Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy átlagos sztorinak indult...

Egy teljesen átlagos unalmas péntek reggel volt. Korán keltem, mert a főiskolám a város másik végében van. Kikászálódtam az ágyból, bekapcsoltam a hifim és a kedvenc adómra kapcsoltam. Itt már folyt a szokásos ökörködés, mindig jobb hangulatban megyek el otthonról, ha őket hallgatom reggelente. Meghallgattam néhány érdekes sztorit, majd jót röhögtem milyen ostoba emberek is élnek köztünk. Elmentem lezuhanyozni, majd miután felöltöztem rohantam reggelizni. Szokás szerint megint késésben. Már rohantam kifelé a lépcsőház irányába, amikor szembe találkoztam az új szomszéddal. Egy nagydarab, tagbaszakadt borostás ürge köszönt rám. Na, ha most nem tudom lerázni azonnal, biztosan el fogok késni. Nagyon gyorsra fogtam a bemutatkozást, majd tudattam vele, hogy most nagyon sietek, de majd szívesen folytatom a beszélgetést egy másik időpontban. Éppen elköszöntem, amikor kilépett az ajtón egy tünemény, kék mackónadrágban, és pólóban. Gyönyörű hosszú hullámos barna haja volt, és olyan kék szeme, amelyben kínos másodpercekig időztem, nagy sietségemnek már nyomát sem hagyva. Arca gyönyörű volt, és olyan természetes, amelyet nagyon ritkán látni. Kissé zavarodottan bemutatkoztam, majd tényleg a távozás mezejére léptem.

Rohantam a lépcsőn, mint egy őrült, és nem tudtam kiverni a fejemből, Andi –merthogy, így hívták nagydarab szomszédom csinos gyermekét- igazi cukros tejszínhablány –gondoltam. A nap további része zajlott a maga kerékforgásában, suli, unalmas órák helyett megint elökörködtünk az időt a haverokkal, megittunk pár sört, majd nyomás haza. Már délután négy fele járt az idő, amikor végre látótávolságra kerültem a meleg családi fészektől. Éppen a kedvenc közértem előtt mentem el, amikor Andi lépett ki az üzletből, majd rám pillantott, és halványan elmosolyodott. Pont, mint reggel, mondta, majd újra egy lágy mosoly hagyta ez az arcát. Innentől együtt mentünk hazáig természetesen, és végig beszélgettünk. Kiderült, hogy vidékről jöttek fel Pestre, és bár keveset látott még a városból, nagyon tetszik neki itt minden. Azt mondta az élet itt sokkal gyorsabb ritmusban van, mint amihez hozzászokott. Nyugtatgattam, hogy még pár hét és simán belerázódik mindenbe. Olyan jót beszélgettünk, hogy pillanatok alatt hazaértünk. A folyosón elbúcsúztunk, majd gondolataimba mélyedve beléptem az ajtónkon.

A délután további része nagyon lassan telt, vagy a tévé előtt ültem, vagy a számítógépem monitorját bámultam. Két hónapja hagyott el a barátnőm, nagy csalódás volt, és nem vágytam új kapcsolatra. Péntek este révén, még szórakozni sem volt kedvem elmenni. Folyton a szomszéd lány járt a fejemben. Utáltam magam, hogy kilenc előtt ágyba bújok 22 évesen, de valahogy semmihez nem volt kedvem. Még egy utolsó cigire azért kimentem a teraszunkra. Már éppen az utolsó szívás környékén lehettem, amikor Andi lépett ki a mellettünk lévő balkonra.
- Szia, mi jót csinálsz? Mondtam, hogy éppen hívtak a haverok, hogy fussunk össze egy kicsit. Hazudtam, mert nem akartam azt a benyomást kelteni mekkora vesztes vagyok, hogy ilyenkor készülök ágyba bújni. Láttam, hogy gondolkodik néhány másodpercet, majd lemondóan közölte.
- Kár, pedig gondoltam átjöhetnél kicsit, a szüleim visszamentek a régi házunkhoz elhozni néhány dolgot, ami még ottmaradt. Na mindegy, akkor érezd jól magad- majd elindult befelé. Ekkor gyorsan átfutott valami az agyamon, és szinte gondolkodás nélkül szóltam.
– Várj, nekem sincs sok kedvem elmenni itthonról, végül is átugorhatok egy picit. Majd fogtam magam, berohantam a szobámba, és gyorsan átöltöztem, egy gyors fogmosás, és parfüm felhő. Mint kiderült a szülei csak reggel jönnek haza, és nem is gondolta volna, hogy ennyire rosszul foglya érezni magát egyedül az új lakásba, amelynek nagy részét még dobozok, és zsákok foglalták el.
– Van kedved megnézni egy filmet? – persze, mondtam, közben úgyis jókat fogunk dumcsizni. Egy órája beszélgettünk már, nagyon tetszett minden ebben a lányban. Értelmes volt, és jól éreztem magam mellette.
–Várj, hozok inni valamit, majd felállt, és azzal a mozdulattal leverte a távirányítót az ágyról.

Egyszerre nyúltunk érte, kis híján össze is fejeltünk, ekkor éreztem igazán közelről őt, finom bőrét szinte tapintani lehetett, illata olyan mélységekbe ragadott, amilyet már régen éreztem.
Lassan álltunk fel, végig egymás szemébe néztünk. Hosszú másodpercek teltek el így, majd egy könnyed lépéssel szorosan elém lépett és megcsókolt. Olyan gyengéden, mint egy lehelet. Átöleltem és én is megcsókoltam. Bőre a bársonynál is finomabb volt, kemény melle pedig az enyémhez simult. Sokáig csókolóztunk, majd lefeküdtünk az ágyra. Kezemmel végigsimogattam a hasát, majd gyengéden a melleihez értem. Úgy döntött megszabadít feleslegessé vált pólómtól, ezért én is így tettem vele. Egymáshoz simultunk, minden érintése simogató és kellemes volt. Úgy láttam, az ő vérnyomása is az egekbe szökhetett, mert hamar megváltunk a nadrágunktól is.

A hátamra feküdtem, és ő azonnal rám ült. Olyan forró volt odabent, puha és nedves, és minden egyes mozdulatra csak fokozódott bennem az érzés, hogy már csak perceim lehetnek hátra ebből a gyönyörből. De nem akartam, hogy vége legyen, ilyen hamar, még nem! Egy kicsit eltereltem a gondolataim, amely még nehezebb volt, miután pózt váltottunk, és immár formás, kerek feneke volt előttem. Félelmetes volt, és gyönyörű mennyire egy ritmusban mozgunk, milyen jó az összhang köztünk. Halk nyögdécseléssel adta tudtomra, mennyire jó neki így, és éreztem hogy egyre gyorsabb tempóra váltunk. Teljesen merev, és kemény részem győzelemért, vagy pihenésért kiáltott, ezért egy lélegzetvételnyi szünetnél maradtam, tudtam, hogy így még jobb lesz a befejezés. Azonnal térdre ereszkedtem, és az ölembe ültettem. Lábaival átkarolta a derekam, melleivel hozzám simult. Kiemelkedtem és kezeimmel rátapadtam a fenekére. Most teljesen én irányítottam mindent, a ritmust, a magasságot, és a gyönyört nyújt mélységet is. Éreztem, hogy ő is közel van a csúcshoz, mert légzése felgyorsult, és nyögdécselései is őrült tempót diktáltak. Egyszerre a fülemhez hajolt, és buján mégis édesen súgta – moooooost.

Éreztem, ahogy körmeivel belemarkol a hátamba, és abban a pillanatban odabent kitört, mint egy vulkán. Ledőltünk az ágyra, és kimerülten, verejtékben úszva szuszogtam a mellein. Hosszú percek teltek el így, én a combját, ő pedig a hajam simogatta. Egyszerre mentünk el, teljesen kimerültünk, miután a gyönyör végig futott rajtunk. – Azt hiszem, jobb lenne, ha lefürdenénk – mondta. Egy beleegyező pillantással nyugtáztam a dolgot. Együtt zuhanyoztunk, ahol még hosszú percekig csókolóztunk. Újra kedvet kaptam egy kis játékra, ennek tanúbizonyságát is adtam, de mind a ketten fáradtak voltunk már egy újabb menetre. Egymás mellé feküdtünk, majd szorosan átöleltem, és simogattam még álomba nem merültünk. Arra gondoltam közben, remélem, még sokszor megtörténik velünk ez a csoda, ami ma este, és éreztem azt, amit már hónapok óta nem. Szeretnék tartozni valakihez. Csak abban reménykedtem, nem nagyvárosi kalandnak tartja ezt a dolgot, na és persze abban, hogy előbb fogok hazajutni, minthogy Andi szülei hazaérnek vidékről…

Ez az eset tegnap történt velem, szerencsémre a szülei csak később jöttek haza, így volt időnk egy kis reggeli játékra is. Ma este ő jön át hozzám.
Hozzászólások
További hozzászólások »
baricsenator ·
:rage: Ezt komolyan el sem hiszem, hogy valaki még nyafog a helyesírás miatt... Az iromány Word-ben készült... hát ennyi.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: