Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Edzés után

Már napok teltek el, de még mindig tökéletes emlékszem mindenre. Csodás volt. De kezdjük az elején.
RG-re (ritmikus gimnasztikára) járunk egyik barátnőmmel. Minket, kettőnket választottak ki, hogy megmutathatjuk mit tudunk egy verseny keretében, tehát minden péntek délután 3-tól egy 2 órás edzésen veszünk részt, hogy még csiszolni tudjunk a mozdulatainkon. Miután el telt az edzés, ami igen csak izzasztó volt, megdicsért a tanárnő és visszamentünk az öltözőbe.
- Nem megyünk el zuhanyozni? Tökre leizzadtam. - Kérdezi barátnőm, mikor már levette a felsőjét.
- Felőlem mehetünk. Én is baromira leizzadtam.
- Én előre megyek, majd gyere.
- Okey. - Levette a többi ruhadarabját is és bement a zuhanyzókhoz. Én csak ekkor kezdtem el vetkőzni és pár perc múlva követtem.
- Vigyázz, nagyon hideg eleinte! - Figyelmeztet, de már túl késő volt. Aláálltam és mikor megnyitottam nyakon csapott a jég hideg víz, gyorsan kiugrottam alóla, de már késő volt. Barátnőm is megijedt és kinézett, hogy mi történt. Én előtte álltam csurom vizesen, reszkető lábbakkal.
- Gyorsan gyere be‼ - Állt kicsit arrébb, szorítva magam mellett egy kis helyet.
- Köszi, de inkább nem.
- Ugyan már, mindketten lányok vagyunk! Gyere! - Ekkor megfogta a karom és berántott magam mellé. Én a lendülettől neki estem. Pontosabban a melleinek.
- S-sajnálom...
- Ugyan... ne legyél már ilyen! - Rögtön miután ezt kimondta rámarkolt a melleimre. Én csak pár tized másodperc után tudtam reagálni. Hirtelen felnyikkantam és magam elé kaptam a kezem.
- Heeeee... kemények a bimbóid?! - Ördögi vigyor volt az arcán látható, amitől mindig kiráz a hideg.
- Csak a meleg víz miatt!!! - Kiáltottam rá, valószínűleg teljesen elvörösödve.
- De kis szégyenlős vagy.
- Hagyjál!
- Neeeem! - Ekkor megfogta a fenekemet és azt markolgatta.
- HAGYJÁL MÁR! - Löktem kicsit el magamtól, és rámarkoltam a mellére. Az övé kicsit nagyobb, mint az enyém. Valami versengésbe kezdhetett, hogy "ki mer többet" alapon és a kezével a szeméremdombomhoz nyúlt. Én kicsit hátrahőköltem, de nem tudtam mit csinálni.
- Ne csináld már! - Én is a szeméremajkaihoz nyúltam, hogy leálljon, de ő csak folytatta. Sőt, kicsit lejjebb csúszott a keze, a csiklómhoz és azt kezdte izgatta. Én csak kéjesen nyögdécseltem és azt kell, hogy mondjam, élveztem. Pár perc izgatás után, a középső ujját belém dugta. Én a vállaiba kapaszkodtam és nyögdöstem. Nem lehetett több egy percnél, mikor abba hagyta és kihúzta az ujját belőlem. Amin meglepődött, hogy az ujja véres volt.
- Szűz voltál még? - Kérdezte komoly hangnemmel. Én csak félre fordítottam a fejem és éreztem, hogy mindjárt meggyulladok, olyan melegem van. Vélhetőleg hót vörös voltam.
- I-igen.
- Sajnálom. - Lehetett látni rajta, hogy tényleg sajnálja. Az ágyékom tájékára nézett és láttam rajta, hogy mélységes bűntudata van. Követtem tekintetét és azt láttam, hogy a vérem folyik le a combjaimon.
- Figyelj csak! - Kezdtem bele, majd rám nézet, ekkor gyengéden megfogtam arcát és megcsókoltam. Több percen át csókolóztunk és nem is tudom mikor, de a kezem a mellére csúszott. Már csak azt vettem észre, hogy a bimbójával játszik a kezem. Mikor már nyelveink egymás szájában voltak, abba hagytam. Kisétáltam a zuhany alól és felültem a kézmosókra. Szét nyitottam lábaimat és ujjaimmal széthúztam nagyajkaimat.
- Nyalj ki! - Barátnőm egyből letérdelt elém és lekezdett nyalni. Folyamatosan nyögdécseltem és lihegtem. Csodás volt érezni a nyelvét magamban. Nem sok idő után elélveztem.
- H-hagyd abba. E-elélveztem! -  Ő nem szólt semmit csak tovább nyalt.

Sok ideig csinálhatta, mert beszólt a tanárnő.
- Héj, mit csináltok ennyi ideig? Nem akartok haza menni? Gyerünk, gyerünk!
- Má-máris! - Én minden erőmet összeszedve válaszoltam, kicsit lihegve, de tiszta hangon.
Ekkor már 3-szor elmentem és barátnőm is ujjazta magát miközbe nyalt. Pár másodperc múlva elmentem ismételten. Véletlenül kicsit össze is szorítottam a lábam, ami azt jelentette, hogy barátnőm fejét a lábaim közé szorítottam. Miután az élvezéstől újra elernyedtek az izmaim, a lábaimat szétnyitottam és barátnőm is elhúzta már a fejét. Ahogy felemelkedett, lehetett látni az élvezetem a szájától lefolyva. Én a kézmosóban ülve hátradőltem a falnak és lihegtem, mert máshoz nem volt erőm. Barátnőm arcán megint megjelent az az ördögi mosoly és mondta:
- Remélem élvezted... - És akkor megértettem. Azért nyalt ennyit, ilyen sokáig, hogy jóvá tegye azt, amit még a zuhany alatt csinált.
- Pe-persze. - Szuszogva válaszoltam neki. Erre ő csak elmosolyodott, megfogta mindkét kezem és talpra segített.
- Menjünk öltözni.
- Okés.

Miután felöltöztünk és elindultunk haza, egy ideig együtt mentünk és mikor el kellett válnunk mélyen egymás szemébe néztünk.
- Figyelj csak... ami ma történt~
- Arról ne beszéljünk senkinek. - Kezdtem én, de barátnőm tudta mi jár a fejemben és befejezte a mondatot.
- Hát akkor... most szi~ Köszöntem volna már el, de ekkor megcsókolt. És szenvedélyesen. Amikor abbahagyta én szólalni se tudtam, de nem is kellett. Ő csak mosolygott rám, majd megfordult és elsétált. Én még pár percig ott álltam és több okból sem hittem el a mai napot.

Otthon nem beszéltem erről senkinek, de hát miért is tettem volna? Egyébként a meleg vizes zuhany után, pucéran a viszonylag hideg levegőn lét és a hideg falnak dőlés nem tett jót az egészségemnek és lebetegedtem. Magas lázam van és itthon fekszek. Azóta nem beszéltem barátnőmmel. Nem tudom mi lesz ezután még, de majd kialakul.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szandra0012 ·
Köszi szépen az elgondolkodtató kommentet. Egyébként sokat gondolkodtam, hogy hogyan írjam a történeteimet; jelent v. múlt időbe és aztán nem is igazán figyeltem oda rá, csak ahogy esett úgy puffant, de a továbbiakban majd odafigyelek akkor.
Köszi szépen ♥
Sinara ·
Én mindenképpen a múltidő híve vagyok. A jelenidő valahogy mindig irritál. De ha neked az jobban fekszik neked és egyöntetűen a jelenidòt alkalmazod, a te dolgod. Így viszont eléggé zavaró.
Sok sikert a továbbiakhoz!

ThePrince ·
Nagyon tetszett :D !♡ Gratula

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: