorra este. Több sem kellett, azonnal igent mondtunk!
Előtte felmentünk hozzájuk iszogatni. Kimentünk a teraszra ott volt két nyugágy, én lefeküdtem az egyikre, ők kihozták az italokat ekkor vettem észre, hogy lecserélte a szoknyáját egy alvós picsagatyára, amíg otthon voltunk, aztán már csak arra lettem figyelmes, hogy oda fog ülni a lábaim közé. Kissé meglepődtem, de nagyon tetszett a dolog és egyből azon kezdtem agyalni, hogy az enyém kell, hogy legyen ma este! Később belefeküdt az ölembe és haja az arcomhoz ért, aminek nagyon jó illata volt, ami még jobban beindította a fantáziám. Elképzeltem, hogy mi mindent csinálnék vele. Éjfél fele útnak indultunk és lementünk a partra ahol mindkét lány egy-egy fiú csoportot leszólított és majdnem egy órán keresztül hülyítették őket (ekkor már nem volt szomjas a kiszemeltem). Kissé elment a kedvem az egésztől, mert a srácok igen rámenősek voltak és ő nem zavartatta magát. Mikor meguntam mondtam az unokaöcsémnek, hogy menjünk tovább akkor jönnek majd ők is! Így is lett viszont csak Vivi jött utánunk. Sétáltunk a parton mikor egyszer csak eszébe jutott, hogy ő fürdeni akar, nem zavartatta magát egyből oda ment egy padhoz levette a felsőjét és előbukkantak a szép kerek mellei amik egy sima fehér melltartóba voltak! Ezután letolta a szoknyáját és megláttam a rózsaszín tangáját amin hátul volt egy kis masni!

Ekkor megszólalt! - Na ki jön be velem? És egyből megindult a víz felé.

Unokaöcsémmel leültünk a padra és mivel nem volt nálunk száraz ruha így haboztunk.
Ekkor azt mondtam magamnak, hogy ezt nem lehet kihagyni, szedd össze magad és menj utána! Levetkőztem alsógatyára és bementem utána! Miközben befele haladtunk le sem vettem róla a szemem és ez tetszett neki! Megálltunk, ő kacérkodni kezdett hülyéskedtünk fröcsköltük egymást mikor egyszer csak összegabalyodtunk, hosszan és forrón csókolóztunk azt hittem, hogy egyből eldurranok, mert már annyira rá voltam kattanva! Miközben smároltunk duzzadt farkam hozzányomtam, amit ő testével simogatni kezdett és eközben markolásztam a mellét és a fenekét. Mikor már igen belemerültünk azon voltam, hogy benyúljak neki, amire ő elhúzta magát és azt mondta, hogy - Ezt ne!!!
Csókolóztunk még egy darabig majd kimentünk és felöltöztünk! Kint ott vártak már minket az unokaöcsém és Lili akinél volt egy kevés vodka fanta amit megittunk! Vivinek elromlott a szoknyáján a zipzár, amit Lili kezdett el megcsinálni neki! Mivel még Vivi mindene vizes volt így fázott, én odaléptem és átöleltem a kezemet az arcára tettem és cirógatni kezdtem a fülét és forró leheleteket fújtam a nyakára, amitől halk nyögések hagyták el a száját és hozzám dörgölőzött az izgalomtól!

Mikor is Lili felkiáltott. - Kéééész!!!

Ez megtörte a varázst! És elmentünk még innivalóért, miután visszamentünk és fogyasztottunk félrementünk beszélgetni. Mindenféléről volt szó mikor kicsúszott a számom, hogy őrülten kívánom! Erre rám nézett, megfogta a kezemet és egy nem messze lévő bódé mögé mentünk ahol vadul csókolózni kezdtünk, a nyelveink mintha csatáztak volna úgy jártak! Ekkor azt mondta, hogy fázik így levette a csuromvizes melltartóját, de bánatomra pólón keresztül! Mikor lenéztem láttam a vizes pólón keresztül ágaskodó bimbóit, amiket azonnal kényeztetni kezdem és nagyokat nyögött. Ezután a kezem lefelé kalandozni és benyúltam a szoknyája alá a bugyijába ami hihetetlenül forró volt főleg a hideg Balaton után! Izgatni kezdtem a nedves punciját majd a fülembe súgta, hogy ujjazzam meg! Elég hosszú ujjaim vannak és egyből kettőt toltam be neki, amire nagyot nyögött és az egész teste beleremegett! Vadul ujjaztam miközben csókolóztunk mikor rányúlt a farkamra ami már majdnem szétrobbant és elővette! Miközben ujjaztam ő lassan verni kezdte, amitől teljes extázisba estem és kihúztam az ujjaim majd letérdeltettem elém! Nem volt ellenére egyből bekapta, először szépen lassan benyálazta a nem is túl kicsi nem is túl nagy farkam majd bekapta az egészet, hosszan és ütemesen szopta a farkam és közbe a mellét izgattam majd egyszer csak felnézett rám és egy szót sem kellet szólnia láttam a szemein, hogy azt akarja, hogy megdugjam!
Felhúztam, megfordítottam, a szoknyáját fel, a bugyiját félrehúztam és egyből tövig nyomtam neki, amit egy nagy nyögéssel nyugtázott! Hátulról dugtam meg sem álltam, mikor már éreztem, hogy majdnem elmegyek ekkor kivettem a csurom nedves farkam megfordítottam és megcsókoltam majd az ölem bekaptam a falnak támasztottam, lábait körém fonta és így folytattuk. Kezével a hajamba markolt a másikkal a hátamat szorította! Éreztem, hogy már ő sincs messze a csúcstól nekem sem kellett sok. Még párat löktem rajta és ő elment, a hosszú körmeit a hátamba mélyesztve. Utána leszállt a nyakamból és élvezésig szopta és verte a farkam majd akkorát élveztem a mellére, mint még soha! Ezután a vizes melltartójával törölte meg magát! Megigazította mindenét és vissza indultunk!

Arra érkeztünk vissza, hogy Bálint meg Lili smárolnak, mi nagyot nevettünk ők meg megvetően néztek ránk, hogy mi min röhögünk, hiszen pontosan jól tudták, hogy mi történt ott a bódé mögött.

Másnap még találkoztunk velük ebédnél, de nekik az volt az utolsó nap, mert mentek vissza Pestre. Elbúcsúztunk, mondták, hogy ők idén már nem jönnek le és úgy búcsúztunk el, hogy
-    Majd jövőre találkozunk!
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Összeérnek a balatoni történetek, itt a szezon vége. A tiéd alig más, mint a többi írás, mert nehéz újat mondani a témában, de jóval színesebb a megszokottnál. Ügyesen mesélsz el egy sablonos sztorit, csak arra nem vigyázol közben, hogy az írás kicsit más, mint szóban elmesélni valamit: Nagyobb pontosságot igényel, hiszen "nem száll el", mint a szó, és a szereplők 4-5 megszólalása elég szegényes kínálat.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: