Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy asszony bosszúja - LND 4. - A luxuskollégium

Sinen aprókat sóhajtott az ablak mellett, mellkasa le s fel emelkedett. John odakint, éppen akkor szállt be az elegáns limuzinba, és mintha csak érezné, hogy őt bámulja, felnézett a szoba felé. Sinen megrettenve lépett hátra, mellkasára szorítva a kezét. Az ő bőröndje is összecsomagolva feküdt az ágya mellett, csak három hétre készült távozni, mégis végeláthatatlan űrnek érezte az időt, amit John közelsége nélkül kell eltöltenie. Landon már egy nappal azelőtt hazament, a kollégiumban alig lézengtek. Az igazgatóhelyettes szobáról-szobára járt, hogy személyesen győződjön meg róla, a diákok rendben, a szervezett terv szerint távoznak a téli szünet idejére. A taxik és elegáns autók folyamatosan tolongtak az épület előtt, sok család saját autót küldetett a gyerekéért.

Délután ötre járt az idő, Matt érezte az egész első félév fáradságát, alig várta, hogy az utolsó gyerek is eltűnjön a kollégiumból, és végre három hetet csak a pihenésnek szenteljen. Az épület előtt még kezet fogott pár kollégával, nagy pelyhekben hullott a hó, igazi karácsonyi előhírnökként. Hátba veregették egymást és apró ajándékokkal megrakottan, karácsonyi süteménytől eltelve szétszéledtek, az LND pedig bezárta kapuit.
Matt meglazította a nyakkendőjét vezetés közben, örült, hogy a munkahelyi karácsonyozás másfél óra alatt lezajlott. A várost a hó porcukor sűrűn borította be, sötétedett, az ünnepi fények villództak a kirakatokban, az elegáns, angol stílusú épületek is mind díszbe öltöztek.
Matt nem is gondolta, hogy micsoda meglepetés éri otthon, amikor felesége közölte vele, hogy négy év után újra kettesben mennek nyaralni, a gyerekfelügyeletet elvállalta az anyós.
- Ezt nem mondod? - Az asszony szeme pajkosan csillogott, eltávolodtak a férjével egymástól, és noha Matt jó ember volt, Ann hiányolta a tűzet, férje már nem nézett rá lobogó kívánással, inkább kötelességszerűen szeretkeztek, de vissza akarta hódítani! Lángokra vágyott, hogy igazán kívánja párja.

Elérkezett az indulás ideje, négy napig Matt pihent odahaza, társasozott a gyerekkel, filmeket néztek, állatkertbe, és vásárolni mentek. Igazi családi programok futottak műsoron. Aztán megérkeztek a nagyszülők, Matt és a felesége pedig elindult, Ann reményei szerint, helyrehozni a dolgaikat, vagy véglegesen elrontani.
- Kíváncsivá tettél - biggyesztett egy puszit Matt, Ann szája sarkára.
- Szerintem meg fogsz lepődni - kuncogta a nő.
Matt luxusszállodát, téli vagy nyári üdülőhelyet képzelt el Karácsonyi meglepetésnek, de arra, ami várt rájuk, az életben nem gondolt.
- Várjon! - szólt rémülten a sofőrnek, amikor fél nap múlva végül egy dzsippel megérkeztek a célállomásra.
- Nem maradunk itt, ez valami tévedés lesz!
- Matt drágám, hagyd. Jó helyen járunk, menjen csak uram.
A sofőr elhajtott, Matt pedig nem hitt a szemének: ameddig ellátott hómező, imitt-amott kicsiny faházakkal tarkítva. Luxus? Semmi, sem utak, mindent betakart a lágy fehérség.
- Mi ez az egész, hová hoztál?
Ann makacsul összepréselte a száját, barna szemei keményen szegeződtek férjére.
- Nagyon elpuhultál! Csak kisfiúk és kollégium, meg a csillogás! Szerinted ennyiből áll az élet? Hát nem! Vedd tudomásul, hogy itt csak egymásra figyelhetünk, ahol kizárhatjuk a külvilágot, ketten, Te meg én.
Férje nyelt egy nagyot - hogy ő puhány lenne? Elszégyellte magát, kézbe vette a két hatalmas bőröndöt, és kérdőn nézett az asszonyára.
- Mutasd az utat!
A harmadik faházig gyalogoltak, Ann előkotorta a házikó kulcsait. Férje megnyugodott, mert odabent meglepő módon finom meleg és tisztaság fogadta őket. Kis előtér fogasokkal, aztán nappali, egybenyíló konyhával. Hangulatos faborítás a falak mentén, puha állatszőrmék, elektromos kandalló. Egy meglepően elegáns és modern fürdőszoba, mellékhelyiség, és lépcső vezetett a galériához, a hatalmas ágyhoz fel. A hűtő élelemmel felszerelt, ahogy a szekrényben tea, rizs, cukor, tartós élelmiszerek sora várta a vendégeket.
Ann megvárta még kissé felmelegszik, majd teát tett fel, Matt pedig átöltözött, bejárta a kis lakot. A mellkasában lévő szúró érzés kezdett szűnni, nyugalom szállta meg, és meghittség, ami olyan régen elkerülte. Igaz csikart a hasa, többször is el kellett mennie, elvégezni a dolgát, Ann pedig csak sápadt arcára nézve ennyit mondott: - A tea miatt van, béltisztító. Teljesen üressé tesz...
- Nem kértem - krákogta vörös arccal a férje.
- Még jól jöhet - kacsintott Ann, amit Matt nem tudott hová tenni.
A nap régi emlékek felidézésével telt, Matt azonban igazán nem talált magára. Ann szemében néha lehetett látni a bánatot, de ez adott neki bátorságot ahhoz, hogy véghezvigye, amit otthon olyan jól eltervezett, és leszervezett.

Amikor a férj a fürdés után felment a kis budoárjukba, majdnem elállt a lélegzete: Ann helyett egy vamp fogadta, legalábbis a kinézete alapján.
Sminkelt az arca, haja szorosan összefogva a koponyáján, a hattyúnyakon fekete bőrpánt, a testen csipkebody, fekete, háromágú kis korbács a kézben!
Matt elsápadt, szája elnyílt, borzongás futott rajta keresztül, a lélegzete szaporább lett, pupillája kitágult.
Ann felállt ekkor az ágyról, a vörös selyem őrizte karcsú és kecses testének nyomát. A barna, mandulavágású szemekbe különös csillogás ült, Matt szóhoz sem jutott, csak egy nyögés hagyta el a száját, amikor felesége a korbács nyelével körberajzolta azt.
- Oldd ki a köntösöd! - Matt sejtette, hogy valamiféle szexuális játékba kezdtek, amiről azt hitte egészen addig, az ő felesége sosem lenne benne. Csak vett egy mély levegőt, majd kioldotta a csomót köpenye pántján, addig a korbácsnyél is odáig lesiklott finoman izgatva felsőtestét. Ann megnyalta a száját, de rosszallóan rázta a fejét, amikor észrevette párja izmos és magas testén az alsónadrágot.
Széthajtotta az aranyszövéssel díszített, bronzszín kimonót, majd a fekete nyél végigjárta a két mell környékét, enyhén a bőrbe nyomódva. Matt befelé szívta a levegőt, hasa behorpadt, bőre bizseregni kezdett, nagy nyelései kívülről is látszottak torkán.  Ann a bot végét a mellbimbókra irányította, de előtte a szájába vette és megszopogatta, hogy nyálas legyen.
Matt nem bírta róla levenni a szemét, nemsokára nyáltól bővelkedőn simogatta a korbácsnyél, Ann folyamatosan pótolta a nedvességet. Néha saját melléhez is hozzáérintette a rudat, a nyál átáztatta a bimbói környékét, amik apró gombokként türemkedtek ki a fekete csipke alól. Igen vonzó látvány volt, Matt kezdett egészen beindulni, de mielőtt hozzáérhetett volna a feleségéhez, az felszólította, hogy tegye egymás mellé a csuklóit! Egy pár pillanat és kattant is a bilincs, Matt legnagyobb döbbenetére.
- A szolgám vagy ma éjjelre, megértetted?
- Ann…
- Azt kérdeztem megértetted-e? - A korbács végigsuhintott Matt felsőtestén, csípte a bőrét.
- Igen…- döbbent meg a férj.
- Na, azért, és mindenben engedelmeskedned kell nekem, különben csúnya büntetésben lesz részed, szolga!
Matt ágyéka csak ekkor kezdett igazán bizseregni, a kis fájdalmak óriási lázba tudták hozni, ezt is magába fojtotta, soha nem kérte volna magától Annt ilyesmire.
Ann pontosan tudta embere bűneit, a biszex hajlamait, és azt is, hogy mire indul be. Észrevette a változást a férjén, amikor a kollégiumban kezdett dolgozni, és egy gazdag asszony, aki szereti a férjét, él a lehetőségeivel. Míg Matt rejtett kamerával a fiúkat leste perverzül, ő bizony meg Mattot figyelte, aki a fiúkat nézve elégítette ki magát.
Sokáig gyötrődött, és rágódott, míg kitervelte ezt a kis utazást. Tisztában volt vele, hogy a hajlamokat nem lehet megváltoztatni, de válni sem állt szándékában. Szerette Mattot, méghozzá nem is kicsit. A férje ezt a dolgát kivéve, példás családapa, és társ, azon kívül az egyik legvonzóbb pasi, akit valaha csak ismert. Dehogy akarta elveszíteni! Perverz játékokat ő is tud élvezi, nem marad majd ki belőlük!

Matt nemsokára az ágyon feküdt anyaszült meztelenül, felesége előtte tekergette magát, táncolt, egy csak általa hallott erotikus dallamra, a korbács nyelével simogatta testét. Lágy ringása közben, körbejárta a rúd melleit, a köldöke vonalát, sőt, besiklott a lábai közé is, néha pedig Ann az ajkai közé vette, hogy szopja.
- Tetszik, amit látsz? - Matt majd megőrült, farka állt, akár a cövek, már az elő váladék cseppecskéi is kiültek a makkjára. Szinte dühöngött, amiért nem érhetett sem az asszonyhoz, sem magához. Nem elég, hogy meg lett bilincselve, még jobban korlátozva lett a mozgásszabadságban. Amikor ugyanis ledőlt, érezte a selyem alatt, egy fekpadhoz hasonlatos, lapos deszka van. Ann a selyemlepedő szélei alól kihúzta a két oldalt lévő szíjat, Matt köldöke fölött pedig becsatolta, így a férfi az ágyhoz lett rögzítve, sem felkelni, de még megfordulni sem tudott!
Ann letolta magáról a vállpántokat, mellei két kerek almaként buggyantak ki kombidressze alól, amit egészen a köldökéig letolt magáról. Mellbimbóit csipkedte, majd nyálat kent tenyerére és azzal masszírozta őket, hogy csillogó felületüket aztán férje szájába adja. Matt cumizott, akár a gyerekek, felváltva gyömöszölte mellbimbóit Ann a szájába, szemében diadal ült, ahogy utasítgatta: - Jobban szívd, most nyald, a másikat is - és így tovább.
Ezután éppen csak érintőleg egy nedves puszit nyomott Matt ágyéka fölé, akinek a pénisze ettől azonnal felemelkedett. Ann lenyúlt a lapos ágy mellé, mert több mindent előre elhelyezett ott, a kis játékának kellékeit. Egy vastag gumigyűrűt vette elő, férje heréit keresztülbujtatta rajta, majd megtekerte duplán, hogy fele akkor átmérőjű legyen. A végeredmény: a bőr iszonyúan feszült a tojások fölött.
- Ez így nem jó, szorít!
- És te szereted, ha fáj kissé, nem igaz? És ne óbégass, vagy tekerek egy harmadikat is rajta!
Ann ezután lesietett a földszintre, majd egy támlás széket vitt fel az ágy végébe, leült, hosszú lábait szétterpesztette, kioldotta a kis patentokat, és alulról is a dereka köré tűrte a csipkés anyagot. Nedves szirmai szétnyíltak a nagy terpeszben, Mattot elbűvölte a teljesen simára borotvált vénuszdomb, és a nedvtől csillogó hús látványa. Ann addig sosem borotválta ott magát...
- Csodaszép! - szakadt ki belőle, Ann pedig csak mosolygott.
A korbács nyelét megszopogatta, nagyajka egyik felét félre húzta, és a vágatban kezdte el siklatni a fekete nyelet, a csiklója körül is körözgetett jó néhányszor. Matt felnyögött, vinnyogó hangokat hallatott, amikor felesége a végén a hüvelyébe csúsztatta a műanyagot. Mozgatta előre-hátra, ujjai dörzsölték a megduzzadt pontját nagyajkai tetején. Nyögései szaporák lettek, szép arca kipirult, közben folyamatosan párja szemébe nézett, akkor is, amikor elélvezett saját izgatásától. Az élvezete csúcsán Matt nevét nyöszörögte, aki majd megbolondult a vágytól, hogy a kezei közé kaphassa asszonyát.
- Ann, kérlek, szépségem, oldozz ki, engedj, hadd szeresselek!
- Hallgass! Lett volna rá ezer alkalmad, de te csak a fiúkákat lested a kis lyukadban. Az LND fontosabb lett neked, mint én!
Mattot arcul csapták a szavak, kezdte sejteni, felesége talán tudhat valamit a perverz kis dolgairól.
Az asszony ekkor felállt, az agy mellől felemelt egy kis fekete tubust. Aranyszínű felirata francia - elegáns dolog lehet - suhant keresztül a megszégyenült Matt agyán. Nem tudta mit mondjon, fogalma sem, Ann mennyit, és  mit tudott biszexuális hajlamairól.
Ann mintha csak érezné, mi játszódik le a férfiban, nevetni kezdett.
- Szereted a farkat is, ugye, férjecském?
- Ann… - azt a vöröset lefesteni nem lehet, ami Matt arcán játszott, a bíbor talán a legmegfelelőbb.
- Mi izgat a fiúkban? A farkuk, vagy a seggük? Esetleg azt szeretnéd, hogy megdugjon valamelyik? Netalán, te szeretnéd seggbe kefélni valamelyiket?
- Könyörgök, sajnálom, én…
- Mocsok! - suhintott rajta végig a korbács.
Egyszer, kétszer, háromszor.
- Most megkapod, nemsokára megtudod milyen, ha valakit seggbe raknak!
- Mit csinálsz mégis, kérlek!
- Jó lesz, meglásd.
Ann a férje feneke alá egy aranyszínű díszpárnát tolt, majd kényelmesen betérdelt a lábai közé.  Az izmos combok vonzóak, és erősek, jaj, hogy szerette őket! A férje teste igazán kívánatos, nincs nő, akinek ne tetszene. A fekete tubusból krémet nyomott a férje alfelére, az ánusza köré, sőt Matt legnagyobb döbbentére a korbácsnyéllel is elkezdett körözni ott, majd a nyél vége a sikamlós anyaggal együtt becsusszant a végbelébe.
- Ne! Mit csinálsz?
- Csss, csak előkészítelek. Tudod, ez segít az ellazulásban, és izgató hatása is van. Aztán Ann megtörölte a kezét, és csak bámulta a várakozó férfit, csupán a szemével simogatta a méretes és vastag falloszt is.
- Imádom a farkadat, és nem fogom megengedni, hogy a tudtom nélkül használd, vedd tudomásul!
Matt felnyögött, lelke kezdett megnyugodni, azt hitte Ann majd válással fenyegetőzik.
- De ezentúl minden másképp lesz, megértetted?
- Meggg…- Ann végre lágyan a herékhez ért, majd erősebben szorította és még erősebben, már-már az erős fájdalom határát súrolta az érzés, amit kiváltott férjéből, de kéjt is adott, a férfi nemsokára dobálta magát. Felesége ugyanis bevetette nyelvét, lágy és nyálas csíkokat húzott a pénisze hosszára, de a kezével még mindig nem érintette.
- Ann, én eldurranok, nem bírom tovább, kérlek… szeretleeek…
A nő nézte a férje vonásait, azokat amibe egykor beleszeretett, azokat amit most is imádott, a makacs állat, a húsos szájat, a férfias, egyenes orrot, és hosszú szempillákat. A barna hajat ugyanúgy kedvelte, és a tekintetet imádta.
Beleveszett egy pillanatra a szempárba, szíve hevesebben kezdett dobogni, majdnem kiesett a szerepéből, de összeszedte magát. Nem, csak pillanatokat és órákat akart, hanem egészen visszakapni férjét, és ehhez olyasmit adni neki, amitől nem kíván majd kisfiúkat remélhetőleg.

Ann régebben kevésszer részesítette párját orális szexben, és mindig szégyellte magát, valahogy nem tartotta helyénvalónak, most azonban egyre jobban belelovalta magát, a makk tetejét nyalta és végre kézbe vette a forró rudat. Férje hörgött, annyira fel volt már cukkolva, dobálta a fejét újra jobbra-balra, értelmetlen szavakat mormolt. Ann bólogatott szorgalmasan, mozgatta a fityma felett a bőrt, hol erősebben, hol lassúbb tempóban.
Amikor a férfi megfeszült, heréje fájdalmasan lüktetett a gumigyűrűnek köszönhetően, ondó elő íze áramlott Ann szájába. Hirtelen abbamaradt a kényeztetés, az asszony merőn bámult férje arcába. A csalódottság és megrökönyödés ült ki annak vonásaira, nem értette miért nem kapta meg a beteljesülést.
Ann hátratolta a bőrt a fitymán, a makk duzzadtan bukkant elő. Matt pupillái kitágultak, amikor a lázmérőhöz hasonlító dolog, a vastag, zsákvarrótűre emlékeztető végével a húgycsőnyílásához közelített. Mint várható volt, az erekció odaveszett, így az asszony megemelte a makkot, a fémrészt pedig a teljesen megfeszült férfi húgycsövébe vezette.
- Ne mozdulj, ha jót akarsz, nyughass!
- Nem akarom ezt, neeem! - Matt csak bámult, ahogy makkjából kiállt a szerkezet vastagabb fele, húgycsővibrátort kapott, erre nem volt nehéz rájönnie. Ann ugyanis gyenge fokozatra állítva megnyomta a falatnyi gombot, a rezgés az egész péniszre hatást gyakorolt, még a herékre is. Erős vizelési ingert is okozott a furcsa kéj mellett, Matt végül úgy érezte, szétdurran a húgyhólyagja. 
- Nem bírom, állítsd meg.
A rezgés nem maradt abba, sőt, gyorsabb lett, Matt szemei előtt színes karikák kezdtek el ugrálni, és amikor már üvöltött, Ann megnyitotta a kis szerkentyű csapját, Matt meleg vizelete pedig az ágyékára és combjai közé csorgott. A férj szemébe könnyek gyűltek, még sosem alázták meg ennyire. Ann  a combok közt lecsurgó vizeletbe mártotta ujját, majd a férje szájához emelte.
- Nyald le!
- Kurva vagy! - csapta félre a fejét Matt szipogva.
- Tudom, sokat kockáztatok most, de megaláztál. Saját magam előtt Matt drága.
A férfi semmit sem értett, érzékelte, hogy felesége lemegy a napaliba, majd nyílik és záródik az ajtó, a döbbenet pedig kiült az arcára, amikor felsége megjelent vörös köntösben, egy idegen férfi társaságában!
- Üdvözlöm uram, a nevem Kent. - Biccentett felé a huszonhat év körüli, nagyon magas és széles vállú alak. Inge kockás, erős combjain farmer feszült. Szeme ég-kéken pislogott, erős állkapcsával, és fehér fogaival egy nagy vadra emlékeztette Mattot. Mérhetetlen rossz érzés kerítette hatalmába, amiért felesége ilyen megalázó és kiszolgáltatott helyzetbe hozta.
- Ann, ezt nem értem, én mindig rendesen bántam veled! Ugye, nem készülsz valami marhaságra!
Az asszony kioldotta a köntöse övét, megrázta magát, hagyta lehullani magáról a selymet. Meztelenségét itta Kent, nagyokat nyelt, ahogy végigmérte a szép asszonyt. Ann teste ruganyos, gazellaszerű, arca bájos, férfiszemnek tetsző. Amikor Kent elé lépett és elkezdte kigombolni az ingét, Matt éktelen ordításba kezdett, ha odakint volt esetleg valami madár, az biztosan elreppent ijedtében.
Ann befelé szívta a levegőt, sosem feküdt le mással a házasságuk évei alatt, de lelke megedződött, és szenvtelenül hintette apró csókjait a fiatal férfi mellkasára. Nem kellett azt biztatni, karjaiba vonta őt, hódolattal ért hozzá, kölcsönösen simogatták egymást, míg Ann egészen lemeztelenítette Kentet.
Matt végül berekedt, annyit ordított, obszcén szavakat hadart, válással fenyegetőzött, Annt pedig végül riherongynak titulálta. Az csak nevetett, letérdelt a nagy, eres farok elé, és szopta módszeresen, Kent a haját simogatta, és nagyon élvezte a játékot. Mielőtt azonban a csúcsra ért volna, az asszony felállt.
- Átadom akkor a helyet, úgy tégy mindent, ahogy megbeszéltük. - Ezzel Ann levonult, Matt pedig magára maradt a fiatal bikával.
- Uram, azt hallottam, él-hal a faszért, én azért vagyok itt, hogy bevezessem a férfiszerelem rejtelmeibe.


Folytatása következik...

2014.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Doyl ·
Seam!Mikor folytatod? :expressionless:

geodeta ·
Nagyon jó történetek, gratulálok hozzá.
Várom a folytatást. :yum:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: