Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Dugás a raklapon!

Az eset a múlt héten történt, amikor a könyvraktárban dolgoztam.
A recesszió miatt nem tudtam elhelyezkedni a szakmámban, mert könyvelő vagyok. Úgyhogy elmentem Óbudára a középponti tankönyvkiadó központi raktárába dolgozni. Nagy tömegű könyveket kellett mozgatni egy hatalmas csarnokban, amiben nagyon poros volt minden és nagy volt a zaj. De nem volt olyan rossz meló bár nem vagyok nagyon izmos és sokat kellett pakolgatni. A főnök meg sokat cseszegetett, hogy gyorsabban. Szóval, ettől eltekintve egyhangúan teltek a napok.
Hanem aztán egy nap a targoncakezelők főnöke bejelentette a hangszóróba, hogy új targoncást kapunk, és ne lepődjünk meg de lány. Hát mondtam, na és. Aztán amikor mentem a listával, amin az szerepelt, milyen könyveket kell lepakolni a 30 méter magas polcokról, megláttam. Azannnyát! Magas, karcsú, de erőteljes csaj volt. Kicsit Ripleyre emlékeztetett az Alienből ahogyan nyomta neki a gázt. Átizzadt szürke pólóján átbukkantak a mellei. Nagyon szexuális volt.
Észrevettem, hogy néz engem (igazán jól nézek ki) és én is néztem őt. De napokig nem történt semmi. Hanem aztán!

Pénteken, az utolsó munkanapon, amikor már mindenkinek a töke televolt a melóval, éppen ebédeltünk. A targoncáscsaj, Bea is ott volt, de elfogyott a szendvicse. Kérdezte, adnék-e neki. Mondtam aha, de nincs nálam, a raktár végében felejtettem. Ő mosolygott és azt mondta, menjünk érte. Neki is indultunk.
A csarnok üres volt hisz mindenki ebédelt. Ahogy ballagtunk hozzám súrlódott és nekem felállt a bránerem. Akkor megfogta és közölte már nem is éhes. Hát mit ne mondjak, én se voltam.
Megragadtam Beát, és szexuálisan magammal rántottam egy raklapra. Feltoltam a melltartóját és végre szabad kézzel érinthettem a mellét, simogattam, szopogattam a mellbimbóit, amelyek pont úgy ágaskodtak, mint amennyire az én farkam. Forgott velem a világ rendesen, és lehullott rólam minden gátlás. Életemben először olyan dolgot csináltam, amit még eddig soha. Hirtelen felálltam, kigomboltam a sliccemet, szexuálisan elővettem a farkamat, jobb kezemmel megfogtam lány fejét és ellentmondást nem tűrő mozdulattal odahúztam a farkamhoz. Igaz kicsit bepunnyadt a melótól, de őt mégsem zavarta, kinyitotta a száját és megnyalta a makkomat, majd szinte azonnal bevette a szájába. Leírhatatlan érzés volt, amikor a száraz kényeztetésre váró farkam megmártózott a finom meleg, nyálas szájban. Pár másodpercig élveztem a mozdulatlanságot, majd ütemesen mozgatni kezdtem a fejét. Utólag visszaemlékezve nem szopott túl jól a lány, de abban a pillanatban ez maga volt a mennyország.

A kb. egy perces szopás után felállítottam, és mélyen beledugtam a nyelvem a szájába. Ismét csókolóztunk, miközben én kigomboltam a nadrágját és kb. combközépig lehúztam, hogy hozzáférhessek a puncijához. Már nagyon kíváncsi voltam rá, hogy milyen lesz. Ilyen esetekben mindig kellemes izgalom tölt el, hisz nem tudhatom, milyenre számíthatok. Most azonban nem kellett csalódnom, a lánynak pont olyan puncija volt, amiért megőrülök. Igaz az övé is kicsit tejsavas-vajszagú volt, de kit érdekel. Benyúltam húsos, vastag szeméremajkai közé, majd apró köröket írtam le az ujjammal a nyílása körül. Végül az immáron nedvétől csúszós ujjammal a megduzzadt csiklóját kezdtem el finoman dörzsölgetni. Ő a fülembe nyögött szexuálisan és közben a fitymámat húzogatta lassan. Én közben eljutottam a szőrzetéig, ami erős volt, nem túl hosszú, de láthatóan csak bikini vonalra igazított. Hosszasan simogattam, majd megfordítottam, hogy hátulról belé hatolhassak, de ő elutasított, hogy itt és így nem. Azonnal tudtam mire gondol felhúztam a nadrágom, begomboltam a sliccem (nagy nehezen) és rohantam a hangár melletti lakókonténerhez, ahol át szoktunk öltözni a melóba. Ott volt a nadrágom és benne a fekete rücskös Lifestyle. A többiek még tömték a fejüket, csak néztek mi van. Mire visszafutottam vele a raktár végébe, a lányban már kicsit alábbhagyott a hév, úgyhogy újra fel kellett pörgetni, amit meg is tettem úgy, hogy nyelvemmel bejártam a combja belsejét, szeméremajkait kissé széthúzva pedig a csiklóját és a nyílását nyalogattam gyengéden, de mégis elég szexuálisan ahhoz, hogy újra feltüzeljem vágyát. Bea szétvetett lábakkal hentergett a raklapon. Felhúztam az óvszert, majd kissé följebb csúszva makkomat hozzádörzsöltem kelyhe bejáratához, de az szinte akadálytalanul csúszott be a sikamlós vaginába. Nyögései hangosabbak lettek és én pedig ütemesen járattam a dorongom ki-be és élveztem, ahogy lüktető pinája körülöleli a farkam.

Aztán egy idő után lehúzta gumit és ütemesen verni kezdte a faszom. Én egyre közelebb kerültem a csúcshoz és amikor éreztem, hogy kezd elönteni a forróság kértem, hogy vegye a szájába. Amikor makkom megduzzadt, majd ütemesen pulzálni kezdett akkor már ismét a lány telt ajkai között volt. Nagy megelégedésemre lenyelte az utolsó cseppig. Szeretem azokat a lányokat, akik magukba fogadják a spriccenetet.

Miután végeztünk, egymásra rogytunk, és nem vettük észre, hogy a főnök ott áll a polcok mögött, és onnan figyel minket. Rendes volt, mert hagyta hogy végnyomjuk, de utána leugatott minket és kirúgott. Bea sírt de tudta jól hogy egy ribanc, így nem nyújtott be apellátát. Én sem, találtam könyvelnivalót már hétfőn, azaz tegnap.

Csakhogy ma reggel felmentem kedves erotikus honlapomra, hogy letöltsek valami beküldött szexvideót, erre látom, hogy ott egy olyan, hogy DUGÁS A RAKLAPON! Akkor jöttem rá, hogy a köcsög főnök az egészet levideózta és felrakta a netre. Most pedig izgulok, ez a különleges dugás milyen árnyékot vet majd az életemre.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szelene ·
Huhh...hát esküszöm nem vagyok egy prüd tipus..de azért nah.
Ha írsz valamit és felrakod netre, vállald a kritikát. Nem mindenkinek jön be a vulgaritás. Őszintén megmondom nekem sem. Valószínű egy társaságban, kissé tetemesebb, elfogyasztott alkohol mennyiség után ha ezt elmeséled valószínűleg én is jót röhögök rajta. De így...bocsi, de nem jött be.

matyiaratyi ·
HAmarosan új történetem érkezik! Csekkoljátok majd!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: