Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Donna Perinyon szolgálatában 2.

Alig tudtam elhinni, hogy a látványos szexműsor a kúria falai között történt, és hogy Donna Perinyon nem más, mint anyám gyerekkori barátnője. Furcsa érzések kavarogtak bennem, akár, ha mixer lenne az agyamban, gondolataim úgy fodrozódtak.

Mondanom sem kell, már akkor éjjel észrevettem, hogy a három, bemutatót tartó lány nem mást, mint a két szobalány, és a szakácsnő! Éjjeli titkos másodállás…


Akkor aludni sem tudtam, kimentem a biztonságos udvarba, néztem a holdkaréjt, és gondolkodtam, elfogadjam-e Margit néni ajánlatát. Anyumnak majd azt mondjuk társalkodó nő vagyok, kerestem máris a megoldásokat. Maradni akartam, felfedezni egy számomra titkos és furcsa világot.


Másnap Margit néni, semmi jelét nem mutatta az éjjel történteknek, jó reggelt kívánt két puszival, anyumnak is, és minden úgy történt, ahogyan szokott. Amikor puszi közben a vállamhoz ért, megrázkódtam belül, testem reagált rá az emlékek miatt.


Reggeli, úszás, trécselés - szokásos menetrendben telt a nap, délután viszont érkezett két, öltönyös úriember, Don Marquez és a fia, Leonard. Hát Leonard nagyon érdekelni kezdett, barna bőrű, charme-os, jóképű, izmos olasz, fiatal fiú volt. Kisugárzása, akár egy fiatal maffiafőnöké, olyan férfi, akinek a nő a parancsait várja az ágyban is. Meg is hívott estére, egy partira, amire azonnal igent mondtam. Anyum mosolygott, Magit néni is, ezt jó jelnek tudtam be.


- Nincs egy ruhám sem, amiben elmehetnék. - panaszkodtam a barátnőknek.


Margit néni mosollyal az arcán kísért a hatalmas szobába, amiben faltól-falig szekrényében sorakoztak végeláthatatlanul a ruhák. Nézelődtem és próbáltam, cipők garmadával, retikülök, és a ruhákhoz illő egyéb kiegészítőkből is akadt bőven. Margit néni egy ideig mutatott ruhákat, javaslatokat tett.


- Pompás alakod van, keskeny derék, hosszú combok, kellő mellméret, és szép arc. Minden a tiéd lehet, ezekkel az adottságokkal, ha egy kis ész is társul hozzá. - Ekkor Margit odahajolt hozzám, félresimította a hajam, majd a nyakam bőrére csókolt. Megrogyott a térdem, libabőrös lettem. Nagyon jól esett az is, amikor fedetlen mellemhez hajolva bekapta a mellbimbóm. Könnyed masszírozó mozdulatokkal ért közben a másik mellemhez, majd ez váltakozott. A falat csipke a lábam között hamar tocsogóssá vált, én csak egy kézzel fogtam Margit néni vállá, és hagytam, hogy az élvezet magával ragadjon. A keze hosszában simogatott - csiklótól a hüvelyig, majd vissza, a végén nagyon gyorsan dörzsölte megduzzadt csiklómat, kellő nedvvel. A sóhajtásom a fülébe csengett, végül az orgazmus hullámai lassan csillapodtak bennem.


- Válogass csak tovább kicsim - javasolta megpuszilva az arcomat, de ekkor igen meglepett, mert elővett egy kinyitható lábú, mégis, igen masszív széket. Az ajtót bereteszelte, csak rám kacsintott, majd kinyitotta a széket. A vastag lapú ülőalkalmatosságnak felnyitható fedele alatt egy kis szerkezet foglalat helyet, erős gumipénisz, amit a szék fedő lapján lévő lyukon kivezetett Margit. Elkapott a hőhullám, úgy tettem, mint aki még válogat, de a szemem sarkából az eseményeket figyeltem.


Margit egy óvszert húzott a vastag, legalább 18 cm-es falloszra, majd lassan felemelve elegáns szoknyáját, ráereszkedett.


- Mmmmm, de szeretem ezt - nyögte, majd elkezdett mozogni, le, fel. Közben feltolta selyem felsőjét, markolászta melleit a ritmikus mozgása alatt. Újra beindultam, de nem csoda, ilyen látványnak nem mindig lehet az ember szemtanúja.


Kiválasztottam egy fekete, térd alá érő, testhezálló koktélruhát, mellé kiegészítőket, és tétován mászkáltam a hosszú, többméternyi ruhasor előtt.


- Áh, áh nagyon élvezem, gyere ide Melinda, gyere a te Margit nénidhez! - Odamentem reszketve, anyám barátnője húzva a kéjét, leállt a mozgással. Szája vaskos, és nyálas, szeme csillogó.


- Érezni akarom az illatodat –mondta mohón, megragadta a fenekemet, belemarkolt, úgy húzott az arcához. A kisajkaim úsztak a nedvességtől, belemártotta Margit a nyelvét. Isteni érzés rohant meg, ahogy újra elkezdett kényeztetni. Mozgásba lendült megint, a vastag, fekete fallosz kétharmadáig eltűnt benne, minden egyes süllyedéskor. Én a levegőbe emeltem a bal lábam, és a karfába támaszkodtam, akartam, hogy a nyelv a hüvelyembe toluljon.


Amikor elkapta az élvezet barátnőmet, az ölemre nyomta az arcát, a szirmaimba nyögte bele az orgazmusát. Én még mindig felhúzva remegtem, mialatt Margit levette a nedveitől csillogó óvszert, és kicserélte egy frissre.


- Ülj bele babám, hadd nézzelek közben. Finom vastag, ugye, kívánod te is?


- Igen - feleltem, megkönnyebbülten csúsztam bele apránként a teljességgel kitöltő műpéniszbe. Már ekkor majdnem elélveztem. Margit a melleimet simogatta abban a kevéske időben, míg valóban igazán nagyot élveztem sikoltva. Ezután átölelt és csókolóztunk egy darabig. Rájöttem, a szex leszbikus formája egyáltalán nem megvetendő.


 


Folyt. köv.

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Seraffino ·
Gratu!magával ragadott!!
Donperinyon ·
Biztató.

AnnaRia ·
Ezt a maszti-technikát, valamilyen ülőalkalmatossághoz csatolt, rögzített műfarokra guggolást, lovaglást, kényeztetést a fenekembe, én is eléggé kedvelem. :)
Annariás ·
phüüü... kis pihenő... most van ez, az irodámban. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: