Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Dávid

Dávid.

Dávid fasza aznap ötször fröccsent ki. Ezt a történetet mesélem el én most nektek.
Dávidról annyit kel tudni, hogy az események idején 17 éves 180 centiméter magas, szőkésbarna hajú és kék szemű sportos testű legény és még szűz, bár már barátnője van közel egy éve, pettingelni pettingeltek már, de arra még nem került sor...
A történet tavaly nyáron játszódik a Balaton partján. Dávid azon a nyáron két hétig az unokanővére és barátjának vendégszeretetét élvezte a srác Balaton-parti nyaralójában.
Az unokanővére Heni és a pasija Szabolcs már pár nappal korábban lementek a nyaralóba, Dávid a hétvégén ment utánuk vonattal. Aznap az utazástól és a nagy melegtől kifáradva még nem ment le a partra, hanem a nyaralóban maradt pihenni.
Ennyi bevezető után jöjjön a történet lényegi része: másnap sokáig aludt nyár lévén, mivel sok dolga nem akadt. Reggel ráérősen kelt fel és egy cetli várta a konyhaasztalon, hogy a többiek lementek a strandra, ha felébredt, és ha van kedve, menjen utánuk. Dávid közben talált péksüteményeket és a kávéja mellé abból majszolgatott egy keveset. Ezalatt az idő alatt viszont, olyan kemény merevedése lett, lévén mivel még nem volt el pisilni, hogy kiment a WC-re elvégezni a dolgát, de mivel a farka csak nagy nehezen akart megnyugodni, ezért elkezdte húzogatni rajta a bőrt, és mivel már rég csinált ilyet nem kellett sok idő hozzá hogy elmenjen. Ezek után letusolt, rendbe szedte magát és mivel már majdnem 11 óra volt a többiek után eredt a strandra.
A strand nem volt messze a nyaralótól, 5 perc séta után oda is ért. Pár perc alatt megtalálta a többieket is, üdvözölte őket és már ment is be a hullámok közé. Már dél is jócskán elmúlt mire kijött a vízből. Heniék egy kis kajával és sörrel fogadták, amit magukkal vittek a hűtőtáskában. Később beszélgettek egy kicsit, majd kifeküdtek napozni. Hamarosan az „öregeknek” már elég volt a napozásból és ők visszaindultak a nyaralóba, mondván Dávidnak, hogy ő maradjon csak, ameddig jólesik. Ezek után Dávid a nagy melegben be is aludt egy kicsit, arra ébredt, hogy folyik ki a nyál a szájából, olyan jóízűt aludt, pedig csak egy fél órára bóbiskolt el. Kellett neki pár perc, hogy magához térjen, ezalatt az idő alatt volt ideje körülnézni.
Kik pihentek, kik labdáztat, kik fürödtek éppen. Két labdázó lányon meg is akadt a szeme, ugyanis az egyikük monokinizett éppen. Jó pár percig figyelte is őket, mire a teste reakcióba lépett. Ismételten merevedése lett, ami negyed óra múlva sem akart elmúlni. Ekkor fürdőruhán keresztül kezdte el simogatni farkát, nem is kellett neki sok és bele is élvezett a nadrágjába. Várt még pár percet mire lecsillapodik és megnyugszik.
Ekkor újból bement a vízbe, és addig sétált benne még az álláig nem ért a víz, közben hagyta, hogy a langyos víz valamelyest kimossa az opálos váladékot a gatyájából. Ifjonti vére csak nem hagyta nyugodni, ott a langyos vízben ismét merevedése lett, ez valószínűleg annak köszönhető, hogy az előbb még labdázó, monokiniző lány a hátán feküdve lebegett, úszkált a víz felszínén és Dávidnak jó rálátása volt a szép kerek mellekre, pedig vagy 10-15 métere volt a lánytól. Ekkor újból magához nyúlt és vagy 5 perc recskázás után a vízbe élvezett. Még vagy fél óráig bent volt a vízben mire kiment megszárítkozni. Ezek után a délután többi része hamar és unalmasan telt, párszor még bement a vízbe megmártózni, aztán neki is elege lett a még mindig kibírhatatlan nagy melegből és a nyaraló felé vette az irányt.
Ott valamivel kellemesebb idő fogadta. Amikor az ajtón belépett, látta, hogy a gázon ott rotyog valami kaja féle. Motyogott valami köszönés félét, de válasz nem érkezett a zajok miatt. Ugyanis Szabolcs a nappaliban volt és hangosan szólt a tévé, azt bámulta, valami meccset nézett, Heni meg főzött, mosott, ezért nem hallhatta.
Dávid egyenesen a fürdő felé vette az irányt, hogy tusoljon egyet. Gatyáját levéve a többi szennyes közé dobta, majd megengedte a vizet és beállt alá. Mellette pedig ott zötyögött a mosógép. Már majdnem befejezte a tusolást, amikor nyílt a fürdőajtó. Heni volt az jött megnézni a mosógépet, hogy hol tart a mosásban.
Mivel az előbb nem vette észre Dávidot, hogy megjött, ezért nagyon meglepődött tőle. Dávid szintén meglepődött a tus alatt, mivel nem számított senkire sem, hogy megzavarják. Mindketten elpirultak. Dávid a két kezével próbálta eltakarni farkát, ez több-kevesebb sikerrel ment is neki.
Mindkettőjük lába a földbe gyökerezett, de Heni kapcsolt előbb. Nyelt egy nagyon és közelebb lépett a meglepett fiúhoz. Mondta neki, hogy ne szégyenlősködjön, és ne takarja el a lába közét. Erre Dávid elvette a kezét, Heni még lépett kettőt, és már a fiú előtt is állt.
Letérdelt Dávid elé és kezébe vette a félmerev farkát, amely így is legalább akkora volt, mint a barátjáé, ha nem nagyobb. Hamar megmerevedett és vagy teljes pompájában tündökölve volt legalább 21 cm hosszú, és vagy öt centiméter vastag az ifjonti fasz. Heniről még azt érdemes tudni, hogy most 27 éves, 165 cm magas és 55 kiló, festett fekete félhosszú vállig érő haja van.
Húzott rajta még párat, és elkezdte szopni a merev dákót. Heni nagyon ügyes oboásnak számított, ugyanis a barátját is sokszor kényezteti orálisan, és szeret is szopni, így Dávid hiába élvezett ma már többször is, de vagy fél perc után 4-5 sűrű sugárban lövelt ki belőle a magja, amit Heni igyekezett is lenyelni, de egy kicsit kicsorgott a szája szélén, ugyanis ilyen nagy és vastag fasz még nem volt a szájában. Barátjáé sajnos csak 15 cm hosszú és nincs ilyen vastag sem.
Mivel a zuhanyrózsából még mindig folyt a víz és ami Heni pólóját így át is áztatta, amelyen átfeslettek nagy 95C-s mellei, amit Dávid is észrevett, mivel nem volt rajta melltartó. Heni nem is zavartatta magát, először megszabadult pólójától, majd az összes többi ruhájától is. Mivel Dávidnak, ha lehet ilyent mondani, nemhogy lekonyult volna a pénisze hanem még erőteljesebb merevedése lett, ezért Heni kezével húzott párat a farkán, hogy leellenőrizze annak merevségét és már pattant is az ölébe a lábait a derekán átkulcsolva, azonnal rá is csusszant a vesszőjére.
Bár már nagyon nedves volt ott lent a vastag vessző miatt kicsit felakadtak a szemei, de azért sikerült egyből tövig befogadnia. Dávidunk, hogy elbírja Henit kissé hátralépett addig amíg a csempe el nem érte a hátát és annak nekitámaszkodva Heni feneke alá nyúlt, aki már kezdte is a heves vágtát e ifjonti faszon. Egyiküknek sem kellett sok és pár perc lovaglás után együtt jutottak fel a csúcsra.
Dávidunk hiába ment ma már el ötödszörre, de így is teleélvezte unokanővére pináját, aki az eksztázistól telekarmolta unokaöcsikéje hátát, hiába már ki volt éhezve a faszra. Ezek után gyorsan letusoltak, és Heni megígértette Dáviddal, hogy erről senkinek se szólnak egy büdös szót sem, ami most itt történt.
Ezek után Dávid elhagyta a fürdőszobát és bement a szobájába pihenni. Heni pedig nekiállt kiteregetni, mivel közben a mosógép is lejárt. Közben Szabolcs is keresni kezdte Henit, mivel a vacsora is kifutott a gázra. Meg is találta a fürdőszobában még csurom vizes hajjal és meg is kérdezte Henit, hogy miért vizes a haja, csak nem megmosta?
Ugyanis látta az előbb Dávidot is távozni a fürdőszobából és csak nem együtt fürödtek? Erre Heni mosolyogva az válaszolta, hogy te kis perverz, csak nem hiszed azt, hogy Dáviddal együtt tusoltam. Na de gyere, menjünk enni, mert már biztos a kaja is megfőtt közben mondta Heni, mire Szabolcs így válaszolt, ja megfőtt már le is zártam, megyek szólók Dávidnak is.
Dávid valahogy nem volt éhes. Az este további része már laposan telt el, bár később még Szabolcs is lerendezte Henit, aki valahogy nem élvezte annyira ezt, ugyanis ő már tudta azt, hogy neki egy nagyobb, vaskosabb, többlövetű faszra van szüksége a továbbiakban, emiatt sajnálta is a barátját. Az övé kicsi is, vékony is és mindig hamar is végez és nincs második meg harmadik menet.
Hát ennyi lenne Dávid története aki egy nyári forró napon kisfiúból felnőtt férfivé vált.
Hozzászólások
Jan997 ·
Sziasztok!

Már nagyon régóta követője vagyok ennek az oldalnak, kb. 10 éve van hogy felfedeztem. Azóta olvasgatom rajta a történeteket, és mostanában éreztem arra késztetést, hogy írjak is egy saját történetet.

Hát ez lett az első, és remélem, hogy nem az utolsó történetem az oldalon. Ez csak is a pozitív hozzászólásokon és a minél több tetszik gombon múlik.

Én szeretnék még írni, már be is van készítve egy gruppi történet, ugyanis én inkább azokat szeretem.

Köszönettel a szerző.

NancyCallahan ·
Kicsit jobban szedd össze magad, kedves szerző.
Túl sok a szóismétlés, persze Dávidnak 21 centi a farka és villanypózna-vastagságú, a "kajaféle" szót egybe, és nem külön kell írni; MIVEL ilyen hibák dögivel fordultak elő, nem sietnek az olvasók a sok tetszik gombbal.
Dávid hiába 17 éves és ifjonti, nem túl hihető hogy ötször élvez egy nap. Heninek pedig nem lehetnek 165 centi és főleg 55kg mellett 95C-s mellei!!! Ez egyszerűen ellenkezik az emberi test általános arányaival és felépítésével.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: