Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy álmos reggelem…

Fölébredtem. Kinyitottam álmos szemeim, s csak egy képet láttam. Egy arcot, egy mosolygós, kedves arcot. Nem tudtam, hogy ki ő, csak egyet tudtam, hogy szeretem. Bájos mosolya még mindig itt kószál képzeletemben. Érzem a bőre illatát, gyöngéd ölelését, teste melegét, lelke érintését. Vágyom rá, hogy mindig velem legyen, hogy csak az enyém legyen, senki másé.
Mellette ébredtem, s míg alszik, nézem, nézem, hogyan pihen. Hagyom, hogy fáradt teste megújuljon, regenerálódjon, hisz oly sokat adott az éjjel. Az elmúlt éjszaka tele volt szenvedéllyel, igaz érzelmekkel.
Pihen a Kis Drága! Még mindig érzem lelke szuszogását a fülemben, teste halk sóhajait. Megadtuk magunk vágyainknak akaratunk ellenére is. Ez egy bűnös éjjel volt, s ha kell, elszenvedem a pokol tüzét is örökkön-örökké cserébe. Megérte vétkezni igaz szerelemből. Azonban tudom, hogy ez volt az első és az utolsó szerelmes estém vele. Boldog voltam, igazából, őszintén, teljes szívemből. Most értem csak igazán, mit is jelent e szó, boldogság.

Még mindig alszik. Nem zavarom élete legszebb álmait, hisz tudom, boldogságról álmodik. Kevés boldog ember van a világon, ő viszont megkapta élete legszebb ajándékát. Igen, s tőlem kapta. Meglátott, s megszeretett. Nem tudom miért, hisz nem vagyok egyéb, mint egy szalmaszál a tömegben. Sosem hittem volna, hogy észrevesz. Szerelemről meg szinte álmodni sem mertem. Ez a világon az egyik legszebb dolog, szeretni, s szeretve lenni. Bár bűnös e szerelem, mégis oly csodás volt vétkeznem. Vétkem súlya nyomja lelkem, s nincs, aki enyhítse fájdalmam. Csak én tehetek róla, hogy hagytam szívem megszelídíteni egy bátor, árva szív által.
Megmozdult szeme, s lassan fészkelődik teste. Még mindig boldogságról álmodik, nem zavarom hát élete legszebb álmait.
Szeretném csókjaimmal ébreszteni, vágyaimmal melengetni. Ölelni, csókolni az ajkát, hallgatni szíve minden dobbanását. Ám félek, hogy ha megérintem testét, elmúlik ez a gyönyörű álomkép. Így nem mozdul ajkam, kezem, hogy a varázs minden pillanatát kiélvezhessem. Nini! Mosolyog álmában! Kiül arcára vágya. Alszik, alszik, s csak alszik. Nem zavarom, hisz boldogságról álmodik.

Betakarom selyemtakaróval, hogy ne fázzon gyönyörűséges álmában. Szerelemmel hintem ajkát lassan, óvatosan, hogy föl ne ébredjen, majd felöltözöm, s átlépek a küszöbön. Visszanézek egy röpke pillanatra, s rámosolygok gyöngéden, vacogva. Hisz hűvös a reggel, rideg a magány. Nem zavarom hát, hisz élete legszebb álmát éli át.
Kilépek a kapun, s egy meleg sugár folydogál végig az arcomon, mert tudom, hogy a szerelemtől búcsúzom. Ezt kell tennem, ez a helyes út, mégha köszönés nélkül is menekültem el. Félek visszanézni, mert tudom, hogyha meglátom az ablakban a szelíd mosolyát, soha többé nem fogom tudni elhagyni. Szeretem, igaz szerelemből szeretem! Mennem kell! Mozdulj kéz! Indulj láb! Gyorsan! Míg élete legszebb álmát éli át.
Hasonló történetek
3872
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
3822
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
nyulacska ·
Csodálatosan írtad le.Gratulálok!!

Utazó ·
Köszönöm a véleményezést. Aranyosak vagytok... :heart_eyes:
Igen fikció :sleeping:

Piszli!
Nem minden arany, ami fénylik! :smiley:

Tűzmadár!
Majd igyekszem, nem elfutni, mint egy nyuszimuszi. :smile:
Tűzmadár ·
Szóval nem minden arany… ezt észben tartom…
Egyébként is, nem nyuszimuszi, hanem nyulacska. :smile:
nyulacska ·
Na ez az! A kettő nem ugyanaz!!!:-)
Utazó ·
Miért nem? Mindkettőnek hosszú füle van, és pamacs farka. Aztán lehet, hogy tévedek.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: