Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Edzőtábori dekameron

Éjszaka kezdődött az egész, ahogy így vissza tudok emlékezni a történések elejére. Edzőtáborban összezártan élni egy halom csajnak ház bizony elég nehéz, anélkül, hogy percenként ne mennénk egymás agyára. Egész nap edzés. Délelőtt kettő és délután egy, meg kora este egy újabb... hát örültünk, hogy élünk. Néha kézilabda meccsre is futotta az időnkből, mert különben minden más edzés fontosabbá lett, mint amiért idekerültünk ebbe a dunántúli kisváros edzőtáborába. A városkában egyébként így nyaranta semmi sem történik. Aki tud elmegy máshová nyaralni, aki meg marad, az vagy kisnyugdíjas vagy dolgozik. Az egésznapi pályán-nyüzsgés után jólesik ágyba menni, ahol senki sem cseszeget semmiért, nem kell időre ezt azt teljesíteni... csak a párna és a hűvös tapintású vékony kis pokróc, az ágyneműhuzatban.

A háromhetes edzőtáborból majd egy hét letelt már. Jószerivel aludni jártunk meg edzésre, mint a programozott holdkórosok. Azon a napon valamilyen nagyobb vihar jött fel estére, és dörgött, villámlott rendesen. El is maradt az esti edzés, mert ugye a fedett csarnokot ilyenkor nyáron renoválják. Így hát korán ágyba kerültünk, ami nem esett rosszul megmondom őszintén, de végre először nem hullafáradtan estem bele.
11-kor így is lámpaoltás, mert Józsi bá végig üvölti az éjszakát ellenkező esetben... Szóval nagy csöndben és sötétben kuksoltunk a tíz-ágyasban, mi csajok, és azt hiszem egyikőnknek sem jött álom a szemére. Nagy fujtatás, forgolódás, mp-3 hangok az elfojtott fülhallgatókból innen-onnan is, ritmikus ciccegés azokból az elcseszett fülhallgatókból... vagy öt különböző ritmusban.

- Ki alszik Csajok, tegye fel a kezét.... óriási röhögés, mert ugye a korom sötétben, ez azért nem volt egy rossz poén. Ahogy a nyáresti éjszaka fényei beszűrődtek a vihar után, az maga a csoda. Ráadásul végre be lehetett takaródzni, mert a vihart követő záporszagú levegő végre friss hűvöset hozott, a néha fojtogatni tudó esti melegre. Szóval, ahogy a hangokból hallani lehet senki... Aztán valaki bedobta, hogy nagyon viszket a micsodája egy jó pasira... nagy röhögés és beszólás sorozat indult útjára.
Hogy mikor jött elő a szex-estimese történet? Azt már megmondani nem tudom. Lényeg, hogy nagy "úgyvanozás" közepette megegyezett a szoba, hogy ha van olyan valaki bátor csaj, aki el meri mesélni tök részletesen a pasis ügyeinek szex részét az egy nagy fej.

Persze síri csend lett a válasz, amit nagy röhögés követett.
- Na ennyi bátor csaj egy rakáson...
- Tök ciki, most mit meséljek, hogy bedugta nekem a Paja és rámlőtt a végén, vagy mit akarsz? - mondta Bea hangja...
- Ja, vagy mi volt a legmerészebb szex kalandod, az is jöhet... Neeem csajok?
- Na, miért másoknak nem is volt szex kalandja?
- Krisztának fogadjunk még nem dugta be hapsi... hahahaha...
- Nagyon vicces... szálljatok le rólam... és igenis volt..., sőt egyszerre kettő is volt, ha tudni akarjátok...
- Hűű... Na ezt meséld el Kriiiiszttaa.
- Hogy kettő, és hova dugták kisanyám... hónaljba?
- A fülébe tette, hogy lehet ilyen hülyéket kérdezni...
- Miért foghatja is mindakettőt a kezébe, nekem egyszer volt olyan is...
- Na azért csak kiderülnek itt a dolgok...
- És hogy került a te kezedbe két kukkancs?
- Hát az edzőtáborban tavaly... - elcsendesült mindenki... - hát a szomszéd öltöző és tusoló a fiúké volt, mellette a mienk.
- Nnna és... hogy került át oda két hapsi...
- Hát kukkoltunk - az a helyzet. Óriási röhögés....
- Ti? Mikor?

- Mikor a srácok indultak tusolni, mi csajok bevágtattunk a lány fürdőbe, és hát a két részt a mosdókon felül egy üvegfal választotta el a fiúktól, amit ilyen szar olajzöldre festettek be.
- A szar nem olajzöld - már megbocsáss...
- Kussoljál már...
- Az üvegtáblát valaki betörte még az edzőtábor elején, aztán visszaüvegezték, de nem volt lefestve, és a csajok felől egy a szobánkból kimustrált spárgára dobott lepedővel takartuk le az átláthatóságot... aztán egyik este fura hangokat hallottunk és a villanyt lekapcsolva, hogy ők ne lássanak be, nagy csöndbe kicsit elhúztuk a lepedőt és képzeljétek egy hapsi ott húzogatta a nagy farkát magányában... Hát a szusz belénk fagyott.
- Mi? És végignéztétek, szóval teljesen...?
- Aha.. a végén akkorát lőtt, hogy csak na... ja és közben tusolt, szóval ment rá a víz a fejére.
- Aztán?
- Észre vettük, hogy ha későn megyünk akkor akad szinte mindig látnivalónk. És egy nap, szóval már vártuk nagyon a dolgokat. Nem telt el este, hogy valaki ne izélne a tusolónál... Volt olyan, hogy néhány perc különbséggel mégegyszer ugyanaz a hapsi.
- Ja és ti ezalatt a bibliából olvastatok fel zsolozsmát, miii?
- Sötétbe mi te lángelme...?
- Hát mi is masztiztunk... ne fossál...
- Már hogy? Ott?
- Aha.
- Szóval kialakult egy kör, akik későn mentek fürödni... aztán jött a kukk-party. Aztán amikor egyik-másik pasi nekiállt, akkor ahányan csak ott voltunk mi is csináltuk magunknak, csak hát kussba kellett lenni, hogy el ne áruljuk magunkat... Persze a sötétben senki sem zavarta a másik köreit, bár nagy szuszogások azért voltak, meg néha cuppogások is. Én mindig hátrébb álltam bent a tusolóknál a sötétben, onnan is jól lehetett látni, és hát nem zavart senkit, ahogy ott elvagyok...

Egyik csaj buktatott le végül is mindenkit. Akkorát élvezett a sötétbe az egyik este, hogy ketten se bírtuk befogni a száját. Ez a hülye lent vergődött a kövön és magán kívül rángatódzott, meg üvöltött, mint akit nyúznak... Fiatal kis csaj volt, még gimis, csak már tán épp betöltötte a 18-at így kerülhetett át hozzánk a női csapatba. De ez a hülye, a maga "csöndességével" lebuktatta a csajokat vége lett a kukk-partynak...

- Na aztán, hogy jön a két hapsi a képbe?
- Szóval lebuktunk, és másnap a fiúk egyike másika megjegyzést is tett, hogy így-meg úgy. Mindenki égett, mint a rongy. Aztán az esti tusolásnál, nagy lazán odaszólt a fiúk kapusa a folyósón menet, mert hogy a kézisek is ott voltak abban a táborban - szóval, hogy ma ők rendezik a műsort, de elvárják, hogy holnap mi lássuk őket vendégül.
Hát pontosan nem értettük, mi az ábra...
Aztán a tusolásnál minden kiderült. Amikor sötétbe levettük a törülközőt az átnézőnek számító ablakon, álló dákóval ott állt vagy öt-hat srác... néztek át felénk a sötétbe, és jó hangosan mondták szóljunk mikor kezdhetik... meg hogy mindent látunk-e, meg ilyesmi. Hangadó nálunk, aki egyben a korelnök is volt a maga 28 évével, szóval a csap vez csaj átszólt, hogy mehet a cucc... na hát akkor csajok azt hittem elájulok. Láttatok már ennyi farkat verő hapit? Hát besz*rás volt... szóval én egy perc alatt elélveztem.. jól be is vertem a fejem valami kiálló fogasba, vagy vasba mit tudom én... egy rakás jó hapsi, és te ahogy folynak ki, meg lőnek... hát alig tértem magamhoz úgyhogy aztán mégegyszer sikerült másodpercek alatt... olyan klassz kis villám élvezés

A többiek?
Hét képzelhetitek... Egyfolytában hörgés, nyögés, sikongatás, te ott egy egész hétre való pornófilm hangot fel lehetett volna venni... Addig mindenki visszafogta magát, és kussba csinálta, na de akkor este, neki eresztette a hangját még a legszolidabb csaj is. Aztán amikor vagy háromszor is szólt a női csap vez, hogy mindenki kész nálunk? Akkor kapcsolta csak fel a villanyt... persze addigra már elhúzta a függönyt, amire hangos füttyögés és fujjolás lett odaátról a válasz... de hát ennyi ziháló csajt az életbe nem láttam... majdnem mindenki fujtatott, kezet mosott, meg ilyesmi, simogatta haját, vagy támaszkodott előre dőlve a falnak, mintha lefutotta volna az edzőkört.
- Aztán? Mondd már, besz*rok...
- Hát másnap meg mi voltunk a sorosak...
- Hát már hogy ti... szóval, hogy nna mondjad, már mindent úgy kell kiszedni belőled...
- Igen mindent tudni akarunk... - erősített be valaki hátulról...

- Hát hogy? Hogy? Hát úgy, hogy odaraktuk a falhoz az öltöző padot, meg díszkivilágítás, szóval felkapcsoltuk a rendes villanyokat, meg minden... és azon a padon öt csaj fért el, anélkül, hogy nagyon egymásba kellett volna mászni...
- És te is...
- Hát én törülközővel a fejemen. Már úgy hogy az arcom jó részét eltakarja, de én kiláttam valamennyire a szálakon át, olyan vékony kis vacak türcsim volt akkoriban. De én is ott voltam a bemutató körben... volt, aki napszemüveget rakott fel erre az alkalomra, mások a pólót húzták rá a fejükre. Szóval ott voltunk csajok, és nagy röhögés meg minden. Aztán átszóltunk, hogy részünkről mehet a dolog... persze elváltoztatott hangon nehogy valaki rá tudjon ismerni a másikra...

- Na de most, hogy... bevonultatok csajok ilyen jóképűen aztán lábakat szét és irány Horány?
- Ja, és a csapvez járt élen. Ő pontosan így csinált... hát mi egy idő múlva követtük... sőt a mellettem lévővel átvetettük egymáson a lábainkat és én már attól ki voltam, hogy éreztem a másik csaj mozgását... persze megjegyzem, hogy nem vagyok meleg, nehogy már azt higgyétek, de azért nem közömbös, hogy a fenekeden érzed amint a másik elélvez, ahogy remeg, meg rángatódzik, meg ilyesmi, szóval felpörget egy ilyen.
- Hát én nem biztos, hogy bevállalnék egy kollektív masztit... - mondta valaki kicsit elfojtott hangon...
- Én ilyenkor ötöt is anyám... ne csináld már, és meséld már a két hapsist...
- Hát az a helyzet, hogy ahogy akkor ott meghallottam a többiek hangját, meg hallani lehetett a nagy szuszogásokat odaátról is... szóval rendesen megujjaztam magam csajok... az a nagy helyzet...
- Hú az anyját.. jó beizgultam.. Ti nem csajok?...
- Kussolj már, nem tudod halkan csinálni, ha már ennyire benne vagy?
- Hülye, nem masztizok, csupán beizgultam...
- Felőlem akár masztizhatsz is csak had mesélje már tovább...
- Szóval a bonyodalom másnap volt a strandon, a két edzésközti időben kimentünk ugyanis, aztán két srác is odatelepedett mellém, és azzal nyaggatott, hogy megfejtették én vagyok a piros törülközős csaj és borzasztóan odavannak az este miatt, meg minden... bizonyítékul dudorodó úszónacijukjal hozakodtak elő... Egész délután ment a fűzge, hogy az edzőterembe vonuljak le velük éjjel és csináljam azt amit este, csak ők is ott lehessenek... nem nyúlnak hozzám, ne fossak, csak üveg nélkül látni akarják, meg hogy ne takarjam el az arcom, mert ettől izgulnak nagyon be... szóval közvetlen közelről akarják látni...

- Én mondtam, hogy otthon srác vár rám, nem megyek bele dugásba... - persze nem mondtam, hogy ezer éve vége Sanyinak...
- Aztán duma duma hátán, hogy most valaki masztizik az nem megcsalás, és, hogy tulajdonképpen semmiféle dugásról nincs szó ne fossak már. Azt hitték, hogy vagányabb vagyok meg ilyesmi... na jó akkor hagyjuk...
- És?
- Hát végül is éjfélre lementem a földszinti edzőterembe akkor éjszaka, nnna.
- És?
- Mit és, hát felültem egy ilyen súlykinyomós padra, és levetkőztem elöttük...
- Jaj ne kellejen már minden így kihúzni belőled... mi volt aztán, mindíg a legjobb résznél hagyod abba...
- Egész este paráztam, menjek, ne menjek? Egyik pillanatban megfogadtam, hogy ez nem az a buli, amit fel kell vállalnom, másik pillanatban totál becsavarodtam azon, hogy két pasit is föl tudok spanolni a végtelenségig... meg talán látok én is valamit cserébe... Este tusolás után visszavettem a melegítő cuccom, de se bugyi, se melltartó... nem mertem senkinek se szólni, mert tuti kiderül ideje korán, ha mégis bevállalom. Feküdtem az ágyamban, forgolódtam, és egyre jobban felpörögtem. Aztán, mint aki budira megy, kimentem a szobából, le pince szintre, a kondiba...

Én értem előbb oda... elkezdtem fosni, hogy itt meg se hallják ha kiabálok, mert mondjuk két idiótát sodor elém a sors... de nem olyannak tűntek, asszem azért is vállaltam be. Aztán semmi. Na épp felültem a nyomópadról: Ha nem, hát nem, és már indulni akartam épp, amikor odaértek nagy lihegve... Bocsi meg minden... és fűzni kezdtek, hogy most már igazán ne faroljak le... Naaaa.
Szóval visszafeküdtem arra a keskeny vacakra, csak épp súly nem volt rajta... keresztrud meg a súly rajta... ők hát totál be voltak csavarodva. Pedig melegítőbe voltam... csak úgy hanyatt dőltem nekik, meg kicsit tettem magam..
Erre egy pillanat alatt megszabadultak mindentől, és meredt dákóval ácsorogtak ott mellettem. Én már a helyzettől eléggé be voltam izgulva, de fostam, hogy mi van, ha mégis nekem esnek... tudjátok, voltam már kaparáson, és nagyon tartottam attól, hogy ez megismétlődjék... úgy hogy utolsó pillanatig tartogattam, hogy ha a dolgok eldurvulnak meglépek kezemben a ruhámmal...

- De csak nem léptél meg?
- Hát nem...
- Mondd már a francba...
- Jól van nnna...
- Két aranyos srácot hozott oda a sors, ezek tényleg úgy beizgultak a látványtól, meg a cicijeimtől, meg a nunám látványától, mert hogy levettem a nacit, meg feltűrtem a felsőt, de ezeknek ennyi is elég volt a jóból...
- Ennyi?
- Hol a két farok, he?
- Gondoltam kicsit csavarok a dolgon... és elkezdtem lent simogatni magam... hát képzeljétek ezek valósággal kiakadtak. Még csak be sem dugtam az ujjam, csak úgy körülötte simogattam magam, ezek azonnal rákaptak a farkukra...
- És hogy, mi? Csak úgy megfogták... - kérdezte valaki elfojtott hangon.
- Hát megmarkolászták magukat és le meg föl húzták maguknak, ott az orrom előtt... hát képzelhetitek... egyébként tök csönd, ez a két hapi meg halk nyögésekkel csattognak a melleim felett... hát nekem se kellett több... már folytam, mint a Niagara, szóval hamar elélveztem elsőre.
- Hhhú aztán... mondd már részletesebben...
- Aztán, amint pihegek ott első kép ami fogad, hogy az egyik srác dákója meg ahogy irgalmatlanul jár rajta a keze... a tekintete tök fura, szóval éreztem, hogy bármit csinálhatnék most vele, szó nélkül azt teszi amit mondok...
- És...
- Hát átfogtam a kezemmel az izéjét, kicsit lefékeződött ugyan a kézmozgása, én meg oda-oda értettem a mellemhez a farkát, de közben én is mint ő, le-föl jártattam rajta a kezem... hát totál ki volt srác képzelhetitek...
- Végig csináltad neki?
- Aha...
- Na, és? Jaj szörnyű vagy, mondd már.
_ Hát a mellemre jött mindene... a másik meg... hát eszeveszett gyorsan csinálta magának a túloldalon, a másik kezemnél. Csak sajna nem tudtam neki segíteni, mert el volt foglalva a másik kezem magammal... szóval az egyik srác ott csurgott a mellemre, és a hasamra, a másik nem sokkal utána, de addigra már én két kézzel csináltam magamnak.
- És? És?

Pillanatokon belül akkorát élveztem csajok, hogy nem tudom az idejét mikor volt ilyen utoljára... remegett kezem lábam. Hogy a másik hapsi mikor élvezett rám megint nem tudom, de még a számra is jutott... én ott pihegtem fogalmam sincs meddig. Valamit dumáltak hozzám, meg láttam, amint elköszönnek. Felhúzták a melegítőalsót és köd utánuk... de nekem nem maradt erőm. Mozdulni sem bírtam... F*ngom sincs mondtam e nekik valamit vagy sem...
Aztán ott kiterülve, meg a rámdőlő nedvek hatására, még csináltam egyet magamnak... na akkor élveztem talán a legnagyobbat... totál szétterpesztve, és végre jól kiérezhettem a csiklóm minden kis nedves pontját... szóval csajok hát ez volt az én storym... nnna. Tetszett?

- Aha - monda egy hang - de alapjában véve nagy csend fogadta az egészet....

-Ébren van valaki... héló...

- Kuss legyen már... szerintem ...alszik már mindenki...
A nagy csendben aztán meresztgettem a szemem, de már a nunámon volt mindkét kezem... és igen hamar elmentem ott a takaró alatt... a kispárnám a számban pedig jól felfogta a zajokat...
Aztán - ahogy hallom az elfojtott hangokat több helyről - mások is így jártak. Mintha egy göthös banda lennénk, párnába fúló álköhögések, hirtelen felszisszenő sóhajok töltötték be a számomra félálomba merülő levegőt. Nem emlékszem mikor, de masztim után viszonylag hamar elaludtam... reggel pedig folytatódott minden tovább az edzések sorában, csak akkor már valahogy kicsit jobb kedvvel.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hakunamatata ·
jo a cím. a szárazbabodi dekameront juttatja eszembe...

Nyssa ·
van itt minden!

egy hűha amortizáló story, egy nő aki bebizonyítja, h ezzel elárulták azt ami titok, egy nő aki magasztalja a pasikat, és egy pasi, akinke pátyolgatják az egoját igen erőteljesen...

had fűzzzek ide néhány szót(vgy többet)
1.:a pasi semmivel sem jobb mint a nő, sőt...
2.:nem csak a nők fáznak meg nyáron, ők azért gyakrabban, mert olyan ruhában járnak non stop mint amilyenben...
3.:az őskortól eltelt röpke pár év elegengő ahhoz, hogy a nőket kikúrálja tűzörző életmódjukból
4.:ne istenítsük már a pasikat... megteszik azt ők maguk is

Nyssa

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: