Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ébredés

Ébredés

(Engedve néhány privát felkérésnek, ez az Ájulás sorozat befejezése)

Miklós ujjai tétován, szinte remegve indultak felfedezőútra Laura testén. Gyengéden cirógatta a tarkóját, a fülét, eligazgatta a nedvesen tapadó, huncut hajszálakat, hogy az érzékeny kis kagyló mögötti bőrhöz jobban hozzáférjen. Lesiklottak az ujjak a nyakra, onnan előbb a vállakon, a kulcscsonton kalandoztak, majd a mellkason. Előbb csak a mellek felső domborulatát, majd a kettő közötti völgyet simogatta, onnan a kislányosan feszes hasra, az ingerlő köldökre tért át. Visszafelé indultak az ujjai, s már a mell alsó ívét cirógatta.
Kivette a lány dereka alól a párnát, s ahogy annak csípője az ágyra simult úgy került a hüvelyben mélyebbre a férfi még mindig merev farka. Lassú, szinte észrevehetetlen mozgásban maradtak. Inkább csak belső izmaik remegése hullámzott hihetetlen érzékennyé vált nemi szerveikben. Talán vagy tíz perc is így telt el, amikor Laura hüvelye fokozatosan egyre szorosabbá vált, az eddigi gyenge remegés görcsbe rántotta a testét. Szája elnyílt, némán, levegővétel nélkül kiáltott fel és bőre egy pillanat alatt az eddigi nyirkosságból szinte csatakosan nedves lett. Ettől Miklós teste is egy végsőt feszült, farka egy utolsót rándult, csodával határos módon spriccelt kettőt és a férfi agyára köd borult. A nő csatakos testéről lecsúszott az ágyra, farka cuppanva siklott ki a már majdnem fájdalmasan szorító punciból.

Egymás mellett feküdtek, a másikat valamiféle földöntúli békében átölelve, majd Laura jobboldalára fordulva befészkelte magát Miklós ölébe. Néhány pillanat múlva a normális ütemre lassult légzése, s már aludt is. Öntudatlan, ájult álomba zuhant – sok volt neki a hajnali ébredés, az utazás fáradtsága, a megérkezés izgalma és a számtalan orgazmus. amit az előbb Miklóssal átélt. Az előszobai villámdugástól az ágyon lezajlott fantasztikus szeretkezés alatt legalább ötször élvezett el, combjai, melle, puncija még mindig remegett. Ám erről már nem vett tudomást, mély álomba merült a szeretett férfi karjaiban.

Miklós pár perces ájult álmából hamar felriadt. A délutáni nap a szobába sütött, felkelt és elhúzta a sötétítő rolettákat, a sűrű szúnyoghálót. Kiment a konyhába, a hűtőből előhalászott egy friss sört, majd visszament a hálóba, elhelyezkedett az ággyal szemközti fotelbe, kényelmesen rágyújtott, és míg a nikotin és az ital lazító hatását élvezte, kedvese testében gyönyörködött. Bár szinte minden négyzetmilliméterét ismerte már képekről és leírásból, most mégis valószínűtlennek tűnt számára, hogy fizikai valójában itt fekszik előtte.
Elnézte, ahogy a karcsú bokán halványan lüktet egy kéklő ér, felette az aranylánc csillog, amit még ő küldött neki karácsonyra. Az izmos, nem túl hosszú, de mégis karcsú combok felett a kőkemény popsi félgömbjei, amelyekről éppen pár perccel ezelőtt derült ki, hogy csak úgy ropognak egy pont hozzá illő tenyérben. Aztán a sima hát, a gerinc íve következett, majd kicsit oldalra hajolva a karok által összeszorított mellek, amiken még mindig az összeszűkült bimbóudvarokból úgy meredt elő a két halványpiros bimbó, mint éledni készülő virágok. Alatta a sima has, az ingerlő köldök, majd a combok takarásában most nem látható érzékeny öl.
„Szeretlek kedvesem! Veled akarok élni!” – visszhangzott a fejében az iménti egybehangzó mondat, amely a robbanásszerű kielégüléskor egyszerre hagyta el a szájukat. „Igen, vele akarok élni!” – válaszolt Miklós az önmagában fel sem tett kérdésre. „Vége a korábbi magánynak, az egyedül alvásnak, a szórakozóhelyeken felszedett csajoknak. Bármilyen izgalmas is volt, de vége. Már van társam, nem kell a kóbor numerákat keresni. Még ha a vadászat már önmagában is izgalmas volt.” Lehúzott egy nagy korty sört, egy utolsót szívott a cigarettájából, eloltotta és lehunyta a szemét.
Sok hónapja annak, hogy megismerkedett Laurával. Egy haverja küldött „meghívót” a frissen indult közösségi portálra. Regisztrált, azután ő is elkezdte vadászni az ismerősöket. Így akadt rá a csibészes mosolyú nőre. Megjelölte ismerősnek és mindjárt írt is neki egy levelet. Jó kedvre derítette az a kihívó, vagány tekintet, amúgy is volt benne már egy kevés sör, ennek megfelelő hangulatú, kicsit szemtelen, de mégis udvarias levélben kérte, hogy ne utasítsa el az „ismeretséget”. Maga is meglepődött, hogy „hódítása” így bejött, sőt egy megfelelően pimasz válaszlevelet is kapott. Azután levél, levelet követett, előbb nem túl gyakran, hetente, kéthetente egy. Majd egyre sűrűbben. A nő aranyos volt és unatkozott, ő meg szívesen flörtölt, ha esténként éppen magányos volt és a gép előtt ült.

Egyedül viszont ritkán volt, de maga szabta meg, hogy idejét miként és kivel tölti. Akkoriban kapott egy új megbízást és vele egy rendkívül csinos, 35-40 év körüli összekötőt, Júliát. Elég megközelíthetetlennek és hidegnek tűnt, kihívás volt a számára, főként, mert túl gyakran és túl éles hangnemben kritizálta. Amikor a nő először jött a lakására megnézni, hogyan halad, szándékosan hozta kellemetlen helyzetbe. Az ablakok tárva-nyitva, a nap ezerrel sütött be. A fekete, térd alatt érő, felül magasan záródó kosztümbe öltözött nőről percek múlva már csorgott a víz. Elnézést kért, hogy nem működik a légkondicionáló, majd szándékosan mindig úgy helyezkedett, hogy a nőnek kelljen a napon állnia. Ő bírta a hőséget, szokás szerint csak egy sort volt rajta, ahogy mindig is dolgozott otthon.
– Látom, melege van, hozzak egy italt? – azzal már ment is a konyhába. Kevert két ütős vodka-tonicot, tele rakta a poharakat jéggel, magának töltött egy hideg sört. A nő már a fotelben ült, hunyorgott a napsütésben és úgy vetette rá magát az italra, mint aki most akar szomjan halni. Egy hajtásra kiitta, ő meg kivette a kezéből a poharat, s a tálcáról már adta is a másik „életmentőt”. Az ugyanennyire gyorsan tűnt el, de a mohóságtól a nő ajkáról vékony csíkban csordogált a dekoltázsába is. Ő érdeklődéssel követte az elkóborolt ital útját. Ígéretes halmok lehetnek a kosztümkabát alatt, ha csak nem valami mesterségesen emelő melltartót nem használ.

Júlia lecsukta a szemét, úgy élvezte a hűsítő italt, közben kissé szétvetette a lábát, így láthatta, hogy bizony a szoknya alatt formás combok bújnak meg. Megkívánta a nőt, már nem kínozni akarta.
– Úgy látom, a szomjúság egy kis balesetet is okozott, de mindjárt rendbe hozzuk, nehogy ragacsos legyen a felsője – szólt, és mielőtt a nő bármit reagálhatott volna, az egyik pohárból pár jégkockát tett egy papír zsebkendőbe és Júlia elé térdelve, a szája sarkától elkezdte letörölni az ital nyomát. Mire a nyakához ért, már átázott a vékony papír és jéghideg folyam indult meg a kosztümkabát alá.
– Ajaj, ez így nem lesz jó, azt hiszem, több bajt csináltam, mint hasznot, de ha nem haragszik, akkor orvosolom – ezzel kioldotta a két felső gombot és széthúzta a nő felsőjét. Nem teljesen, de annyit azért látott, hogy vagy nincs rajta melltartó, vagy csak valami rafinált, alig átható darab lehet. Júlia a korábbi hőséget ellensúlyozó hidegtől megborzongott és önkéntelenül megmozdította a lábát, ám ezzel az ő ágyékához ért. Biztos észrevette, hogy sípcsontja valami kemény dologba ütközött a nadrágjánál, de úgy tett, mint aki nem tud semmiről. Eközben ő már egyre nagyobb területet „törölgetett”, s mivel semmi tiltakozás nem történt, kigombolt még egy gombot a kosztümfelsőn.

Melltartó nem volt a nőn, s ekkor már láthatóvá vált az is, hogy a kerek, nem túl kemény, de szép formájú mellen a bimbó a jégolvadéktól nedvesen és keményen felmered. Vérszemet kapott és a maradék jéggel immár a bimbót sem hagyta ki a törölgetésből. Júlia felnyögött és lábát még erősebben nyomta a nadrágjához. Egyértelmű volt, hogy áll a farka, s ebből annyira nem csinált titkot, hogy ő is ellent tartott. Tovább gombolta a kosztümöt, immár teljesen szétnyitva azt. A teljesen szétázott, de még hideg zsebkendő maradványaival a másik mellett is kezelésbe vette, a már nedvesen csillogóra pedig „lesz, ami lesz” alapon rászorította a száját. Nem ütközött ellenállásba, ellenkezőleg: Júlia egyik kezét a tarkójára téve irányította a szívás erősségét, a másikkal pedig hol a mellét masszírozó kéznek segített, hol a szájába próbálta gyömöszölni vele a másik bimbóját is.

Feltolta a nő combjain a szoknyát, aki csípője megemelésével segített neki. Mikor már a derekánál járt a fekete anyag, akkor nézett csak le, és amit korábban valamiféle alsószoknyának hitt, arról kiderült, hogy egy selyem franciabugyi. A szára mellett betolta az ujját és az egy nyirkos, forró katlanba csúszott. Akkor Júlia már szétvetett combokkal zihált a füle felett, s amikor erősen megszívta az éppen soron lévő bimbót, akkor sikoltva elélvezett. Érezte a puncijában matató ujján, ahogy a nő a csúcsra ér. Már tolta is le a sortját, hogy ő se maradjon le, de Júlia nem azért lökte el a kezét, hogy utat engedjen a farkának, hanem, hogy összezárja a combját.
– Ez nagyon jó volt – szólt a nő – régen volt ilyen élvezésben részem. Nagy szemét maga, hogy ezt kiprovokálta belőlem. De ennyi legyen elég. Dolgozzunk!
Azt hitte rosszul hall. A fotelben egy félmeztelen, korához képest bombázó testű nő ül, aki éppen most élvezett el. Ő meg előtte térdel letolt sortban, álló farokkal és a nő dolgozni akar… Annyira fájdalmasan szomorú volt, hogy nevetnie kellett. Júlia még csak a farkára sem nézett, felállt, ruháját sem igazította meg, s újra a munkaanyag fölé hajolt. Mögé állt, hátulról próbálta meg bedugni a farkát, de a nő lehúzta a szoknyáját.
– Ennyi elég volt – mondta –, ha nem bírja, verje ki. Azzal tovább beszélt a kifogásolható részekről, míg melle szabadon lengedezett. Azt hitte, ez valami tréfa, vagy egy újfajta szexuális játék része és belement a dologba. Beszélgetés közben gyakran simogatta gyengéden, vagy erősebben a melleket, de amikor a farkának is igényelt volna némi kényeztetést, a nő elhúzódott tőle. Még vagy fél óráig tartott a megbeszélés, majd a nő búcsúzkodni kezdett. Rendbe hozta a ruháját, s mielőtt kilépett volna a lakásból, még egyszer a mellére húzta a férfi kezét, majd szabaddá téve a bal mellét, a száját is a bimbójára vonta. Pár perc intenzív mellszopás után újra felsikoltott, elélvezett. Begombolkozott és elment. Ő meg fájdalmasan szorongatta farkát.

Kénytelen volt a fürdőben hideg vízzel letussolni, hogy ne legyenek borzalmas fájdalmai. Már törölközött, mikor meghallotta a csengőt. Csak a törölközőt tekerte maga köré, errefelé ez teljesen megszokott dolog. Réka, a szomszéd lakást bérlő iroda adminisztrátora állt a folyosón. Gyakran tettek egymásnak apróbb szívességeket, postát vettek át, vagy kisegítették a másikat kávéval, ásványvízzel, egyebekkel.
– Miklós, csak nincs valami baj? – kérdezte a nő –, furcsa zajt hallottam. Gondoltam, még benézek, mielőtt elmegyek, ma úgy is ráérek hazamenni.
– Nem, Réka, semmi gond, csak egy hülye szám ment a rádióban. – nevette el magát, mert azonnal rájött, hogy a lány Júlia élvezését hallhatta meg a csukott ajtón keresztül. – Ha ráérsz, gyere be, most akartam kávét főzni – azzal kitárta az ajtót. – Láttam a múltkor egy jó filmet, amiben elég izgalmas kávérecept volt, ha érdekel, megkóstolhatjuk együtt.
– Törölközőben fogsz kávét főzni? – nevetett Réka. – Nem mintha zavarna, csak nehogy leessen.
– Attól nem félek, csak te ne cibáld le rólam. De azért várj egy picit. – Bement és a fürdőben a törölközőt a sortjára cserélte. Kint a konyhában csokoládét olvasztott és a lefolyt friss kávéval keverve kiöntötte két nagyobb csészébe, a fából készült őrlőben már ott volt a délelőtt szétmorzsolt chili paprika, amiből egy-egy apró csipetet tett az italba, majd elkeverte, úgy egy-egy centnyi whiskyt öntött bele, végül tejszínhabot nyomott mind a kettőbe és kevés kakaóport szórt a hab tetejére. – Gyere be, ezt kényelmesen kell kipróbálni, nem a konyhában szorongva – hívta be a lányt, de már indult is a két csészét tartó tálcával a szobába.

Réka lehuppant az egyik fotelbe, ő meg vele szemben az ágyra ült le, köztük csak a kicsike asztalka, rajta a kávéval. Lassan kevergették, majd mind a ketten óvatosan megkóstolták. Határozottan izgalmas íze volt. Réka, fújta, hűtötte, kavargatta, aztán megint aprókat kortyolt bele. A nap már nem tűzött be, de még meleg volt a szobában. A tenger felől viszont érkeztek a késő délutáni első friss szellők. Újabb kortyok következtek, de még mindig nem jutottak a feléig sem. Réka kissé kipirult, izgett-mozgott a fotelben, szemmel láthatóan felizgatta a kávé, a helyzet, hogy kettesben beszélget egy félmeztelen férfival. Nevetve szólalt meg:
– Ez fantasztikusan jó, nem is gondoltam volna, hogy ilyet is tudsz. Már azt sem tudom, hogy mitől van jobban melegem, a kávétól, vagy a hőségtől. Ez beindítja az embert. – nevetve csúszott lejjebb a fotelban, forrónadrágból kikandikáló combját kissé széttárva. Nem lehetett több 22 évesnél, most hebrencsnek tűnt, de az irodában lelkiismeretesen dolgozott, ezt többször is hallotta. Talán fél éve lehetett férjnél, ő is ott volt az esküvőn, elcsodálkozott a kicsit mamlasznak tűnő, talán fiatalabb vőlegényen, de nem sokat törődött vele. Összefutott egy régi, évek óta nem látott barátnőjével, akivel miután évődve egy jót beszélgetett, majd táncolt féltucatnyi számot, kiment az étterem melletti parkolóba és az egyik kocsinak döntve csak úgy nosztalgiából hátulról megdugta, majd hazament.
Rékát ugyan nap, mint nap látta, mégis most nézte meg jobban. Kicsit alacsonyabb volt tőle, és még rajta volt a „babaháj”. Alkatához képest talán vékonyabb volt a combja, a karja viszont kövérkésebb, ám mellei szépen és már szemmel láthatóan is merev bimbókkal domborodtak a vékony fehér trikó és az alatta levő zöld melltartó alatt. Nem állta meg, hogy ezt szóvá ne tegye.
– Mond, miért van az, hogy ebben az országban a lányok mintha direkt nem hangolnák össze a fehérneműjük színét a többi ruhájukéval?
– Ez egyfajta elvárt, de ki nem mondott erényesség. Nem kelti fel a férfiak gerjedelmét – válaszolta a lány. – Sajnos…! – sóhajtott fel és ismét, és belekortyolt a kávéba. – Bár csak jobban gerjednének, de az én férjem is csak maszatol, még azt sem tudom, hogy milyen az igazi szex. Lehet, hogy rosszul választottam. Bezzeg a mai látogatód biztos tudja mi az: élvezni. – maga is meglepődött szavai bátorságán és kuncogni kezdett. – Miféle igazságmondó kávé ez? Kihúzza a valóságot és felizgat…
Ő is valami hasonlót érzett, de tudta, nincs annyi alkohol benne, hogy ettől berúghatott volna a lány, így tényleg valami izgató és őszinteséget kiváltó kávét sikerült kevernie. A korábbi kielégületlenség amúgy is izgatottá tette, amit csak fokozott a lány szövege, meg a fotelben elnyúló izgató és észrevehetően felizgult test látványa.

– Úgy hallottad, hogy valaki elélvezett nálam?
– Igen, biztos jól megdugtad, ha úgy sikoltozott, hogy még én is hallottam. Irigyeltem is, ez volt az egyik oka, hogy becsöngettem. Lehet egy kérésem? – egyenesedett ki hirtelen ültében. – Taníts meg engem is élvezni. Tudom, ez hülyeség, de én még sosem élveztem, bár az is tény, hogy férjemen kívül nem is voltam mással.
– Ez butaság, menjetek el valami szexológushoz, van belőlük éppen elég – hadarta, de közben Réka már levette a trikóját és kikapcsolta a melltartóját. Egy pillanattal később már félmeztelenül ült vele szemben. Szinte fájdalmas volt, ahogy megérezte az erekciót. A korábbi „előjáték” most ismét éreztette hatását és Réka ezt észre is vette, magához intette. Mikor elérhető távolságban volt, egy mozdulattal lerántotta a sortot, majd meglepődött az elébe táruló látványon. Egy vérbő, nem túl hosszú, talán 16-17 centis, de vastag és erektől duzzadó, kemény és kopaszra borotvált pénisz nézett vele farkasszemet.
– Te jó ég! Ilyet még nem is láttam! Megfoghatom? Hadd fogjam meg!
– Persze, de csak óvatosan – azzal a lány kezébe adta a farkát. Az nagyon gyengéden alányúlt, majd két, azután három ujja közé vette a még inkább megkeményedő szerszámot.
– Istenem, remeg és forró, mint egy madárka! – mondta rekedten.
– Vedd le te is azt a sortot! – szólította fel, és Réka azonnal felpattant, ledobta a kis nadrágot, majd az alóla előtűnő meglehetősen kiábrándító méretes bugyit. Alatta dús szőrzet takarta szemérmét.
– Ne is csodálkozz, ha nem gerjednek rád a pasik, amíg ilyen fehérneműt hordasz és ilyen szőrös a puncid – szólt a lánynak. – Egyáltalán, minek hordasz bugyit? Na ülj le, mindjárt segítek neked. – Egy perc múlva ollóval, vizes szivaccsal, borotvahabbal, borotvával, krémmel és törölközővel térdelt a lány előtt. A törölközőt a feneke alá csúsztatta, az ollóval alaposan „tövig” vágta a meglepetéstől csak némán bambuló lány bozontját. Erősen bedörzsölte a vizes szivaccsal a megmaradt sörtéket, majd habot fújt rá és gondosan eldolgozta. Réka már nem a meglepetéstől, hanem az izgalomtól kezdett nehezebben lélegezni, amire a borotvával az első húzásokat megtette. Gondosan lehúzta az apró sörtéket, nem hagyva ki a fenékhez vezető utat sem, mikor elért a szeméremdombhoz, akkor bal mutatóujját óvón a résbe tette. A lány felszisszent és kicsit összerándultak a combjai. Ahogy a külső résszel végzett, két ujjal széthúzta a nagyajkakat és óvatosan a belső pihéket is leborotválta. A szivaccsal lemosta a maradék habfoszlányokat, óvatosan kihúzta a popsi alól a törölközőt, összehajtotta és a fotel mellé dobta. A tenyerébe krémet nyomott, és előbb óvatosan, majd egyre erősebben kente szét az érzékeny szeméremdombon.

Réka tágranyílt szemekkel figyelte ténykedését és egyre mélyebbeket sóhajtott. Amikor ujja a nagyajkak között becsúszott a résbe, már kellően nedves volt. Akkor elkezdte magyarázni neki, hogy miként tanítsa meg otthon a férjét a helyes kézimunkára. A lány lelkesen figyelt, s amikor odaért, hogy vegye rá férjét a kézzel történő élveztetésre, addigra a csikló már kibújt rejtekhelyéről. Lassan, óvatosan szorította rá az ujját és így ingerelte. Réka az élvezés határára ért, és mintha megijedt volna attól, ami következik, el akarta tolni a kezét, de ő nem hagyta, csak gyengített az ingerlésen. Másik kezével lehúzta a lány fenekét a fotel pereméig, kiegyenesedett, hogy partnere jól lássa a farkát és hátrahúzta a bőrt. Makkja vörösen és fényesen csillogott a félhomályban. Szétnyitotta a már izgatott puncit és a kidudorodó érzékeny csiklóhoz dörzsölte farkának fejét. A lány teste picit megremegett. Lassan elkezdte betolni a nedves hüvelybe, ujjával ingerelve az érzékeny csiklót. Amikor a kezdeti ellenálláson túljutott, akkor másik kezével a bal bimbót kezdte dörzsölni.

Koppanásig ért a farka, lassan kihúzta, majdnem teljesen, majd ugyanebben az ütemben vissza. Ugyan komoly erőfeszítésbe került, de sikerült féken tartani az élvezetét. Tartva a ritmust dugta a szűk, de egyre nedvesebbé váló puncit, egy pillanatra sem hanyagolva a melleket, a csiklót. Amikor Réka egyre gyakrabban nyalta meg szája szélét és zihálni kezdett, felgyorsított a tempón. A csiklót is két ujja közé szorította: dörzsölte, morzsolta, gyúrta. A lány egyszer csak megremegett és ölét feltolva, nyögve elélvezett. Pihegett még egy darabig, és eltolta magától az ingerkedő kezet, ezzel együtt az ő farka is kicsúszott a lucskos punciból.
– Ez most mitől volt olyan jó, mint még sose? – kérdezte, mikor már könnyebb volt levegőt venni.
– Mert kellőképpen felizgattalak előtte. Fontos, hogy sokáig csókoljátok, simogassátok, ingereljétek egymást, akkor mind a kettőtöknek jó lesz.
–Neked viszont még nem is volt jó – válaszolta Réka, s már a kemény, puncilétől nedves szerszámot nézte. – Nem szeretném, ha most belém élveznél, de mutasd meg mit kell tennem, hogyan segíthetnék neked?
– Csináltad már kézzel, vagy szájjal? Nem? Figyelj, tedd azt, amit mondok, ha rendesen megtanulod, nagy sikered lesz otthon. Fogd a kezedbe és mozgasd rajta finoman a bőrt! Ez az! Hosszabban is csinálhatod. Most nyald meg a hegyét, úgy, aztán végig a szárán, húzd vissza a bőrt, nyald meg lejjebb is, a zacskót is nyalogasd. Szívd be a szádba a golyót, csak gyengéden, közben masszírozd a nyelveddel. Úgy most, a másikat, ügyes vagy! Nyald végig újra a szárát fel a makkig. A nyelveddel a makk alját simogasd, most a hegyét, dugd be a nyílásba. Megy ez! Vedd be a szádba, szívogasd, szopd beljebb. Told előre a nyelved, most beljebb fog menni. Ne félj, nem fulladsz meg, tégy úgy, mintha le akarnád nyelni. Nem baj, próbáld meg még egyszer, látod, hogy sikerül egészen benyelni. Mozgasd rajta a kezed, szorítsd meg, és ahogy masszírozod a nyelveddel, úgy szívd. Szopj erősebben! Még szopd a farkamat! Ez nagyon jó, nagyon ügyes vagy, szívd! Figyelj, most lesz jó! Jövök!

Nem akarta elsőre teleélvezni a lány száját, így gyorsan kihúzta a farkát, de abban a pillanatban már spriccelt is. A fehér anyag erős sugárban lövellt Réka arcára, s mivel szája még nyitva volt, oda is jutott egy kevés, a többi a nyakán, mellén landolt. A lány gyönyörködve nézte a rángatózó szerszámból kifröccsenő ondót, önkéntelenül is lenyelte ami a szájában landolt, majd mivel jóízűnek találta, a többit is igyekezett kis ujjaival összegyűjteni és a szájába segíteni. A maradékot szétkente a mellén és a hasán. Az élvezés után meztelenül beszélgettek még, kiitták maradék kávéjukat. Később azután még kinyalta a lányt, mert Réka szeretett volna újra elélvezni, s úgy vélte ezt sem árt megismernie.

Attól az időtől kezdve Réka mindennapos vendég lett nála, egyre rafináltabb fogásokat tanult meg a testi szerelemből, s hamarosan eljutott az élvezet azon fokára, amikor már az ő sikoltása verte fel a lakás csendjét. Már ismerte a franciázást, a lovagló és a kutyapózt, ez utóbbi tetszett neki a legjobban. Rákapott a nyalás és a szopás gyönyörűségére is, ha csak tehette ki nem hagyta volna, s ha éppen menstruált, akkor az élvezésig szopta, maradéktalanul lenyelve mindent. Elbeszélése szerint férje is egyre több kedvet kapott a dologhoz, pontosan követve az ő előző tréningjén tanultakat, vezette rá az újabb fogásokra.
Közben persze Júlia is rendszeresen látogatta, de a bimbójának ingerlésén kívül semmit sem engedett, igaz, azt szinte a lakásba lépése után valósággal megkövetelte. Azután félmeztelenül dolgozott vele egy-két órát, majd mielőtt elhagyta a lakást, még egyszer elélveztette magát azzal, hogy kiszívatta a mellét. Sosem nyúlt hozzá, kerülte a farkát, ő meg utána rohant át Rékához, aki ha egyedül volt, ott helyben leszopta, vagy átosont hozzá és akár a konyhaasztalon is hajlandó volt dugni.

Nem hanyagolta azonban Laurát sem, esténként ott ült a gép előtt és már a csevegő programmal beszélgettek. Néha bekapcsolta neki a webkamerát is, hogy láthassa, de általában csak a „szöveg” ment. Pár héttel később eljutottak a cyberszexig. Neki magának volt valami halvány emléke már hasonlóról, de az a korábbi szeretőjével történt, s róla aprólékosan tudta, mit szeret. Ez most újdonság volt, mert Lauráról viszont a gyakorlatban semmit sem tudott, bár látta már több képen, még fürdőruhásban is, ami azért kevés rejtegetnivalót hagyott. Beszélgetéseik egyre elmélyültebbek lettek, apróbb, s nagyobb titkok cseréltek gazdát. Lassan többet árultak el egymásról, mint amennyit a legközelebbi barátaik, vagy rokonaik tudhattak róluk. Megbeszélték napi gondjaikat, „együtt” főztek, bevásároltak. Kisvártatva szinte már szabályos „házasságban” éltek, nem nélkülözve olykor a veszekedéseket, féltékenykedéseket sem. Már szerelmesek voltak.

Másokkal való szexuális kalandjaikról „időtlen” múlt időben beszéltek, mintha a nőnek nem lett volna férje, s ő ne tudta volna, hogy olykor természetesen vele is lefekszik. Néha azért emiatt is féltékenykedett, de Laura mindig megnyugtatta: már csak akkor dug a férjével, ha elkerülhetetlen, s azt sem élvezi igazából. Ő sem dicsekedett kalandjaival, nem akart fájdalmat okozni, néha még lelkiismeret furdalása is volt egy-egy este, ha előtte megdugta Rékát, vagy netán valaki mást. Szinte észrevétlenül kezdték el tervezni majdani közös jövőjüket. Azon vették magukat észre, hogy türelmetlenül várják, mikor találkozhatnak személyesen is.

Neki családi ügyben egy hétre vissza kellett utazni szülőhazájába, ahonnan Laura csak 200 kilométerre élt, s lelkesen ajánlgatta a nőnek, hogy végre itt az alkalom a személyes randevúra. Az utolsó pillanatban azonban Laura lemondta a találkozást, mélységes csalódást keltve benne. Először azt hitte, hogy csak a bolondját járatta vele, de később rájött: a nő tulajdonképpen megijedt a lehetőségtől. Mikor hazaért, pár nap múlva kitört az első rövidebb iskolaszünet és szerelme elutazott pár napra. Ő meg bánatában elment kedvenc bárjába.
Klaudia állt a pult mögött, így érthető volt, ha a szokásosnál is többen szorongtak előtte: egy vékony fehér trikóanyagból készült blúzt viselt, ami nem volt begombolva, csak a melle alatt megkötve, a vak is láthatta, hogy felül semmi más nincs a 30-as évei elején járó nőn, hiszen a kivágás a halványpiros bimbóudvarig látni engedte a mellét. Ha olykor kiment a placcra, akkor a vendégek megcsodálhatták hosszú combjait is, amikből nem sokat takart az extra mini harangszoknya feneke gömbjeiben szinte szabadon lehetett gyönyörködni, hiszen csak egy tangát viselt . Ő szokása szerint a pult sarkánál állt meg, innen belátta az egész helységet, ő sem és őt sem zavarta senki. Klaudia futó puszival üdvözölte, kicsit hozzádörzsölve a mellét, s mikor a forgalom engedte, odakönyökölt hozzá beszélgetni. Ennek nagy előnye volt, hogy zavartalanul gyönyörködhetett a mellében, amiből még nagyobb részt láthatott, ha a nő olykor eligazgatta blúzát.

Lassan közelgett a záróra, fogytak a vendégek, hamarosan már csak pár részeg várt még, hogy kiderüljön: maradék italuk a mosogatóban végzi majd, vagy még lebírják gyűrni. Klaudia panaszosan hajolt ismét elé, mondván: ma sem jött el álmai hercege, fehér lovon, ő meg már nem bír magával, hetek óta nem dugott egy jót. Söröspoharába nevetve ajánlotta fel a gyorssegélyt, régi haverok voltak, büntetlenül megengedhetett magának egy kis viccet: „ha csak ez aggaszt, megduglak én, hogy nem lesz panaszod egy darabig”. Meglepte Klaudia válasza, hogy készséggel áll, illetve fekszik alá a kísérletnek, mert bizony ideje, hogy valaki rendesen megdöngesse, ő legalább szimpatikus, jó haver. Beszélgettek még egy darabig, aztán menni készült, de a nő rászólt, hogy akkor most mi is lesz az ígért dugással? Zavarba jött, de maradt, megvárta, míg Klaudia nagyjából rendet rak, elmosogat, kizavarja az utolsó részeget is, azután együtt bezártak.

Tíz perc múlva már a nő lakásán voltak. Klaudia lerúgta a cipőjét, kiment a konyhába, őt meg beirányította a szemközti szobába, majd egy üveg hideg pezsgővel, két pohárral a kezében ő is követte. Egy kényelmes fotel karfáján helyezkedett el, a nő előtte állva bontotta ki az üveget, addig ő kibontotta a köldök felett megkötött blúz csomóját. a felső szétnyílt, de szárnyai megakadtak a két bimbón, így csak a dombok közti völgy vált láthatóvá. Ittak egy kortyot, és Klaudia mit sem zavartatva magát ledobta a blúzát. Gyönyörű, gömbölyű mellei, felfelé ágaskodó bimbói a leghidegebb férfit is lázba hozták volna. Felállt és a nőhöz simult.

Lassan vetkőztették egymást, holott egy vad támadásra számított. Klaudia a kezébe vette a farkát, és az ágyhoz vezette, hanyatt rádöntötte. Feltérdelt a fejéhez és szétnyitotta kopaszra borotvált punciját: „Gyere, először nyalj ki!” Készséggel tett eleget a felszólításnak. Orra a duzzadt csiklót bökdöste, nyelve ményen bent járt a jóízű és egyre lucskosabb pinában. A nő a tarkója alá nyúlt és úgy húzta mind beljebb és beljebb, míg egyszer csak combjai összezárultak, és halkan, nem túl hevesen elélvezett. „Ez nagyszerű előjáték, de csináljunk valami komolyabbat is” – javasolta. Klaudia lecsúszott róla és a kezébe, majd a szájába vette a farkát. Hihetetlen tehetséggel hamar kőkeményre szopta, majd beleült. Lelkesen lovagolt rajta hol ráborulva, hol teljesen kihomorítva, s majd minden pózban elélvezett. Nem túl nagyokat, de orgazmusai folyamatosan követték egymást. Az egyik ilyennél széthúzta a szeméremajkakat, és kézbe vette a megduzzadt csiklót.

Értőn simogatni kezdte, előbb csak gyengéden, majd erősebben, míg a végén már szinte durván dörzsölte. Klaudia nyögni, majd sikoltozni kezdett és hangosan bíztatta további vad döfölésekre. Farka már amúgy is úgy járt a hüvelyében, mint egy tolattyú, s amikor már nem bírta tovább, nagy nyögéssel beleélvezett. Klaudia némi késéssel követte, sikoltva, csapzottan omlott rá. Nyakába temette az arcát, köszönetfélét rebegett és máris álomba szenderült. Lassan kicsúszott belőle lankadttá vált farka, kiitta maradék pezsgőjét, s maga is elaludt.
Arra ébredt, hogy erekciója van, de nem is akárhogy, Klaudia szájában kelt életre szerszáma. Nem nyitotta ki a szemét, hagyta, hadd élvezkedjen a nő, kíváncsi volt a folytatásra. Hamarosan már egy forró punci csúszott rá. Klaudia szinte mozgás nélkül lovagolni kezdett rajta, félig lehunyt szempillája alól látta, hogy egyik kezével a melleit, míg másikkal a csiklóját masszírozza. Hamarosan nagyot élvezett, remegő pinájával tövig rácsúszva kicsit megpihent, majd lecsúszva róla ismét szájába vette a farkát, s addig szopta, míg ő tele nem spriccelte a száját. Csak akkor köszönt rá a nőre, hogy „Jó reggelt!”. „Ez már igen jó reggel” – válaszolta Klaudia. – „nagy jót tettél velem, ideje volt már egy kiadós dugásnak. Ha tudtam volna, hogy ennyire jó veled, régen kipróbáltalak volna. Tényleg, miért nem dugtunk mi eddig? Jó pasi vagy, nyugodtan letagadhatsz legalább 10 évet, az ágyban is bírod rendesen az iramot. Ne félj, nem akarok járni veled, de olykor azért kefélhetnénk egy jót. Például most, ha bírod még.”

Bírta. Nem volt könnyű, hiszen csak az előbb élvezett el, de Klaudia előbb bemutatta, hogyan szokta kielégíteni magát, ha már nem bírja szex nélkül. Ettől már kezdett benne is feltámadni a vágy, s miután a nő túl volt egy orgazmuson, ismét addig szopta, míg teljesen meg nem keményedett. Akkor feltérdelt az ágyon és hátra szólt: „Gyere, tedd be, és ne kíméld a pinám, basszál keményen!” Eleget tett a felszólításnak. Betérdelt a két izmos comb közé, széthúzta a fenék gömbjeit és a szétnyílt pinaszirmok közé illesztette a makkját. Klaudia egy mozdulattal beletolatott a farkába. Megfogta a csípőjét és egyre gyorsuló ütemben kefélni kezdte. A korábbi élvezésektől és a friss élményektől csatakos pinából minden egyes nyomásra hangosan cuppanva fröccsent ki a tejfehér nedv. A nő nyögdécselni kezdett és amikor lenyúlt a csiklójához, érezhetően elélvezett. Neki még elég sok volt hátra, így folytatta a kefélést és kísérletképpen az előtte nyíló-csukódó fenék rózsás gyűrűjébe dugta az ujját. A nyögések még hangosabbak lettek.

Tetszett mind a kettejüknek a játék, párhuzamosan dugta a puncit a farkával, a fenekét meg az ujjával. Klaudia segge önálló életre kelt, mozgott előre-hátra, körözött, oldalazott. Azután már nem bírta tartani magát, könyöke megrogyott, fejét a lepedőre ejtette és onnan kiabálta: „Kefélj, ne kímélj! Baszd szét a pinám! Dugd meg a seggem! Ez az, keményen, még keményebben! Dugd még egy ujjad a seggembe! Nyomjad gyorsabban, élvezz belém!” Az utolsó mondatokat már hörögve sikoltozta, benyúlt a lába közé, csiklóját is dörzsölni kezdte, s akkor végre rángatózva, kiabálva egy időben elélveztek.

Pihentek, ittak, rágyújtottak. Közben Klaudia elmesélte miért is kerülte el a szerencse, illetve a férfiak. Kiderült, hogy kevesen tűrték jól családcentrikusságát, mindent megtett ugyanis kishúgáért, akit immár három éve magához vett, hogy nyugodtan tanulhasson a fővárosban. Ismerte is a rendkívül csinos lányt, hiszen gyakorta látogatta nővérét a sörözőben. Klaudia kapcsolatainak egyik felét zavarta a szomszéd szobában alvó 18 éves lány, a másik fele meg mindenképpen meg akarta dugni, márpedig komoly udvarlója van, s nővére szerint még szűz. Hamarosan esküvője is lesz, s akkor majd elköltözik, ő meg újra egyedül marad a lakásban, talán akkor majd neki is lesz valaki új, komolyabb kapcsolata. A kishúg a hétvégét a szülőknél töltötte, Klaudia nem mehetett, hiszen dolgozott, de már lassan várható, így ideje lenne, még valami tenni, hogy egy időre ne epedjen el a szexért.

Az ujjaival látott hozzá, ingerelte, cirógatta a mellbimbókat, majd ahogy keze lejjebb csúszott, a szájával, nyelvével folytatta az izgatást. A két csúcs egyre jobban meredezett, beszívta a szájába, gyengéden harapdálta. Az ujjai elérték a nő ölét. Szétnyitotta a szeméremajkakat, és addig izgatta a csiklót, míg Klaudia nyögve, sziszegve ölét magasra lökdösve elélvezett. Nem hagyta abba a simogatást, gondolta, még hosszabb időre kielégíti partnerét, és tovább folytatta az érzékeny csikló ingerlést, de már kíméletesebben, mert a nő puncija a kezdetén nagyon érzékeny volt. Végül azonban már két ujjával is dugta, a mutatóujjal pedig dörzsölte a cuppogó hüvelyt és a csiklót az ismételt élvezésig. Lecsúszott, és a széttárt combok között szinte lustán lefetyelni kezdte a már kivörösödött punci szirmait. Ezúttal nem sikerült akkora orgazmust elérnie, de így is sikerrel járt.

Többször nem feküdt le Klaudiával, de később volt még néhány izgalmas élménye a nő révén. Egyszer betért a sörözőbe, ahol a nő azonnal megkérte, hogy vigyen haza egy csomagot a húgának, mert ő nem tud elszakadni a munkából. Megkapta a szatyrot, sőt a lakáskulcsot is, mondván, valahogy a kapun is be kell jutni. Meglepetésére a lakáscsengő nem szólalt meg, de a kilincs engedett. Odabent csak a fürdőszobából hallatszott ki a tus hangja. Benézett, s ott a „kishúg” meztelenül, a kád fölé hajolva, éppen a haját kezdte mosni. Ígéretes, gyönyörű fenék alatt domborodott ki a kopasz punci, fél oldalról eszméletetlen kemény melleket látott. Nem bírta ki, hogy oda ne settenkedjen, de azt sem, hogy meg ne simogassa a popsit. A lány meglepetésében felsikoltott, de nem tudott hátranézni, hosszú haján, arcán, vállain állt a hab.

Felbátorodva a punci szirmait is simogatni kezdte, s bizony jól esett a „kicsikének”, mert hamarosan nagyobb terpeszben állt, s valósággal tolta rá magát a kezére. Leguggolt a combok közé, s intenzív nyalásba kezdett. Annyit azért még óvatosságból megtett, hogy kileste: a lány ki tudja-e nyitni a szemét? Az arca azonban habban úszott, kezei pedig már a kád szélét fogták. Egyre nedvesebb lett a puncija, még szélesebb terpeszbe állt, ő meg már a csiklót sem hagyta érintetlenül. Hamarosan orgazmusközeli állapotba hozta a lányt, felállt, kiszabadította a farkát és odaillesztette a kinyílt kehelyhez. Lassan tolta befelé, mert pokoli szűk volt, s hamarosan alig észrevehető akadályba ütközött. Már visszakozott volna, de a másik tolta hátra a fenekét. „Ha te így akarod?” – gondolta, és tovább tolta a farkát, az ellentétes mozgás felvette a saját önálló ritmusát, ő pedig követte a diktált iramot. Ráhajolt a szép sima hátra, egyik kezével előrenyúlt és a hegyes mellbimbót morzsolgatta, a másikkal pedig a csiklót dörzsölte. Egyre gyorsuló ütemben csapódott öle a kishúg seggének. Szinte egyszerre élveztek el.

Gyorsan visszavonult, eltette a farkát, s ahogy jött, észrevétlen kiment a fürdőből. Az előszobában kis híján infarktust kapott, mert a hugica vőlegénye álomtól hunyorogva lépett ki a kisszobából – kevés híján lebukott. Csak intett neki, s már sietett vissza a sörözőbe. Leadta a lakáskulcsot Klaudiának, elmondta, hogy csak a vőlegénnyel találkozott, ivott egy sört, majd a mosdóba ment. Csak amikor a piszoár fölött elővette a farkát, akkor látta, hogy az véres, ezek szerint megtörtént a szűztelenítés – fájdalommentesen és kellemesen. A körülményekhez képest elszégyellte magát. Pár hét múlva az esküvő előtt megnyugodhatott a lelkiismerete.
A lányok őt is meghívták a ceremóniára, mi több, a menyasszony tanúja lett. Már elegánsan vártak sorukra a különteremben, hogy az előző esketés befejeződjön, amikor a hugi félrehívta, hogy feltétlenül négyszemközt szeretne beszélni vele. A szomszédos üres irodába húzta maga után, majd azonnal magukra zárta az ajtót. „Ez az utolsó pillanat, hogy vétkezzek, és Klaudiától már hallottam, hogy veled érdemes is. Még sosem szoptam, de szeretném most veled kipróbálni. Ne félj, senki sem tudja meg.” Azzal kigombolta a szmoking nadrágját, elővette a még lankadt péniszét, s máris előtte guggolt teljes menyasszonyi öltözetben.

A döbbenettől még tiltakozni sem tudott, a helyzet abszurditása viszont felizgatta. Annak ellenére, hogy saját bevallása szerint még szűz volt a szája, a hugica őstehetségnek bizonyult. A torkáig ugyan nem tudta ledugni, de valóságos profi szólót mutatott be a nyelvével, szájával, forrón masszírozta, szívta, szopta, s végül szabályosan megbaszta a száját. Már rájuk kopogtak, hogy idő van: menniük kell, amikor ő is elment. Erős löketekkel telespriccelte a hugica száját, aki nagy kortyokban nyelte le magját. A lány felállt, mindketten rendbe hozták ruhájukat, bár egy pár csöpp kijutott a szájából, azt a lány gondosan körbenyalta, majd indultak az esketésre. A ceremónia végén, mikor az első hitvesi csókra került sor, ő kevés híján hangosan felröhögött, de a hugi is pajkosan vigyorgott rá utána.

A kirándulásos hétvége után Laurával ott folytatták, ahol előzően abbahagyták. Bár kérdezősködtek egymástól a többnapos távollét eseményeiről, de túl sok részletet nem árultak el, ahogy később sem meséltek egymásnak már szexuális életükről, legfeljebb a korábbi „időtlen” múlt időben. Egy számottevő kalandja volt még, amellett, hogy Réka továbbra is viszonylag rendszeresen karbantartotta libidóját. Ahogy elkészült a munkával, Júlia utolsó látogatásakor „prémiumban” részesítette. A bevezető mellszopásos élvezés után kért egy vodka-tonicot, majd immár először levette szoknyáját és az elmaradhatatlan francia bugyit is. A fotel karfájára dőlve hátulról kínálta fel magát, de csak az ujjait engedte bedugni a puncijába. Kisvártatva beült a fotelba, lábait nagy terpeszben felhúzta a feje fölé, maga elé térdeltette, és farkát a fenekébe vezette. Lassan mozgott a forró izomgyűrűk között, közben a nő mellét markolászta, aki – ezt jól láthatta nedvező és remegő punciján – sorozatosan élvezett. Ám amint a nő megérezte, hogy ő is az élvezés határára ért, kilökte a fenekéből és farkát két marokra fogva mellére verte az ondót, amit azután közösen kentek szét a mogyorónyira duzzadt bimbókon.

Már hetekkel ezelőtt történt mindez, s most végre itt fekszik előtte élete eddigi legnagyobb szerelme. Laura tegnap este nagyon rejtélyes volt a neten, majdhogy nem közömbös. Érezte a „beszélgetésükből”, hogy valami nem stimmel, de egy szóval sem jelezte, hogy az immár állandósult reggeli-délelőtti beszélgetéseik másnap elmaradnak. Ő meg hiába ült a gép előtt egész délelőtt, Laura nem jelentkezett. Az előző napi kellemetlen hangulatú beszélgetéstől rosszat sejtve felhívta a nő mobilját, de az nem felelt. Később küldött még egy sms-t, de arra sem jött válasz. Viszont pár perc múlva már az ajtóban borult a nyakába, ezzel felülmúlva élete legmerészebb álmait.

Közben Laura hanyatt fordult az ágyon, haja szétomlott a párnán, ajkai kicsit elnyíltak, mellei hetykén meredeztek, enyhén szétvetett lábai között kívánatosan hívta a rózsás kehely. Befészkelte magát a combok közé, s nyelvével finoman benyalt a szirmok közé. Az alvó nő önkéntelenül is szélesebb terpeszbe nyitott, így már kényelmesebben nyalogathatta. Nyelvével széthajtotta a szeméremajkakat, kicsit bedugta a lukba, majd a csiklót kezdte lefetyelni. Lejjebb csúszott, hogy a hüvelyt minél mélyebben kényeztethesse, közben orrával a csiklót dörzsölte. Laura teste remegni kezdett, hasizmai kidudorodtak a feszült izgalomtól, bimbói mind hegyesebben meredtek az ég felé. Feltolta a csípőjét, nagyobb terpeszt csinált. Pinája szétnyílt, mint egy rózsa és lüktetve, remegve, sóhajtozva elélvezett.

Felkúszott mellé, ismét átölelte és együtt aludtak késő estig. Ő ébredt megint előbb, s kiment a konyhába, feltett egy kávét, szendvicseket készített. Gyanította, hogy Laura is hamarosan felébred, de ha nem, akkor is legyen készen, mire magához tér. Alighogy tálcára tette az utolsó szeletet két kemény mellbimbó karcolta a hátát, forró lehelet simogatta a lapockáját. Hátranyúlt, s fél kézzel magához szorította kedvesét, így már érezte a fenekéhez tapadó, forró meztelen ölét is. Megfordult és hosszas csókolózásba kezdtek, de közbeszólt a kávéfőző. Felkapta Laura törékeny testét és a konyhapultra ültette:
– Amíg elkészítem a kávét, addig meséld el, hogy kerülsz ide.
– Repültem, mert kellesz nekem, de csak egy szavadba kerül, s már megyek is vissza – válaszolt a kedvesen, de nem gyerekesen hadarva a nő, miközben mókás fintorokat vágott és ujját a szendvicsekre kent vajba nyomogatta, azzal pedig zsíros csíkokat húzott a férfi testére. Tréfásan ráütött a pulton pihenő fenékre válaszul, mire Laura ismét magához húzta, s immár nagyon lassan, kényelmesen simogatták, csókolgatták egymást, míg a nő elmesélte az utóbbi napok történéseit, s azt, hogy mi vezette eme „végzetes” döntéshez.
– De ha nem akarod, akkor nem leszek a terhedre, nekem már ez is maga a boldogság, hogy itt lehetek veled. Bármikor hazamehetek, ha úgy érzed, mégsem rám van szükséged.
– Ne beszélj butaságokat. Csak rád van szükségem, semmi másra ebben az életben. Na meg pár falatra, mert gondolom, te is éhes vagy már – ezzel ő is belenyúlt a vajba, s a nő orrára pöttyintett egy darabot. Innen kezdve játszottak, mint a gyerekek. Egymás testére kenték a vajat, a mustárt, a majonézt, Laura a farkára tett egy szelet szalámit és onnan ette le, ő meg a puncijába nyomott egy darab uborkát, amit azonnal ki is szívott. Kacagtak, vihogtak, kergetőztek, dobálóztak, ettek, ittak, de leginkább csókolóztak, és egymást simogatták. Nagy nehezen elfogytak a szendvicsek, akkor fogtak egy palack pezsgőt, és beültek a kádba, magukra engedték a melegvizet, gyújtottak néhány illatgyertyát, majd halkan beszélgetve, simogatva, sokat csókolózva lemosták egymásról a nap történéseit.

A fürdés után felkapta Laurát, kiemelte a kádból és bevitte a hatalmas ágyba, rádobott egy lepedőt, hogy ne fázzon és elhúzta az ablak előtti sötétítőt. Összesimultak és csak simogatták egymás testét, miközben a halvány fényben szemeik végigpásztázták ujjaik korábbi vonalát. A csendet Laura törte meg:
– Az utóbbi idők történéseiből nem mondtam el mindent és szeretném, ha most meghallgatnál. Mielőtt elindultam hozzád, mielőtt meghoztam a döntésem, olyat tettem, amire nem vagyok cseppet sem büszke…
– Cssssss – tette rá a kezét a csücsöri szájra. – Az a múlt és ezen túl nem foglalkozunk a korábbi élettel, csak az eljövendővel. Most örüljünk annak, hogy végre hazaértél!
Hozzászólások
További hozzászólások »
OldDeath ·
nekem is tetszett a történet,mondjuk amikor egymás után 5-ször 6-szor szeretkezett,ott tmár inkább volt pornográf mint erotikus,de mégis jónak találtam a sorozatot.Írj még! :smile:

patrikk ·
Hosszú, de érdemes volt elolvasni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: