Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Édesötös

Ez a történet két hete történt, amit most nektek elmesélek. Bence vagyok, harmincegy éves. Feleségem Melinda huszonnégy éves. Nagyon szép és aranyos arca van, kicsit vágott szeme, ami még vonzóbbá teszi. Nagyon fehér puha a bőre, jó érzés hozzá simulni. Hátközépig érő dús szőkés barna haja van, ezenkívül zöldes-barnás árnyalatú szeme. Van rajta felesleg, de emiatt csak még puhább és aranyosabb, nem mellesleg egész szép méretű mellei vannak, amit nagyon szeret, ha simogatok. Természete nagyon aranyos, megértő, segítőkész.

Nemrég házasodtunk össze, nagyon szeretjük egymást. A mi kapcsolatunk három éve kezdődött, de már több mint hét éve ismerkedtünk meg. Azt tudni kell rólunk, hogy mindketten nagyon szeretjük a testi élvezeteket. Meg is beszéltük, hogy egyszer kipróbáljuk a hármas felállást. A feleségem először kicsit csodálkozott, de aztán legnagyobb örömömre belement a dologba. Ki is néztem az egyik kolléganőjét, akivel szerencsére elég szoros baráti viszonyban állunk. Ez a gyönyörű nő Gréta, huszonnégy éves, egy orvosi rendelőben asszisztens. Gyönyörű zöldes árnyalatú szeme van, nagyon szép formás feneke, középhosszú szőke haja, szép arca és nagyon vonzó mellekkel rendelkezik. Sokszor alig tudtam a szemeimet levenni róluk, mert annyira szépek, még ruhán keresztül is. Nagyon szereti az állatokat, a természete pedig olyan mint a láng, amit nem tudhatunk, hogy épp mikor lobban fel. Könnyű vele összeveszni, tehát, ha az ember egyszer vele kezd, az olyan, mintha a tűzzel játszana. Amióta először láttam, azóta tetszik nekem.

A történetre visszatérve: mivel úgy gondoltuk, hogy Gréta nagyon sokat segített nekünk már különböző dolgokban, úgy döntöttünk, szervezünk egy bulit. Természetesen Grétát meghívtuk erre. Én már Melindát azzal fűzögettem, hogy majd hogy fogjuk Őt rávenni egy hármasra, mennyire jó lesz, amikor Ő azt mondta, hogy egy másik barátnőjét is meg akarja hívni. Picit lelombozódtam, mert attól a másik lánytól tartottam ilyen téren. Tehát le is tettem a csoportos szex ötletéről, ellenben úgy gondoltam, akkor is érezhetjük magunkat jól, ha „csak” iszogatunk, beszélgetünk. A lányt Kingának hívják. Nem túl magas, nagyjából 160 cm, arca viszont elég szép, középhosszú sötétbarna haja van, barna szemei, szép formás feneke, viszonylag kis mellei. Szemüveget visel. Természete halk szavú, jóindulatú, aranyos. De ez csak a látszat, hiszen az alamuszi nyuszi nagyot ugrik, ahogy a történet későbbi részében ki fog derülni.

Tehát tervezgettük a programot, a játékokat, hogy lesz activity, pizzasütés, tánc többek között. Én úgy gondoltam, hogy ha lúd akkor legyen kövér, és előhúzom a nyerő lapot. Meghívtam egy volt főiskolás csoporttársamat is, aki szíves örömest megígérte, hogy eljön a buliba, hiszen ebben a pár napban úgy is a szüleihez utazott haza, és akkor éppen ráért. Edit a neve, gyönyörű nő, lélegzetelállító egyenes, fenékig érő fekete haja van, szemei csodálatos barnák, és a melle... a melle pedig fantasztikusan nagy és gyönyörű. Nagyon sokat fantáziáltam annak idején róla, és mit nem adtam volna érte, ha megérinthetem őket. A természete nagyon kevéssé volt ismert számomra, mivel nagyon keveset beszélt, és igazából barátai se nagyon voltak rajtam kívül. Tehát úgy készülhettem erre a bulira, hogy négy különböző gyönyörű nő vesz majd engem körül, mindegyik más és más külsőleg és belsőleg is. Ennek ellenére nem vártam semmi extrát ettől az egésztől.

Délután három órakor csöngetett Edit és ugyanaz a gyönyörűség állt előttem, akit anno a fősulin megismertem. Elbeszélgettünk, elmondta hol van munkája, hogy alakul az élete. Családja még nincs, sőt szingli jelenleg. Majd 4 órakor csengettek és Gréta és Kinga egyszerre érkeztek meg. Levették a kabátjaikat, cipőiket kényelmesen elhelyezkedtünk. Először pókereztünk, majd műveltségi vetélkedőt is játszottunk. Melinda nyerte szinte mindet. Közben iszogattunk, beszélgettünk. Edit azzal az ötlettel állt elő, hogy szeretne activity-t játszani. Beleegyeztem, de csak azzal a feltétellel, hogy a négy lány egyszerre próbálja nekem elmutogatni a szavakat. Edit kihúzta a melltartó szót, próbálta elmagyarázni. Mutogatott a hatalmas mellére, kicsit előrehajolt, hogy jobban látsszon. Én persze úgy tettem, mint aki nem ért az egészből semmit. Aztán jött Gréta és ő is a szép méretes melleire mutogatott. Én persze megint nem vettem szándékosan az adást. Melinda is mutogatott a saját mellére, majd a semmiből hirtelen előugrott Kinga, aki egy kicsit mintha kompenzálni akarná méretbeli hátrányát, ledobta a felsőjét, és mindenki meglepetésére a melltartóját is kikapcsolta. Majd azt mondta: „Ezt nem tudod kitalálni! Teee”. Aztán elvigyorodott, és közelebb jött hozzám. A többi lány szájtátva figyelte a produkcióját.

Én óvatosan utánuk nyúltam, és puha kis párnáknak tűntek a kezemben. Majd nem bírtam tovább és a számba vettem az egyiket. Nagyon finom volt, és ezzel ezt a kis vadmacskát teljesen felhúztam. Hirtelen vadul elkezdtünk csókolózni, még a szemüvege is a földre esett.  A többi lány körbevett, és éreztem, hogy vonzanak a csodálatos keblek. Ruhán keresztül megfogtam Melinda jól ismert melleit, majd hirtelen felhúztam a pólóját, letoltam a melltartóját és elkezdtem szopogatni. Ő is nagyon beindult tőle. A feleségemmel is hosszasan csókolóztunk, amibe Kinga is beszállt harmadiknak, mondván ő aztán nem akar kimaradni semmiből.

A másik két lány meglepve figyelt minket, de azért óvatosan elkezdték simogatni gyönyörű melleiket. Melinda időközben nagyon beindult és egy rántással letolta rólam a nadrágot, és elkezdte nyalogatni a makkomat. Közben Kinga vadul csókolózott velem, éreztem finom nyelve minden rezdülését a számban. A másik két lány is odajött. Kinga leguggolt Melinda mellé és felváltva nyalták falták, szopogatták a farkamat. Edit hatalmas keblei után nyúltam. Hmm, milyen puhák és hatalmasak!

Óvatosan levettem róla a felsőt és kikapcsoltam a melltartóját. Előttem voltak azok a mellek, amikre mindig is vágytam a fősuli alatt. Óvatosan megérintettem őket, majd elkezdtem simogatni, nyalogatni, szopogatni és a két hatalmas mell közé raktam a fejem. Edit egyáltalán nem bánta, sőt nagyon beindult tőle. Gréta egyelőre óvatosan közelített felénk. Kivettem a fejem és szájon csókoltam ezt a fekete hajú istennőt. Nagyon finomak voltak az ajkai, éreztem, hogy nagyon jól csókol. Majd Edit is csatlakozott az oboázó duóhoz, akik nagyon keményre szopták a farkamat időközben.

Ott volt még Gréta, akire két éve vágytam már. Óvatosan magamhoz húztam, majd adtam egy puszit az ajkaira, erre ő becsukta a szemét. A nyakát puszilgattam, fülcimpáját harapdáltam, fel akartam izgatni teljesen. Nem bírtam tovább és szájon csókoltam. Azok az ajkak, a nyelve, mindene a mennyországot jelentette akkor nekem. A három lány lent olyan jól dolgozott, hogy éreztem lassan elélvezek, pedig még nem terveztem ezt tenni. Gréta  csodálatos melleit is végigpuszilgattam, végignyalogattam. Ezt nem hagyhattam ki. Majd a forró testpuszik után ő is leért a farkamhoz, és egyből bevette abba a csodálatos szájába. Nyalta kényeztette, éreztem mindjárt elmegyek. Bele akartam élvezni Gréta szájába, nagyon vágytam erre, de akkor a másik három lánynak mi maradna? Mivel igazságos vagyok, kivettem Gréta szájából, és elkezdtem verni a farkam, elterveztem, hogy mindegyik lány kap belőle. Kinga gyorsan felkapta a szemüvegét, majd iszonyatosat élveztem. Első adagot Kinga kapta, akinek a szemét a szemüvege mentette meg, de az orrára így is jutott, meg egy kicsi az állára is. Edit főleg a homlokára, a hajára és a szájára kapott spermát, Melinda a szemére és az állára, Gréta pedig a szeme mellé és mivel kinyitotta a száját a szájába, a nyelvére. Gyönyörű látvány volt négy  gyönyörű lány arcát látni, teleélvezve forró gecivel.

Én kicsit kidőltem, de a lányok be voltak indulva, egymás után vették le a nadrágjukat és a bugyijukat is. Egymással csókolóztak, lenyalták a forró spermát egymásról, és látszólag nagyon ízlett nekik. Nyál és geci keveredett forró csókjaikban. Kinga elkezdte Melinda punciját izgatni, először kézzel, majd nyelvvel is. A többi lány is felbátorodott. Gréta és Edit is belekezdtek egy ilyen játékba, csak ők 69-es pózban. Két iszonyatos bombázó kényeztette egymást. Lassan nekem is újra állni kezdett a farkam, és a hozzám legközelebb eső Editet néztem ki magamnak. Muszáj volt megkóstolni a punciját! Isteni finom, kicsit édeskés punci volt, jó volt nyalogatni, a csiklóját izgatni. Nagyon élvezte, hangosan nyögött. Majd a hátára fektettem, és óvatosan belehatoltam.

Először azt hittem mindjárt elélvezek, de átlendültem a holtponton, és utána már jól bírtam. Edit nagyon élvezte, ahogy a punciját dugom. Pozíciót váltottunk, és most én feküdtem a hátamra. Élveztem, ahogy előttem ringanak azok a régóta vágyott csodálatos hatalmas mellek, jól megfogtam őket, míg ő időnként rám hajolt, és akkor forrón csókolóztunk. Nem bírta túl sokáig, mert nemsokára hatalmas orgazmust élt át, ami után lecsúszott a farkamról és a hátára feküdt.

A következő lány Kinga volt. Picit megnyálaztam a punciját és hátulról már tettem is be neki. Nagyon élvezte ez a kicsi lány. Elkaptam a haját és picit hátrahúztam a fejét, iszonyatosan élvezte, mert közben nagyon nyögött, és így ebben a pózban élvezett el. Lecsúszott a farkamról és én Grétát akartam harmadiknak elkapni, de ő visszahúzódott kicsit, és inkább Kingát csókolgatta és Edit melleit simogatta. Tehát misszionárius pózban elkaptam Melindát. A jól ismert punci ismét nagyon benedvesedett és jól ismert lökéseimmel repítettem a csúcs felé, majd húztam egy picit és Melinda is hatalmas orgazmust élt át. Jó hangos volt az én kis feleségem.

Már csak Gréta maradt. Óvatosan magamhoz húztam, majd szétnyitottam a combjait és elém tárult a gyönyörű nedves, puha, meleg, borotvált puncija. Végre érezhettem az illatát, sőt az isteni finom ízét is. Mennyei volt nyalni a csiklóját, majd jó mélyen belenyaltam a hüvelyébe is. Aztán először egy, majd óvatosan két ujjal kezdtem ujjazni. Nagyon élvezte, én pedig tudtam, hogy ezt a lehetőséget most nem hagyhatom ki. Óvatosan a puncijához dörgöltem a farkam, majd a hüvelyébe hatoltam. Picit fájt neki, mivel még nem volt férfival, de ez a tudat csak még jobban felcsigázott. Én vagyok az első, aki ennek a szőke gyönyörűségnek a legféltettebb zugát felfedezi. A fájdalom helyét átvette az élvezet és a gyönyör. Isteni érzés volt, ezt a csodálatos lányt magamévá tenni.

Megmarkoltam a melleit, és szopogattam őket. Sőt Gréta is ezt tette a melleivel és így összeért a nyelvünk ilyenkor. Eszméletlen jó érzés volt! Közben vadul csókolóztunk. Már nagyon közel jártam, és ekkor Gréta elkezdte hevesebben venni a levegőt, én pedig beleremegtem az érzésbe. Ekkor ezt nyögte: „Élvezz belém, élvezd tele a puncim!” Ezt már nem bírtam, Gréta és én egyszerre élveztünk el. Éreztem ahogy szakaszosan teleélvezem Gréta punciját, élveztem ahogy magamévá teszem őt. Ez volt a hetedik mennyország. Megtörtént, amire mindig is vártam.  Óvatosan kihúztam belőle a farkam, szorosan magamhoz öleltem és adtam a homlokára egy puszit. Végül az összes lány kapott egy csókot még Edit, Kinga, Gréta és Melinda sorrendben. Ezután már csak arra volt energiánk, hogy bebújjunk a jó meleg puha ágyikóba. Megbeszéltük, hogy hamarosan megismételjük a bulit. Én már alig várom a következő alkalmat.
Hozzászólások
Andreas69 ·
Nem az zavar, hogy kitaláció, hiszen a történetek többsége az, hanem az, hogy abszolút hihetetlen: négy nő, akik részben még egymást sem ismerik, egyből, lelkesen belemennek egy grupiba. Ugyan már... Nem tetszett.

Pavlov ·
Az alapötlet jó lett volna, de
- a szöveg dagályos
- a cselekmény, ahogy Andreas69 is írta, hihetetlen (kiegészítés: mind a négy nő arcát teleélvezte? el kéne menjen falat festeni ilyen teljesítménnyel)
- a párbeszédek irreális hiánya halottá teszi
PrettyBetti ·
van egy sztorim,amit megosztottam 2 részes lenne, ha elolvasnád, szívesen olvasnék hasonló elemzést, ugyanis a második részt -bár a történet fix - könnyen olvasható formában szeretném tálalni. Köszi előre is.
joeysz ·
szia Betti,

Küldd el a történeted és megnézném Én is

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: