Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

ÉDES HÁRMAS

Most elmesélem miként történt, hogy először szexeltem két pasival egyszerre. Magamról annyit, hogy magas, telt alkatú, nagymellű csaj vagyok. Együtt élek a barátommal Alex-el, akivel szex terén nagyon megértjük egymást. Alex 190cm magas nagyon izmos pasi.
Van egy nála 1 évvel fiatalabb öccse Ati, akit én nem ismertem, mivel egy olajkitermelő cégnél dolgozik külföldön. Nemrég hazajött szabadságra. Úgy beszéltük meg, hogy amíg itthon lesz, nálunk fog lakni. Mivel csak egy hálószobánk van ezért Ati a nappaliban a kihúzható ülőgarnitúrán aludt.

Délután érkezett a reptérre, ahova természetesen kimentünk elé. Nos, amikor először megláttam, nagyon meglepődtem, ugyanis hihetetlenül hasonlítanak egymásra, bár ezt már a barátom is mondta, más volt így szembesülni vele. A bemutatkozás során, amíg a kezemet fogta, elég furcsa érzés fogott el, szinte zavarban voltam, ami pedig rám nem jellemző. A reptérről elég hamar hazaértünk. Amíg készítettem a vacsorát Ati kipakolta a ruháit és elment zuhanyozni.

Alig csukódott be mögötte a fürdőszobaajtó, éreztem, hogy Alex mögém lép és hozzám simul az egész testével. A kezeit a csípőmre tette, majd finoman kicsit előre és lejjebb csúsztatta és így szorított magához. Éreztem, hogy kezd merevedni. Az ajkait a fülemnél éreztem, majd halkan suttogva ezt kérdezte:
- Tetszik?
- Persze, hogy tetszik! Mikor nem tetszett!? - válaszoltam én.
- Hmmm.... szerintem nem ugyanarról beszélünk - jött a meglepő válasz. Arra céloztam, hogy az Ati tetszik-e – tette hozzá.
Erre csak elnevettem magam és mondtam neki, hogy ne hülyéskedjen.
Nem válaszolt semmit csak elkezdet finoman a ruhán keresztül simogatni, majd egy gyengéd mozdulattal megfordított és végighúzta az ajkait az enyémen. Mindig nagyon érzékien csókol meg. Egy picit simogatta a szájával az arcomat, számat, fülemet és végül, amikor visszatért a számhoz, alig vártam hogy megcsókoljon, hogy érezhessem a forró bársonyos nyelvét, amint utat tör az ajkaim között.

Alex viszont úgy döntött kínozni fog. A foga közé vette az alsó ajkamat és finoman elkezdett harapdálni! Azt hittem kiugrok a bőrömből. Ráadásul teljesen hozzám szorította magát, így éreztem, hogy közben teljesen felizgult. Mivel mögöttem ott volt a konyhapult annak ellenére, hogy satuba szorított, a kezei szabadon voltak. Éreztem, hogy a nyakamra teszi a kezeit, majd lassan lecsúsztatja őket a karomon, majd finoman megmarkolja a csuklómat és elkezdi a kezeimet hátrahúzni addig, amíg hátam mögött össze nem értek. Ekkor átfogta őket egy kézzel, a másikat pedig visszacsúsztatta a nyakamra és finoman simogatott vele. Mindeközben nem hagyta abba a szám harapdálását, ami teljesen felizgatott. Éreztem, hogy a keze egyre lejjebb vándorol és már a melleim közti részt simogatja, majd beleakasztotta az ujját a melltartóm pántjába és a pólommal eggyütt lehúzta úgy hogy a mellem szabaddá vált. A hüvelykujjával elkezdett körkörösen simogatni.

Már szinte vonaglottam a vágytól, amikor egy hirtelen mozdulattal a számba hatolt a nyelvével, és ugyanabban a pillanatban két ujja közé szorította a mellbimbómat. Összerándultam a váratlanul kétoldalról érkező kéjtől. Egy másodperc alatt odalett az addigi önuralma, mert nagyon vadul kezdett csókolni szinte marcangolta a számat, közben a kezével a mellemet markolta és a mellbimbómat dörzsölte simogatta. Élveztük az érzést, hogy ki vagyok szolgáltatva neki, mert se szabadulni nem tudok a szorításából, se semmit tenni, amivel én is viszonozhatnám az édes-kéjes kínzást.

Egy ideig csókolóztunk így, majd a combomra tette a kezét és éreztem elkezdi felhúzni a szoknyámat. Amint be tudott alá férkőzni picit hátralépett engem magával húzva, és mivel közben a hátam mögött fogta a kezem így már szinte kifeszített. Belemarkolt a fenekembe és éreztem, hogy megremeg az élvezettől. Ekkor abbahagyta a szám kényeztetését és letérdelt elém, teljesen felhúzta a szoknyámat és begyűrte a derékrészbe. Az ajkait a medencecsontomra tapasztotta ott, ahol a legvékonyabb a bőr, s emiatt a legérzékenyebb. A nyelvével simogatott, majd lejjebb húzta a bugyimat és éreztem, hogy a legizgatóbb vándorútra indul a szájával, amit csak férfi tehet.

Először csak a külső részt nyalogatta harapdálta, majd becsúsztatta a nyelvét egészen a csiklómig, és mozdulatlanul maradt így pár másodpercig, kivárva, hogy én mozduljak, dörzsöljem magam hozzá. Ebben a pillanatban kinyílt a fürdőszobaajtó!
Egyenesen belebámultam az Ati döbbent szemeibe!
Bocs, nem akartam zavarni! nyögte ki zavartan, de azért elkezdett feltérképezni a tekintetével, szinte olyan volt mintha megérintett volna ott ahol a tekintete végigpásztázott.
Alex felegyenesedett és vigyorogva bámult rám, ahogy helyrecibáltam magamon a ruháimat.
Azt hiszem még életemben nem voltam ilyen zavarban, éreztem, hogy tűzvörös az arcom.
Nem hallottuk, amikor elzártad a vizet, mondta az öccsének, aki még mindig a fürdőszobaajtóban állva bámészkodott. Ati elmosolyodott és csak annyit mondott hogy Ő ezt egyáltalán nem sajnálja.
Erre mindhárman elnevettük magunkat.
- Na jó akkor most én megyek zuhanyozni – mondta Alex.
- Egyedül hagyhatlak benneteket? – kérdezte kaján mosollyal az arcán.
Elég megrökönyödve nézhettem rá, mert hozzátette – sose lehet tudni, mi történik, ha kettesben hagynak el felajzott nőt és egy kiéhezett férfit!
Erre én hozzávágtam egy darab sajtot - amit előtte odakészítettem a vacsorához - a pultról, amit laza mozdulattal elkapott és vigyorogva betömött a szájába.
Besétált a fürdőbe és becsukta az ajtót.
Én meg ottmaradtam az Atival és hirtelen nem tudtam mit mondani, úgyhogy jobbnak láttam, ha folytatom a vacsora elkészítését.

Ati odalépett mellém és megkérdezte segíthet-e. Szinte kétségbeesetten mondtam, kösz nem inkább nézze addig a tévét vagy ilyesmi.
Azt mondta, akkor legalább megterít, ha megmondom mi hol van.
- Jó - mondtam neki erre. Elsoroltam mit hol talál. A poharak viszont a fejem feletti szárítóban voltak, tehát mögém lépett, hogy ki tudja őket venni. Én szinte megdermedtem. De éreztem, hogy ő is zavarban lehet, mert kicsit remegett a keze, amikor vette ki a poharakat. Egyszer csak megszólalt:
– Ha nem bátyám nője lennél, most letépném a ruhádat és... á nem is folytatom, minek kínozzam magam – és odasétált az asztalhoz lerakta a poharakat, majd nagy megkönnyebbülésemre kiment a nappaliba.
Mire végeztem a konyhában Alex kijött a fürdőből és én mentem zuhanyozni. A víz alatt megpróbáltam összeszedni magam. Egyrészt nagyon felizgatott, amit az Alex csinált, és az is, amit az Ati mondott, másrészt nagyon zavarban voltam ettől a szexuális feszültségtől, ami kialakult azt mondhatni hármunk között.

Fürdés után leültünk vacsorázni. Vörösbort ittunk, amit úgy tűnt az Ati is nagyon szeret. Meg is jegyeztem, hogy szerintem kajában, piában egy az ízlésük. Szinte egyszerre vágták rá, hogy nem csak abban. És persze jót nevettek rajta.
Miután elég sok bort megittunk én is kicsit oldottabb lettem és már kevésbé voltam zavarban. Így elég sok mindenről beszélgettünk és rákérdeztem Alex miért mondta, hogy Ati kiéhezett. Mire felvilágosítottak, hogy ahol Ati dolgozik nincsenek nők és a partra sem lehet kimenni csajozni. Erre sajnálatomat fejeztem ki, hogy milyen rossz lehet.
- Majd most bepótolom, amit lehet – nevetett Ő erre.
Még beszélgettünk egy ideig, majd úgy döntöttünk, lefekszünk aludni.
Mint már említettem mi a hálószobában aludtunk Ati a nappaliban, csakhogy a hálószobának nincs ajtaja – ami eddig mindegy is volt – és a nappaliból nyílik. Tulajdonképpen teljesen ráláttunk egymásra.
Miután lekapcsoltuk a villanyokat és hozzászokott a szemem a sötéthez, tisztán ki tudtam venni mindent a nappaliban is. Gondolom, ha akart Ő is ugyanígy látott minket.

Egyszercsak Alex felkönyökölt mellettem és odahajolt hozzám, egészen közelről nézett rám, majd hirtelen megcsókolt. Gondoltam biztos nem akar mást, hiszen az Ati lát minket, de tévedtem. Teljesen nyilvánvaló lett rövid időn belül, hogy nem akar lemondani a mindennapi szexről.
- Lát minket – suttogtam neki.
- Nem érdekel – mondta Alex.
- Legalább várj, amíg elalszik vagy menjünk ki a fürdőbe - javasoltam én.
- Na jó, várjunk egy kicsit – egyezett bele.

Oldalára feküdt és magához húzott, hogy szembe legyek vele. A száját az enyémhez érintette és elkezdtünk lustán, lassan, kényelmesen csókolózni. Így is nagyon izgató volt. Nem tudom, mennyi idő telhetett el, de én már teljesen magamon kívül voltam a visszafojtott vágytól, ráadásul rajta felül nem volt semmi, és így a meztelen bőrét simogattam, ami alatt érezni lehetett, hogy remegnek az izmok az érintésemre. Őrjítő volt. Éreztem, Ő sem bírja tovább és elkezdte kigombolni a pizsama felsőmet, majd levette rólam. Így már, amikor magához szorított a meztelen bőrünk érintkezett. Ekkor már az sem érdekelt volna, ha ezren látnak meg minket annyira kívántam Őt.

A hátamra fordított és vadul rátapadt a szájával a mellemre nyalta, szívta, finoman harapdálta, csókolta, simogatta felváltva őket. Közben az ágyékát a combomhoz préselte és éreztem, hogy teljesen fel van izgulva. Eközben én sajnos nem tudtam annál többet tenni, hogy a hátat és a nyakát simogattam. Már szinte vergődtem alatta a kéjtől, amikor elindult lefelé. Amikor éreztem, húzza le rólam a nadrágot, azt hittem megőrülök a várakozástól, magamban akartam érezni mindenáron a gyönyörű kőkemény férfiasságát. De erre még várnom kellett. Széthúzta a lábaimat és egyenesen a csiklómra tapasztotta a száját. Felsikoltottam az élvezettől. Már az sem érdekelt, hogy az Ati felébred, meghall, meglát minket.

Nagyon közel voltam, hogy elélvezzek. Alex abbahagyta a puncim nyalását és fölém térdelt – közben valamikor levette a nadrágját – a farka a hasam felett meredezett. Azt akarom, hogy a farkamtól élvezz el – suttogta a fülembe. Ahogy a fülembe suttogott önkéntelenül is oldalra fordítottam a fejemet és szembesültem a ténnyel, hogy nem vagyunk egyedül, ugyanis Ati teljesen nyíltan félig felülve minket bámult, miközben a nadrágon keresztül a nyilvánvalóan álló farkát simogatta, masszírozta. Alex érezhette, hogy történt valami, mert ő is odafordította a fejét és nézte min akadtam fenn. Nem tudom miért, de képtelen voltam levenni a szemem az Ati kezéről, amint simogatja magát. Mindig is izgatott, ha nézhettem egy férfit, amint izgatja magát. Többször kértem meg az Alexet is, hogy maszturbáljon előttem, amit Ő élvezettel meg is tett.
- Szeretnéd rendesen látni? – kérdezte váratlanul Alex.
- Tessék? – értetlenkedtem.
- Szeretnéd látni közelebbről, ahogy kiveri magának, és elélvez? – kérdezte kajánul Alex. - Tudom, hogy mennyire felizgat – tette még hozzá. - Ne aggódj, Őrá nem vagyok féltékeny – mondta még.
Kicsit tanácstalanul néztem, rá de mivel már tett több célzást a nap folyamán, arra gondoltam talán tényleg nem bánná.
- Nincs kedved közelebb jönni? – szólt oda az Atinak.
Ő szó nélkül felállt és levette a nadrágját, és ott állt előttem a félhomályban egy izmos szép férfitest meredező farokkal, szinte teljen egyforma az Alex-el.
Erre Alex felkapcsolta a kislámpát a másik oldalon, így már teljes pompájában vehettem szemügyre az izgató férfitestet.
- Mennyire közel gondoltad – nézett Ati az Alexre.
- Mondjuk ülj ide az ágyra – válaszolt Ő.
Ati az ágy szélére térdelt és most hozzám fordult:
– Mit szeretnél látni?
- Amit az előbb csináltál – válaszoltam bátortalanul.
- Azaz? – kérdezett vissza.
- Simogasd magad!
- Kicsit pontosabban? – mondta élcelődve.
- Simogasd a farkadat – mondtam szinte könyörögve.

Ekkor az eddig a combján nyugvó kezével finoman megmarkolta a fantasztikusan meredező szerszámot, és a szemembe nézve maszturbálni kezdett.
Elkaptam a szeméről a tekintetemet és vágyakozva bámultam, ahogy ritmikusan mozog a keze a farkán, amin megjelent egy átlátszó csepp. Önkéntelenül is megnyaltam az ajkaimat ennek láttán.
- Szeretnéd onnét lenyalogatni, igaz – hallottam Alex suttogását.
Erre Ati is összerándult.
- Bírnád mi öcskös – heccelte Alex.
- Gondolhatod – volt a válasz
- Csináld te is – mondtam Alexnek.
- Mi történt édes, sztereóban szeretnéd? - poénkodott Ő.
De azért feltérdelt és verni kezdte a farkát.

Egyszerűen hihetetlen látvány volt, ahogy a két férfi térdelt mellettem és maszturbált. Az Alex farkán megjelenő cseppeknek nem tudtam ellenállni. Odahajoltam hozzá, kinyújtottam a nyelvemet és nagyon finom mozdulattal lenyaltam a makkjáról a kis cseppecskét, majd finoman a nyílásba szorítottam a nyelvem, amit Ő nagyon élvez. Ati felszisszent erre a látványra, és hirtelen abbahagyta a mozgást, csak szorította a farkát, látszott majdnem elélvez, de Alex is nagyon közel volt hozzá éreztem.
- Csináld neki is – szólalt meg Alex.

Meglepődve néztem rá, de ő megfogta az államat és Ati farkához irányította a fejemet. Hagytam, hogy addig irányítson, amíg csak pár cm van a makkjától, majd picit kinyújtottam a nyelvemet úgy, mint az előbb, és Alex az államnál fogva odahúzott Ati farkához teljesen. Ekkor róla is ugyanúgy lenyaltam a cseppecskéket, Ati felhördült, amikor belepréseltem a nyelvem hegyét a nyílásba a makkon, és hirtelen hátrarántotta magát. Láttam iszonyú erőfeszítéseket tesz, hogy ne élvezzen el.


Alex finoman hanyatt fektetett majd a lábam közé térdelt és újra nyalni kezdett, azt hittem ennek e kínnak sosem lesz vége. Órák óta izgat, anélkül hogy elélvezhetnék. Egyszercsak abbahagyta és a minket néző Atihoz fordult:
– Megkóstolod milyen finom?
- Persze – nyögte Ati.

Még szélesebbre tárták a lábam és kicsit féloldalasan, de mind a ketten közte feküdtek.
Ati kicsit bizonytalanul adott egy puszit a combomra, ez olyan édes volt, hogy muszáj volt megsimogatnom érte az arcát, ezután lehajtotta a fejét, és a nyelvét rátapasztotta a csiklómra. Vonaglottam az élvezettől, várj – még ne hagyd, hogy elélvezzen szólt rá Alex. Azt hittem sírva fakadok a csalódottságtól.
Nos, ezután felválva nyaltak 5-6 nyelvcsapás egyiktől-másiktól felváltva, mindig csak annyi nehogy elélvezzek, s közben élvezettel figyelték, amit a másik csinál.
Alex egy kis idő után így szólt:
– Mondtam az előbb, hogy azt akarom, hogy a farkamtól élvezz el.
Eltolta kicsit az Atit és hanyatt feküdt.
– Gyere édes, ülj bele a farkamba – mondta.

Fölé térdeltem és először lassan ki-be csúsztatva mozogtam rajta, majd egy hirtelen mozdulattal teljesen rácsúsztam. Mind a ketten felhördültünk az élvezettől. Tovább akartam mozogni, de megfogta a csípőmet, és nem hagyta.
- Ez Atit ne hagyjuk ki, vedd a szádba és szopd le, látni akarom ahogy a szádba élvez – mondta.
Én ekkor már nem kérettem magam, hanem közelebb húztam az Atit, aki így már az Alex feje mellet térdelt, és megmarkoltam a golyóit úgy irányítottam a számba a farkát. Alex elkezdett mozogni és láttam, ahogy meredt szemekkel nézi, ahogy az Ati farka ki-be csúszkál a számból. Ez már túl sok volt így nekem és éreztem, amint az élvezet elönti a testemet. Alex pár másodperccel később magára szorított iszonyúan mélyre döfte a farkát és éreztem, hogy rángatózik a farka, ahogy hosszasan belém élvez. De nem tudtam csak erre figyelni, ugyanis Ati közben egy állatias üvöltéssel el kezdte a torkomra pumpálni a forró gecijét és nem engedte el a fejemet, így kénytelen voltam mindet lenyelni, bár egy része így is kifolyt a szám szélén. Talán egy percig így maradtunk majd Ati lassan kihúzta a számból a farkát. Alex a hüvelykujjával az államon levő még le nem folyt spermát a számhoz vitte, és megvárta, amíg lenyalogatom az ujjáról – ne pazarolj szívem – mondta.
- Istenem – csak ennyit nyögött az Ati, miközben azt nézte, hogy az Alex miként nyalatja le az ujjairól az ő spermáját.

Ezután szótlanul elnyúltunk egymás mellet úgy hogy én voltam középen.
Nem tudtam másra gondolni, mint, hogy még soha nem volt részem semmi hasonlóan izgató élményben. Valószínűleg azért tudtunk szinte egyszerre elélvezni, mert mind a hárman iszonyúan fel voltunk izgulva.

Ez volt aznap este az első felvonás...

Szívesen megírom a többit, ha pozitívan értékelitek az eddigieket...
Hozzászólások
További hozzászólások »
lulluska ·
en ezt mar olvastam vhol vmikor. a szerzo (neni) ugyanaz? a tortenet masodjara is olvashato es lebilincselo.

szerenella ·
Sivár napokra vegyünk elő valami régit. Hátha nem olvasta még mindenki

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: