Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csillagharcos 3. rész - A felszerelés

Vasárnap, hajnali három óra tizenkettő perckor Jennifer megérkezett Mario lakásához. Mario beengedte őt. Jenny leült, és így mindketten bámulták egymást vagy tíz percig. Végül megszólalt a csillagok viselője:
- Nos Mario, fél négy van. Dawn mindjárt felkel, úgyhogy indulnunk kellene.
- Egyetértek.
- Mit pakoltál?
Mario válasz helyett elővette a táskáját. Volt benne fényképezőgép, kamera, rajz állvány, Laptop, Gameboy, N3DS, egy hordozható Wii prototipus, amit Mario fejlesztett ki, és végül csomó- csomó- csomó LEGO.
- Öööö Mario…
- Igen Csillag?
Jennifer vett egy mély levegőt, a lehető legnagyobbra nyitotta a száját, és kipréselte az összes levegőt a tüdejéből, a hangszálain keresztül:
- A VILÁGOT MEGMENTENI MEGYÜNK, NEM PEDIG SZÓRAKOZNI! NÉZD MEG AZ ÉN TÁSKÁM, HOGY TUDD, KÁBÉ MIRE GONDOLTAM!
Azzal lecsapta a táskáját, és kinyitotta. Volt benne fogkefe, fogkrém, víz, csokoládé, kötél, iránytű, nyolc D.E.K., váltóruha, sampon, tusfürdő, szappan, és egy olyan dolog, amit habár Jenny betett, jobb mindenkinek ha senki sem tudja hogy mi az, vagy hogy pontosan miért is tette be.
Mario csak bámult, aztán bambán mosolygott:
- Aha.
Többet nem is tudott volna mondani, mert nyílt a garázs. A belépő nem más volt, mint Dawn Starlight. Jenny azt hitte szívrohamot kap, Mario pedig tanulmányozva társa táskájának tartalmát, úgy tett mintha észre se vette volna. Jennifer persze nem állhatta meg szó nélkül, hogy beszóljon uncsitestvérének.
- Te mit keresel itt? Miért nem vagy a főtéren?
Dawn pislogott, és meglepve mondta:
- Gondoltam, ha itt vagytok, felesleges kimennem.
- És honnan tudtad hogy itt vagyunk?
- Kábé fél perce ordítittál ismeretlen okokból. Nem volt nehéz kitalálni hogy te vagy az.
Jenny sóhajtott, és kénytelen volt belátni, hogy bizony, a tunya, divatbolond undok önző unokatestvére a harmadik kiválasztott. Próbálta ezen gondolatokat kiküszöbölve egy mosolyt csalni az arcára, és így szólt a csapathoz:
- Készen állunk. Óh, illetve mégsem. Mindenkinek szüksége lesz valamilyen fegyverre. Én leakasztottam apám vívótőrét a falról – mondta, majd kihúzta a háta mögül a fegyvert. – Még üknagyapámé volt, aki harcolt a szabadság háborúban, 10 generációval ezelőtt. Ez szerintem magamnak egyelőre jó lesz. Crystar azt mondta, hogy az egyik csillag egy fegyver. Ha nem az az, aminek senki se tud a hollétéről, akkor az lesz a végleges fegyverem. Mario mi lesz a te fegyvered?
Mario sosem volt a szavak embere. Ha sokat beszélt, annak oka volt. Nyomós oka. Válasz helyett odament a széfjéhez. Levette a szemüvegét, és odatartotta szkennelésre a szemét. Majd a tenyerét, az ujját, a száját, és még az orrát is. Erre a széf sziszegett egyet, és fehér füst szállt ki belőle miközben kinyílt. A széfben egy pisztoly szerű bigyó volt, amit Mario nagy óvatossággal emelt fel. Odatartotta a lányok elé, és magyarázott:
- Ez itt a Gesztenye Alap Indító Android, röviden a G.A.I.A. Még kilencedikben találtam fel. Elég bele tenni egy darab gesztenyét, és erősebb lézersugarakat tudd kilőni, mint egy AK- 47- es. Simán ki lehet vele nyírni mondjuk egy oroszlánt, de az embereket csak szimplán paralizálja minimum egy, maximum három napra. Habár lehet állítgatni bármikor e két funkció közt, mindenestre önvédelemre tökéletes. Mikor rájöttem, micsoda fegyvert hoztam létre, eldugtam a kormány elől. Nem akartam 15 évesen a seregbe kerülni, mint a legfőbb fegyver fejlesztő. Létrehoztam hát ezt a széfet, aminek a biztonsági rendszerét lehetetlen kijátszani, mint azt az imént láttátok. Ha két évig távol leszünk, akkor elég lesz körülbelül harminc gesztenye, de van a raktárban 120 darab. Mindent elviszem – és ez lett a végszó. Eltűnt a raktárban, és míg nem jött vissza, Dawn azt mondta Jennynej, úgy hogy még mindig a raktárt nézte,:
- Starlight. Neked furcsa egy pasid van.
Jennifer majd’ beledöfte a tőrt Dawn- ba.
- Dawn, ha velünk akarsz jönni, akkor felejtsd el, hogy köztünk volt, van, és valaha is lesz szerelmi kapcsolat. Hogyh…
- Ne akarj becsapni, az különben se tartozik a te stílusodhoz. Akkor azt mondd meg nekem, hogy mért vagytok ilyen jó ,,barátságban” már 16 éve? Mért mentek mindig együtt haza? Mért nem volt még egyikőtöknek se pasija/csaja? Mért találkoztatok itt, egy órával a megbeszélt időpont előtt? És miért tettél be a tatyódba…..
De szerencsére nem tudta befejezni, mert Mario visszatért egy nejlon zacskónyi gesztenyével.
- Kész vagyok – mondta Mario. - Tehát a GAIA lesz az én fegyverem. És a Dawn- ne mi lesz?
Dawn- t szemmel láthatóan egyáltalán nem hozta zavarba ez a kérdés. Mielőtt előhúzta volna a fegyverét, felhozta Mario kedvenc témáját, ami egyúttal mindhármuk számára egy kedves emlék volt:
- Emlékeztek Shigeru Takamoto- ra?
Mario egyből vélaszolt, a lehető legizgatottabban:
- ÉN IGEN! Az a japán modern szamuráj, aki James Starlight- nak egy nagyon jó ismerőse, és neked, Dawn az apád. Mármint James.
Még Jennifer is mosolyogva bólintott, ezért Dawn folytatta:
- Akkor most figyeljetek: Shigeru valahogy érezte, hogy nekem használnom ,,kell” egyszer valamikor egy- két japán fegyvert. Ezért ezeket kaptam tőle- és kipakolta az egyik táskájának teljes tartalmát: egy egész fegyver arzenált. Éspedig egy Dupla Tanto- t, egy Dupla Nunchaku- t, egy Katanát, egy Ninja- To- t, és még egy összeszerelhető Tuifát is. Mario és Jenny nem győztek csodálkozni. Egyszerre néztek rá Dawn- ra, aki érezte hogy valamit mondania kell. Mondottis, miközben rángatta a vállát:
- Sose tudtam mit kezdeni ezekkel, de azért gyakoroltam. A Katana volt a kedvencem, de a Tantokkal is jol tudok bánni. A többit csak vész esetén fogom használni, vagy ha valaki elveszti a fegyverét. Tudtam hogy egy világkörüli világmegmentő útra csak kellenek fegyverek. Jenny ezt semmiképpen se tudta volna megállni szó nélkül:
- Életedben először használtad azt az elcsökevényesedett agyadat logikusan. Ha valamit sokat használnak, az megerősödik. Csak így tovább, Dawn!
Dawn nem tudta, hogy ez most sértés, vagy bók, ezért inkább kommentár nélkül folytatta:
- A suliban nagyon egy népszerű lány voltam, de ez volt az én kis titkom. Mindenkinek vannak, mint Mario- nak a GAIA, Jennynek pedig a Csillagok. És a titkok azért titkok, hogy csak a beavatottak tudjanak róla. Ha túléljük ezt a kalandot, és beárultok a suliban, én is beárullak titeket. Starlight- ot a sajtónak, Mario- t a kormánynak. De ha halgattok, én is azt fogom tenni. Részemről készen vagyunk, és akár mehetünk is.
Jenny ránézett Mario- ra, aki maga elé, lefele várta a parncsot. Aztán ránézett Dawn- ra. Dawn Jenny- t nézte, rezzenéstelen arccal. Jenny még egy futó pillantást tett Mario- ra, aztán kiadta a parancsot:
- Na gyerünk barátaim! Öltözzetek, szedelőzködjetek, mert indulunk! Az első úticélunk keletre van, Angliában! Irány a Stonehenge!
Hasonló történetek
30299
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
25079
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: