Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Édesanyámmal végre...

Szóval. Az egész akkor kezdődött amikor apukám elhagyott minket 15 éves koromban.
Anyu akkor nagyon kivolt bukva amikor lelépett... Amit meg is értek.
Nade térjünk is rá a történetemre.
10 éves korom óta szoktam maszturbálni, napi 1-2x. Eddig teljesen elvoltam a kis Marok Marcsival de most már kezdett izgatni hogy milyen lehet ha egy nő a szájába veszi a farkam vagy bedughatom neki. Ekkor kezdődött, hogy elkezdtem anyámra felfigyelni. Engem korán szült. 38 éves volt, nagy kerek feszes mellek, gömbölyű popsi és szép derék. Egyre többször amikor maszturbáltam ő volt a fejemben... Egyszer eszembe jutott, hogy most már megkellenne lesnem anyámat fürdés közben.
Így is lett. Kimentem a kertbe és elkezdtem bámulni anyámat az ablakon keresztűl. Nagyon hamar merevedésem lett. Most már nagyon szűk volt az alsóm és kezdett kicsi lenni ott a hely. Így hát elővettem a szerszámom ami szerintem elég méretes volt (21cm) és vastag. Teljesen szőrtelen volt mert borotváltam... Már majdnem a csúcson voltam amikor hallottam, hogy anyu jön ki cigizni a kertbe. Annyira bele merültem a maszatiba, hogy észre sem vettem hogy kijött a fürdőből. Egy vászon gatya volt rajtam alsó nélkül. Hát ahogy gondoltam anyám szeme egyből oda szegeződött a farkamra, nem kérdezett semmit hála istennek. Bementem a szobámba és folytattam amit kint elkezdtem. Megint elmerültem és nem vettem észre, hogy anyám bejött. Oda jött az ágyhoz és erre megszólít. 'Fiam'... Erre nagyon megijedtem és zavaromban a fejemet takartam el és nem a farkamat. Anya annyit mondott, 'hogy látom jót tesz neked a sport és oda lent se vagy elátkozva" erre kezdtem kicsit feloldódni. Anyámon csak egy lenge top volt melltartó nélkül és láttam a mellein, hogy tetszik neki amit lát. Ezután kiment se szó se beszéd...
Na gondoltam este át surranok és bepróbálkozok... 01.15 volt már amikor rászántam magam hogy átmenjek anyuhoz. A só lámpa még égett de anyán takaró volt... Szívem a torkomban dobogott. Egy finom mozdulattal levettem a takarót és nagy meglepetésemre teljesen meztelen volt. Gondoltam a délután után nagy baj nem lehet. Elkezdtem közelebb hajolni a melléhez és megcsókoltam. Semmi reakció. Na ezen felbátorodva lementem a puncijához ami tiszta csupasz volt és belenyaltam... Na erre anyám elkapta a fejem és csak jobban belenyomta a kopasz pinájába a fejem. Nyaltam ügyetlenül 2-3 percet örült tempóban és elélvezett. Ezután felültünk és elkezdtünk beszélgetni. Mondta, hogy délután is már rám akarta vetni magát ha bűn ha nem bűn 2 éve nem volt már férfival és nem is akar mással csak velem mert annyira tetszik neki a farkam... Mondta, hogy mivel előbb ilyen szépen kinyaltam elsőre ezért most ő jön. Sejtettem mi következik. És elkezdett csókolgatni, egyre haladt lefelé. Egyszer csak elérte azt a pontot alsón keresztül. A nagy körmeivel alsómon keresztül kapargatni kezdte a tetejét ami már átnedvesedett. Erre nem tudom miért azt mondtam neki hogy "azonnal kezdj szopni vagy megörülök", magam is meglepődtem nem hogy még anyám.
-Húúú szeretem ha így beszélnek velem...
-Igen??? hát akkor szopjad a fiad 21cm-es faszát.
-Igen kicsim szopom. ha itt az idő élvezz a számba.
Végre bevette a szájába. Maga volt a mennyország, alig szopott 2-3 percet és máris tele élveztem a száját. mindegy cseppig lenyelte.
-Fiam nagyon szép farkad van és a teje is nagyon finom.
-Köszönöm anyu.
-Akkor most jöhet a desszert kicsi kanom.
Lement újra a még nyálas farkamhoz és elkezdte szopni. 1-2 perc alatt csata kész voltam ismét. Erre csakúgy felpattant és bele ült. Jézusom ilyen jó nem történhet velem gondoltam akkor. 15-20 percig ugrált rajtam majd majdnem elmentem erre lejött rólam és bevágta a farkam a seggébe. na ez sokkal jobb volt mint a pinája. 1-2 perc kellet és tele lőttem a seggét. Még beszélgettünk kicsit majd elaludtunk. Arra ébredtem fel hajnalban hogy valaki szopja a farkam. na vajon ki volt??? :D Hát anyám. 3-4 perc alatt el is mentem. Majd megköszöntem és mondtam h ez volt életem legjobb szülinapja. Erre ő még csak az igazi ajid se kaptad meg ne kiabáld el. Másnap anyám át hívta Renit. A barátnőjét aki szintén kurva jól nézett ki :) De ez már egy másik történet. Folytatás hamarosan.
Hozzászólások
További hozzászólások »
naiv1966 ·
Amagam részéről elég szánalmasnak tartom, hogy valaki az anyjáról fantáziál...

otto64 ·
Ne folytasd, inkább töröld, ha teheted. :japanese_ogre:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: