Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Donna Perinyon szolgálatában 4.

Bátran vettem az akadályt a fürdőben meg volt a beöntés, fél óra múlva remegő lábakkal álltam meg az emeleti négyes ajtó előtt. Láttam egy tálcát, tele szendviccsel, gyorsan befaltam párat az idegesség miatt. Féltem, nem lesznek szimpatikusak Lucanóék. Első munkám volt a Szívek Vermében, kissé ideges voltam. Halk kopogtatásomra, elsőre nem jött válasz, a másodikra egy szőke, magas nő nyitott ajtót. A haja festett, arca pergamen sárga, de összességében kellemes benyomást keltett. Fehér ruhában, aranyszandálban egy karácsonyi díszre hasonlított.
- Melinda vagyok – mondtam tört olaszossággal. Erősen elpirosodtam, eléggé égtem.
- Gyere ide angyalka. – a férfi meglepően jól nézett ki a nőhöz képest, magas, barna hajú, kreolbőrű férfi volt, szeme titkosan csillogott. Fiatalabb volt a feleségénél. Elképzelni sem tudtam a temperamentumos férfi, vajon mit eszik a szalmabáb nején. A fény besütött a kúria ablakán aranylón csillogott minden. Az árnyékaink a falra vetültek.
Közelebb léptem, a nő megsimogatta a vállam, Andreának hívták,  a férfit Lorenzónak, és elsőre, Andrea a mellére mutatott.
-    Jó kemény a mellem, fogd csak meg. –hamar a lényegre tért, éppen hogy megnéztem a selyemmel takart óriási ágyat, a tükröt a falon meg a gardróbot. Megsimítottam a fehér ruhája felsőrészét, a nő élvezettel telin bámult rám.
-    Még, még donna mia, még erősebben. - Közben pezsgőt ittunk, finom fanyar hideget. Egymás szájáról csókoltuk le a maradékot hármasban, három száj, három nyelv kutakodott egymással. Eléggé feldobott az egész, rájöttem élvezem a munkámat.
A férfi a hátam mögé állt, belecsókolt a tarkómba. Megborzongtam, erős ujjai hátulról a vállamat szorították. Az elegáns nadrág alatt nekem ért a kemény farka, jó volt hogy a fenekemnek nyomódott. Tűzforró pénisz, ez kell a nőnek.
Andrea melleit még mindig szoptam, nagy szilikon dudák, mert levette a ruháját. Harisnyát viselt, harisnyakötővel, fekete bugyit, aminek felső részét az ágyra dobtam előtte nem sokkal.
Kint nyári madarak csicseregtek, feloldva az erős szex hangulatot.
A nő mialatt a mellével foglalkoztam a pináját simogatta, benyúlt mélyen magának, dörzsölte magát, ujjazni is elkezdte nem sokára. A férfi a fenekemhez ért, fogdosott, lekerült rólam az a kicsit takaró ruha. Illatos bőröm tetszett nekik, sok puszit rányomtak, nagyon élveztem. A nő félrebiccentette a fejét, megfogta az állam, mély, alapos nyelvezés következett. A férfi élvezettel csettintett, majd simogatott ahol ért.
Letérdelt, a fenekem szorongatta, csókokat szórt, széjjelhúzta a fenekem, belenyalt a vágatomba.
A nő követte a példáját, letérdelt elém, és a lábam közével kezdett foglalkozni.
- Szép husika, nagyon szép. Csukd be a szemed Melinda, élvezz minket.
- Nekünk nagyon tetszenek a szép lányok. - mondta a nő, majd belenyalt a lábam közé. A keze a combomat szorította a másik kezével dörzsölt, illetve nyalt, hátul egy hüvelykujj benyomult nyálasan a fenekembe, harapdálta a seggem Lorenzó.
Ruhasusogást hallottam, a férfi meztelenül támaszkodott nekem, majd elkezdett bökdösni a farkával az anusomnál. A nő felállt ekkor és a férfit magára húzta, az betolult a lába közé, elkezdtek dugni. A feleség oda intett, megcsókolt, majd a mellemre hajolt, erősen szívott, miközben lassan az ágyon kötöttünk ki. Andrea kutyapózba ereszkedett, a férj mögé, beillesztette a szerszámát és elkezdte dugni. Mutatta, feküdjek a nő mellé ugyanúgy. Egyszer bennem merült el a farka pár lökésre, egyszer a szőke nőben, mindketten ziháltunk akkorra.
Finom Vastag rúdja volt a férjnek, és nem sült el nagyon hamar. Sokáig bírta.
Megcsapkodta a hátsó felünket, majd kérte, nyaljam a felesége hátsó felét.
Szép popsi volt, így lassan elkezdtem tenni a dolgom. A feleség közben simogatta magát, már legalább harmadszor élvezett el. Ekkor megfordult, majd maga fölé igazított, egymás popsi lyukát nyalogattuk, míg a férfi, körben mászkált fitymája felett húzogatva a bőrt.
Ezután egymás mellé feküdtünk a nővel, csókolóztunk, majd megkezdődött a popsik kefélése. Egyszer bennem járt a farok, egyszer a feleségben. Nagyon jól esett a házaspárral, a felséggel majdnem egyszerre nyögtünk fel. A férj alaposan megdugta a hátsónkat, nagy élményt szerzett nekem vele. Tetszett nagyon, bizseregtem mindenhol.
Ezután távoztam, odakint Margit néni jött velem szembe.
-    Na, hogy ment? –kérdezte halkan, behúzva engem az egyik üres szobába.
-    Szerintem megfeleltem - mosolyogtam.
Margit arcon csókolt, majd odatartotta a kezét, megcsókoltam.
-    Hogy ment az anális dolog? – kérdezte.
-    Jól esett, nem is fájt.
-    Hadd nézzem –fordított meg, elkezdte a lábam közét simogatni, a csiklómtól, a popsilyukamig.
- Ja de finom vagy.
Csókolgatott majd felemelte szoknyáját. Kemény műpénisz nyomódott a hátsómnak. Margit felcsatolható péniszt viselt elrejtve a szoknyája alatt. Ráköpött a gumira majd a falhoz támasztott. Kezeim a falon, bedöntött és lassan belém merült a finom, vastag dolog. Lassan kezdet el pumpálni, majd egyre hevesebben, nyögtem, a kezem a csiklómat dörzsölte vagy benyúltam a hüvelyembe. Alapos kefélést kaptam, és majdnem összerogytam amikor elélveztem.
Margit ezután egy fotelbe döntött a szám fölé állt, egyik lábát a karfára tette, és addig nyaltam míg el nem élvezett.
Így telt az első napom a Szívem Vermében.
Előző részek
Hozzászólások
Donperinyon ·
Elkészült a folytatás, nemsokára feltöltöm.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: