Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

E&M 2. A zuhany alatt

E&M 2.
Emese villámgyorsan megszabadult a bugyijától, majd a belépett a kádba, hogy vizet eresszen. Beállította, hogy ne legyen se túl hideg, se túl meleg a víz, majd alá állt, hogy lezuhanyozzon. Milánnak már nem volt gondja a vetkőzésre, a lány előzőleg már levette róla az alsógatyáját, mikor ébredés után orális gyönyörökben részesítette. Milán is beállt a kádba a lány mögé. Emese megfordult, rámosolygott, majd hozzábújt és már habzó testét a fiúéhoz dörgölte. Ahogy összebújtak, egymás hátát és fenekét simogatva, forró csókban forrtak össze. Így álltak pár másodpercig, majd Emese eltolta magát a fiútól.
- Na hol az a borotva? Akarod csinálni? - kérdezte.
- Dehogy! Én a pofámat is összevagdalom olykor. Nem szeretnék kárt tenni legszebb gyönyöreim forrásában.
-Ó! Még így sem nevezte senki a puncimat. Ez kedves. Azt hittem a szám az. Mármint amit a legjobban szeretsz bennem. - mondta Emese, majd nyomott némi borotvahabot a kezébe és bekente vele vöröses szőrzetét.
- Nem állítanék fel sorrendet egyelőre. Főleg mert van még amit nem próbáltunk. -Milán közben még egyszer bekente magát tusfürdővel. A lány leült a kád szélére és széttette a lábait, hogy jobban hozzáférjen a megcsupaszítani kívánt “gyönyörök forrásához”.
-Most egy pillanatra el kellett gondolkodnom, hogy mit nem próbáltunk az éjszaka, hogy sorrendet tudj felállítani. -mondta Emese miközben hozzálátott a borotválkozáshoz. - Teljesen leborotváljam akkor? Vagy meghagyjak egy kis pamacsot?
- Teljesen!
- Szóval ennyire ráizgultál a seggemre? - nézett fel a lány.
- Nagyon! - válaszolta Milán.
Emese felkacagott. Tetszett neki, hogy a fiú ennyire oda van érte. Gyorsan végzett a borotválkozással, félre tette a borotvát és visszaállt a zuhanyrózsa alá Milán elé.
- Volt olyan lány, akivel már próbáltad popsiba?
- Igen, volt.
- És milyen volt? - Emese nyomott némi tusfürdőt a kezére és a fiút kezdte mosdatni.
- Hát! Nagyon finom. De nem tartott sokáig. Hamar elmentem. - mondta kicsit szégyellősen.
- Van ez így. - a lány közben a fiú hátát mosta lassan simogatva, egyre lejjebb, mígnem elért a fenekéig. Itt elidőztek kicsit a kezei. Nagyon tetszett neki a srác formás, kerek feneke.
- Miért kérdezted? - kérdezett vissza Milán.
- Csak érdekelt. Szeretnék minél többet tudni róla, hogy mit próbáltál már, mi az, amit szeretsz, mi az, amit szeretnél kipróbálni, ilyesmi! Én például még nem próbáltam popsiba. Legalábbis fiúval nem.
- Húha! Ezek szerint lánnyal már igen. - Milán egy kicsit meglepődött.
- Elmesélem, ha akarod. De akkor Te is elmeséled az egyik numerádat! Sőt! Kitaláltam egy jót. Két szeretkezés közben, pihenésképp elmesélünk egymásnak egy-egy ilyen történetet.
- Találjak ki ilyen storykat dugás közben?
- Nem. Olyan storykat amik veled történtek meg. Kit, hogyan dugtál meg? Szerintem ezekből még jobban kiderülnek azok a dolgok, amikre kíváncsi vagyok. - Emese közben gyengéden masszírozta Milán seggét. A fiú örömmel viszonozta ezt.
- Felizgulsz ezekre a szaftos történetekre? - kérdezte, s közben egyre lejjebb és beljebb simogatta a lány seggét, ujjait be-be csúsztatva a vájatba. Emese felrakta a bal lábát a kád szélére, egyértelmű jelét adva, hogy szeretné, ha a fiú nem állna meg itt!
- Igen, szeretem a disznó storykat. Akkor benne vagy?
- Benne. - Milán középső ujja közben rátalált Emese azon nyílására, ahonnan kiindult a beszélgetés eme szála, majd óvatosan, épphogy csak az első ujjpercét be is dugta a lány popsijába. - Szóval? Ki volt az a lány, aki kezelésbe vette a segged?
- Ez egy baromi régi történet. 20 éves lehettem mikor a Balatonon dolgoztam egy szállodában. Ilyen idénymunka jelleggel. Beosztottak mellém egy teljesen kezdő lányt, Enikőnek hívták. Nagyon aranyos és lelkes volt, bár kicsit ügyetlen, szinte semmi tapasztalata nem volt, akkor végzett a gimiben és a nyáron akart összeszedni némi pénzt, mielőtt főiskolára ment. Hosszú barna hajú, barna szemű, karcsú lány volt. A szabadnapokon vagy munka után sokat lógtunk együtt, néha már zavarba ejtően ragaszkodott hozzám, leste minden szavam, mozdulatom munka közben. Mondhatni felnézett rám. Az egyik ilyen szabadnapon már délelőtt lementünk a strandra. Heverésztünk, bámultuk a fiúkat, akiket persze ki is beszéltünk. Voltak velünk még kollégák, pár srác és lány, vegyesen. Kitalálták, hogy menjünk strandröplabdázni, úgyis üres a pálya. Menjünk, mondtuk. Előtte még megkértem Enit, hogy kenje be a hátam, mert nem akarok szénné égni. Bekente a hátam jó alaposan, kicsit furcsálltam is, hogy a kelleténél tovább tart a művelet és, hogy nagyon lassan már-már érzékien simogatja a hátam, a karjaim, tarkóm. Jól esett a kényeztetés, de már vártak ránk.
- Menjünk Eni mert kihagynak a csapatból.
- Várj, bekenem a lábaidat is. - mondta majd a hátamra ült és újabb adag naptejet nyomott a tenyerébe. A bokámtól a seggemig bekent. Kicsit szét is nyitotta a lábaimat, hogy a combjaim belső felét is jól betudja kenni. Itt még inkább lelassított. Mondjuk, elég vastag combjaim vannak, gondoltam ezért tart egy kicsit tovább. Én nem emlékeztem rá, de utólag elmondta, hogy egy picit fel is nyögtem, innen tudta, hogy nekem se nagyon lenne ellenemre, ha tovább menne. Persze nem tette. Helyette pajkosan rácsapott a seggemre és felállt.
- Mehetünk. - mondta és rám vigyorgott mikor felhúzott a földről. Se szó se beszéd otthagyott és a többiek után futott. Mire odaértem a csapatot már elosztották, Eni rohant oda hozzám és megfogta a két kezem.
- Velem vagy. - mondta mosolyogva, csillogó szemekkel. Játszottunk vagy másfél órát, akár hányszor pontot szereztünk Eni a nyakamba ugrott vagy a tenyerembe csapott, mintha valami óriási dolgot vittünk volna véghez, földöntúli boldogságban úszott. Nagyon tetszett, hogy ilyen jókedvű és élettel teli. Tényleg jó móka volt, jól éreztünk magunk. A végén leizzadva, fáradtan mentünk vissza, hogy mártózzunk még egyet. A srácok közben szóltak, hogy menjünk moziba, meghívnak. Visszamentünk a szállodába, lezuhanyoztunk, átöltöztünk és egy óra múlva találkoztunk a recepción. A moziba menet még meghívott egy fagyira, közben mindenféléről beszélgettünk, nagyon egy hullámhosszon voltunk. A moziban persze egymás mellett ültünk a leghátsó sorban, a többiek előttünk. Film közben egyszer csak a vállamra hajtotta a fejét és a bal kezével a karomat kezdte cirógatni, majd összekulcsolta az ujjait az enyéimmel. Csak úgy perzselt a bőre. Rám nézett, én rá, majd egy leheletnyi csókot nyomott a számra. Az ajkai is csak úgy perzseltek. Akkor azt kívántam, bárcsak tovább csókolna, annyira finom volt, hogy azt hittem megőrülök. Szorítottam a kezét és már nem is engedtem el a film végéig. Mozi után mivel fiatal volt még az este, benéztünk egy szórakozóhelyre a társasággal. Jócskán iszogattunk, közben táncoltunk, hülyültünk a fiúkkal. Mikor már nagyon nem voltunk szomjasak valaki kitalálta, hogy egymás szájából, szájjal vegyük el a jégkockát. Enitől én vettem el. A fogaival tartotta, de amikor odahajoltam, hogy a fogaimmal elvegyem, közelebb lépett és összeértek az ajkaink, gyakorlatilag a nyelvét is átdugta a számba a jégkockával együtt. A többiek őrjöngtek mikor látták, hogy a csaj gyakorlatilag lesmárolt. Asszem picit el is pirultam. A buli ment tovább, még két gintonic legurult az asztalnál. Négyen vagy öten ültünk a boxban, beszélgettünk, üvöltött a zene, úgyhogy jó hangosan kellett kommunikálni, ha hallani akartuk egymás szavát.
- Hallod!? - kiabálta Eni. - Asszem szerelmes vagyok. De lehet, hogy csak a pia.
- Ja! - kiabáltam vissza. - Jó hosszú nyelved van bazmeg! - kiabáltam.
- Aha! - azzal kidugta a nyelvét és lefetyelni kezdett vele. - Bírnád, ha a pöcködön csapkodna, mi?
- Hülye ribanc! - mondtam neki és hozzávágtam a szívószálam. Csak röhögött. A többiek is csak röhögtek. Nem tudom mennyi jött le nekik az egészből, de valószínűleg mindent értettek. Igazából leszartam.
- Pisálnom kell. Kikísérsz? - azzal megfogta a kezem és tántorogva a WC felé húzott. Én előbb végeztem, épp kezet mostam mikor kikiabált a budiból. - Hallod? - Én tényleg komolyan mondtam.
- Mit?
- Hát, hogy szerelmes vagyok beléd.
- Ja! Hogy Te rám gondoltál? - adtam az értetlent. Hallottam, ahogy a WC papírral szöszmötöl majd halkan káromkodva rendbe szedi magát és lehúzza a WC-t. Odaállt mellém kezet mosni. A tükörből figyeltem őt, ő megérezte és felnézett. A tükrön keresztül szemeztünk. Mikor végzett hozzám fordult és megsimogatta az arcom. Újra az a perzselő érintés.
- Tudom, hogy a fiúkat szereted, mondjuk én is, de ez most nem érdekes. Szóval, ha gondolod áll az, amit mondtam! Vagyis inkább úgy fogalmaznék, de csak mert már nem egészen vagyok beszámítható, hogy, legszívesebben itt helyben kinyalnálak a bugyidból.
- Gyere, igyunk még valamit! – kézen fogtam és elindultam kifelé, de amikor az ajtóhoz értünk megfordultam, két vállánál fogva az ajtóhoz szorítottam és lesmároltam. Tartott vagy egy percig, ő közben a seggemet markolászta a nadrágon keresztül. Valaki be akart jönni, gyorsan abbahagytuk, kimentünk a pulthoz és még egy italt rendeltünk. A pultnál ülve ittuk meg majd elbúcsúztunk a többiektől. Próbáltak még marasztalni, de mondtuk, hogy fáradtak vagyunk, megyünk. Kézen fogva sétáltunk vissza a szállodába. Egy kis parkon kellett átvágnunk hazafelé, ahol elég gyér volt a világítás. Az egyik padnál megálltunk, hogy levegyem a cipőm, mert belement valami. Mikor álltam volna fel, Eni az ölembe ült megfogta a két kezem, a seggére tette és lesmárolt, közben meg a melleimet markolászta.
- Hülye vagy? Megláthatnak! - toltam el magamtól.
- A bárban is látták, hogy smárolunk.
- Azért az nem volt ennyire feltűnő.
- Ok! Menjünk. - felállt majd tovább sétáltunk. Átölelte a derekam és nevetett. Csodaszép lány volt. Az italtól elbódult fejjel tántorogtunk és folyamatosan azon járt az agyam, hogy nem vagyok normális. Mire készülök? Sosem voltam még lánnyal. Persze az előzőekből nem következik feltétlenül, hogy sexre kerül a sor kettőnk között, de volt már némi tapasztalom fiúkkal, hogy tudjam, valószínű, hogy az lesz a vége. Közben visszaértünk a szállodába. A liftben feszengtem a legjobban azt hiszem, egy szót sem szóltunk.
- Hozzád vagy hozzám? - kérdeztem.
- Hozzád! - kinyitottam az ajtót, villanyt kapcsoltam majd miután Eni is bejött bezártam az ajtót. Nem sokat teketóriázott, azonnal nekem esett. Most ő nyomott az ajtóhoz és vadul a számba tolta a nyelvét, közben kigombolta a nadrágom és a forró ujjaival a bugyin keresztül simogatni kezdte a puncim. A szívem a torkomban dobogott, a bugyim meg egyre nedvesebb lett. Ezt ő is megérezte mert kihúzta a kezét és megszagolta az ujjait.
- Hmm... - Isteni! - majd letérdelt elém, lehúzta a nadrágom, hagyta, hogy az egyik lábammal kilépjek belőle, majd szélesebbre tárta a lábaim, félrehúzta a tangám és belenyalt a puncimba a hosszú nyelvével. Ettől teljesen bepörögtem, megfogtam a fejét és szorosan az ölemhez szorítottam, ő pedig vadul nyalni kezdett. Nem érdekelt már semmi. Valóssággal beleolvadtam a szájába. Olyan gyorsan pörgött a nyelve, hogy pillanatokon belül, lihegve, remegve elélveztem. Felállt és finoman puszilgatni kezdte a számat, nyalogatta az ajkaim.
- Nagyon finom vagy. Pont olyan, ahogy elképzeltem. - még mindig remegett a lábam. Átöleltem és a nyakát csókolgatva lihegtem a fülébe.
- Azt hiszem én is szerelmes vagyok beléd. - óvatosan a fülét kezdtem nyalogatni, teljesen elvesztettem a fejem. Már nem tudtam uralkodni magamon. Levettem a pólómat, ledobtam a melltartóm, majd kihámoztam magam az öleléséből és magam után húztam a szobába. Az ágyra löktem, kigomboltam a nadrágját és lehúztam róla a cipővel együtt.  Simogattam a combjait majd egyre feljebb csúsztattam a kezeim, közben egyre feljebb húztam a pólóját. Nem volt rajta melltartó. Csodálatos kerek mellei voltak. Gyengéden csókolgatni kezdtem őket. Becsukta a szemeit, és közben a tarkómat simogatta. Körbejárattam a nyelvem nagy sötét bimbói körül, piciket bele is harapdálva, közben a kezeimmel gyúrogattam őket. Bal kezemet lassan lecsúsztattam a testén. A combját kezdtem simogatni, egyre beljebb haladva, majd egy erősebbet beleharapva az egyik bimbójába megfogtam a punciját. Jó, húsos puncija volt. Felültem és lassan lehúztam a bugyiját. Szétnyitottam a lábait és simogatni kezdtem. Nagyon finom, selymes, teljesen csupasz punci tárult elém. Odahajoltam és óvatosan belenyaltam. Fura érzés volt, ugyanakkor nagyon jó is. Lassan kezdtem el nyalni, ízlelgetve, néha beszippantva a csiklóját. Még szélesebbre tárta a lábait és egy picit meg is emelte a csípőjét, hogy jobban hozzáférjek. A lábai közé feküdtem és közben a kezeimmel simogattam, amíg elértem. Mikor éreztem, hogy egyre gyorsabban veszi a levegőt, a jobb kezemmel a csiklóját kezdtem izgatni, közben vadul nyaltam, néha bedugtam a nyelvem a hüvelyébe. Hangosan sikítva élvezett el. Ez a hétköznapokon szende, aranyos kislány egyáltalán nem fogta vissza magát, mint egy megvadult ösztönlény, úgy sikított, egész teste megfeszült és remegett, én pedig, ajkaimat a puncijára tapasztva ittam gyönyöre nedveit. Két perc is eltelt mire összeszedte magát annyira, hogy felüljön, annyira intenzív élmény volt számára.
- Nem hiszem el, hogy Te még nem voltál lánnyal. –mondta.
- Pedig elhiheted. Még soha.
- Ez nagyon állat volt. Imádom, ahogy nyalsz. –azzal átölelt és lesmárolt. Levette a blúzomat, kikapcsolta a melltartóm és a földre dobta, majd simogatni kezdett. Szemivel majd felfalt, ajkai kéjesen szétnyíltak és csókolgatni kezdet. Végigcsókolta minden porcikám először elölről majd hasra fektetett és úgy folytatta. Mikor a fenekemhez ért, ráhajtotta a fejét, mint egy kispárnára, úgy simogatta, masszírozta, puszilgatta.
- Imádom a nagy picsádat. Alhatok rajta?
- Persze! –válaszoltam nevetve. –De máris aludni akarsz?
- Nem. De sajnos nincs farkam, hogy jól megkúrhassalak!
- Hát, akkor kénytelen leszek beérni a száddal meg az ujjaiddal.
Feltérdeltem hasonfekvésből, majd jól kitoltam a fenekem, lábaimat szétnyitva, hogy a puncim is jól hozzáférhető legyen. Fejemet hátra fordítva rákacsintottam.
- Na mi lesz? Nyaljad szépen!
Nem kellett kétszer mondani. Hosszú nyelvével alulról kezdett nyalni, fel egészen a popsi lukamig. Széthúzta a fenekem és úgy nyalogatta még bele is dugta a nyelvét. Őrjítő érzés volt. Eddig csak kimeneti nyílásnak használtam, el nem tudtam képzelni, hogy ennyire finom lehet, ha másra is használják. Oda vissza járatta a nyelvét, végig az egész altestemen, majd feltérdelt, ujjait a számba dugta. Becsukott szemmel, kéjesen körbenyalogattam, szoptam, mintha egy fasz lenne. Mikor kivette, végigsimította a puncim, majd két ujját lassan bedugta, a hüvelykujjával pedig a csiklóm izgatta. Egyre gyorsabban és gyorsabban ujjazott, majd lelassított kicsit és a harmadik ujját is belém gyömöszölte. Azt hittem szétszakadok, fel is szisszentem, kicsit lassított, de nem állta meg. Nem is akartam, hogy megálljon. Azt akartam, hogy minél inkább bennem legyen, ha tehettem volna az egész karját magamba nyeltem volna. Érezni akartam belül hogy birtoklom ezt a csodaszép lányt, hogy csak azért létezik, hogy nekem örömet okozzon. Kéjes örömöt, amivel felfalom egész lényét. Éreztem, ahogy a combon csorog le a szaft, közben a nyelvével a popsim nyalogatja. Majd kihúzta az egyik ujját a puncimból és nagyon óvatosan a popsimba dugta majd folytatta az ujjazást. Időnként kihúzta az ujját, hogy újra megmártsa a puncimban, vagy a szájában, kéjesen nyalogatva róla a puncinedvem, majd vissza. Már nem sok kellett, hogy újra elélvezzek, ezt szerintem ő is észrevette, mert egy picit megállt, de csak annyi időre, amíg alám feküdt, ismét jól benedvesítette az ujjait és ezúttal már csak a popsimat ujjazta, két ujjal, ajkait pedig csatakos puncimra tapasztotta. Teljesen elvesztettem a fejem. Arcomat a párnába fúrva, lihegve ráztam a seggem és dörgöltem a pinám a szájához és közben üvöltöttem a párnába: - Kúrjál!
Üvöltve élveztem el én is.
- Hát így történt. –mondta a lány Milánnak aki miután Emese mesélni kezdett, abbahagyta a lány popsijának kényeztetését, leült a kád szélére és közben megfeledkezve magáról a farkát masszírozta.
- Látom jól elvagy.
- Ja! Ne haragudj! –Mondta Milán. –Magával ragadott a történet.
- Veszem észre. És akkor hogyan tovább? –Emese kilépett a kádból és megtörölközött. –Reggeli előtt akarod kipróbálni a popsim vagy utána?
Előző részek
Hozzászólások
Manka02 ·
Olvasmányos a, való élet által íródott történet. Énnekem tetszett! Ne foglalkozz a flószókkal akik csak okoskodni járnak ide, szükség van az ilyen történetekre az átlagos műveltéségú olvasóknak.
ffranco ·
Köszi Manka02! :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: