Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Cybersex part 1

Sziasztok, a történetem, melyet küldök igaz, egy Nővel, inkább Istennővel történő levelezésem. Ezért a történet kicsit tagolt lesz, vagy akár nehezen érthető. A levélváltásainkat fogom ide másolni.
Kicsit rosszul érzem magam, hogy erről nem tájékoztatom Őt, de ez egyszerűen kikívánkozik belőlem.
Elöljáróban elmondanám, hogy még nem találkoztunk, sőt semmit sem tudok róla, csak a mail címét, és ez fordítva is így van. Hogy miért nem gondolom, hogy az egész fake? Lehet, nem tudom. Lehet egy 14 éves pubertással leveleztem, vagy egy 69 éves nagyival. Vagy tényleg Vele! Az eleje kicsit vontatott, de minden az, míg be nem melegedik...

Nos...

- Én írtam Neki:

Szia
Gyönyörű nő vagy. A képen látszik, hogy csak úgy forr benned a vér. Szeretném megismerni azt a nőt, aki egy mozdulattal többet gesztikulál, mint egy előadóteremnyi egyetemista lány. Kevés nőt láttam, akiben ennyi energia van, már a látvány is gerjesztő. Ha kapcsolatunk nem is fejlődik tovább, én ezt is köszönöm.

- A Válasza:

Szia,
Köszönöm a leveled, igazán jólestek a soraid.
Ismerkedhetünk a tárgyban megadott címen is és, ha tudsz, küldj egy képet magadról.
Elég fiatal vagy ez téged nem zavar? Tulajdonképpen nem baj csak kérdezem.
Kellemes napot!

- Ezután az mail címre küldtem a válaszom:

szia
meglepődtem, hogy ilyen gyorsan kaptam választ. Megvallva lepattintós üzenetre számítottam.
örülök, hogy tetszett, amit írtam.
Képet sajnos nem tudok küldeni, legalábbis olyat, amin az arcom is látszik, de igyekezni fogok keresni egyet. Viszont ha küldök, akkor szeretnék kapni is. Izgató vagy, ezt te is tudod, ezért ha lehet, ilyen képet küldjél.
Őszinte leszek veled: nem pesti vagyok, csak átutazóban vagyok itt. Köv. hónapban elutazok, hosszú időre. Gondoltam addig kipróbálok dolgokat...

Várom a válaszod


- Nem sokáig váratott:

Szia,
ha szimpatikus valaki azt nem pattintom le, de mióta regisztráltam az oldalra kaptam vagy 200 levelet annak a háromnegyede "kukába" ment.
Tetszik a kép, és nem férjet keresek. Remélem ezek a képek is fognak tetszeni.
Egyébként hová valósi vagy és milyennek látod az oldalt? Férfiszemmel.
További kellemes napot!


- A válaszom:

Szia
Ez a levelem is gyorsan célba ért...
Szóval népszerű vagy az oldalon. Mondjuk ezen nincs is min csodálkozni. Ha azt a két képedet is felraktad volna, amit küldtél nekem, nos lefagyna a társkereső szervere.
Hihetetlen milyen ajkaid vannak. Gyönyörű. Gyakran mosolyogsz, ugye? Ha csak egyszer láthatnám, boldogan mennék a halálba. Most is a képeidet nézem, mondanék szuperlativuszokat, de valahogy nem adná vissza a látványt. Ezért inkább csak hallgatok és a formás kebleidről ábrándozok.
Kérdeztél rólam. Elárulhatok pár dolgot. Kissé introvertált szemilyiségnek tartom magam. Bár ez nem volt mindig igy. Most is csak a jövő miatt van. A lányokkal vhogy nem volt szerencsém eddig, de szerintem ez csak az én hibámból volt. Nemrég szakítottunk a barátnőmmel. Hosszú ideig voltunk együtt, de nem voltunk boldogok. Talán ezért regisztráltam ilyen oldalakra, mert érezni akarom, milyen egy igazi nő. Aki tudja mit akar és azt el is veszi. Érezni akarom az ösztönt, az állatit, ami ott van bennünk, de elnyomjuk. Talán utoljára, de érezni akarom egy nő ágyékának melegét.
Kissé elszaladt velem a ló, ne haragudj.
Arckép nincs rólam, sajnos mobilom sincs, hogy készítsek egyet.

- Ő írta:

Köszönöm, örülök, hogy tetszem, de mint általában a nők én sem vagyok elégedett magammal, mindenesetre próbálom elfogadni a külsőm.
Tényleg érdekes ember lehetsz. Úgy írsz, mintha valami véget érne. "Csak egyszer", "csak utoljára". Ezt nem igazán értem, de nem akarok nagyon kíváncsiskodni, ha nem szívesen beszélsz róla.
Még olyan fiatal vagy és előtted az élet.

Beszéljünk inkább kellemesebb dolgokról. Pl. a szexről, amiért regisztráltunk. Te, hogy képzelnél egy tökéletes estét egy együttlétet? Gyengéd vagy inkább vadabb vagy? Én mindkettő, de talán vadabb.


-A válaszom:


Szia,
köszönöm a leveled. Amit írsz, az másra is igaz. Én például sovány vagyok, bár jó a kondícióm, de ez nem látszik meg. Sokáig én is elégedetlen voltam, de ha mindenki tökéletes lenne, az unalmas lenne. Te így vagy szép. Nekem tetszel, nagyon is. Izgató vagy
A szexet illetően nem tudom. Talán mindkettő. Az alkalom és a helyzet hozza. Én úgy gondolom, hogy a nő igényeihez kell idomulni. Érezni kell Ő mit akar, ha hirtelen a gerjedelem, akkor csakis vad lehet. De ha látom a szemében a parázst, azt hogy szeretné hallani, mit gondolok róla, hogy gyönyörű, kívánatos. Nem tudom... nem vagyok valami őstehetség a nőket illetően, ráadásul az előző kapcsolatom sem a szerelemről szólt...
Te viszont nem válaszoltál a kérdésemre: gyakran mosolyogsz? Ha láthatnám a mosolyod! Tudom, ha kérek valamit, azért adnom is kéne. De ha küldenél nekem egy képet amin látszik a mosolyod, akkor teljesítem egy kívánságodat...


- És Ő írta, hogy:

Akkor Te szinte jobban szeretsz adni, mint kapni. (?) :)
És gondolom fontos, hogy a barátnődet vagy partneredet boldoggá tedd. Pontosan ez fogott meg a leveledben, hogy jól esett amit írtál.
Kíváncsiskodhatom, hogy az előző kapcsolatod, hogy hogy nem a szerelemről szólt? Bár az enyémek sem arról szóltak, mert nem vagyok az a kimondott szerelmes típus. Tudok szeretni meg meg vágyakozni, a testi dolgokat is szeretem, de szerelmes csak kétszer voltam. Tényleg neked a testiség mennyire fontos? Gondolom, mint férfi nagyon is.
Igen sokat mosolygok, szinte mindig! :) Ez nálam belülről jön. És szeretek kedves is lenni másokkal, nekem ez fontos.

Ne haragudj, de arcképet egyelőre nem küldök magamról, de Te küldhetsz, ha lesz lehetőséged! :)
Kellemes estét!


-A válaszom pedig:


Szia,
igen, jobban szeretek adni, mert akkor olyat kapok, melyet az ember nem mindig ad. Egy hálás szempár többet ér, mintha... (most nem mondok itt példát :)
Kétszer voltál csak szerelmes? Az nem sok... Mondjuk én se szárnyalom túl nagyon ezt a számot. Kicsit tartok tőle, megégettem magam már vele. De erre szükség is volt, hogy eljussak arra pontra, hogy belássam, egy ilyen kérdésben a spontaneitás a döntő. Ha a helyzet úgy hozza, nem szabad agyalni, csak meglépni, amit akkor helyesnek tartunk, mert később megbánhatjuk, és meg is bánjuk. Nekem ez a véleményem. A testiséget fontosnak tartom, de inkább a másik oldalról nézve. Nekem a partner fontos. Ezért szeretem, ha ő irányit, de ha érzem, hogy kell segítség, akkor átveszem a gyeplőt...
Jó hallani, hogy vidám természetű vagy, valahogy megéreztem. Azonban sajnálom, hogy a mosolyod nem láthatom. Nem akarok erőszakosnak tűnni, de nagyon szeretném látni, nem kell arcképes fotó, csak mosolyképes fotó :)
Írtad, hogy szeretsz adni. Küldenél nekem még képeket, természetesen arc nélkül. Ma egész nap be voltam gerjedve rád. Azon ábrándoztam, hogy milyen lehetsz magas sarkúban és tangában. Magam elé képzeltelek fekete melltartóban. De láttalak nyaklánccal a nyakadban és harisnyával a lábadon. És akkor még nem is beszéltem arról, hogy miket mondtál. Halkan súgtál a fülembe dolgokat, melyek nem tartoznak mindenkire.

Köszönöm


-A válasza:


Szia,
holnap megpróbálok küldeni képet, megnézem, mit tehetek. :)
Úgy látom, hogy szeretsz beszélni szeretkezés közben? Én imádok. És nagyon be tudok indulni a kimondott dolgoktól. (is) Mit súgtam a füledbe? Nekem elárulhatod. :)
Miközben fekete csipke harisnyakötőben ültem melletted a kanapén....:)
Szép estét!


- Erre azt írtam, hogy:

Szia,
kimondhatatlanul vártam a leveled. Már szinte feladtam, de látom, felcsigáztalak, ennek örülök.
Azt amit súgtál, nem mondhatom el, mert megfenyegettél, hogy megbüntetsz, ha valakinek is elmondom. Viszont azt elmondhatom, hogy mi volt előtte. Persze, csak ha érdekel!
Ha nem, akkor ne olvasd az alábbi sorokat:
Nem emlékszem már hogy, de nálad voltunk. Kivánságosdit játszottunk. Te kértél valamit tőlem, utána pedig én tőled. És az előző kívánságot nem írhattuk felül. Én kezdtem. Megkértelek, hogy vedd le a ruhádat szép lassan, és csak maximum 5 ruhadarab legyen rajtad. Te elkezdted szép lassan, nem emlékszem már mi volt rajtad, csak arra, hogy mi maradt. Fekete harisnya volt a combodon és tűsarkú cipő a lábadon. Magadon hagytad a csipkebugyit is. Kebledet pedig az ugyancsak fekete színű melltartó ölelte át, akár egy gát a duzzadt folyót. Ezután te jöttél... Azt gondoltam, hogy ugyanezt kéred, vagy azonnal az ágyba megyünk, de nem így lett... Kimentél a szobából, és kis idő múlva visszajöttél egy tekercs ragasztószalaggal. Nem értettem a dolgot, de odajöttél és rámutattál egy székre. Leültem. Te pedig a szalaggal odakötöztél. Mozdulni sem tudtam, kicsit féltem, mert tudtam, hogy nem kértem ennek a visszacsinálását, de ha nem jól kérem a következő kívánságomat, akkor lehet, hogy ráfaragok. Nőtől még nem féltem ennyire, mint tőled, de ugyanakkor hihetetlenül izgató is volt. Ezért úgy döntöttem, hogy csak azt kérhetem, hogy...


- Na itt már belendült:

Szia,
Ami azt illeti, feladtad a leckét a ragasztószalaggal, de...

...mégsem használom, mert eszembe jut, hogy van egy sálam, ami erre jobban megfelelne, és könnyebben le tudom venni, ha vége a játéknak.
Hátul kikötöm a kezed a székhez...-.szorosan......
Belemarkolok a hajadba és hátrahúzom a fejed....odaérintem a szám, de nem csókollak meg, csak érzed az ajkaimat és a lélegzetem... a parfümöm elbódít egy pillanatra. Táncolni szeretnék neked....
eléd állok, és lassan elkezdek mozogni. Óvatosan lépkedek a fekete tűsarkúban, beletúrok a hajamba, a mellemen végigsimítom a kezem és belemarkolok... most háttal állok, és elkezdem simogatni a fenekem, a combomon végighúzom a körmeimet, a húsomban piros csíkot hagy... elkezdem letolni a bugyi lassan egyik másik szárát óvatosan.
Teljesen lehajolok, ahogy kibújok belőle, és Te látod, ahogy a puncim szétnyílik...
a bugyit megfogom és odadobom feléd... már a melltartó sincs rajtam csak egy fekete combfix és a cipő.
Feléd fordulok, a lábam felteszem a mellkasodra, és a tűsarkúm végét kicsit belenyomom a testedbe... csak annyit kérdezek, hogy nincs-e meleged?


folyt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szivacs ·
De az is lehet, hogy egy pasi......naaaagy mellekkel :))
bnboy ·
Lehet....de nem hiszem, azóta a dolgok belendültek-persze csak ezen a téren. Sikamlósabb és perverzebb dolgokat irtunk egymásnak...

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: