Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Daddylittletoy

Annyira elmélyedtem a gondolataimba,hogy észre sem vettem a férfit kinek neki mentem.-Ne haragudjon!-mondtam rekedt de kislányos hangon.A férfi elmosolyodott kis mosolygödröcskéitől szinte égtem.-Az én hibám!-vállalta magára csacskaságom.Olyan 190 magas lehet, tengerkék szemei szinte kivillannak kleor bőre miatt.Ahogy végig mértem tudatosult bennem, hogy kívánom ezt a férfit akit még csak nem is ismerek.-Kicsit elfehéredtél, jól vagy? Ha gondolod gyere fel egy teára-mondta,mire már csak bólintani tudtam.A lakására érve szinte égtem a vágytól, hogy ráugorjak és szétharapjam azt a vastag száját.Mosolyogva méregetett a pasas.-Krisztián vagyok-mosolygott rám kedvesen,majd kezét alkaromra simította.-Lia-suttogtam arcát nézve, olyan szépen ívelt és férfias volt csontozata.Nagyot nyeltem majd lehunytam szemem, hogy valamiféle rendet tegyek a kavalkádban.Nyitottam volna ki de nedves ajkait éreztem meg enyéimen.Szemeim kipattantak arcát néztem, még most is mosolygott. Végülis 17 éves vagyok és valamikor el kell veszíteni a szüzességem.Vadítva a dolgon nyelvemmel játszani kezdtem szájában, mikor társra talált egyszerűen csak faltuk egymást.Derekára ugortam,majd átöleltem nyakát.Krisztián felnyögött és izmos kezével lesöpört mindent a régi asztalról.A tárgyak hangosan csattantak a földön de ez most senkit nem érdekel. Kb az asztalra dobott, felnyögtem hiszen fájt.-Bárányka, bárányka besétáltál az oroszlán barlangjába-suttogta fülembe.Alig kaptam levegőt, forró lehelete csiklandozta fülemet.Kezét combomra vezette és erősen ketté feszítette azt.Kék szemei most elsötétülten csillogtak, annyira kiszolgáltatott vagyok neki de nem érdekel.Azt hiszem kicsit féltem de ő egy percig sem hagyta, hogy én irányítsak.-Mit tegyek veled kislány?-suttogta fülembe,majd erősen nyakamat harapta.Felnyögtem hátát karmolva erősen, hiszen nem éppen finoman harapta bőröm.
-Auuuu-kijött egy könnycsepp mire ő kuncogni kezdett.
-Sírj apucinak-morogta,majd lehúzott az asztalról és a térdeimre kényszerített, nadrágját gyorsan kigombolta mire egyből elég nagy és vastag álló férfiassága tárult elém.Még csak levegőt sem vettem hajamba markolva tuszkolta magát belém.Majd meg fulladtam farkától de ő szabályosan dugta a számat.Tetszett ez nekem így mosolyogva néztem fel szemeibe.Mérges volt láttam rajta,lehúzott farkáról mire egyből felálltam de hajam nem eresztette.
-Mi olyan vicces?-kérdezte és ezzel együtt nagyot csapott fenekemre.
Hozzászólások
Pavlov ·
Ezmiez?

jólélek ·
De jót élveztem erre. És senki sem tudja meg. :D kár, hogy kissé rövidke.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: