Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csillagharcos 1. rész - Egy új élet

Csillagharcos… mit is jelent ez a szó?Sokféle csillagharcost ismerünk különféle világokból… Van a Nick Castle filmje… vagy vannak a Dragon Ball Z-ből a Saiyan-ok, amik egy fordítási ,,hiba’’ miatt lettek magyarul Csillagharcosok. De ez egy motor neve is: Star Warrior, magyarul csillagharcos.
Mikor a hét csillag eltűnt, Mario-hoz csatlakozott Geno, a Csillagharcos. De Kirby, és mentora Meta Knight is egy Csillagharcos, sőt Kirby egyik legjobb barátja, Knuckle Joe is.
Azonban azokra, akikre én gondolok, nem alakulnak át Super Saiya Jinné, nem tudják elszívni ellenfelei képességeit, vagy ágyúvá alakulni, nem mennek 210-zel, de még csak olyan pofonokat se tudnak osztani, amik emberi szemmel nem láthatók. Azonban tudnak egy olyan dolgot, amit a fent említettek közül egyik se.
#

2011-et írunk
Megjelent egy csillag …a 11 Galaktikus Csillag egyike, és kiválasztott egy újszülöttet, aki 1993-ben született. A neve Jennifer Starlight
volt. A 8. Galktikacsillag a 16. életévéig szunnyadt benne. Azonban a 16. születésnapja előnapján beleköltözött testébe a 3. és a 6. Csillag is. Aztán a 16. születésnapján mindhárom megjelent a testén: a 3. bal szemén, aranyszínben. A bal kézfején a 6.és a bal mellén a 8. Mikor észrevette ezeket a születésnapja másnapján, először azt hitte hogy valami tréfás kedvű idióta festette rá ezeket. Azonban mikor megpróbálta lemosni 11. alaklommal is, akkor kezdett gyanakodni, hogy ez valami más. Mikor ezen a napon iskolába ment, meglátott egy tolvajt, aki épp kicibálta egy öreg néni táskáját az utca túloldalán.
-De jó lenne, ha az ilyenek orra buknának, mielőtt egérutat nyernek-mondta magának fennhangon Jennifer. Azonban ekkor meghökkentő dolog történt: a tolvaj rálépett a saját cipőfűzőjére, és orra esett. A rendőrök rögtön elérték és letartóztatták. Jennifer ezen nagyon meglepődött, de persze, mint minden fanatikus, ő maga is egy pillanat alatt elhitte hogy ez csak véletlen.
Jennifert egyáltalán nem szeretták osztálytársai a csillagjelei miatt. Kinevették, kigúnyolták.
-Nézzétek itt jön Lady Gaga! Hölgyeim és uraim, ő egy igazi szuper sztár! A szó szoros értelmében is- ez volt a kedvenc szövegük. Jennifer úgy tett, mintha nem érdekelné, de szívében egyszerre érzett kínt, és haragot. Kínozták a társai önhibáján kívül, és haragudott azokra a csillagokra. Volt azonban Jennifernek egy nagyon jó barátja, névszerint Mario Dawnstar, akivel nagyon kijöttek. Marionak kifejezetten tetszettek ezek a csillagok. Egyszer meg is jegyezte, mikor Jennifer sírva ment oda hozzá:
-Ugyan ne is törődj velük! Ezt igaz hogy közhelyből mondom, de ezt nem: nekem tetszenek a csillagaid. Nagyon jól állnak. Olyan vagy bennük mint Zelda hercegnő (Mario köztudottan Nintendo őrült volt)Nem tudom ugyan hogy micsodák, de tetszel nekem.-itt Mario elhalgatott, majd mikor rájött mit mondott, gyorsan hozzátette:
-Mármint úgy amennyire egy lány csinos lehet-mondta bamba vigyorral. Jennifer ránézett, és ezt felelte:
-Köszönöm Mario, de én alapból sem vagyok csinos. Nem is leszek. És nem is voltam sohase.

#
Jennifer így élte életét legjobb barátjával, Mario-val. Aztán egyszer csak történt valami 2011. Júniusban Jenny 17. születésének előnapján. Szülinapja előtt egy nappal Jennifer azt kívánta, bár eltűnnének legalább csak Szülinapjára a csillagok a testéről. Aznap éjszaka különös álma volt. Egy lány alakú árnyék, (nem látszott többnek 20 évesnél) megjelent neki álmában, és hozzákezdett drámai beszédéhez:
Szervusz Jennifer Starlight. A nevem Crystar. Én vagyok a képességeid eredeti tulajdonosa.
-Az egyik képességedet, a Telepnózist már bizonyára ismered. Ez a 8. Csillag képessége. Ezzel a képességeddel befolyásolni tudod a magad körül zajló eseményeket, de csak akkor, ha megfelelően ki vagy pihenve testileg, szellemileg. A másik két képességed, a Csillagugrás, és a Csillagtűz. Ezek a 3-mas és 6-os csillag képességei.
Mielőtt megszülettél, mi tudtuk mi fog történni testvérbolygonkkal, a Victimus-szal, vagy ahogy a ti fajtársaid hívják: a Földdel. Ugyanis ezt a bolygót 3600 évente megkerüli a Niribu nevű bolygónk, ami ti úgy is ismertek hogy X Bolygó. Mikor ez legelőször történt, a Niribu lakói leszálltak a Földre, és átadták az olyan felfedezéseket, mint a kerék, a tűz, vagy a csiga. Hálából az emberek alkottak 11 Galaktikus Csillagot: a Gyorsaságét, a Idő Csillagát, a Telepnózisét, a Tér Csillagát, a Csillagfegyverét, a Csillagugrásét, az Elemi erőkét, a Csillagtűzét, a Sebezhetetlenségét, a Halhatatlanságét, és az Örök Ifjúságét. Az utolsó három az, amivel egy halandó ember istenné válhat. Azonban a ti időszámításotok szerint 2000-ben egy gonosz lakója a Niribunak átvette a hatalmat. Retlerus diktátor módjára kínozza népünket, ezért én, a 3-mas, a 8-as, és a 6-os Csillagok őrzője úgy döntöttem, hogy elküldöm ezekt egy-egy külön helyre a Földön. Viszont álmomban sem gondoltam volna hogy mindhárom Téged választ Jennifer. Ha legalább nyolcat sikerül összegyűjtened, amiknek a száma sorban követi egymást, te leszel a Csillagharcos.
Neked kell megmenteni a világot. Erre pontosan másfél éved van, hisz 2012. December 24-én letelik a 3600 év. A 10-es, 11-es, és 12-es csillag sajnos Retrelusnál van, ezért nem mer vele ellenszegülni senkise. 4 a Földön van, de az utolsót senki sem tudja hol lehet.
És végezetül: van egy legenda, melyben egy egy lány, annak a barátnője, és egy fiú megmentik a világot Retlerus hataloméhségétől. És hogy higgy nekem, a csillagok eltűnnek a testedről a mai napra.
Mikor a lány vagy nő, kinek hogy tetszik jobban, befejezte, Jennifer azonnal felébredt. Első dolga belenézni a tükörbe. A monokli –szerű csillag eltűnt. Levette a melltartóját. A bal mellét immár nem díszítette a csillag. És a kézfejét is megnézte. Sehol semmi. Jennifer még sosem volt olyan boldog, mint aznap. A boldogságát ráadásul csak fokozta, mikor 7.84 métert ugrott torna órán. A tanár annyira le volt nyűgözve, hogy adott még egy jegyet órai munkára. De társait ez sem győzte meg. Sőt, még jobban idegesítették szegény lányt. Mikor viszont szándékosan fújták rá a cigaretta füstöt, Jennifernek elege lett, és a Csillagtüzet használva egy pillanat alatt felgyújtotta az egész cigit. Mario viszont nagyon mérges volt rá. Mikor lehetősége volt rá, karon ragadta Jennifert, és bevonszolta a lány WC-be. Bezárta a kulcsot, és a lány arcába szegezte a kérdéseket:
-Najó Jenny, azt hiszem magyarázattal tartozol! Hogy tudtál 8 métert ugrani? Mióta tudsz pyrokinézist? Hol vannak a Csillagok? És mi a francért kell ezt a lány budiba megbeszélni?
Jennifer csak nézett, aztán sorban válaszolt:
najó Mario, meh is magyarázom. Az első dolog: ne hívj Jennynek. A többi pedig hosszú történet- szólt, és elmesélte álmát. Mario habár kicsit bolondos ésszel, de klinikailag teljesen ép elmével, elhitte az egészet. Alig győzte hallgatni. Mikor a végére ért, Mario megkérdezte:
-És Jenny, ezek a csillagok csak mára tűntek el?
-Sajnos csak igen.
-És mind eltűnt?
-Igen. A szemem körül azt láthatod, a kezemen sincs.
-Na és mi van a harmadikkal?
Ez a kérdés mindkettőjüknek kissé kínos volt. Annál is inkább, mert Mario sose tekintett úgy Jennyre, mint nőre, és ez Jennyre is igaz. Végül kinyögte a lány kicsit elvörösödve:
-Ott is, de remélem ennek a kérdésnek nem volt hátsó szándéka.
Mario viszont cseppet se pirult el. Jennifer ezt látva, lehúzta annyira a ruháját, amennyire az intim erkölcs megengedte, és mérgesen megkérdezte Mariotól:
-Mostmár elhiszed?
-Igen. Csak arra voltam kíváncsi, hogy nem hazudsz-e.
-Micsoda? Mért hazudnék neked? Te vagy a legjobb barátom.
-Nem feltételeztem nagyon komolyan, csak észrevettem, hogyha mindhárom csillag azért tűnt el, hogy higgy annak az angyalnak, akkor nyilván ez lehetett az első napja is annak, hogy használni tudod a képességeidet. A Csillagtüzet láttam, a Csillagugrást is, de a Telepátiát…
-Telepnózis.
-Azt. Azt nem, ezért gondoltam hogy ha annak a csillaga ha nem tűnt el, ezért nem tudod használni. De így már elhiszem, csak azt nem értem, hogy mért nem használtad?
-Azért mert…….
DUFF!
Hasonló történetek
29936
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
30299
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: