Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Doki 2

Szinte aludni is alig tudtam az izgatottságtól.


Korán keltem, a reggeli tisztálkodást még alaposabban tettem, mint eddig, hisz a Doki meztelenre vetkőztet.


 


Megérkeztem a lakására. A kapu nyitva volt. Tehát már vár, gondoltam. Vizes hajjal, egy törülközővel a derekán jelent meg.


- Örülök, hogy megjöttél. Pillanat bezárom a kaput, hogy ne tudjanak zavarni, ment el mellettem somolyogva. Helyezd magad kényelembe.


- Köszi – mondtam.


Úgy gondoltam, hogy levetkőzök, hisz úgy is azt fogja kérni.


- Látom már készen, állsz a kezelésre, mosolygott, közben, talán akarattal, de lehet, hogy csak újra véletlenül, de a törülköző le esett a derekáról. Elém tárult a gyönyörű szőrös ágyéka, a csodás vastag fasz, ami miatt nem tudtam aludni egész éjszaka.


- Igen, már alig várom – csúszott ki a számon.


- Ennek örülök – mosolygott, és megsimogatta az arcom. No akkor feküdj fel a vizsgálóra. Ha nem gond, akkor nem vennék fel köpenyt, mert már most is meleg van.


- Csak kedved szerint – mondtam.


Ugyan az a műveletsor következett. Gumikesztyű, krém és ujj a lyukamba. Mivel hanyatt feküdtem, láthatta, hogy mennyire élvezem, hiszen a farkam beton kemény lett. Amíg ő a bal kezével finoman simogatni kezdett. Láttam ám, hogy a Dokit sem hagyja hidegen a művelet, mert a csodás szerszáma egyenesen meredt felém. Úgy, mint valami ágyú. Csodás látvány volt a két lelógó golyóval e gyönyörű műszer.


 


Úgy helyezkedett, hogy a kezemmel pont elértem e gyönyörű faszt. Megfogtam, és simogatni kezdtem. Persze a Doki is egyre gyorsabb ütemben baszta az ujjával a lyukamat. Sőt, már kettő járt bennem.


 


Annyira el voltam foglalva a gyönyörű fasszal, hogy arra eszméltem, hogy valami forróság veszi körül a farkamat.  Látom, hogy szopja a dákóm.


- Hát ez Isteni – nyögtem az élvezettől.


- Tudom – hangzott a válasz.


- Én is szeretném bekapni a tiédet.


- Mindjárt, mindjárt, ne légy türelmetlen. Sőt, be is fogom tenni neked – somolygott.


Finoman, de határozotton szopta, szívta a farkam. A garat bejáratát éreztem, amikor tövig bekapta. Ugyanakkor az ujját is mélyen belém nyomta. Fantasztikus volt.


Már csurgott a nyálam, hogy a kezemben tartott csodát a számban érezhessem. Oldalra fordított, és beadta a cumit a számba. Körbe nyaltam, mint a fagyit, az öröm váladékot lenyaltam. Finom édes-sós íze volt. Golyóit simogatva morzsolgattam, és szoptam, szívtam.


Nagyon élveztem, nagyon jó volt érezni a számban, e csodás ember rúdját. Érezni, hogy forró szája rátapad a rudamra.


 


Kihúzta az ujjait a hátsómból, kesztyűt lehúzta.


- No ebből a fajtából ennyi elég. Most ki fogom próbálni rajtad az egyik legjobb gyógymódot.


- Injekciót akarsz adni? Kérdeztem, mielőtt kiköptem a farkát.


- Úgy is lehet mondani – mosolygott.


- Gyere, ülj ide az ágyra.


- Itt sokkal kényelmesebb lesz.


Mellém ült, szájon csókolt. Istenien smárolt. Nyelveink csatát vívtak. Hanyatt döntött és szinte betakart a bundás testével. Lábam közé furakodott. Nem csak a nyelvünk, hanem a farkunk is táncot járt. Úgy éreztem, hogy a mennyországban vagyok. Majd hirtelen abba hagyta, felállt és a szekrényhez sietett. Óvszert vett elő a fiókból, fogával kitépte a sztaniolt.


- Hagy, húzzam én fel neked, kérleltem.


- Tedd azt. Elém állt, a csodás farka pont a szám előtt meredezett. Gyorsan puszikkal halmoztam el, majd ráhúztam a színtelen gumit.


- Harcra kész – mondtam.


- Te is? Kérdezte.


Nem válaszoltam, mert újra hanyatt fektetett, a lábam közé helyezkedett, de egy kispárnát még a fenekem alá nyomott. Végig csókolgatta a köldököm, a mellem, a nyakam, a szám, majd visszafelé haladt, amikor a lábamat a vállára helyezte, és a farkát a lyukamhoz tette. E csodás rúd nekifeszült az Annusomnak, és milliméterről, milliméterre hatolt belém. Figyelte minden rezdülésem. Kezével úgy kitágított, hogy abszolúte nem éreztem fájdalmat. Azt viszont igen, hogy teljesen kitölt, de fájdalom nem volt. Amikor teljesen eltűnt a farka bennem, megállt, és csókkal borított el. Majd nagyon óvatosan pumpálni kezdett.


 


Sohasem gondoltam, hogy ilyen finoman is lehet. A pornó filmekben, durván teszik. Betakart a bundás testével, és finoman járt ki és vissza bennem. Farkam a két test között táncolt. Csókolt, szopta a nyelvemet, én mindent utánoztam. Átfordult a hátára, de a karója nem csúszott ki belőlem. Most már én lettem felül, lovagoltam a kéjrúdon. Először csak lassan, majd egyre gyorsabb vágtába kezdtem. Nem bírtam magam tovább tartani, hatalmas kéj kerített hatalmába, hogy akkorát spricceltem, beterítette kedvesem arcát, mellkasát. Élvezés közben a hátsóm is összerándult, minden spriccnél, amit kedvesem egy – egy nyögéssel köszönt meg. Előre hajoltam, hogy megcsókoljam, nedvemet, lenyaljam arcáról. Csókoltam, ahol értem, szoptam a nyelvét, Ő pedig egyre vadabbul járt bennem.


- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, elmegyek, - kiáltotta.


Abban a pillanatban még keményebb lett a farka. Éreztem lüktetését. Teljesen ráereszkedtem. Láttam a kéjtől elváltozott arcát, a gyönyört, amit az én adtam neki. Ráfeküdtem, és a fülét harapdálva:


- Köszönöm – mondtam, inkább súgtam.


- Boldog vagyok, még injekciómnak ennyire nem örült senki, mosolygott.


Lassan az ernyedt farka kicsusszant belőlem. Az óvszer bennem maradt, amit óvatosan kihúzott belőlem.


- Hú, ennyi geci, még talán sohasem jött ki belőlem – mosolygott.


Megfordultam, és a ragacsos farkát csókolgattam, nyalogattam, meg akartam hálálni neki ezt a hatalmas kéjt, amit okozott nekem.


 


 


Boldogan feküdtünk egymás mellett. Simogattam szőrös testét, hiszen nem tudtam betelni vele. Csókoltam a mell bimbóját. De az egész testét érezni akartam, ezért ráfeküdtem. Mint egy bébi szoptam a cicit, majd a szája, illetve a nyelve következett. Éreztem, hogy nagyon tetszik neki, hisz újra merevedése lett. Farkunk egymáshoz dörzsölődött. Az enyém is beton kemény lett.
Előző részek
Hozzászólások
Judit88 ·
Az ötlet jó, de szemmel láthatóan kezdő író vagy. Több könyvet kellene olvasnod, hogy lásd, hogy is vannak leírva a párbeszédek helyesen.
Ez - és az 1. rész is - tele van hibával és szóismétlésekkel, pl: "betakart a bundás testével".
Like-oltalak, mert úgy gondolom, hogy csak a gyakorlat teszi a mestert és lesz még ettől sokkal jobb is. Ne hagyd abba! :grinning:

szivim ·
Bocsánat, hogy merészeltem! Ill. merészkedtem! Nem teszem többé!
Megjegyzem: "szivim" néven küldtem és írtam, nem Jókai, vagy Mikszáthként!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: