Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Delwood 1. fejezet - Búcsú

Orsil kikötőváros, 642. március 22.*

A nap felkelőben volt. A köd lassacskán szertefoszlott. Rendkívül hideg volt. Pillanatok alatt hatalmas tömeg kerekedett. A kikötőben négy gőzhajó várt, a város összes katonájára.
Az Ezüstkéz fivérek is jelen voltak. Mind a ketten katonai egyenruháikat viselték. A tömeget fürkészték.
Abram két napja töltötte be 28. életévét, így a testvérek között ő volt a rangidős. Markáns arcán barna körszakáll volt. Haja éppúgy barna.
Fejét sisak fedte. A bal oldalán egy vágás éktelenkedett, amely a szemrésen is áthaladt. Ez a vágás majdnem Abram bal szeme világába került.
Vállát, egy igen vastag, mégis pehelykönnyű páncél védte, melyen egy vörös kereszt díszelgett. Ez a hadsereg és a birodalom jelképe. Katonai egyenruhájához tartozott még a zöld nadrág és a kék hosszú ujjú is.
Öccse, a 22 éves Raymond újoncként szolgált a seregben, ez volt az első komoly hadmozdulat, amiben részt vett. Hosszú, szőke hajának, és fiatalos arcának köszönhetően állandó gúny tárgyát képezte az idősebb katonák körében. Jó testvérhez méltón, ők is folyton csipkelődtek egymással, de szétválaszthatatlanok voltak.
- Hol maradnak már? – kérdezte idegesen bátyjától Raymond.
- Nem tudom, de ha háromszor megkérdezed is, akkor sem fogom tudni – felelte Abram, és közben a gőzhajót nézte, ami pár perc múlva megkezdi hosszú útját.
Raymond tovább fürkészte a tömeget. Messze kimagaslott a díszes templomtorony. A város fényei haloványan derengtek a háttérben. Katonák, és polgárok sokasága töltötte meg a kikötőt. Szeretteiktől búcsúzkodtak. Hirtelen valaki hátulról átölelte Raymondot.
- Izabell! Hányszor kértem már az utóbbi két napban hogy ne ölelgess? – kérdezte Raymond, miközben megpróbálta lefejteni magáról a kishúgát.
- Sokszor, de nem érdekel. Félek, hogy bajod esik. Ki vigyáz rád, ha én nem leszek ott melletted?
- Abram – mondta Raymond, miután kiszabadult a karok szorításából.
Izabellnek, Raymondhoz hasonlóan hosszú, szőke haja volt. Fehér, földig érő szoknyát, hosszú ujjú felsőt viselt és egy pokrócba burkolózott. Arca kipirosodott a hidegtől.
Hirtelen a szülők is megjelentek a tömegben.
A családfő tábornoki egyenruhában volt. A hasán kitüntetések díszelegtek. Barna, rövid haja és szakálla volt.
Felesége fekete szoknyát és felsőt viselt. Haja szőke volt, mint két gyermekének. Könnyes arccal ő is átölelte Raymondot, akinek már elege volt a sok ölelésből.
- Vigyázz az öcsédre! – mondta apja Abramnak.
Anyja elengedte Raymondot, majd idősebbik fiát is megölelte. Amikor átnézett fia válla felett, ismerős alakot pillantott meg.
Aldor gazdag nemesi családból származott. Szüleit húsz évesen veszítette el, mikor leégett a házuk egy parasztfelkelés következtében. Úgy határozott, hogy beáll a seregbe. Már tíz éve szolgálja az országot.
Griswold, a hűséges szolgálója, mint mindig, most is ott áll mellette.
- Nézzétek, ott van Aldor – mondta a többieknek Raymond, aki szintén észre vette.
Izabell rögtön felkapta fejét és odanézett. Arca még jobban elpirult. Hogy ezt senki se vegye észre, megindult a férfi felé.
- Szia Izabell – köszönt, mikor meglátta.
- Kérlek, vigyázz magadra! – mondta, majd átölelte.
Folytatások
2310
Elder lassan hazafelé kullogott. Vadászni indult az erdőbe, de nem járt sikerrel. A hatásosabb rejtőzködés érdekében, barna nadrágot és egy világoszöld felsőt viselt. Térde főfoltos volt. Íját kezében tartotta, nyilait pedig tegezben, a hátán. Arca sima, haja szőke, szeme kék és füle hosszú, mint egy átlagos Elfnek...
Hasonló történetek
5041
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
4488
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
Hozzászólások
További hozzászólások »
hiperaktiv ·
Badarság egyetlen fejezetből vagy csak részéből következtetéseket levonni. Aki látott már regényt, tudja, hogy a regényt nem az teszi regénnyé, hogy hány oldalt "küldessz be". Az sem, hogy hány karaktert tartalmaznak a fejezetek. Nem súlyra mérik, lehet rövidebb is, hosszabb is. A mondataidon alakíts még, nem kell 10 "VOLT" és ne a karaktereket számold, hanem legyél olvasmányosabb és egész jó lesz!

nothin ·
Azzal, tisztában vagyok, hogy nem valami jó... Az első, saját történetem...

Mi az a cvölf?
bogumil ·
Németül 12.
bogumil ·
Jav:zwölf = tizenkettő
Weltinger ·
Szóviccnek szántam, a "medieval high ill. epic fantasy" (erre nincs pontos magyar kifejezés) tehát lényegében a Gyűrűk Uráról való újabb bőrlenyúzás fiktív fajai általában egy kaptafára készülnek. A törpék, óriások, orkok, elfek illetve ezek alfajai (elf-ből olvastam már félelfről, sötét elfről, nap elfről....) személy szerint engem untatnak, ezeket a fiktív népek/fajok még fiktívebb alfajait nevezem "cvölf"-nek.
Ez német szójáték az elf 11-et, a zwölf (ez fonetikusan cvölf) 12-t jelent. Mivel mindkét szó hasonlóan hangzik és a 12 a 11 után jön, innen van a dolog.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: