Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csók próba vagy erotika?

Ez egy valós történet, megváltoztatott nevekkel. Első írás, várom a kommenteket :)

Én legyek mondjuk Kitti. Van egy barátnőm, most legyen Anna, akivel már nagyon régóta ismerjük egymást, vele osztom meg gondomat-bajomat, minden titkát ismerjük a másiknak. Kivéve egyet. Ö nem tudta, hogy vonzódom hozzá. Abban az időszakban kezdett alakulni valami egy sráccal, és már meg is beszéltük a randi időpontját, de én azelőtt sohasem csókolóztam. Emiatt nagyon féltem, ezt elmondtam a barátnőmnek is, és azt mondta viccesen, hogy majd ö megtanít. Meglepődtem, és kissé szégyelltem, mert már a gondolatra is benedvesedtem, hogy mi csókolózni fogunk, sőt, még elképzeltem többet. Arra masztiztam esténként. Megbeszéltük, hogy a randi előtti napon (péntek) délután feljön hozzánk, és megtanít, úgysincs otthon senki, nyugiba leszünk. Egy héten keresztül ez volt a téma, órákon erről levelezgettünk, szerencsére sikeresen, észrevétlenül. Mindketten féltünk, én azért, mert tudtam, hogy tapasztalatlanként nem leszek túl jó, elvégre ezért jön fel. Ö meg azért mert félt, hogyha rosszul sül el, akkor a barátságunk megromlik. Ezeket megírtuk egymásnak, megbeszéltük, csak épp senki nem értette, miért ölelgetjük egymást biosz után.
Anna mindig is szép lány volt: nagyon magas, sötétbarna haj- és szem, telt ajkak, szép, hamvas bőr, edzett, lapos has, és kerekded, feszes mellek... ellenben én mindig csúnyának láttam magam. Kisebb vagyok, duci, rövidebb hajjal, ami nem szép. Mindenesetre már mindent előre elterveztem addigra, gyertyákat vettem elő, hogy délután minden rendben menjen.
Eljött hát a várva várt péntek. Mindketten izgatottak voltunk, kézen fogva szálltunk fel a buszra, ami az utcánk irányába ment. Idegesen nevetgéltünk, beszélgettünk, vajon milyen lesz, és annyira belemerültünk a beszélgetésbe, hogy csak akkor kaptam észhez, mikor már nyitottam a zárat, és beengedtem a lakásba Annát. Nem volt túl nagy, de nekem, az apámnak és az öcsémnek tökéletes. Az én szobám egybe volt az öcsémével, voltaképp csak térfelek voltak. Miután levettük a cipöinket, Fogat mostunk (igen, ezt is megbeszéltük) leheveredtünk a takaróra amit a padlóra tettem, és meggyújtottam a gyertyákat. Egymással szemben ültünk. A redőnyöket leengedtem a hangulat kedvéért. Örülten szexi volt ahogyan féloldalasan ült a barna pléden, és nagy barna szemeivel rám nézett, miközben az ajkába harapott egy picit. Nem kellett lenéznem, hogy tudjam, ö is izgatott. A mellbimbói mereven álltak felém. Végül ittunk egy kis vizet, majd elcsendesedtünk, és lassan közelítettünk egymás felé.
Mintha tapasztalt lett volna, pedig ez nem a sokadik csók - élménye volt, de szinte tudta, mit kell csinálni. Lassan, nőiesen, gyengéden megnyalta az ajkaimat, majd gyengéden összeérintette őket a sajátjaival. Megremegtem. Kinyitotta a szemét, és aggódva fürkészte az arcomat.
- Minden rendben, csak szokatlan.
Elmosolyodott, és ismét megnyalta az ajkaim, és újra összefonódtunk. Az az érzés teljesen szokatlan volt, és varázslatos. Ahogy a két csókra éhes száj, még csak kóstolgatta egymást, aztán lassan a nyelveink is mozogni kezdtek egymáson, úgy éreztem, hogy a mennyországban vagyok. Teljesen elmerültem benne. Szeretem ezt a lányt, éreztem. Ahogy érzékien, lassan csókolt, úgy éreztem, ö is. Egyre jobban egymáshoz simultunk. Egyszer csak azt éreztem, hogy Anna csókjai elindulnak a vállamon keresztül és közben simogatja az oldalam. Felsóhajtottam, jólesett. Csak egy pillanatra szakadt el a bőrömtől, amíg átvetette a fejemen a pólómat. Egyre hangosabban sóhajtoztam. Lassan elkezdett lefelé haladni, kicsatolta, majd lassan levette a melltartómat. Lassan levette az egyszerű kis fehérneműt, majd nagyon lassan végignyalta a mellemet, majd bekapta a bimbóm, és a nyelve hegyével izgatta, és közben szívta. Kellemes, enyhén csiklandós érzés volt, éreztem, ahogy a testem felhevül.
- Mit csinálj, ah, annyira jó...
A nyögéseimre feljött, és a fülembe súgta:
- Kitti, veszettül kívánlak, nem bírom tovább.
- Csináld - nyögtem, és hirtelen megvadultam. Megfogtam a tarkójánál, és magamhoz rántottam. Ez már nem volt gyengéd, ó, nem, nem. Vadul táncoltak a nyelveink egymás szájában, miközben kezünk bejárta a másik testét. Belemarkoltam puha fenekébe, majd a kezem a combján előre csúszott. Levettem a pólóját, felhajtottam a cicifixét, és ugyanúgy, ahogy ö, csókolgatni kezdtem hamvas melleit. Egyre csak sóhajtozott, majd mikor megszívtam a bimbóját, felnyögött. Lassan lehúztam a nadrágját, és ránéztem. Érzékien, feltüzelve pillantott vissza rám. Pajkosan beharaptam az alsó ajkamat, majd elkezdtem a bugyiján keresztül izgatni, ö pedig a vállamba nyögött. Levettem az bugyiját is, ami rajta volt, és végighúztam az ujjam a vágatán. Éreztem, hogy teljesen nedves. Anna eközben egyre ütemesebben lélegzett. Újra megcsókoltam, majd a nyakánál kicsit elidőzve elkezdtem lefelé haladni. Mikorra gyönyörű, telt melleihez értem, már tényleg nem érdekelt semmi, csak hogy ez a szexi lány elélvezzen alattam. Megfogtam a bal bimbóját, és morzsolgattam, a jobbat pedig szopogattam, és enyhén megharaptam, mire egy kisebb sikoly hagyta el érzéki ajkait. Lejjebb haladtam, egész a térdéig. Lassan felfele haladva nyaltam a belső combját, Anna pedig már egyre jobban kívánta, hogy kinyaljam.
- Jesszusom, Kitti, gyere, kérlek, nyalj ki, nyalj ki... - a mondat végét már egy nyögés csípte el. Megcsókoltam, majd isteni pinája elé térdeltem. Megsimítottam a combját.
- Azt akarod, hogy kinyaljam a pinád, te kis kurva?- kérdeztem érzéki hangon.
- Igen, könyörgöm, akarom! AKAROM! - válaszolta nyögve.
- Élvezz a számba, te szexi baby - súgtam a fülébe, és ö már alig bírt magával.
Anna pinusa már elsült egyszer, tiszta nedves volt, a csiklója duzzadt volt, a bőre forró. Lassan megcsókoltam a csiklót, és amíg így a számmal izgattam, bedugtam síkos nyelvem olyan mélyre, amennyire tudtam. Hosszabb nyelvem van az átlagnál, ezt végre felhasználhattam. Drága barátnőm felsikoltott.
- JESSZUSOM! EZ AZ!
Rángatózott a kéjtől, és csak lihegett, nyögött. Eszembe jutott még valami, ami az álmaimban még jobban feltüzelt.
- Nyögj, te kis vadmacska! Nyögj - kértem búgó hangon. Eleget is tett a kérésnek.
- Anna! Ah! Aaaah! Ez isteni, aaah!
Hirtelen elkezdtem csak a csiklójával foglalkozni.
- Dugd vissza a nyelved! Ah! Dugd vissza kérlek, AH!
Eleget tettem a kérésnek, és visszadugtam. És csak nyögött.
- Anna! Ez az! Ez az! Oh, igen, csináld, csináld! Kitti, ahhh, ez az! Nyalj! Mélyebben...

Megfogta a fejem és a nedvedző nemiszervéhez szorította. És én csak nyaltam, és nyaltam, élveztem a hüvelyfolyadék ízét, és a tudat, hogy ez a bódítóan izgató, vérbeli nő itt vonaglik a nyelvemen, teljesen elkábított.
- Jesszusom, Kitti, aaah!!! - és egy sikoltással vége volt. Mikor elélvezett, kinyaltam belőle, ami maradt, majd felültettem, és a fülébe sóhajtottam.
- Most a seggedet! Milyen régóta akarlak már! - majd elkezdtem gyúrni az isteni félgömböket.
- Ah! Ez az! Juttass a csúcsra, baby! Ujjazz, kúrj, nyalj, mindegy, csak elélvezzek. - sóhajtozva magára húzott, és a fenekemet fogdosta, miközben a fülembe suttogott. - Tudom, hogy kívánsz. Most megkapsz. Tiéd a testem - mondta kéjesen, és átfordult négykézlábra. Én lassan végignyaltam a már újra nedves pinát, majd nem finomkodtam, a gyönyörű labdák közé süllyesztettem a nyelvemet, a középső ujjammal pedig ujjaztam Annát. Csípője megállíthatatlanul körözött, megint nyögött, sikoltozott, mert ezt nagyon élvezte, nem is tartott sokáig, majd hangosan, szinte spriccelve elélvezett. Pihegve csókoltam meztelen barátnőmet, aki alig tudott magához térni. Szeretettel csókoltuk egymást, úgy, mint az elején. Lassan, érzékien.  Nem akartam, hogy véget érjen.
- Ez... egyszerűen... isteni volt... - lihegte. - Most akkor... visszaadom.

De ekkor megszólalt a telefonom, ami azt jelezte, hogy lassan mennünk kell.

Folyt. Köv.!
Hozzászólások
További hozzászólások »
NancyCallahan ·
Szerintem a bevezetés elég jó lett, de van néhány részlet, ami nem illett bele vagy megzavart:
-"végül ittunk egy kis vizet".
-"lassan, [..], gyengéden megnyalta az ajkaimat". Ez így oké, de hogy jön ehhez a [nőiesen]?
-"mit csinálj, ah, annyira jó" - ez lehet gépelési hiba is, át kell nézni beküldés előtt!
-cicifix.
-"pinusa már elsült egyszer>> OMG, nem a pasik farka szokott elsülni?! o.O
-"hosszabb nyelvem van az átlagnál, ezt végre felhasználhattam"
-"hüvelyfolyadék"
Valamint a Kitti-Anna nevek is esetenként összekeveredtek... :(
Ne haragudj, ha túl kritikus voltam, de azért hívtam fel ezekre a figyelmedet, mert szerintem a folytatás egy próbálkozást bőven megér! Figyelj oda és alakulhat ebből még bármi..
keepcalmandkeepcalm2 ·
Igen, a többségüket utólag én is észrevettem, fogtam is a fejem, hogy nem vettem észre, de azért köszi :D írom a folytatást, ott már remélhetöleg nem leszek ilyen lüke :DD

fannyka ·
Nem írsz rosszul, de ez így egyelőre kicsit kevéske még. Először is tényleg Dunát lehetne rekeszteni a hasonló alapokra épülő történetekkel. Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy minden leszbikus lány él át hasonlót (rendszerint kevésbé szerencsés végkifejlettel) de sajnos még ez sem segít azon, hogy mennyire lerágott csont a téma. Egy ilyen történet így mindig nagy hátrányból indul, amit az írónak kell kompenzálnia azzal, hogy visz bele valamit, ami megkülönbözteti a hasonlóktól. Sajnos ez neked nem sikerült. Ügyesen fogalmazol, de a karaktereket nem igazán ismerteted meg velünk. Két - gyanítom - középiskolás lány, akik ennyi alapján akár egy pornóból is jöhettek volna, annyira nem alakul ki az olvasóban semmi kép az egyéniségükről. A külsejüket leírod, nem is rosszul, de elköveted azt a tipikus kezdő hibát, amit tényleg szó szerint mindenki elkövet eleinte, hogy felsorolás szerűen mesélsz róluk. Ő úgy néz ki, én így nézek ki. Nyugodtan lehet - sőt kell is - színt vinni az ilyesmibe. Valami eseményen keresztül mutatod például be a szereplőket. Nem jó az, ha megtöröd a történet lendületét azzal, hogy megállsz felsorolni az összes szereplő külső jegyeit.
A helyzet zavarát viszont eleinte egészen ügyesen mutatod be. Nagyon tetszett az, ahogy mindkét lány kicsit keresi a helyét amíg neki nem állnak a "gyakorlásnak"
Tulajdonképp a szex leírása sem rossz, de nekem a durva beszéd ebben a helyzetben nagyon környezetidegennek tűnt. Kis kurva, meg szexi baby egy lány életének első együttléte során, ráadásul a titkos szerelmével, hááát... Nem tudom. Biztos nem mindenki olyan mint én, de én állati zavarban voltam és eszembe sem jutott volna hasonló. Az addig visszahúzódó, önbizalomhiányosnak tűnő karaktertől meg különösen hihetetlen ez a fajta egyetlen pillanat alatt történő váltás.
Nagyon nem vagy reménytelen, mert tisztán és érthetően fogalmazol, nem hemzseg az írásod a bárdolatlan mondatoktól, szóismétlésektől, és ezeket már mind nagy szónak lehet mondani errefelé. Biztosan fogsz majd fejlődni a későbbiekben, de ez a mostani írásod még azért nem lett az igazi. Mindenesetre folytasd, mert úgy lehet fejlődni, és a lehetőséget látom benned :)
keepcalmandkeepcalm2 ·
Szia fannyka!
Régóta követem a hozzászólásaid, és észrevettem, hogy nem kevés ilyen sztorinál ott van a te véleményed is, amit kulturáltan, és kedvesen, konkrétan tudsz megfogalmazni. Úgyhogy a te szavadra adok, és a következő részben igyekszem odafigyelni ezekre a hibákra :) Ha TE látod bennem a lehetőséget, akkor bátrabban folytatom, köszönöm :D
fannyka ·
Mértékadó lett a véleményem? Ez igazán hízelgő :)
keepcalmandkeepcalm2 ·
:D sokat tapasztalt olvasónak tűnsz, úgyhogy igen :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: