Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éber álom

Az osztályon normális a nyüzsgés, annak ellenére, hogy intenzív osztály, nem egészen olyan, mint ahogy a tankönyv írja, egy kis zsivaj mindig van. Az is lehet, hogy csak én veszem ezt észre, a többit nem zavarja. Jó kis kórház ez, minden betegnek saját szobája van. Az ügyeletes nővér már kezd fáradni, egész éjszaka telefonált. Az orvos már a negyedik kávéját issza, kezd remegni a keze a koffeintől. A takarítószemélyzet már egyszer végigtörölte a folyosókat. Még korán van, reggel fél öt. Még semmi sincs, minden beteg alszik. Elméletben én is.
Az ablakomon felhúzva a roló, az ablaktábla kicsit megbuktatva, beáramlik a reggeli fagyos levegő. Mary mindig minden reggel kinyitja nekem az ablakot, hogy friss levegőre „ébredjek”. Nem tudom hogyan meghálálni neki.
Itt nincs látogatás, teljes vesztegzárat rendelnek el a külvilág számára. Az egyetlen időpont, amikor valaki bejöhet ide csak úgy, az egy kétórás periódus kettőtől négyig, akkor lehet megnézni az itt fekvő rokonokat, szereteket.
Hozzám nem jön senki sem. Négy éve fekszem itt, az izmaim kezdenek sorvadni, egyetlen szerencsém, hogy figyelnek rám, kezelnek és ápolnak. Ha Mary nem lenne, valószínűleg megőrültem volna. Ő a legfigyelmesebb az egész osztályon, és nem csak azért, mert kinyitja az ablakot és aztán időben be is csukja. Valójában ő az egyetlen látogatóm, de ő szinte minden nap bejön hozzám, ha nem is mindig két órára, még akkor is meglátogat, amikor szabadnapos. Azóta törődik velem, amióta ide kerültem. Minden egyes nap, amikor elmegy, legszívesebben sírnék, ha bírnék, mert nem tudom neki meghálálni, megköszönni, vagy csak egyszerűen egy köszönet szerű mosollyal ránézni.

Már szól a rádió, mennek a hírek, hallgatom, hátha meghallok valamit, ami gyógymód lehet a bajomra. Persze, hogy semmi ilyesmit nem találtak fel, viszont pusztítás – emberi és természeti – van dögivel. Itt robbantottak, ott gát szakadt át, megint máshol tornádó tombolt, egy negyedik helyen szökőár tarolt le mindent, végül pedig a legnagyobb gyászhír: egy újabb gyűlölt politikust tettek el láb alól egy kimondhatatlan nevű ország diktátori székéből.
Nyílik az ajtóm, mint minden reggel nyolckor. Á, a vizit.
„Jó reggelt, doktor úr!” – köszönök oda vidáman.
- Valami változás? – kérdezi az idős szakember az egyik nővértől.
- Semmi, doktor úr.
- Hmm – közelebb jön, megvizsgálja a pupilláimat, megcsinál pár rutin neurológiai tesztet, majd pár másodperces merev szemlélés után odafordul a nővérhez. – Attól még nem ártana egy átfogó vizsgálat. Mikor végeztek rajta utoljára egy ilyet?
- Egy hónapja.
- Rendben van, akkor komplett vérképet kérek, koponya CT és cerebrális angiográfiát. – majd még egy pillantást vet rám, és már indul is tovább. Nem köszönök el, tudom, hogy úgy sem viszonozza egy kómás beteg néma búcsúját.
Hasonló történetek
3638
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
7235
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
nefelejcs_v ·
Jól írsz - stílus és helyesírás -, a mondatok is rendben csak ez így kevés. Az írás egyetlen közlendője az utolsó mondat, a csattanó, vagy a meglepetés, ez viszont elég kevés, legföljebb egy kis "ja, vagy úgy!". Semmi újat nem mondasz a kómáról, semmi újat, ami a sajátod lenne, ezt így már számtalan sorozatban, és írásműben láthattuk, gondolkoztunk is rajta többször, Hogy is van ez?, Tényleg így van? - szerintem nem -.
Röviden; ilyen íráskészséggel érdemes lenne megerőltetned magad, és valami saját gondolattal előállni.
aggacac ·
Köszönöm a pozitív kritikát. Ami a negatívabb felét illeti, azt kell, hogy mondjam, hogy ez nem a teljes story, hanem - ha szabad így fogalmaznom - egy ,,regény'' első része, ami egy három ilyen részből fog állni :blush: Nem lesz egy gyűrűk ura, az bizos.
Ami az eredetiséget illeti, ez már a második olyan írásom, aminél felmerül másokban, hogy semmi eredeti nincs benne. A téma valószínűleg nem az, viszont a megközelítés igyekszik az lenni.
Mint ahogy már említettem, van még két rész, amik úgyszint fent vannak az oldalon - najó, a harmadik még nincs, pedig már egy hete töltöttem fel.

Összességében köszönöm, hogy elolvasta és véleményt írt róla. :blush:

Amywiel ·
Szerintem nagyon jó történet, olvastam a megjelent mindkét epizódot. Szerintem egyedi.
Már tényleg írt más is a kómáról, de ha úgy vesszük, akkor a világon már mindenről írt valaki valamit. Nincs új a Nap alatt - ha csak az UFO-k le nem szállnak , de már arról is írtak.
Ha csak új témáról lenne érdemes írni, akkor nem állna neki senki írni.
Véleményem szerint is a plusz, a lényeg mindig az új megközelítés, amiből más megvilágításban vizsgálhatjuk meg a körülöttünk lévő világot. Kell hogy megismerjünk más nézőpontokat is, amivel a való életben nem találkozhatunk - a kóma témában remélem nem is fogunk! :-)

Min írtam, szerintem egyedi írás - legalábbis én ilyen aspektusból még kómáról szóló művet nem olvastam, nem láttam - de persze lehet hogy van.
Mindenesetre megfogott a történet.
Kiemeli az élet olyan apró dolgait, ami felett elsiklunk a mindennapok rohanásában, és csak akkor ébredünk rá milyen szerencsések vagyunk, hogy ÉLHETJÜK az életünket, amikor ezektől az 'apróságoktól' elesünk, és hiányoznak.
Mindemellett a történet reményt, megnyugvást ad azoknak a hozzátartozóknak, akik kómás szeretteik mellett vannak, hogy talán érdemes, mert a beteg hallja Őket.
Számomra ezt jelentette ez a történet.

Köszönöm! :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: