Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ébredezés (péntek13. születésnap to be continued)

Kata a munkatársnőm volt. Meglehetősen szabad szájú, de nagyon őszinte ember, aki nem nagyon tűri a képmutatást. Ennek ellenére pont egy nem kicsit nagyarcú emberrel élt együtt. Nehezen viselte ugyan a társaságát, viszont anyagiakban nem szűkölködött. „Szerencséjére” a férje külföldön dolgozott már évek óta, így a házasságuk jól működött, hiszen mindössze néhány hónapot töltöttek csak együtt egy évben, azt is ugye hosszú megszakításokkal. Kata ennek ellenére nem egy kicsapongó típus. Bár mára azt hiszem ráébredt, hogy csak egyszer élünk.

Sokat évődtünk egymással a munkahelyen, amíg egyszer egy délután meghívott magához. Új oldaláról ismertem akkor meg. Azt hittem ő elég laza ember ahhoz, hogy ezt az otthona is tükrözze, azaz rendetlenségre számítottam. Nem átláthatatlanra, de mégis rendetlenségre. Nagyon meglepődtem, amikor lakásába belépve finom illat, és hihetetlen nagy rend fogadott.

- Na mi van? Min csodálkozol ennyire? – kérdezte.
- Nagyon rendben van nálad minden...
- Talán nem erre számítottál, mi?
- Igazából nem is tudom...
- Nem is tudod, nem is tudod... Na dobd le magad valahová! Kávé, tea?
- Egy tea jöhet.
- Rendben. Érezd magad otthon!

Hát én a szaván fogtam. Amíg a konyhában foglalatoskodott körülnéztem kicsit. Minden rendben elpakolva, sehol egy ruhadarab, a polcokon a por a legkevesebb formában sem fordult elő. A médiaállványon sem láttam annak fekete színe ellenére a legkisebb koszt sem. A hálóba lépve ugyanaz. És elismerően bólintottam a franciaágy láttán. Az ugyanis egy hatalmas darab, mint később megtudtam, egy két méterszer két méteres egyedi darab és egyszerű felépítésű, semmi „csicsa”. Nagyon kellemes hangulatúvá varázsolta a szobát néhány kiegészítővel és a fal színének megválasztásával. Na itt aztán jól érezném magam, gondoltam...

- Látom, furcsállod... – szólalt meg a hátam mögött.
- Nem, bár a mérete kicsit meglepő.
- Tudod, a nagy hancúrokhoz nagy hely kell –nevetett, s felém nyújtott egy bögrét. – Vigyázz, meleg!
- Köszönöm...

Leültünk az étkezőjében az asztalhoz egymással szemben és nagyon jól elbeszélgettünk. Igazából ekkor tudtam meg róla, az életéről rengeteg olyan részletet, amit a munkahelyen az ember általában nem beszél meg ugye senkivel. Néhány évvel idősebb nálam, mégis a barátjává fogadott azt hiszem. Miután már vacsora felé közeledett az idő, megköszönve a vendéglátást és a beszélgetést hazafelé indultam. Az úton gondolataimba mélyedve elhatároztam, hogy megpróbálok többet kihozni ebből az új barátságból.

Következő hét péntekjén mindketten szabadságon voltunk, mert nem kellett aznap bemenni dolgozni az év eleji kevés megrendelés miatt. Még csütörtökön évődtem vele, hogy másnap reggel én fogom ébreszteni, mert egészen korán felmegyek hozzá. Jót nevetgéltünk ezen, mert nem hitt nekem.

Másnap nem sokkal 8 óra előtt, mert azért hajnalban mégsem akartam odamenni, csöngettem nála. Kicsit álmos szemekkel, de széles mosollyal az arcán egy szál köpenyben nyitott ajtót.
- Na jó reggelt! Látom tényleg komolyan gondoltad...
- Csak nem vártál? – kérdeztem.
- Majdnem biztos voltam, hogy tényleg jönni fogsz.
- Akkor most beigazoltam a megérzésed.
- Gyere be! Reggeliztél már?
- Ilyen korán még nem szoktam enni...
- Akkor most fogsz. Asztalhoz!
Az ebédlőjébe lépve aztán én is „széles mosolyban törtem ki”. Két személy reggelijéhez már megterített asztalhoz értem.
- Te tényleg vártál...
- Maradj már, én mindig két tányérból eszem.
- Aha... én is...

Jóízűen megreggeliztünk. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a számomra korai időpont ellenére nem esett jól. Főleg, hogy reggeli közben szétcsúszott kicsit a köpenye és láttatni engedte a dekoltázsát. Igyekeztem nem nagyon bámulni.
Reggeli után ismét beszélgetésbe elegyedtünk, és megtudtam hogy néhány nappal korábban vásárolt magának egy új trapézszárú nadrágot. Azonnal megkértem, hogy vegye fel és mutassa meg nekem. Megtette. Felszólított, hogy míg átöltözik, addig menjek be a hálóba, hogy ne leselkedhessek. Talán egy perc múltán aztán belépett ő is, és én elámultam.
- Tudod hogy nézel rám? – kérdezte nevetve.
Felkapott egy sima pólót, amit a mellei alá felhúzott a kezével és láttatni engedte hasát, és ahogy a nadrág ráfeszült gömbölyű csípőjére..., a trapéz szár pedig kiemelte jó alakját... El lehet képzelni hogyan nézhettem rá.
- Sejtem... - válaszoltam kicsit zavarodottan, mert nem tudtam, hogy fog reagálni. Hirtelen azt hittem, hogy mindent rosszul értelmeztem vele kapcsolatban, és tényleg csak barátkozik.
Mellém ült az ágyra én pedig hanyatt dőltem mellette.
- Most letaglóztál rendesen – mondtam és nyeltem egy nagyot.
Ő rám nézett én pedig mindent, vagy semmit alapon a pólója alá nyúltam és hátát kezdtem simogatni. Egészen közel hajolt hozzám.
- Nem szeretném, ha holnaptól erről beszélnének a cégnél! – figyelmeztetett halkan és megcsókolt. Nagyon finom puha ajkai vannak és olyan finoman csókolt, hogy azonnal harcrakész lettem.
- Nyugi még ma délután felteszem a netre – válaszoltam és magamhoz öleltem.

Percekig csak csókolóztunk, finoman, lassan simogattuk egymást. Hol az ő nyelve fedezte fel szám minden zugát, hol az enyém az övét. Aztán lehúztam róla a pólót és átfordítottam a másik oldalamra és most én hajoltam őfölé. Lassan kibontakoztam a csókból és arcától kezdve végigcsókóltam nyakán keresztül a melléig. Könnyű anyagú melltartóját már szinte átszúrták mellbimbói. Finoman simogattam őket és csak élveztem a domborulatok látványát. Élveztem ahogy az izgalomtól láthatóan egyre szaporábban emelkedik a két gyönyörűség. A melltartó pántja mentén elindultam nyelvemmel és néha csókókat lehelve bőrére elértem vállgödrét. Kata hátrafeszítve elfordította fejét, hogy jobban hozzáférjek, kezemmel pedig húzni kezdtem válláról a pántot. Számmal is követtem végig a könyökéig, majd ahogy a melltartó meglazult, kibontottam az egyik hatalmas gömböt. Gömb volt az , mert annyira feszült, és hatalmas, hiszen nem fért el a tenyeremben. Egész terjedelmében körbepuszilgattam végül elértem bimbójához, ami eddigre már annyira kemény lett, hogy szinte lepattanni készült, s körülötte a holdudvar ráncossá vált a nagy feszültségtől. Nyelvemmel lassan körözve éreztem, hogy a ráncok is kőkemények. Aztán finoman megmarkoltam mellét és megpöcintettem nyelvemmel a bimbót. Egy hosszú sziszegés volt a válasz cselekedetemre. Erre finoman beleharaptam, mire feljajdult, de nem a fájdalomtól...

Áttértem a másik gömbre, s miután azt is kibontottam a béklyóból, azonnal a bimbóra hajoltam és először gyengéden, majd erősebben szívni kezdtem azt. Felültettem, levettem melltartóját, majd visszafektettem és fejemet a két gyönyörűség közé fúrtam. Csókoltam, nyalogattam, szívogattam, gyúrtam őket, s úgy vettem észre, ez neki nagyon nagy örömöt okoz. De el kellett szakítanom magam ettől a két csodától, mert vérem már a fülemben dobolt. Lefelé haladtam, végigcsókoltam a hasát, aztán kicsit lejjebb megálltam a nadrág vonala fölött. Nyelvemmel a köldöke alatt, majd benne köröztem, végig érezve, ahogy ujjaival a tarkómat simogatja. Sóhajaiból arra következtettem, hogy nagyon élvezi, amit csinálok... Én nemkülönben. Örültem, hogy egy ilyen csodálatos nő vonaglik mellettem, alattam... Nadrágon keresztül kétszer-háromszor gyengéden beleharaptam pinusába, aztán egyik oldalát végigcsókolva indultam vissza fölfelé, s amikor elértem kebleit, ismét kezelésbe akartam venni azokat, de nem engedte.
- Maradj! Most én jövök! – sziszegte.

Lehúzta rólam a pólóm és nagyon határozottan hanyatt döntött. Fölémhajolt, és végtelen, lassú csókolózásba kezdtünk. Közben finom keze egy pillanatra sem nyugodott. Végigsímitotta testem, mellbimbómat dörzsölgette hosszasan, majd nadrágon keresztül simogatta lüktető szerszámom. Észvesztően finom volt a csókja, a simogatásától pedig azt hittem rögtön elmegyek. Egész testemben remegtem annyira kívántam őt. Négykézláb fölém kerekedett, majd egyik mellét a kezével megfogva a számba adta. Azonnal ráharaptam mellbimbójára és szívtam, majd csak nyelvem hegyével nyalogattam..., legalábbis azt hittem, míg rá nem eszméltem, hogy gyakorlatilag ő a saját kezével irányítva köröz bimbójával a nyelvemen. Atyaisten! Felrobbanok!

Lába közé nyúltam s cipzárját lehúzva behatoltam a nadrágba. Olyan forróság és olyan síkosság fogadott ott benn, hogy az leírhatatlan. Bugyija gyakorlatilag cseppfolyóssá vált. Beletoltam kézfejem és egy, majd azonnal utána még egy ujjam elmerült barlangjában... Meglepődtem, ahogy szinte magába szívta ujjaimat.
- Aaaarrhhhhh...
Artikulálatlan, egészen mélyről jövő hang hagyta el a torkát. Remegni kezdett és rátolta magát ujjaimra. Percekig ujjaztam miközben levegőt alig kaptam hatalmas mellei között, amiket próbált számra szorítani. Végül lihegve átkaroltam és magam mellé döntve gyorsan lerángattam róla ruhadarabjait. Magamról is szó szerint ledobtam mindent és szétterpesztett lábai közé térdeltem. Néhány másodpercig csak figyeltem, ahogy piheg, aztán hirtelen, mintha ráesnék, előre dőltem. Nem ijedt meg, hanem magához ölelt, és csiklóját meredező szerszámomhoz dörzsölgette. Megcsókoltam és átvéve az irányítást most én dörzsölgettem csiklóját, kockáztatva, hogy nagy felindultságomban mindjárt elmegyek. Kicsit leálltam hát a mozgással, s csak csókoltam... Mikor éreztem, hogy megfelelően lenyugodtam már, szerszámom teljes terjedelmében végighúzva csiklóján és pinusán egyetlen mozdulattal beléhatoltam. Hatalmasat nyögött... Olyan forróság fogadta az ostromlót, hogy tényleg majdnem elélveztem. Azonnal gyors, ütemes mozgásba kezdtem...
- Lassabban! Ne siess! - szólt rám hangosan.
Felemelt hangjára magamhoz térve azonnal kiszálltam belőle, és erősen lihegve feszítettem magam, hogy el ne menjek. Nagyon nehéz volt, de nem akartam elsülni.
- Nyugi, nyugi – súgta most halkan és simogatta a hasam és a mellkasom.
- Ne... nyúlj hozzám! – préseltem ki magamból a szavakat. Rá kellett szólnom, mert tényleg nem akartam elsülni...

Pár másodperc múlva gyengéden magához húzott, és megcsókolt. Megint percekig csatáztak nyelveink, aztán érezvén, hogy lenyugodtam már, felemelkedtem, megfogtam szerszámom és néhányszor megsimogattam vele csiklóját, amit ő halk sóhajokkal fogadott, majd barlangjának nyílásához illesztettem. Egyetlen lassú mozdulattal beléhatoltam újra. Nagyon kellett koncentrálnom, hogy lassú legyek, mert annyira könnyen csúsztam a forróságban, ő pedig szinte magába szívott...
- Gyere feküdj rám! – kérte.

Teljesítettem kívánságát, és rádőltem. Szorosan magához ölelt, lábait átfonta derekamon én pedig lassan, nagyon lassan mozogni kezdtem benne. Csókoltuk egymást gyengéden. Aztán félkönyökre támaszkodtam, kicsit gyorsabb tempóra váltottam és élveztem, ahogy hatalmas mellei a mellkasomhoz feszülve próbálnak elszabadulni.
- Ez az... ezt szeretem... – nyögdécselte behunyt szemekkel.
A tempón nem változtatva, de néha nagyokat lökve dugtam tovább... Aztán tempót még mindig nem változtatva, már csak nagy lökésekkel folytattam... Élveztem, ahogy az artikulálatlan hangok egyre szaporábban hagyták el torkát... Nagyon boldog voltam, hogy ez a csodálatos nő nekem adta magát...

A térdemre támaszkodva fölegyenesedtem, ő pedig a térdhajlatainál fogva szétfeszítette lábait, hogy még nagyobb terpeszt csinálhasson. Enyhén előrehajolva, kebleit gyúrva próbáltam ütemesen dugni. Kis sikerrel, mert alig tudtam az egyensúlyomat megtartani, csodás kebleire pedig nem akartam rátámaszkodni. Ezért inkább a bokáit megfogva én terpesztettem szét óvatosan lábait amennyire csak tudtam. Semmi fájdalmat nem láttam az arcán. Sőt lihegve, mosolyogva közölte velem, hogy eddig még senki nem panaszkodott a terpeszére.
- Ha akarom..., akkor nagy... terpeszt... tudok csinálni...
- Igaz..., ami igaz... – lihegtem én is.
Tehát bokáit fogva, lábait szétfeszítve ütemesen keféltem tovább. Ő a feje mellett markolta a párnát, én pedig élveztem, hogy olyan könnyedén csúsztam benne, s élveztem a csodálatos keblek látványát, ahogy ütemre fel-le ugrálnak, vagy körbe-körbe járnak... Néha tempót váltva gyorsabban dugtam... Örültem, hogy barlangja annyira nagyon sikamlós, és így nem fenyeget az a veszély, hogy túl korán elmenjek...Combjait kezemmel magamhoz szorítva még gyorsabb ütemet tudtam diktálni, és még erősebben tudtam lökni... De amikor már ismét fölötte támaszkodva keményen dugtam, úgy, hogy ő a kezével a fejtámlát támasztva tartotta magát alattam... elérkezett a vég... Már nem tudtam és nem is akartam visszatartani magam...Hangos, sőt nagyon hangos nyögések közepette, hörögve, hatalmas lökésekkel telepumpáltam... de a mozgást abba nem hagyva, azonban jóval enyhébb intenzitással dugtam tovább...

Azt hiszem mikor látta, hogy kezdek tisztulni, hirtelen ledöntött magáról, rám ugrott lovagló pózban és örült tempóban, még majdnem teljesen merev szerszámomhoz kezdte dörzsölni csiklóját... jó erősen... és kisvártatva szinte szó szerint nyüszítve elélvezett...
Annyi gyönyörlével öntözte ölem, mintha egy kancsó víz borult volna rá. Rám dőlve szorosan öleltük egymást és pár perc erős lihegés után (szinte szó szerint fájt minden egyes légvétel!), próbáltuk simogatni egymást, hogy levezethessük az izgalmakat...

Így történt hát első szeretkezésünk.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
szepy ·
jó...de miköze az előző péntek 13hoz???

booshuriken ·
Jó, tetszik!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: