Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Disznó szerencse (lábimádók)

A bulin kevés fiú volt és sok-sok lány. 15 és 22 év közöttiek voltak (én 17 vagyok). Már régebb óta felfedeztem magamban hogy lábimádó vagyok. Aki nem tudja mi ez: ha meglátok egy (szép) női lábat, rögtön beizgulok rá. Akinek nincs meg ez a tulajdonsága, keressen más témát.
A buli a haver balatonparti házában volt, négyen voltunk fiúk, volt hét lány, mind helyes, csinos csajok voltak. Kötelező volt a fürdőruha. Rögtön egy kis grillezéssel kezdtünk, aztán jött a diszkó. Mind a három haverom aki ott volt szintén lábimádók voltak, így már a buli előtt megbeszéltük, hogy olyan dolgokat szervezünk, ahol esetleg lesz alkalmunk kicsit "lábazni", és olyan lányokat hívott meg, akiknek szép lábuk volt. Amikor elfáradtunk éjfél fele, eldöntöttük, hogy megnézünk egy filmet - haverom összetolta a két franciaágyat a nappaliban és tizenegyen azokon feküdtünk. Úgy alakult, nagy szerencsére, hogy én és a többiek is hason feküdtünk a tévét nézve, és öt lány meg leült mögénk az ágy támlájára. Így egyszer csak azon kaptam magam, hogy valakik a talpaimat masszírozzák a lábaikkal! Az egyik 18 éves szőke csaj és egy 16 éves barna hajú, gyönyörű lány masszírozgatták önelégült arccal a talpaimat. Két lábbal egy talpamat masszírozta a két lány. Fel-le húzogatták a talpaikat, ilyen módon (is):
http://www.youtube.com/watch?v=NAKxkh2VOPw&feature=plcp
Néha a talpamba nyomták a lábujjaikat, ilyenkor a szőkének a viszonylag hosszú körme belevájódott a talpamba, amire azonnal kőkemény farok volt a válasz. A szőkének 41,5-es, nagyon puha talpú lábai voltak, a körmei alapból is nagyok voltak és hosszúak, színtelen lakkal festve, így voltak szépek. A barna hajú lánynak 39-es, nem lefestett lábai voltak, nem annyira puhák mint a szőkének, de nagyon erősek, ezért nagyon élvezetesen masszírozta a talpaimat. Ez ment úgy másfél óráig, amíg a film tartott.
Ezután mi hárman felmentünk az egyik szobába, és még vagy 2 órát kényeztettem a lábaikat. Amikor a szőkével foglalkoztam, a barna hajú lány a lábaival kiverte a farkamat. Aztán megdugtam mind a kettőt.
Reggel hazamentem, és akkor már a szőke lánnyal kijelentettük, hogy járunk. És azóta is. Egyébként nagyon jófej lány, és messze nem csak a szex miatt vagyunk együtt, hanem értelmesen járunk, nem mint szexgépek.
Persze aznap a másik 3 haverom is hasonlóképpen járt.
Mellesleg a legszebb lába egy 20 éves, magas, modellkedő lánynak volt, legalábbis szerintem. neki 40,5-es pirosra festett körmű puha talpa volt (onnan tudom, hogy puha, hogy a film közbe úgy 10 percre ő is beszállt mögém). Ő a házigazdával került egy "szobába".
Ezek után persze várom a következő házibulit is nála...
Mellékelek egy képet a szőkeség lábáról. Velem csináltatta. Mostanában a körmei rövidebbek valamivel.

Hozzászólások
További hozzászólások »
emobaby ·
Szörnyű!

AMADEUS ·
Ez nagyon jóóó! Szénné röhögtem magam!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: