Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csokoládé

Mikor felébredt mély álmából, a lány tudta hol van, de a helyzete felismeréséig el kellett telnie pár másodpercnek. A szoba ugyan az volt, mint ahol elaludt, de valami mégis más volt. Az éjszakát kedvesével töltötte, s most is az ő szobájában van, de akkor mi nem stimmel? Már meg van, a karjai. De miért nem tudja mozdítani őket?
Ahogy egyik kezét megpróbálta felemelni, úgy érezte meg a csuklójára tekeredő selymet. "Ez az én sálam." - gondolta. De miért van így kikötözve? Ezen töprengett, amikor halkuló lépteket hallott. Feljebb tornázta magát az ágyon, hogy többet lásson. Szembe vele, a szekrényen, a digitális óra kijelzője fél hármat mutatott. Oldaltról fény szűrődött be. A forrása a nyitott fürdőszobaajtó mögött rejlett. Barátja tehát itt mocorgott az előbb. Az ajtó mellett a falon nagy tükör lógott, amiben saját magával nézett szembe. A beszűrődő fényben duzzadtnak látta a szemeit. Ez vagy az árnyékok játéka volt, vagy az éjszakai sírás nyoma. Aznap este rengeteget sírt, amikor gondjai nagy részét megosztotta szerelmével. A fiú csendben hallgatta és gyengéden ölelte magához, mint a kapcsolatuk 3 éve alatt oly sokszor. Most közeledő léptek nesze csapta meg a fülét. A fürdőszoba ajtaja kicsit szélesebbre tárult és a párja lépett be rajt, aki halványan elmosolyodott, mikor látta, hogy a lány ébren van.

- Csodálkoztam, amikor nem ébredtél fel arra, hogy a kezeddel babrálok. - mondta csendesen kellemes hangján. A kezében tálcát tartott, amin elég sok fel nem ismerhető tárgy volt. A fiú behajtotta a fürdőszobaajtót, így a szobában félhomályba borult. A lány látta, ahogy kedvese lassan közeledik hozzá, majd a tálcát az éjjeli szekrényre teszi.
- Mit hoztál? - kérdezi egy kis mosollyal a szája sarkába.
- Majd meglátod. - Hangzott a csendes válasz.
A fiú végig dőlt mellette az ágyon, kezét párja tarkójára tette és húzta magához a kezét, már amennyire a kikötött karok engedték. Száját a lány ajkaira illesztette, s közben kezét annak hajába csúsztatta. Gyengéden csókolta először, ám a következő csókjukba minden szenvedélyét vágyát bele csempészte. A lány meglepődött ezen. A 3 év alatt rengetegszer csókolták egymást visszafogottan és szenvedélyesen is, de ezt a vadságot, vágyat csak most érezte először. Ahogy kedvese nyelve primitív táncot járt az ő nyelvével, ahogy feltérképezte szájának minden belső zugát abba szinte beleremegett. Minden érintését élvezte a fiúnak, mert mindig kedves és figyelmes volt vele, folyton tudatta vele, hogy nagyon szereti. Ettől volt, hogy az ágyban ők szeretkeztek, szó szoros értelmében véve.

Érezte, ahogy barátja keze a hasára kúszik és elkezdi a pólóját felfelé csúsztatni, de nem húzza le róla, csak a mellei aljáig tolja fel. Eközben egy pillanatra sem vált el az ajkuk, és a simogató kéz lassan kúszott vissza a lapos hasán, le egészen a rövidnadrágja korváig, és azt is egy kicsivel lejjebb tolta. Úgy hogy a csípője szabad legyen. A csóknak lassan vége szakadt, bár mindkettejük szívesen folytatta volna, de a fiúnak más tervei voltak. Megfordult és a tálcán kezdett matatni.
- Honnan tudtad, hogy ezt szeretném egyszer kipróbálni? - érdeklődött kíváncsian a lány.
- Még te mondtad egyszer régebben. Már nem emlékszem, hogy mikor. - Felelte háttal a lánynak, Mikor megfordult, kezében egy kis porcelánból készült csészécskét tartott.
- Az mi? - kérdezte a lány, s fejével a csésze felé bökött.
- Majd megtudod. - hangzott a tömör válasz.

A csésze megdőlt és valamilyen sűrű, meleg, sötét folyadék kezdett csordogálni a lány hasára. Lustán folyt szét a lapos területen. Amikor köldöke megtelt vele, a felesleg lassan patakzott szét a hasán, és egy kicsi még az oldalán is.
A lány eléggé kíváncsi volt az anyagra, ezért kezével meg akarta érinteni és megízlelni azt , ám a selyem megfékezte. Barátja viszont mosolyra húzott ajkakkal hajolt le és nyelvét körbejártatva, lassan elkezdte lenyalogatni szerelme testéről a "folyadékot". Felemelte a fejét és körbenyalta a száját, majd megszólalt:
- Kérsz te is?
A lány már nagyon kíváncsi volt, így habozás nélkül rávágta az igent. Barátja mutató ujját végighúzta a hasán, majd azt körbe jártatta kedvese ajkain. A lány mohón nyalta végig a száját, és meglepte az édes íz.
- Ez csokoládé...-mondta sóhajtva. Barátja csillogó szemekkel bólintott.
- Kérsz még? - kérdezte a fiú, de választ nem várva ismét keresztül húzta ujját a lány hasán. Már épp megérintette volna kedvese ajkait, mikor valami eszébe jutott. Az ujját visszahúzta és lenyalta róla az édes afrodiziákumot. Lassan barátnőjéhez hajolt és végtelen gyöngédséggel szájon csókolta. A lány szinte szopogatta kedves nyelvéről a nedűt, majd csalódottan sóhajtott mikor ajkaik elváltak. Ám a fiú már hajolt is szerelme hasához, és újra nyalogatni kezdte róla a megmaradtakat. A köldökéből úgy szívta ki a csokit, amitől a lány felnyögött. Az utolsó cseppig lenyalta az édességet.
- Ez elfogyott...-,de párja csalódott sóhaja itt félbe szakította. - De a tálca még tele van sok finomsággal...
Hozzászólások
További hozzászólások »
faithless ·
jól kezdődött bár a digitális óra meg a csoki nekem már kicsit gyenge volt...nem tetszett

kornélia ·
Túl sokat ne várjatok tőlem, mert tapasztalatbol egyenlőre még nem tudok irni. Illetve azt sem tudhatom, hogy kinek mi tetszik. Ez csak egy próba volt. De ha nem tetszik többet ugy sem irok.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: