Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Drága osztálytársammal

Van egy osztálytársam, akit az égnek nem tudok lefektetni. Anninak hívják, lassan 17, és még szűz, de mit is várnánk egy olyantól, akinek apja pap, anyja pedig hittantanár. Kinézetre igen tetszetős kiscsaj, csak ne lenne az szűzkurvás beütése. Kb. 160 cm magas, szőke haja van és barna szemei. Így elsőre átlagosnak gondolja az ember, amíg meg nem látja a bombázó testét, igen jó mellei vannak, de annál is jobb feneke. Egyszer a suliba egy szűk nadrágban állt meg előttem, és kidomborodtak a szeméremajkai, legszívesebben ott mindenki előtt nyaltam volna be neki.

Most leírnám, hogy mit is kezdenék vele, de jelen időben, hogy jobban hasson.
Lefektetem az ágyra, és szenvedélyesen megcsókolom az ajkait, majd pedig a nyakánál. Elkezdem lassan kigombolni a blúzát, és célba veszem a formás melleit, ahol a mellbimbói már megduzzadtak az izgalomtól, és én elkezdem fokozni ezt az izgalmat, hogy a nyelvemmel játszadozni kezdek velük. Eközben szép lassan felnyúlok a szoknyája alá, és gyöngéden elkezdem megszabadítani a harisnyájától, amit a kezemmel lassan a lábait végigsimítva lehúzok róla, s gyönyörködök a jó és sima lábaiban. Amikor már félig meztelenül fekszünk egymás mellett csókolózva, s én közbe a melleit vagy a fenekét markolom, arra gondoltam, hogy eljött az ideje a bugyi távozásának is. Ekkor kigombolom a feszülős fekete szoknyáját, lassan lehúzom a cipzárt, és a hasánál belenyúlva elkezdem végigtolni lefele a térdéig, de itt már ő is besegít és lelöki magáról. Lassan széthúzom a combjait és meglátok egy kis nedvességfoltot a fehér bugyiján. Nem érintem rögtön a punciját, hanem elkezdem csókolni a belső combjait lassan haladva a cél felé.

Amikor már elértem a bugyijához nyomok rá egy csókot, gyengéden beleharapok, és lehúzom róla az oda nem való ruhadarabot. Ekkor megpillantom a gyönyörű borotvált érintetlen punciját, és én nem bírva az izgalommal, belecsókolok a formás szeméremajkai közé, és a nyelvem ki-be és alulról fölfele, mint ahogy egy fagylaltot nyalnak, elkezdem mozgatni. Amikor végre megleltem a csiklóját a számmal egy o alakzatot formálok felette, és szopni kezdem, a jobb kezem mutatóujjával pedig behatolok az addig érintetlen punciba, de egyszer csak érzem, hogy megremeg az egész teste és átéli első orgazmusát. Fél perc időt adva neki felhelyezem az óvszert, és a puncijához illesztem várva a behatolásra, s szép lassan elkezdek befele nyomulni és megérzem a szűzhártyáját, amit egy hirtelen mozdulattal azt átszakítva folyatom a behatolást.

Amikor sikerült a teljes szerszámot bevezetni az igen csak szűk puncijába a fenekére teszem a jobb kezem és elkezdek dolgozni benne, s közben érzem, ahogy a hátam markolássza a körmeivel a fájdalomtól és a nyögdécselései pedig maga a zene a füleimnek. A felgyorsult tempóból muszáj lassítanom, mert szűk puncija miatt majdnem ejekcióm lett, de még kínozni akarom, és lassan folytatom tovább, miközben a lábaival összekulcsolta az enyéim, mellei szorosan a mellkasomhoz tapadnak, és pedig nyakát szívom. S fülébe súgom, hogy ezt érdemled, ez kell neked hogy jól megbasszanak, hogy megtanuld te… S a szavam elakadva egy hatalmasat élvezek bele, hogy jókorára megduzzadt a gumi, ő pedig érezve a forró spermát hangos nyögés kíséretében ő is újból elévezett és látszik rajta,hogy ez már jobban esett neki az előzőnél.

Úgy 5 perc pihenés után a farkam még annyira állt, hogy nem bírok vele, és miközben háttal feküdt nekem, a fenekéhez rakva a farkamat hirtelen, meglepetésből betolni igyekezek neki, de ő igyekszik elfele húzni. Megfogom a vállát, és mozdulatlanságra késztetve tövig nyomom neki. A tizedik nyomásra már eléggé kitágult a nyílása, hogy kivegyem, belenézzek és lassan egy kis nyálat beleengedve síkosabbá tegyem a farkamnak az utat, majd jó 5 percig csináltuk. Mikor végre elélveztem bele a fenekébe, farkam kihúzva belőle láttam, ahogy vissza folyik a gecim, s míg a vécére ér az egész lábán lefolyik.
Felöltözünk nyomok a szájára egy puszit, kijövök tőlük, és mire az első kanyarhoz érek, jön velem szembe az apja kocsival, s eszembe jut, hogy ma istentisztelet volt. Hát gondolva magamban: biztos jobban élvezte ezt az órát, mint az imádkozást.
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
/OFF
Gem, te egy annyira csodálatos teremtmény vagy. Úgy értem mindig elcsodálkozom, hogy lehet valaki ilyen.
/ON

lynny ·
Szóval ha valaki igen tetszetős, netalán az osztályodba jár, és mégsem bukik előtted térdre, hogy leszopjon, az szűzkurva? A szemét ribanca!
Olyan sötét vagy öcsém, mint egy vagon szén...
Vedd ki a kezed a gatyádból és recskázás helyett olvass inkább képregényt... az való neked...
Pontozás: 1-3-1
lynny ·
:-DDDD
Mondd, a romantikát hol vélted felfedezni? :-D Talán ott, amikor a szerző kifejtette, hogy ő bizony már ősidők óta meg akarja fektetni ezt a szerencsétlen hithű "szűzqrvát"? Vagy amikor közli, hogy azért ír jelen időben, mert úgy esetleg jobban hat? Vagy netán akkor, amikor a fülébe súgja, hogy azt érdemli a kicsike, hogy jól megtosszák? Vagy amikor éppoly "gyengéden", mint ahogy a hüvelyi szüzességét elveszi az istenátkának, éppoly "gyengéden" teszi magáévá az anális kivezetést is? :-DDDDD

Óh istenem, ez a pasi egy élmény lehet az ágyban... nem beszélve arról, hogy teletermel egy gumit, ami aztán hipp-hopp észrevétlenül eltűnik róla, mert a hátsóba már csak úgy szabadon engedi a sok kis kandur-lurkót, ami természetesen egyértelmű, különben hogy tudná megkukuccsolni a kis huncutokat, amint egymást megelőzve próbálnak kijutni a levegőre? :-DDDD

Nagyon messze van még az április :-D Különben is, gondolj bele: ha az ilyen "gyöngyszemek" kikerülnek a hagyományos történetek közé, milyen lehet az áprilisi válogatás? :-DDDDD

Már előre várom :-DDD

Egyébként inkább sweet :-D márha martini :-DDD
Martini Dry ·
A romantikát valóban a plátói résznél véltem felfedezni, amikor a történet egészéhez képest hosszasan fejtegeti, hogy milyen régen epekedik a kiszemelt hölgy után. Csak egy kis képzelőerő kell, és már látod is magad előtt a híres erkély jelenetet (na jó, a kicsinél egy csöppet talán nagyobb ;))

A gumi eltűnése viszont számomra teljesen egyértelmű volt. Egy ilyen Férfi még a traktor belsőt is szétszaggatná, hát még a hajszál vékony latexet. A nagy izgalom közepette az a kis égett gumiszag fel sem tűnt nekik ;)
lynny ·
:-DDD

jah.. most kezdték az évadot, szerencsétlen, mutáló főhősünk, miután nagy nehezen bejut a lányvécébe (mert csak ott van tükör), és kinyomogatja a szörnyűségesen begyulladt pattanásait, aztán visszaoldalog a terembe és elkezd morfondírozni: egyszerűen nem értem! Jóképű vagyok, jó a dumám, nagy a farkam, abnormális az állóképességem, és ez a szemét kis ribanc mégsem fekszik meg nekem... hogy lehet ez? :-D

Nagy izgalom? dehogy! Főhősünk hideg, sztoikus nyugalommal keféli a leányzót, elvégre hogy is veszíthetné el a hidegvérét??? Az égett gumiszag csak azért nem tűnik fel neki, mert kettyintés közben azon mereng, hogy: igen! most pontosan olyan vagyok, mint az a csávó múltkor a pornófilmben, amire kivertem a farkam! Ezért zene füleinek a leányzó fájdalmas nyögése, merthogy a pornóban a nő is pont így nyögött és ő aztán biztosan élvezte :-D


AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: