Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy augusztusi éjszaka folytatása. Másnap reggel

Folytatnám nektek az augusztusi történetem. Másnap reggel.

Ott tartottam, hogy a karjaiban aludtam el. Reggel mikor én felkelttem Barátnőm is ébren volt már és elmeséltem neki az éjszaka történteket. Nagyon örült neki, hogy ennyire boldog vagyok és mondta, hogy hazamegy majd visszajön este fele(S is aznap este készült haza)

Kikisértem majd elkészitettem a reggelit. Majd felmentem, hogy lezuhanyozzak. Ahogy zuhanyoztam hallottam, hogy nyílik a fürdőszoba ajtaja majd vki elhuza a zuhanyzó ajtaját. Nem fordultam meg de éreztem ah hozzámsimul... Farka fenekemhez ért.
Egyik kezével mellem masszírozta a másikkal puncimat simogatta. Közbe csókolgatta nyakam. Halk sóhajok törtek fel belőlem. Élveztem a dolgot nagyon. Próbáltam én is kezemmel izgatni őt. Majd megfordított elém térdelt és elkezdett nyalni majd 1-2 végül 3 ujjal újjazni. Szinte majd össze estem keze alatt nehezen birtam tartani magam lábaimmal.
Éreztem h közel az orgazmus ezt ő is megérezte ekkor abbahagyta az újjazást húzva kinozva ezzel.
Ekkor én tédeltem elé számba véve himtagját vadul szopni kezdtem. Mikor már teljesen kőkemény volt abbahagytam. Felhúzott majd azt mondtam neki: Dugd szét a pinám! Erre annyira beindult, hogy odanyomott a csempéhez és Vadul belémhatolt...Lábaimat fölemelte, hogy még mélyebben lehessen bennem.Lábaimmal átkulcsoltam derekát úgy dugott tovább. Közbe elzártam a csapot hisz már mindketten csuron vizesek is voltunk... Kezemmel hátát karmolásztam. Ő csókolta a nyakam majd számat kezdte csókolni. Hangosan nyögtem alig birtam csókolózni vele szinte harapdáltam a száját... Suttogtam a fülébe erősebben mééég. Ahh ezazz.-Nyögtem. Nem bírtam már tovább elélveztem...Nem szállt ki belőlem hisz ő még hátra volt. Megforditott és úgy dugott tovább... Egyre gyorsabban és gyorsabban keféltünk majd hangos hörgések közepette elélvezett.
Kicsit még pihegtünk majd újra lezuhanyoztunk lemostuk egymás testét. Ettől ő újra beindult. De már nem hagytam a zuhany alatt újra. Kimásztam melőle megtörölköztem majd lementem a földszintre egy szál törölközőben. Ő utánnam jött derekán törölköző szintén. Megreggeliztünk majd leültünk a nappaliba gondoltuk kicsit filmezünk. Befészkelte magát az ölembe úgy néztük a filmet. Piszkáltam a lábát próbáltam kibirja e a 7 fogást.:) De ahogy kezem belső combjához ért megrándult és lefogta kezem ne vegyem el onnan. Törölközőn keresztül masszíroztam golyóit morzsoltam majd lerántottam róla a törcsit. Erre ő megfordult és felvettük a 69-es pózt igy kényeztettük egymást egy ideig. Megint elmentem a nyalásától és már ő se birta visszafogni magát. Most az számban érezhettem sós nedűjét. Lenyeltem minden cseppjét kicsit meg is tisztogattam makkját:) Majd fölé kerekedtem és hátulról ráültem kissé lankadt farkára. Ahogy elkezdtem mozogni rajta éreztem, hogy hihetetlen módon újra dagadni kezd mig végül teljesen ki nem töltött :) Kicsit előrehajoltam ő fenekemet simogatta majd hirtelen gondolt egyet és fenekem kezdte el izgatni. Felnyögtem hisz az a lyukam szűz volt. De tudtam, hogy ő az anális szexet is szereti és vele mindent kiakartam próbálni. Megfordultam elölről lovagoltam tovább de most kicsit lassabban. Majd megálltam és elkezdtem körözni rajta. Nagy nehezen tudta csak kinyögni h: -Szeretném megdugni a popsidat is :) Azt mondtam neki, hogy de még ott se járt senki ahogy ezelött puncimban sem. Erre azt mondta, hogy szeretné elvenni a popsim szüzességét is:) Beleegyeztem. Leteritettem a szőnyegre egy takarót és letérdeltem. Könyököm alá párna. Szép lassan elkezdte izgatni nyalogatni ánuszom majd 1 ujjával tágitott. Kicsit felszisszentem a fájdalomtól. Benyálazta két ujját és mikor érezte h kezdek tágulni két ujjal ujjazott. Majd lassan elkezdte bevezetni farkát. Kicsit fájt de végül sikerült. -Ahh de szűk segged van-mondta. Pont olyan jó mint a puncid. Lassan kezdett el mozogni amig meg nem szoktam méretét. Végül egyre gyorsabban. Én közben csiklómat simogattam ujjaztam magam. Nagyon élveztem a dolgot. Majd ellökte kezem ő simogatott tovább. És vadul dugott... Igy is elélveztem...Nem sokkal később ő is elélvezett. Tele lötte a picsám:P
Nagyon jó volt vele újra a szex még jobb mint legelőször nem is tudtam, hogy ennyire tudom élvezni a szexet. Lezuhanyoztunk de most külön majd megbeszéltük, hogy szeretnénk együtt lenni a távolság nem akadály és minden hétvégén együtt vagyunk. Hétköznap pedig ha megkivánjuk egymást kamszexelünk:P Sokszor megyek hozzá az albiba. Mindig meglepem valami jó kis dologgal :)

Legközelebb elmesélem nektek.Valentin napra is tervezek ám. Ha jól sikerült azt is elmesélem:)
Hozzászólások
További hozzászólások »
bogumil ·
Nagyon pongyolán raktad fel. Teli van elütésekkel,stilisztikai hibákkal. nagy megerőltetésembe került végig olvasni. :smiley:
AELM. ·
Minek olvastad végig? :flushed:
bogumil ·
Írói szemmel kíváncsi voltam mi lesz a történet végkifejlete. Annyi tiszteletet kell adni az olvasóknak,hogy önkorrekcióval, hibátlanul és stilisztikailag átfésülve rakunk fel egy művet. :angry:

Marokfegyver ·
Az "ah" nem ugyanaz, mint az "ahogy", a "vki" nem azonos "valakivel"... de nem csak ez zavart! Kicsivel több élet jót tett volna az írásnak!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: