Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ébredés

írta: Freefantasy©
fordította: Pavlov

https://www.literotica.com/s/awakenings-16


Előbb a bal szemem nyitottam ki, aztán a jobbat is. Eltartott egy darabig, míg rájöttem, hogy nem emlékszem rá, hol vagyok, hogy kerültem ide vagy miért érzek fémes ízt a számban. Körülnéztem.
Egy franciaágyon feküdtem. Rajtam volt a fekete öltönyöm és a nyakkendőm. Másnaposnak éreztem magam, de nem emlékeztem rá, hogy ittam volna. Utolsó emlékem egy hotel bárja volt vacsora után, újság és kávé.
Felültem és körbenéztem. Egy női szobában voltam, a sminkkészlet, a hajkefék és a pasztellszínek elárulták. Egy ócska állólámpa világította be haloványan a szobát, és azt is láttam, hogy odakinn sötét volt. Megnéztem az időt: hajnali 2:46.
Hol a pékben vagyok? Mi történt?
Felültem és végigtapogattam magam. Semmim sem fájt, és a lüktető fejfájáson és az indokolatlan másnaposságon kívül nem is éreztem semmi rosszat. A pénztárcám ott volt a helyén, a zsebemben.
Előttem volt egy ajtó, aminek túloldaláról fény szűrődött át. Felkeltem és átbotorkáltam rajta. Még a cipőm is rajtam volt. Mintha csak rázuhantam volna az ágyra. De kié ez az ágy?
Az ajtón át egy kis fürdőszobába jutottam. Ez is nőiesre volt alakítva. Krémek, samponok, sminkkészletek százai álltak a polcokon, a padló szélén és a kis zuhanyozó alján.
Becsuktam magam mögött az ajtot, és lehúztam a sliccem, pisiltem. Utána a mosdóhoz fordultam. A másnaposság miatt kegyetlenül szomjas voltam. Lehajoltam a csaphoz, ittam belőle és felálltam, hogy megnézzem az ábrázatomat a tükörben.
Ekkore vettem észre. Tudtam, hogy jó okkal dolgozom a pénzügyön, és nem vagyok rendőr vagy magánnyomozó. A felirat vörös rúzzsal volt a tükörre kenve. Hogy eddig miért nem vettem észre, fogalmam sem volt.
Ez állt rajta:

“Földszint, jobbra a harmadik ajtó x”

Ez még jobban összezavart. Végigmértem magam a tükörben, lesöpörtem magamról pár kósza hajszálat, és elindultam.
Odalenn minden csendes volt. Végigmértem az előteret.Jobbra a harmadik ajtó alá egy papír volt dugva. Ez az egész kezdett nemcsak különössé, hanem kifejezetten bizarrá válni.
Kihúztam a papírt; gépelt írás állt rajta.

Üdv, idegen!

Nagyon sajnálom, de belekevertem valamit az italodba a bárban, valószínűleg ezért nem emlékszel rám, de ez talán most nem is fontos. Az a fontos, hogy jót vásároltam a bankkártyáddal. Remélem, nem baj. Csak 1 000 dollárt költöttem létfontosságú dolgokra; cipőkre, táskákra, sminkre.

Kezdtem feldühödni. Az a ribanc kifoszott. És még csak nem is emlékszem semmire. Hogy lehet ez? 1 000 dollár nem olyan sok, de azért az elv a lényeg. Tovább olvastam.

Szóval megloptalak, és most az a kérdés, mit fogsz tenni?

Két lehetőséged van:

Elmehetsz most és elfelejtheted ezt az éjszakát, mintha meg sem történt volna.

Itt vagyok az ajtó mögött, ha dühös vagy rám, amiért ilyen rosszkislány voltam. És ha kinyitod az ajtót, két szabály van:
A lakótársam reggel 6-kor ér haza a munkából
Nem mondok semmit neked

Megfogtam a kilincset. Mit tegyek? Kiabáljak vele? Verjem meg? Követeljem vissza a pénzem? Hívjam a rendőrséget?
A legjobb lett volna elhagyni a házat, de az az ajtó annyira hívogató volt. A cetlivel a kezemben kinyitottam az ajtót.
Bekukkantottam. Odabenn félhomály volt. Egy fából készült padot láttam. A padló betonból volt. Olyan volt, mint valami műhely. A padlón egy kis lámpa állt, körülötte kötelek meg pár apróság, amit nem tudtam rendesen kivenni. A szoba többi része és a bútorok nem ragadták meg a figyelmem. Csak a lány.
Ott térdelt a szoba közepén és engem nézett. A szájában fa pecek; egy bőrszíjjal volt a feje köré kötve. Meztelen volt. Vörös haja a vállára omlott, egészen a melléig. Zihálva lélegzett. Ijedtnek tűnt. Karja a teste mellett lógott, egyiken bilincs, a másik szabadon. Az ajtóban állva figyeltem meztelen testét. Gyönyörű volt. Minden haragom elpárolgott, legszívesebben odarohantam volna hozzá, hogy betakarjam a zakómmal, felkapjam és elvigyem innen, bármibe keveredett is.
- Bajban vagy? - léptem oda hozzá. - Megsérültél?
De csöndben maradt, nem is mozdult meg. Nem mondok semmit neked, így szólt a szabály. Mindenesetre tudnom kellett.
- Bólints, ha te írtad ezt a cetlit, és nem vagy veszélyben.
Bólintott.
A bennem oly mélyen rejtőző detektív ekkor szúrta ki a lány testén az írást. Kis betűk voltak, úgyhogy le kellett ereszkedjek hozzá, hogy el tudjam olvasni. Fekete filccel volt ráírva:

Azt tehetsz velem, amit akarsz:

Büntess meg

Fenekelj el

Bassz meg

Lehet bármelyik vagy akár mindegyik

X

Felálltam, és körbesétáltam a szobát. A kis tárgyak egy lovaglópálcának és egy bőrből készült fenekelő lapátkának bizonyultak. Volt ott még egy nagy fekete dildó és ezüstös análdugók, amilyet eddig csak vad pornófilmekben láttam a neten. Három is volt belőlük, mindegyik ezüstösen csillogott, mindegyik végén színes üveg bizsu.
Ez mind tényleg igaz? Forgott velem a világ, de kezdtem nagyon felizgulni, éreztem a nadrágomban az erekciómat. Nem volt tapasztalatom a lekötözős szexben, de nagy hatással volt rám, ahogy ez a vörös hajú lány a szoba közepén térdelt. A cetli és a lány testén lévő írás szerint ő most az enyém volt, azt tehettem vele, amit csak akartam. Alázatos tekintete olyan érzéseket keltett bennem, amik létezéséről eddig nem is tudtam.
Úgy döntöttem, a puding próbája az evés. Eléléptem, és a hajánál fogva felfelé fordítottam az arcát.
- Te tolvaj ribanc - mondtam neki. Némán nézett rám, a mellei fel-le mozogtak, ahogy a levegőt vette.
Elengedtem a haját, mire lehajtotta az arcát.
Elhatároztam magam. Döntöttem. Lehet, hogy utólag hibának bizonyul majd, lehet, hogy nem. Ez csak idővel derül ki, de ha most nem használom ki ezt a lehetőséget, meg fogom bánni.
Megragadtam a haját és felállítottam. Tántorogva állt a lábán. Ijedtnek tűnt.
Helyes.
A szívem vadul zakatolt.
- Most megfizetsz, amiért megloptál - suttogtam a fülébe. Ekkor döbbentem rá, hogy tulajdonképpen 1 000 dollárt költöttem erre az élményre. Ideje megkapni, amiért fizettem.
A plafonból egy hatalmas kampó lógott. Megfogtam a lány bilincses kezét, hozzábilincseltem a másikat is. A bilincsek bőrből voltak, rajtuk rajtuk karabinerekkel és félgyűrűkkel. Az összekötött kezét a feje felé emeltem és ráakasztottam a kampóra. A lábujjhegyén kellett pipiskedjen hozzá.
Hátraléptem és végigmértem.
Gyönyörű volt. Szexi. A puncija teljesen csupasz. Ahogy megfeszült a teste, ki tudtam venni a bordáit. A bimbói kicsik és meredtek. Próbált elfordulni a lábujjhegyein, de esélye sem volt rá.
Rámosolyogtam, és megérintettem a mellét. Automatikusan elhúzódott, úgyhogy rácsaptam a bimbójára.
- Ne húzódj el, de ribanc - mondtam élvezettel. A lány felnyögött, de nem próbálkozott tovább.
Összecsippentettem mindkét bimbóját és magam felé húztam őket. Aztán szét. Hevesen zihált az orrán keresztül, és amikor elengedtem, felnyöszörgött. A bimbói keményen meredtek előre.
A lába közé nyúltam és a puncijába nyomtam egy ujjamat. Csöpögött a nedvességtől. Láthatóan élvezte, ahogy egy öltönyös idegen uralja. Kihúztam az ujjam és az arcára töröltem. A fapecket nyál fedte.
- Élvezed ezt, ugye? Ezt akartad, ugye? - kérdeztem nagyon közel hajolva hozzá. Egy pillanatra a szemembe nézett és boldogan rám ragyogott a tekintete, de aztán gyorsan visszahajtotta a fejét.
Nem tudtam, mivel kezdjem a mókát. Úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek, akit egész éjjelre a cukorkaboltba zártak. Így hát felkaptam a legközelebbi lovaglópálcát, és a lány mögé léptem. Finoman kezdtem csapdosni, mert nem tudtam, mekkorát üt a pálca, de aztán fokozatosan erősebbre váltottam. Kezdtek égővörös csíkok megjelenni a fenekén, és vissza is rándult párszor. Pár perc után abbahagytam, mire a lány elengedte magát. Súlya a kampóra nehezedett, mostmár nem pipiskedett lábujjhegyen, térdei enyhén behajlottak.
Visszaléptem hozzá, és megint a puncijába nyúltam. Mostmár a combja is nedves volt - a lovaglópálca nyilvánvalóan megtette hatását vadiúj rabszolgámra.
Na most mi legyen? Észrevettem pár hasonló bilincset a polcon. Leemeltem a lányt a kampóról és leengedtem a padlóra. Azonnal magzati pózt vett fel. Az újabb pár bilincset a bokáira rögzítettem, és hozzácsatoltam a csuklóit is. Aztán térdre állítottam.
Előttem volt a puncija és a feneke. Sima és rózsaszín. A bőrén a pálcázás csíkjai. A puncija és a combjai ragyogtak. A csiklója kimerevedve.
Ez a csaj nagyon élvezte.
Felkaptam a lapátkát és rácsaptam a fenekére. Egyre jobban belejöttem, és kezdtem élvezni, hogy megbüntethetem ezt a lányt. Minden csapásra felnyögött. Keményen, gyorsan csapkodtam a fenekét. Aztán abbahagytam. Az ötletek egymás után pattantak a fejembe, az erekcióm olyan kemény lett, hogy a farkam majdnem szétrobbant.
Felkaptam a közepes méretű análdugót, és a lány puncijához nyomtam a végét. Könnyen becsusszant, amitől a lány ismét felnyögött. Aztán kihúztam. Az ezüst felületen vastagon csillogott a nedve. Ezután a segglyukához nyomtam, és lassú, egyenletes mozdulattal betoltam. A lány vonaglott és próbálta elhúzni magát, de hiába. A dugú szétfeszítette a záróizmát, és becsúszott. A lány megint felnyögött, ezúttal már látványosan izzadt. Vörös haja a homlokához és az arcához csapadt.
Felálltam, és megcsodáltam. Az análdugó végén a vörös kő hívogatóan kacsintott rám.
Aztán eléléptem és elkezdtem levetkőzni. Aprólékosan gomboltam ki a zakóm, bontottam ki a nyakkendőm és vettem le a mandzsettagombokat. Lepakoltam őket egy szabad polcra. Aztán kigomboltam az ingem, levettem az atlétám. A lány figyelmesen nézett. Kioldotta az övemet, és egy mozdulattal levettem a nadrágot és az alsót. A farkam szabaddá volt; a kiszivárgó előnedv már csillogott a végén. Aztán akkurátusan összehajtottam a nadrágomat, és a zoknim is levettem. A lányra néztem. Karban tartottam a testem, úgyhogy büszke lehettem a hasizmaimra és a karcsú derekamra. Nem foglalkoztam testépítéssel, de alig volt zsír a testemen, és ezt elég nehéz volt így a 45. életévem előtt egyetlen születésnappal fenntartani. De a lány csak a farkamat figyelte. A hossza átlagos volt, de a kissé vastag. Nem tudtam megállapítani, hogy tekintete vágyról, dühről vagy gúnyról árulkodik. Nem is érdekelt. Levettem az órámat, és megnéztem az időt. 03:30.
A lány arca fölé térdeltem és rámarkoltam a farkamra. Végighúztam a makkom az arcán és homlokán, szétkentem rajta az előváladékom. Szó nélkül tűrte.
Aztán mögé kerültem és letérdeltem, a rószaszín, nedves puncijához nyomtam a makkom. Éreztem, hogy a lány rámozdul, mintha rá akarná tolni magát. De kitartottam. Hangosan nyöszörgött, de a szájpecektől nem lehetett érteni, mit. Aztán erősen felnyársaltam. Mélyen és keményen hatoltam belé, és a lehető leggyorsabban kefélni kezdtem.
Rácsúszott a padlóra. Előrenyúltam és belemarkoltam a hajába, felhúztam a fejét a durva betonfelületről, miközben basztam. Éreztem, ahogy a pinájától nedves lett a zacsim. A szobában visszhangzottak a csattanások. Éreztem, hogy közeledik az orgazmusom, úgyhogy belassítottam, aztán le is álltam, és mélyen a testében tartottam egy kicsit a farkam. Elengedtem a haját és kibontottam a bőrszíjat, kihúztam a lány szájából a golyócskát. Nagy levegőt vett, a szájából nyál csordult elé a padlóra. Aztán előrenyúltam, és kitapintottam a csiklóját. Keményen ágaskodott. Megpöccentettem az ujjammal, aztán lassan simogatni kezdtem, és ugyanolyan ütemben, lassan, finoman kefélni kezdtem.
Még nem akartam elélvezni. Egyre hangosabban nyögdécselt és sóhajtozott. Teljesen be volt indulva. Folytattam a csiklóján a munkát, a farkammal pedig belassítottam. Már nagyon közel jártam. Éreztem, hogy ő is. A csiklója megnagyobbodott, a szájából hihetetlen hangok jöttek ki. Ahogy nyögései sikolyokká erősödtek, kihúztam belőle a farkam és elhúztam a kezemet is. Majdnem felkiáltott a csalódottságtól. Hanyatt fordítottam. Hátratoltam a lábait, így szabaddá vált a duzzadtan vöröslő pinája és a bedugaszolt segge. Az arcához térdeltem és a szájához nyomtam a farkam.
- Tisztogasd le, ribanc - parancsoltam, mire kinyitotta a száját és végignyalta a csillogó makkomat. Lenyalogatta róla az összes puncinedvet. A golyóimat is letisztíttattam vele, aztán a szájába toltam a farkam. Kis ellenállást éreztem. Egyik kezem a homlokára tettem, a padlóra szorítottam a fejét, és kúrni kezdtem a száját. Lassan. Végül az egészet befogadta, de köhécselt és a szemében félelmet láttam. Kihúztam a farkam; lüktető farkamról nagy adag nyál csorgott az arcára. Aztán visszatoltam, és el is élveztem. Mostmár nem tudtam tovább húzni. Mélyen a torkára lőttem forró gecimet, aztán kihúztam és engedtem a maradékból az arcára, a hajára és szájára. Miután végeztem, a padlóra rogytam széttárt lábakkal, és a lányra néztem. Csöndesen nézett rám, az arcáról csöpögött a spermám.
Öt percig ültem ott, aztán felkeltem és megnéztem az órám a polcon. 03:45.
A lány mellé térdeltem:
- Még rengeteg időnk van - mondtam mosolyogva, és kiszabadítottam a kezét. Felállítottam, és ismét a kampóhoz erősítettem a bilincseket a csuklóján. Szó nélkül figyelt végig. A szájpecket is visszaerősítettem a szájába.
Megkerültem. Az análdugó még mindig a helyén volt, akárcsak a combjain a vastagon csorgó nedvesség. A farkam félmereven ágaskodott. Hamarosan ismét készenállok majd.
A biztonság kedvéért egy kis kötéllel a falból kiálló fémekhez kötöttem a lábát. A karjai a feje fölött, lábai széttárva. Arcán a spermám ragyogott.
Aztán az ajtóból megszemléltem a művem. Nem is rossz egy kezdőtől.
- Mindjárt visszajövök - mondtam. Aztán mosolyogva hozzátettem: - Ne menj sehová!
Kimentem, hogy egy kis vizet meg aszpirint keressek, no meg hogy összeszedjem a gondolataimat, mielőtt hozzákezdek a második körhöz.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon is elérhettek! Könyveim pedig a smashwords oldalon megtalálhatóak.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Anna69 ·

Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: