Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Édes korrepetálás

Csengettek.
Tudtam, hogy a férjem nem fog megmozdulni a fotelból, mert a kedvenc focicsapata mérkőzését közvetítették a tévében, így hát nekem kellett ajtót nyitnom.
Zolika volt az. Korrepetálásra jött. De bolond vagyok, elfelejtettem! Sebaj, úgy sem terveztem mára már semmit, úgyhogy belefér az időbe.
- Kerülj csak beljebb!
Bevezettem a nappaliba, és a fotelbe ültettem azzal, hogy rögtön jövök. A férjem egy szobával arrébb tévézett, de mivel nem bömböltette, így nem is csuktam be az ajtót rá. Amúgy meg hiába is csuktam volna, mert az üvegajtón amúgy is minden áthallatszik. Átöltöztem, mert egy majdnem szakadt farmer volt rajtam, ami ráadásul nem is volt kényelmes.




Pár perc múlva visszamentem Zolikához, aki addigra már előpakolta a matek füzetet, amibe korrepetálni szoktunk. Leültem mellé úgy, hogy közben félig láttam a férjemet háttal nekem, mert a tévé a szoba túlsó felén volt. Egyrészes, vékony pántos fekete ruha volt rajtam, ami körülbelül a combközépig ért. Azazhogy ért volna, mert amikor leülök benne, akkor persze túl merészen felhúzódik, ami más esetben zavarna, de most valahogy nem érdekelt. Végül is ettől nem fog megromlani a srác, hiszen 15 éves elmúlt.
A lecke elkezdődött a meccs pedig folytatódott.




Már jó fél órája küszködtünk a matekkal, amikor Zolika elnézést kért, és a WC-re szeretett volna kimenni. Megmutattam neki, hogy melyik ajtó a fürdőszobáé, mert ott volt a WC is. Mikor pár perc múlva visszajött, gondoltam én is gyorsan kihasználom a szünetet és kimegyek én is. Ő visszaült a helyére, és elkezdte megoldani a feladatot, amit az imént írtam a füzetébe. Nem szóltam, hogy hova megyek, csak kimentem a szobából.
Ahogy bementem a fürdőbe, megláttam a farmert és a bugyit, amit levetettem, mert itt öltöztem át. Hirtelen elpirultam. Bár nem tudom miért, de szégyenérzetem támadt, hogy most mit gondolhat a srác. Gondoltam semmi baj, már biztosan látott női fehérneműt, úgyhogy nincs probléma.
Visszamentem, és leültem mellé, mire a kezembe nyújtotta a füzetet, mert készen volt a feladattal. Amint néztem a megoldást és a levezetést, észrevettem, hogy nem veszi le rólam a szemét. Megijedtem. Furcsán éreztem magam. Már rég leellenőriztem a feladatát, de még mindig a füzetet bámultam meredten. Nem mertem róla levenni a szemem, mert éreztem, hogy engem néz erősen és tudtam, hogy a fürdőszoba miatt. Vagyis a kinnfelejtett bugyi miatt.
Az ijedtség és a félelem egyre inkább átment bizsergéssé. Erős bizsergéssé.
Belém nyílalt a gondolat, hogy Zolika mennyire felizgulhatott az idegen női bugyi látványára. Lassan egészen máshogy gondolkodtam. A gondolataim elkezdtek a fiatal srác felizgultsága körül forogni. Arcom teljesen kipirult a bennem cikázó gondolatoktól.
Lassan felnéztem a füzetből, és egyenesen a szemei közt találtam a pillantásomat. Remegtem. Remegtem a gondolattól, hogy most mi fog történni. Nem vette le rólam a szemét. Én sem róla.
Úgy éreztem, olvasok a gondolataiban. Érzem, mit kíván.
Lassú mozdulattal letettem a füzetet az asztalra. Kezeimet az ölembe engedtem, és a térdemen pihentettem őket. Két mutatóujjam megmozdult, és elindult felfelé a ruhám aljával együtt, ami amúgy is túl sokat enged a férfi szemnek.
Felhúztam a ruhámat egészen addig, hogy a világoskék bugyim teljes egészében ott pompázott az orra előtt. Erre Zolika félénken elpirult.
Hirtelen belém nyílalt a szomszéd szobában ülő férjem, de aztán megnyugodtam, mert nem láthatott a kanapé háttámlájától, ami igen terebélyes volt. Meg amúgy sem vett észre az egészből semmit, mert a meccs nagyon lekötötte.
A ruhám felhúzva hagytam, és úgy adtam vissza az asztalról a füzetet Zolika kezébe. Nagyot sóhajtottam, és közben egyfolytában a szemét bámultam.
Erekciója volt. Méghozzá elég keményen. Ezt elárulta a vékony rövidnadrágja.
Zavarban volt, mert nem tudta sehogyan sem elrejteni.
- Tudom, hogy láttad a bugyimat a fürdőben - suttogtam, hogy a férjem ne hallja.
- Igen, igen láttam - mondta zavartan.
Lassan két ujjammal odalépkedtem a nadrágja keményen kidudorodó részéhez, és ráengedtem a tenyeremet.
- Ugye szoktál otthon maszturbálni? - kérdeztem, persze ezt is suttogva.




A válaszra kicsit várni kellett, de megsiettettem egy kis masszírozással a domborodó nadrágon.




- Igen, szoktam - válaszolta végre.




Felizgatott még jobban a válaszával.




- És hogyan szoktad? - kérdeztem, miközben a masszírozást nem hagytam abba a meredező nadrágon.




Meredten néztünk egymás szemébe, de nem jött a válasz.




- Mit adnál azért, ha most a kezemmel kielégítenélek? – mondtam, mire Zolika lehunyt szemmel próbálta meg átélni a sokkolóan izgalmas helyzetet, ami vele és persze velem történik.




Mivel erre sem érkezett válasz, már nem bírtam tovább és kigomboltam a rövidnadrág összes gombját és egy mozdulattal kiemeltem az ágaskodó hímvesszőt az alsónadrágból is. Felsóhajtott, és csukott szemmel élvezte tovább a tanárnője által nyújtott örömöket.
A kezem lágyan masszírozva fel és le kezdett el mozogni a merev hímvesszőn, és éppen hogy csak hagytam kikukucskálni a makkját, ami már csillogott az elő nedvektől.
Hatalmas vágyat éreztem, hogy a számba vegyem ezt a szűz fiatal vesszőt, ami már remeg a kéjtől, amit a két kezem nyújt neki. Egyre nagyobbakat és erősebbeket húzgáltam a kezeimmel, és már a makk is teljes méretében pompázott.
Éreztem a mozgásából, hogy nagyon közel lehet az orgazmushoz.
Hirtelen előrebuktam mit sem törődve férjemmel és forró nyálas ajkaimmal átöleltem a hatalmasra duzzadt vessző makkját, miközben a masszírozást abbahagyva a mutató és a hüvelykujjammal végével húzgáltam tovább a bőrt rajta.
Nem kellett 5 - 6 másodperc, és lüktetve a számba pumpálta a fiatal srác vesszője a forró és meglepően édes nedűt, amit mohón nyelni kezdtem. A férjemét nem szeretem, de ez nagyon finom volt.
Még rajta maradtam egy rövid ideig, és szépen óvatosan cumizgatva kiszívtam minden maradékot belőle.
Amikor kiengedtem a számból, már kicsire húzódott össze. Visszagombolta a nadrágját, és nagyokat sóhajtott.
A szám szélét még csak meg sem kellett törölni, hiszen a számba élvezett.
A férjem még csak hátra sem fordult közben.
Felálltam, és az ajtót fogva odaszóltam neki:
- Becsukom, ha nem baj, mert kicsit zavarja Zolikát a tévé.
- Csukd csak nyugodtan, legalább hangosabbra vehetem - válaszolt vissza.
Az üvegajtón nem lehetett keresztüllátni tisztán, mert olyan furcsán hullámos volt, de viszont lehetett látni, hogy van-e valaki a szobában.
Hátrafordultam és láttam, hogy Zolika sietősen kimegy a fürdőszobába.
Halkan utánamentem és hallottam, hogy a mosdóból folyik a víz. Mivel tudtam, hogy nem lehet bezárkózva, mert nincs kulcs az ajtón belül, így szépen lassan, óvatosan benyitottam.
A tükörből láttam, hogy a farkát mossa. Nem vett észre. Visszacsuktam az ajtót, és visszalopóztam a helyemre. Leültem és levettem a bugyimat, amit a kanapé huzata alá dugtam gyorsan, mert már jött is befelé Zolika.
- Na milyen volt? - kérdeztem, mintha teljesen természetes dolgot csináltunk volna.
- Nagyon jó volt. Sokkal jobb, mint amikor magamnak csinálom - válaszolt.
- Na ugye, látod. Tudok én korrepetálni - mosolyogtam szemlesütve.
De mivel nem véletlenül vettem le a bugyimat, hozzátettem:
- Mi lenne, ha a szűz "kis" farkinca nem csak a kezem és a szám által nyerné el a megérdemelt jutalmát, hanem mondjuk, bedugnád ide! - húztam fel a ruhámat egészen a derekamig, és felraktam a bal lábamat a kanapéra.
Jó kis belátás volt. Kigomboltam a nadrágját, és az alsóján keresztül erősen masszíroztam megint a srác szerszámát.
Nem kellett sokat morzsolgatnom, és láttam, amint egyre szűkebb a fehérneműje.
Kivettem a vesszőjét az alsójából, és hanyatt dőlve magamra rántottam a mereven ágaskodó farkával együtt. A puncim már szinte forrt a vágytól és az izgalomtól folyó elő nedvektől, amikor az tisztán érezhetően betonkemény farok teljes hosszában belém nyomult.
Markolászva húzgáltam az erős kis fenekét magamhoz, hogy még keményebben és mélyebben magamban érezhessem ezt az izgatóan fiatal és izgatóan szűz hímvesszőt.
Tudta és tette a dolgát a srác, mert megállás nélkül kefélte a pinámat.
Őrjítő érzés volt, ahogyan a két szeméremdomb szőrzete összedörzsölődik, és a lelógó golyói hozzáverődnek a popsim lyukához minden egyes lökésnél.
Már szinte nem is kellett segítenem, hogy erősen keféljen, mert éreztem, hogy így is mindjárt felsikoltok a kéj mámorától, de nem tehettem, mert a szomszéd szobában így is ott leselkedett a halálos veszély, ami bármelyik pillanatban most is benyithatna a szobába.




Ez most nem érdekelt. Nem is érdekelhetett, mert annyira magával ragadott a mindenemet bizsergető érzés, hogy éreztem a mennyország közelségét.
Teljesen betöltött a hímtag, és úgy éreztem, szétrepedek, de egy cseppet sem fájt, mert nagyon nedves voltam.




Sötétség borította el az agyamat, és remegő testtel, ütemesen szorító hüvellyel adtam tudtára a 15 és fél éves dugógépnek, hogy eljött a gyönyör pillanata. Eljött az, amit már rég éreztem.
Körmeim mélyen vágtak bele a srác fenekébe, és nem engedve a szorításból, magamhoz öleltem.




Fejem hátradőlt és behunyt szemmel vártam, amíg hüvelyem abbahagyja a ki tudja hány összehúzódást, de közben éreztem, hogy a lüktetés nem hagy alább, mert Zolika farka pumpálta ki magából az újabb adag gyönyörlét. Őt is sikerült a csúcsra repítenem.




Hatalmas orgazmusom volt.




Zoli leszállt rólam, és kigombolt nadrággal a fürdőszobába sietett rutinosan.
Én felültem és egy papírzsebkendőt odaszorítva a hüvelyem nyílásához, kimentem én is utána.
Már végzett a mosakodással. Én beledobtam a WC-be a zsebkendőt a hüvelyből visszafolyt ondóval együtt és lehúztam a bizonyítékot.
Zolika fogta a füzetet, elbúcsúzott, és szó nélkül elsietett.
Becsuktam utána az ajtót, gyorsan letusoltam, és mire benyitottam a szobába a férjemhez, éppen vége lett a meccsnek.
- Jó kis mérkőzés volt! - nyújtózkodott egy nagyot, és lerakta az asztalra a sörösüveget.
- Azt meghiszem - gondoltam magamban, és vissza kinyitottam az ajtót sarkig a nappaliban.




(fiú)




Mikor megnyomtam a csengőt, az első gondolatom az volt, hogy mennyivel szívesebben lennék most máshol. Na meg, hogy miért kell egyáltalán matekkorepre járnom. Mielőtt még válaszolhattam volna magamnak, már nyílt is az ajtó, és ott állt előttem a tanárnő. Egy fehér póló és egy szakadt farmer volt rajta. Mikor meglátott, meglepődött. Lehet, hogy elfelejtette a mai órát? Tudtam, hogy nem kellett volna eljönni. Nem is buktam volna le. Na mindegy, most már. Köszöntem neki, Ő is nekem, majd kedvesen beinvitált a lakásba.
- Kerülj csak beljebb!
Azzal leültetett a nappaliban, azt mondta, hogy rögtön jön. Miközben a fürdőszoba felé ment, megcsodáltam egy pillanatra a fenekét, ami szép kerek és feszes volt. Aztán elkezdtem elővenni a felszerelésemet. Közben meghallottam a háttérből a TV hangját. Foci. A férje lehet az, gondoltam magamban, és rögtön tudtam, hogy miért akartam leginkább otthon maradni: Barcelona – Real meccs. A fenébe! Majd megnézem az ismétlést.
Pár perc múlva visszajött a tanárnő már átöltözve, és leült mellém. Fekete egyrészes ruha volt rajta, ami combközépig ért. Imádom az ilyen ruhákat, mert hajlamosak rá, hogy leüléskor túlzottan is felhúzódjanak. Általában a legtöbb nő ilyenkor kicsit lejjebb húzza, de Ő valamiért most nem tette. De most nem volt idő ilyenre figyelni. Különben is nagy pofonnak lehetünk így kisgazdái. Ráadásul innen úgyse lehet belátni. Aztán belekezdtünk az anyagba, de nagyon nem akartam matekozni. Fél óra múlva viszont nagyon kellett WC-re mennem. Már akkor is kellett, mikor megérkeztem, de elfeledkeztem róla a nagy önsajnálatban. Szóval kikérezkedtem WC-re. Azzal is megy az idő, gondoltam. Megmutatta, melyik ajtó az, mert nem tudtam, hogy a fürdő és a WC itt is egyben van.




Mikor becsuktam magam mögött az ajtót, mély sóhaj – kitartás! Mondtam magamban: már nem tart soká. Aztán elvégeztem a dolgomat. Nem láttam semmi különöset, amíg pisiltem. Gondoltam, ha már ott a csap, megmosom a kezemet. Mikor törölközőt kerestem, akkor vettem csak észre, hogy a szennyes tetején ott volt a levetett bugyija.
– A fenébe! – gondoltam magamban.
– Mire vársz, fogd meg! – szólt bennem egy hang.
– Nem! Lebukunk.
– Gyerünk már, fogd meg, mire vársz még, szagold meg!
– Nem!
– Gyáva! Ilyen lehetőséged nem lesz még egy az életben.
– Akkor se! - így vitatkoztam magamban, aztán gyorsan kimentem, és visszaültem mellé.
Már várt a következő feladat. Ahogy leültem, Ő is felállt, és kiment valahova. Azt nem mondta hova, talán a konyhába. Addig én dolgoztam. Aztán visszajött, és visszaült mellém. Gyorsan odaadtam neki a füzetet, hogy lássa, készen vagyok.




Ahogy néztem, egyre csak a bugyiján járt az eszem. Egyre feszültebb voltam, mert általában hamar le szokta ellenőrizni a megoldásaimat, de most egyre csak a füzetet nézte. A szemén láttam, hogy egészen máshol járnak a gondolatai. Fogalmam sincs, mik lehettek azok. Én pedig észre se vettem, hogy azóta, mióta csak átadtam a füzetet, folyamatosan csak őt néztem. Aztán felnézett rám, és találkozott a pillantásunk. A francba, gondoltam magamban, ebből most baj lesz. Mozdulni sem mertem, annyira féltem, Ő pedig csak nézett.
Aztán lassú mozdulattal letette a füzetet az asztalra. Kezeit az ölébe engedte, és a térdein pihentette őket. Aztán két mutatóujja megmozdult, és elindult felfelé a ruha aljával együtt. Felhúzta a ruhát egészen addig, hogy a világoskék bugyi teljes egészében ott pompázott az orrom előtt. Erre én félénken elpirultam. Aztán a ruhát felhúzva hagyta, és úgy adta vissza az asztalról a füzetet a kezembe. Nagyot sóhajtott, és közben egyfolytában a szememet bámulta. Csaj ekkor döbbentem rá, hogy felállt a farkam. Ezt elárulta a vékony rövidnadrágom.
Francba, gondoltam, nekem is pont egy ilyen gatyát kellett felvennem. Zavarban voltam, mert a gatya mindent megmutatott és ez egy cseppet sem volt kellemes érzés.
– Tudom, hogy láttad a bugyimat a fürdőben – suttogta.
– Igen, igen láttam – mondtam zavartan.
Lassan két ujjával odanyúlt a nadrágom keményen kidudorodó részéhez, és ráengedte a tenyerét.
- Ugye szoktál otthon maszturbálni? - kérdezte, persze ezt is suttogva.
A válaszra kicsit várnia kellett, mert nyelni sem tudtam az ijedségtől, de megsürgette egy kis masszírozással a domborodó nadrágomon, amitől azt hittem, hogy rögtön el is élvezek.
- Igen, szoktam – válaszoltam nagy nehezen.
Láttam rajta, hogy tetszik neki a válasz, de az élménytől szólni se tudtam.
- És hogyan szoktad? – kérdezte, miközben a masszírozást nem hagyta abba a meredező nadrágomon.
Nem tudtam válaszolni még mindig neki, annyira jól csinálta. Csak ültünk ott, és néztünk meredten egymásra.
- Mit adnál azért, ha most a kezemmel kielégítenélek? – mondta, mire én lehunyt szemmel próbáltam meg átélni a sokkolóan izgalmas helyzetet, ami vele és persze velem történik.
Mivel erre sem tudtam már válaszolni, kigombolta a rövidnadrágom összes gombját, és egy mozdulattal kiemelte az ágaskodó hímvesszőmet. Felsóhajtottam, és csukott szemmel élveztem tovább a tanárnőm által nyújtott örömöket. A keze lágyan masszírozva fel és le kezdett el mozogni merev hímvesszőmön, és éppen hogy csak hagyta kikukucskálni a makkomat, ami már csillogott az előnedvektől.




Egyre nagyobbakat és erősebbeket húzgált a kezeivel, és már a makkom is teljes méretében pompázott. Éreztem, hogy pillanatok alatt el fogok élvezni. Aztán hirtelen előrebukott mit sem törődve férjével, és forró nyálas ajkaival átölelte hatalmasra duzzadt makkomat, miközben a masszírozást abbahagyva a mutató- és a hüvelykujjával húzgálta tovább a bőrt rajta. Nem kellett 5 - 6 másodperc és lüktetve a szájába pumpáltam a forró nedűt, amit mohón nyelni kezdett. Még rajta maradt egy rövid ideig, és szépen óvatosan cumizgatva kiszívott minden maradékot belőle.
Amikor kiengedte a szájából, már újra kicsi volt. Visszagombolta a nadrágomat, miközben én nagyokat sóhajtottam. Megvolt életem első orális szexe! A férje még csak hátra sem fordult közben.
Felállt és az ajtót fogva odaszólt neki:
- Becsukom, ha nem baj, mert kicsit zavarja a tévé – mondta.
- Csukd csak nyugodtan, legalább hangosabbra vehetem – hallottam a választ, miközben a fürdőbe siettem. Pisiltem, majd hátha lesz még folytatás, gyorsan megmostam, és siettem vissza. Ő már ott ült.
- Na milyen volt? - kérdezte, mintha teljesen természetes dolgot csináltunk volna az előbb.
- Nagyon jó volt. Sokkal jobb, mint amikor magamnak csinálom - válaszoltam most már könnyebben.
- Na ugye, látod. Tudok én korrepetálni – mosolygott szemlesütve. Majd hozzá tette:
- Mi lenne ha a szűz "kis" farkinca nem csak a kezem és a szám által nyerné el a megérdemelt jutalmát, hanem mondjuk bedugnád ide! - Azzal felhúzta a ruháját egészen a derekáig és felrakta a bal lábát a kanapéra. Jó kis belátás volt.




Életemben nem láttam még szebb pinát, csodaszép borotvált rózsaszín, középen szépen meghagyva rajta a szőr. De nem időzhettem sokat a látványon, mert rögtön elkezdte kigombolni a nadrágomat, és az alsómon keresztül erősen elkezdte masszírozni megint a szerszámomat. Nem kellett sokat morzsolgatnia, rögtön látta, amint egyre szűkebb a fehérneműm. Kivette a vesszőmet az alsómból, és hanyatt dőlve magára rántott az addigra már megint mereven ágaskodó farkammal együtt. A puncija már szinte forrt a vágytól és az izgalomtól folyó előnedvektől, amikor a tisztán érezhető betonkemény farkam teljes hosszában belényomult.
Ez volt életem legcsodásabb érzése. Markolászva húzgálta a fenekemet magához, hogy még keményebben és mélyebben magában érezhesse izgatóan fiatal és szűz hímvesszőmet.
Tudtam, és tettem a dolgom. Megállás nélkül keféltem a pináját. Az élmény annyira intenzív és magával ragadó volt, hogy semmit nem hallottam magam körül. A világ megszűnt körülöttem.
Őrjítő érzés volt, ahogyan a két szeméremdomb szőrzete összedörzsölődött, és a lelógó golyóim hozzáverődnek a popsija lyukához minden egyes lökésnél.
Teljesen kitöltötte hímtagom, ami csak úgy zakatolt ki-be a nedves pinájában. Majd remegő testtel, ütemesen szorító hüvellyel adta tudtára az akkor még csak 15 és fél éves fejemnek, hogy eljött számára a gyönyör pillanata.
Körmei mélyen vágtak bele fenekembe, miközben magához ölelt szorosan, úgy, mintha a lelket is ki akarná belőlem szorítani. Feje hátradőlt, és behunyt szemmel várta, amíg hüvelye abbahagyja a ki tudja hány összehúzódást, de közben már én is megéreztem eddigi életem első és addigi legnagyobb orgazmusát, és ebben a pillanatban a farkam már pumpálta is ki magából az újabb adag gyönyörlét. Hatalmas orgazmusunk volt.




Leszálltam róla, és kigombolt nadrággal a fürdőszobába sietettem. Újra. Aztán pár perc múlva utánam jött Ő is. Egy használt papírzsebkendőt dobott a WC-be és lehúzta. Utána fogtam összepakoltam a cuccaimat elbúcsúztam, és szó nélkül elrohantam.
Csak útközben tudatosult előttem, hogy tulajdonképpen éppen most vesztettem el a szüzességemet. Fantasztikus élmény volt.




Vége

Hozzászólások
További hozzászólások »
ade ·
A piros jobban tetszett, mint a kék.

chrisz89 ·
Nem volt rossz. Nekem tetszet. De fiú(kék) nagyon hasonlított a tanárnő "elmondásához". Egybe véve jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: