Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Doki 1


Falun éltünk, nagy szeretetben és békességben. Az orvos, úgynevezett kör (körzeti) orvosként tevékenykedett, ami azt jelenti, hogy kb. 5-6 falu lakossága tartozott hozzá. Gyermekkoromban egy idős bácsi volt a körorvos, akit Kálmán bácsinak hívtak. Mivel Ő megbetegedett, így egy fiatal kezdő vette át a staféta botot.

Az új dokinkat a kb. 30 éves, Zolinak hívják. Szép, kékszemű, mindig mosolygós fiatalember, aki nem sportos, hanem inkább picit hízásra hajlamos férfi, nagyon szőrös típus. A karján, a lábán göndör fekete szőr látható.

Kb. 16 éves lehettem, amikor a sok téli utazás során (utólag megtudtam a hideg padra leülvén) arany erem lett. Mint kiderült Zoli dr. urológus és belgyógyász szakvizsgával rendelkezett. Anyám, mint aggódó szülő, kért, hogy keressem fel a másik faluban rendelő Zoli dr-t.

Számomra nagyon kellemetlen volt a helyzet, hiszen a fenekét nem szívesen mutogatja az ember, és különösen nem egy fiatalembernek.

Engedelmeskedve anyám kérésének, elmentem Zoli dr-hoz, hogy, meg tudjon vizsgálni, és tudjon gyógyszert írni a számomra. A reggeli busszal érkeztem. Már sok beteg várta. A váróban beszélgetve kiderült, hogy a fiatal doki, nőtlen fiatalember, de nagyon aranyos, kedves minden beteggel, és nagyon sok embert meggyógyított már.

Úgy gondoltam, hogy nekem ezek után nincs sok félni valóm tőle. Csak attól tartottam, hogy az asszisztens lány, akit jól ismertem, el fogja mondani, illetve mit fog szólni, hogy a fenekemet mutogatom a dokinak.

Mindezért, amikor lehetőségem nyílt a dokival való beszélésemre, kértem, hogy privát szeretném, ha megnézne. Amibe Ő természetesen azonnal beleegyezett. Kért, hogy várjak türelemmel.

Az orvos lakása a rendelővel egybeépített szárnyon volt. Egy szépen berendezett valódi legénylakás.

Lassan elfogytak a betegek, amikor megjelent a doki, és mondta, hogy menjek vele, és meséljem el, hogy mi a bajom, miben tud segíteni rajtam.  Nagyon udvarias volt. Ahogy terelgetett, mindig megfogta a vállam, vagy a derekam, de volt, amikor a fenekem.  Számomra nagyon izgató volt. Közben, ha tehette, mindig mélyen a szemembe nézett. Olyan baráti volt az egész szitu, hogy minden eddigi félelmem elszállt, és mint valami nagyon régi jó barátnak öntöttem ki a bánatom. Elmondtam, hogy milyen kellemetlen, sőt fájdalmas, ha leülök, és, hogy a végbelemnél vannak a problémák.

Megérkezvén a szobájába, kérte, hogy vetkőzzek le, ill., hogy vegyem le a sortot, és a pólót, amit viseltem, mert meg akar vizsgálni. Ha nem haragszom, mondta, akkor Ő is levetkőzne, mert nagyon melege van, hiszen itt falun nincs légkondi és bizony, szorítja is a hosszú nadrág.

Mire végig mondta, már csak egy szál gatya volt rajta. A szekrényben keresni kezdte a nyári nadrágját, mire én mondtam, hogy nem fontos, hiszen én is csupaszon leszek.

-    Foglalj helyet, azonnal jövök, csak egy gyors zuhannyal felfrissülök – mondta.
-    Ok. Válaszoltam.
Abban a pillanatban le is tolta a gatyáját és csupaszon indult a fürdőszobába.  Meg állt az ütő bennem, amikor megláttam, a súlyosan lelógó farkát. És a még a jobban lógó golyóit. A dokinak a bőre annyira szőrös volt, hogy csak kapkodtam a szemem. Sűrű fekete, göndör szőr borította a testét mindenütt. Annyira izgató volt, hogy a farkam abban a pillanatban beton kemény lett.

Hú, mi lesz velem, gondoltam, ha észreveszi, hogy merevedésem van. Amíg meditáltam, megjelent a doki, talpig faszban. A hatalmas farka állt becsülettel. Gondolom, hogy a meleg víz hatására. Felhúzott magára egy boxer szerű gatyát, ami igazán nagy volt rá.

Morgott is magában, hogy ezt találta meg, de e közben felém fordult.

-    No, mondjad, hogy mi a panaszod. Közben azért megvizsgállak. Elővette a sztetoszkópot, és szorosan mellém állt, úgy hallgatta meg a testem pontjait. Háttal volt nekem a teste, az enyémhez hozzáért, úgy éreztem, hogy a farka a fenekemhez nyomult.
-    Közben én elmondtam, hogy (persze nagyon szégyenkezve) fáj, ill. ég a végbelem, és, hogy az ülés is nagyon nehezen megy.
-    OK. Mondta, azonnal megnézem.
Kérte, hogy hajoljak le mélyen, hagy nézze meg a fenekem. A táskájából kivett gumikesztyűt a kezére húzta, és valami tubusos krémet vett elő, egy hosszabbítót tett a csavar helyére, amit bele dugott a nyílásomba és nyomott egy jókora adagot belém. Majd, bekente a középső úját is és az úját is belém nyomta. A bal kezét a vállamra tette, és nyugtatott, hogy mindjárt kész. Az úját mozgatta bennem, szinte úgy éreztem, hogy a kezével megbasz engem, mindez egy jó tíz percig tarthatott. A farkam, mint a beton úgy állt. Ahogy hajoltam, jól látható módon vettem észre, hogy a farka még jobban keményedik a dokinak is. 
-    Kész is vagyunk - mondta. Jó volna, ha még ma délután visszajönnél, mert meg kell ismételni a kezelést és a krémezést.
Jaj de nagyon szerettem volna megfogni, megsimogatni. Csalódottan, öltöztem fel és hagytam ott.

Délután visszamentem hozzá. Az udvaron napozott. Egy szál, alig valamit takaró pici fürdőgatya volt rajta. Szinte csak a golyóit takarta, a gyönyörű, húsos farka kiállt belőle.

-    Gyere, már vártalak, mosolygott.
Felkelt és szerintem látta rajtam a meg lepetést, hogy az álló farkát bámulom.
-    Ezekkel a gatyákkal sok a bajom. Az egyik nagy a másik kicsi. Mosolygott.
-    Én meztelenül szoktam napozni – válaszoltam. Ki szoktam menni a patak partra.
-    Én is szívesen kimennék, de most ügyeletben vagyok, így nem tehetem.
-    No, menjünk be.
Megfogta a vállamat, és végig simított (úgy véletlenül).

Szó nélkül vettem le a sortom, a gatyám. Már is csupasz voltam.
-    Feküdj a vizsgáló asztalra. – Megtettem.
Doki a táskájában kotorászott, én pedig figyeltem. Nagyon tetszett nekem, nem tudtam betelni a szőrös testének látványával, amiért olyan merevedésem lett, hogy a farkam szikla keménnyé vált. Azonnal, hasra fordultam. Nehogy észrevegye.

Megismétlődtek a délelőtti események. Krém a fenekembe, majd gumikesztyűs ujjával masszírozta a lyukamat. Érezhette, hogy nagyon élvezem.
-    Feküdj a hátadra, akkor lehet, hogy kényelmesebb lesz.
-    Jó így nekem - mondtam szégyenkezve.
-    De én szeretném, ha megfordulnál, mert úgy jobban hozzád férek.
-    Látom, nem okozok neked fájdalmat – mondta mosolyogva, amikor megpillantotta a kemény faszomat.
-    Igen ez nagyon jó, már nem fáj a fenekem, sőt élvezem. – csúszott ki a számon.
-    Én is nagyon szívesen csinálom. – suttogta, és folytatta a dugásom az ujjával.
-    Látom – csúszott ki a számon.
Éreztem, hogy most, jobban feszit a fenekemben, amikor is rájöttem, hogy most már két ujja jár bennem. Oldalra néztem, láttam, hogy a farka kő kemény neki is.

Azt nem is mondom, hogy a jobb kezével járt bennem, a bal kezével, pedig a golyóimat simogatta. Nagyon élveztem.
-    Nem tudom merevedés nélkül csinálni – mormogta magában. Láttam, hogy elpirul.
-    Engem nem zavar, sőt.
-    Mi az, hogy sőt? – mosolygott és nézett rám érdeklődve.
-    Még sohasem láttam ilyen szép farkat, mondtam.
A jobb kezemmel a naciját lejjebb húzva, kiugrott a farka, és mint valami fegyver meredt felém.
-    Ohhhh, mondta, de jó, már nagyon szorított.
-    Gyönyörű – mondtam.
-    Ha akarod, meg is foghatod – kaptam az engedélyt.
Simogatni kezdtem életemben eddig látott legszebb farkát. Észrevettem, hogy a doki már nem a zacsimat, hanem a farkamat simogatja.

Szerintem, láthatta rajtam, hogy nagyon élvezem a helyzetet, amikor megcsörrent a telefon.
Kihúzta belőlem az ujjait, kezem közül a farkát és elsietett az idillünket megzavaró készülékhez.
Most láttam először a mindig mosolygós arcát haragosnak, illetve mérgesnek.
-    Sajnos be kell fejeznünk a kezelést – mondta, újra mosolyogva huncutul, mert sürgősen mennem kell egy beteghez a ti falutokba.
-    Öltözz fel és legalább haza viszlek.
Doki is felöltözött és indultunk is.

Az autóban megbeszéltük, hogy a kezelést folytatni kell. Holnap szombat révén nincs rendelés, és nem is lesz ügyeletben, így már délelőtt keressem fel.


Alig vártam a másnapot. Kívántam a dokit. Voltam már fiúval, velem, egykorúval, de férfivel még soha. És a FÉRFI nekem a doki lett. Éjszaka alig bírtam aludni. Félóránként lestem az órát. Tudtam, hogy a holnap, nagy változást hoz az életembe.
Hozzászólások
barri ·
jó, tovább!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: