Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Diadalív, a történet közepe

Félreálltam, egy szőke hajszál árválkodott a háttámlán. Annára gondoltam, ő egészen más, fekete erős szálú göndör gyapja, a barnás feketés kisajkak között elővillanó rőtvörös barlang, amelyből ömlik a nedv, combjára csordul, ha férfit érez közeledni. Zsuzsa piros hasadékát is csúszóssá teszi a vágy, de soha sem buggyan ki, önti el, nem csorog a lepedőre, vagy a székre. (Most, évek múlva is ugyan azok a különbségek jutnak eszembe, mint akkor az országút mellett, csak jóval több élmény birtokában vagyok.) A kocsiból kiszálló Zsuzsa után csak melegség maradt, pedig a bugyi valahol a táskában lapult. Anna nagy foltot hagyott volna, az üléshuzaton, azért is tartottunk belőlük három garnitúrát. Anna harap, karmol, derekát, fancsontját az embernek dörzsöli, még akkor is, ha lehetetlennek látszik a szeretkezés.

Ha Annát hátulról letámadom (vagy bárki más), a tüzes, lédús kráter, mintha hosszú előjátékon lennénk túl, levével segíti férfiasságomat. Zsuzsa testét meg kell nyitni, diszkréten, cuppogás nélkül fogadja, nyeli az embert. Anna csámcsog, csusszan, csobban, amikor belévágjuk a fegyvert. Anna fáradhatatlan, amikor már azt hinnéd, kimerült, mert barátaink egész nap körberajongták, és számtalan kielégülést fogadott be, nagyobbnál nagyobb hímeket nyelt el, akkor széles mosollyal közli, kívánja a testedet.

Egyszer a debreceni Nagyerdőben kirándulva, a fák között, nyolc férfi fogott le, megkötötték a kezem, Annát leráncigálták a földre, volt, aki kétszer is magáévá tette. Egyszerre csak futni kezdtek, az éppen soros fiú mozgásán látszott, hogy a legrosszabb, (vagy a legjobb) pillanatokat éli át, reszketve imbolyog a combok között, amelyek egyensúlyban igyekeztek tartani a ziháló férfit. Nehézkesen emelte testét, de nem tudott elválni a deréktól még összetapadó test, majd szinte erőszakkal szabadult ki az asszony ringó öléből és öleléséből egy cuppanással felemelkedett, lerázta a lábakat, kezével mozdította a spriccelő dákót, így a has és mellek is kaptak az áldásból
Anna felpattant, amint a férfi futni kezdett, és szoknyáját felkapva, maszatosan, lucskosan, de csillogó szemmel, zihálva jött felém.

Nem történt bajod? Ez volt az első szava. Döbbenten néztem rá. Arca sáros, ajkai megmarva, véresen, nyaka kiszívott foltokkal, vállán fogak ütötte sebek, és engem félt?
- Nem engedtem nekik, csak amikor láttam, nem bántanak! Lihegte az erőfeszítéstől lázasan, és bontogatni kezdte a csomót elkékült kezemről.
- Legalább négyen voltak! - folytatta, szint mosolyogva.
A homályban megtörölte homlokát, és könnyes szemmel mondta:
- Ez őrület, amíg azzal a naggyal birkóztam, éreztem, egyre nedvesebb leszek! Sokszor elélvezetem! Volt egy, aki olyan forró volt, hogy az szinte fájt!
Közben dörzsölgette az elzsibbadt kezeimet.
- Az öreg meg azt suttogta, ő nem akarta, de a többiek miatt teszi. Kénytelen voltam egy puszit adni a borostás arcára! Mondtam is, nem haragszom!

- Láttad azt a hosszú hajút? - hadarta Anna. Olyan ábrándos kék szeme volt, azt mondta, még soha sem volt nővel, döfködött mindenhol, olyan bájos volt! Féltem, hogy idő előtt nem jó helyre megy! A buta! Úgy leszorított, mintha birkózni kellett volna! Ha megemeltem, lefelé döfött, ha lejjebb tartottam, ő emelkedett! Mint mikor a járdán találkozik két ember, és folyton összeütköznek, csak most én akartam összeütközni, és nem jött össze! Végre kiszabadítottam a kezemet, és jól megmarkoltam, így nem tudott eltévedni! Fennakadtak a szép szemei, de nekem sem kellet sok, mintha kútba zuhantam volna!
Zsebkendőmmel töröltem a hasát, mellét.
- Látod - szólt durcásan - ez sem a helyére ment! Meg van annak a rendes helye! Mi elől futottak? Visszamehetnénk a szállodába, és rendbe hozom magamat, utána még elmehetünk moziba.
- Kedvesem, már egy órája vége a mozinak!
- Annyi idő van?
- Nem négyen voltak!
- Azt hittem! Minden olyan gyorsan történt!
- Lettél volna te megkötözve!
Megsimította a nadrágomat.
- Hiszen te is nedves vagy! És máris kemény?
- Az eleje volt izgalmas, aztán fájt a kezem.
Hanyatt feküdtem, mert Anna háta, dereka teli volt karcolásokkal, áglenyomattal, dörzsöléssel, sáros volt, levelek tapadtak hozzá.
- Nem fáj?
Fejét rázva húzta rám magát, és dereka mozgásba lendült.

Azt hiszem, a két nőben csak a vágyuk volt hasonló, és az örömük. Anna vadabb Zsuzsa visszafogottabb volt, csak az utolsó pillanatokban veszítette el uralmát a teste felett, mindketten szinte ájultan feküdtek egy-egy jó élvezés után.
Hozzászólások
További hozzászólások »
rompee ·
tudja valaki miért nem jelenik meg az irásom?pedig már kétszer beküldtem:s :confused:

Toni Klokocow ·
Kérdésed telitalálat volt. Annát 14 éves korom óta ismerem, a szó bibliai értelmében, Zsuzsát 28 évesen. Annának kellett a nevét megváltoztatnom, és még a mai napig öntözgetem. Rohadtul unom magam, de a megerőszakolást még mindíg nem írtam ki az emlékeimből. Sztem lesz még hihetetlen rész, ha lesz időm felteszem. Általában mégis csak az a legundorítóbb, ami megtörtént. Sokan fikázták a "Ferihegy"-ben a cumizós jelenetet, de amikor történik, más a helyzet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: