Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Edzés helyett meglepetés

Ádám vagyok, 24 éves fiatalember. 16 éves koromba jöttem rá, hogy én a saját térfelemen játszom, de mivel félénk voltam, nem igazán ismerkedtem. Versenyszerűen sportoltam, és egy átigazolás kapcsán megismertem Tamást. Tamás 34 éves, igencsak izmos testalkatú, normális pasi. A történet idején már a 18. életévemet betöltöttem.


Utolsó tanévre új tesi tanárt kaptunk. Többiekkel reménykedtünk, hogy normális tanárt fogunk kapni, és megérti, hogy utolsó évben már csak focizni, illetve röplabdázni szeretnénk, persze a kötelezően elvégzendő feladatok mellett. Legnagyobb meglepetésemre belépett Tamás az ajtón. Szerintem ez a döbbenet ki is ült az arcomra, mert az osztálytársak kérdezték, hogy Te ismered a fazont? Normális, nem lesz gáz vele? Tamás is észrevette, és első mondata a köszönés után nem volt más: Jé, van itt ismerős arc is, hála istennek. Bemutatkozott és elkezdtünk bemelegíteni. Elmondta, hogy mikor fogunk jegyet kapni, és mire, és mondta, hogy a többi időben mi döntünk mit csinálunk.


A lényegre térve. Teltek a hónapok, és egyre többet beszélgettünk Tamással. Nemcsak az iskolában, hanem az edzéseken is. Ha páros gyakorlatok voltak, akkor egymással dolgoztunk, így ütközéseknél azért meg-megtapinthattam az izmait. Olykor-olykor öltözés közben meg is leshettem, de természetesen óvatosan, hogy senkinek se tűnjön fel a dolog.


Szerdánként az edzésünk kora délután volt, ezért az órák után mindig loholtam a HÉV-hez, hogy odaérjek edzésre. Aztán Tamás szólt, hogy minek loholok, várjak még 10 percet, és akkor elvisz kocsival, ne rohangáljak feleslegesen, úgyis elég mozgás lesz még edzésen. Beleegyeztem, megvártam a megbeszélt helyen, igaz késett 1-2 percet, de sűrű bocsánatkérésbe kezdett. Beültünk a kocsiba, és egyszer véletlen a sebváltó helyett a combomat markolta meg erősen, és nem a csarnok irányába tartottunk. Ránéztem, hogy mi az isten van. Megnyugtatott, hogy még haza kell ugrania egy pillanatra, mert nem hozta el az összes edzőcuccát. Végül is időben voltunk, nem lesz ebből probléma, gondoltam. Megérkeztünk a panelrengeteg közepébe, és felinvitált magához, hogy ne kuksoljak addig a kocsiba. Felslisszantunk, és láttam, hogy telefon a kezébe. Telefonált, kicsengett, majd az edzőnk felvette. Beleszólt, hogy ma se Ő, se Én nem megyünk edzésre iskolai elfoglaltságok miatt, de ne izguljon edzünk egyet, így  nem marad ki az erőnléti edzés. Itt már kezdett furcsává válni a dolog, nem igazán értettem a helyzetet. Rám nézett, és a következő párbeszéd zajlott le közöttünk:


- Remélem nem baj, hogy kicsit átszerveztem a délutáni programodat. - Kezdte Tamás, és levette a felsőjét. Elém tárult az Adonisz teste, és egy kicsit el is pirultam a látványtól -.


- Nem értem ezt a helyzetet, per pillanat, hogy őszinte legyek. Miért is nem megyünk edzésre? És milyen iskolai adminisztráció..? - Értetlenkedtem.


- Na idefigyelj kölyök. Láttam a pillantásaidat, és ismerem ezeket a szemeket. Megnyugtatlak, ugyanazon a térfélen állunk. Kölcsönös a szimpátia.


- Nem értem mire gondolsz Tamás, de komolyan. Én nem...


- Ne Tamásozz, négyszemközt Tomi, vagy Tom. Oké?


- Rendben, de én tényleg nem..- és ekkor már nem tudtam befejezni a mondatomat, mert nagyon keményen megcsókolt. Először ellenkezni próbáltam, de éreztem, hogy felesleges, és inkább kiélvezem ezt a pillanatot amire régóta vágytam. Vad csókolózásba kezdtünk. Felfedeztük egymás testét a kezeink segítségével. Elkezdett vetkőztetni, közben ledobta magáról a farmernadrágot, és ott álltunk egymás előtt egy szál boxerben. Láttam, hogy dudorodik az alsónadrágja, és hát az én intimem is már erősen kidomborodott. Megfogta a kezem, bevitt a hálószobájába és ledöntött az ágyra. Rám feküdt, és ismét kezdődött az isteni csókváltás, nyelvtánc. Majd hirtelen lerántotta a maradék textilt rólam, és magáról is. Így, hogy ott állt előttem az Adonisz teljes valójában, elvesztettem az eszem. Nem totojázott ő sem sokat elhelyezkedett úgy, hogy tudjuk egymást egyszerre kényeztetni. Nagyon jól csinálta, egyből éreztem, hogy nem én vagyok Neki az első. Éreztem, hogy egy kicsit megáll. Felkelt, megfordult és megcsókolt.


- Szeretnélek érezni a fenekembe is. - Szólalt meg és ismét megcsókolt.


- Rendben, azt teszel, amit szeretnél, Te vagy most a főnök TomiBá. - Erre felhúzta a szemöldökét és mondta, hogy jól van, ezt még visszakapod. :) Elővett egy kis síkosítót és a farkamat odairányította a fenekéhez. Aztán óvatosan elkezdett beleülni. Kicsit szűk volt, de szépen lassan befogadta a farkamat.


Rám nézett, mélyen a szemembe, és csak ennyit suttogott: - Mostantól Te vagy a főnök, te határozod meg a tempót.


Főnök módjára viselkedtem, először szépen óvatosan kezdtem, majd egyre gyorsabban és vadabbul, míg a jobb kezem a farkára kulcsoltam és hasonló ritmusban elkezdtem verni neki.


4-5 perc után éreztem, hogy egyre szaporábban lélegzik, és hirtelen elélvezett. A teljes mellkasom az Ő nedűjével lett tele. Leszállt a farkamról, érezte, hogy én se bírom soká, és mondta, hogy ő a szájába kéri. Lefeküdt a hátára, én fölé hajoltam és óvatosan megcsókoltam, aztán odamentem fölé. Amikor éreztem hogy jön, bekapta a farkam, és minden cseppjét lenyelte. Letöröltem magam, majd mellé feküdtem. Átölelt, és halkan ennyit súgott:


- Isteni voltál Kölyök. :) Még annál is jobb, amit vártam.


 


 


Azonban itt még nem ért véget ez a valami, amit ekkor még nem tudtam meghatározni. De ezt majd a következőkben leírom.


 


/Kritikákat nagyon szívesen veszek, és köszönöm, hogy elolvastad a történetem ezen részét./
Hozzászólások
További hozzászólások »
jani1990 ·
Nekem tetszet várom a fojtatást
Justaman ·
Köszönöm a visszajelzést, hamarosan érkezik a folytatás. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

CRonaldo ·
Baromi jó volt! Olyan izgalmas a történeted! Írj még!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: