Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Cseresznye a tejszínhab tetején

Az éjjeli vak csendbe, mint egy vércse, sivított bele a banán sárga kis topott és fekete szoknyát viselő, Barbara nevezetű szőkeség fülsértő hangja.
- Szia Jessie! Vigyázz magadra! Majd felhívlak, ha haza értünk… bár ha most éjfél van, akkor az olyan kettő körül lesz.
Jessie azonban nem válaszolt, de egy fanyar mosolyt próbált kierőszakolni az arcára, hogy a volt osztálytársnő meg ne sértődjön, mert az általa koholt rosszindulatú pletykákat eddig még soha senkinek nem sikerült egykönnyen lemosnia magáról
- Vagy tudod mit!? Írok inkább egy SMS-t! - kiáltotta büszkén és vidáman. Azt pedig, hogy mennyire boldoggá tette találékonyságának eme gyümölcse, mi sem bizonyította jobban, mint a mondandóját követő vinnyogó kacagása, ami leginkább egy varjú károgásának és egy kutya vonyító hangjának a keverékére hasonlított.

Lesley érezte, ahogy a hátán végig futott az undor hűvös lehelete. Bár Barbara borzongató hangjához csinos külső párosult, a tip-top csinibaba életfelfogása és stílusa elnyomta külsejének minden előnyét.
- Na puszika… akkor majd írok.
- Jól van. Szia Barby. Szia Dominic. - köszönt el Jessie, s mintha egy kis megkönnyebbülés áradt volna a hangjából.
- Szia Lesleykém! – köszönt el a fiútól is a túlsminkelt „szépség”.
Lesley beleborzongott ebbe a hangnembe, és ismét mély undor futott végig a testén, amikor az élénkpirosra rúzsozott ajkak az arcához értek. De azért kezet fogott a kecskeszakállas Dominickal is, aki egy fokkal talán elviselhetőbb volt, mint szőke barátnője, de rövid felzselézett haja és az ehhez párosított, bő 5 centis, rocker stílusú kecskeszakálla mindent elárult a srácról, aki méltóságát az új 18.000Ft-os Diesel póló, 25.000Ft-os GAS farmernadrág, és a 45.000Ft-os Merrel cipő többszöri ismertetésével igyekezett szinten tartani. Mentségére legyen mondva, hogy a motorokhoz tényleg nagyon érett, de sajnos semmi máshoz.
- Várjatok, kikísérlek titeket. – ajánlotta fel Lesley lefutva az utolsó tiszteletkört.
Megvárta amíg, azok ketten komótosan beülnek a szép „új”, sötétkékes, – már-már lilás 1-es Golfba és elhajtanak, majd bezárta a kaput, nagyot sóhajtott és a kulcsot zsebre tette.
Kettesben maradtak.

Ahogy Lesley megfordult, hogy visszamenjen a házhoz, meglátta a lányt. Ott ült a teraszon, még mindig ugyan úgy, ugyan abban a székben, mint egy perccel ezelőtt, mégis mintha… mintha most minden más lenne.
Ha lefotózhatta volna a lányt, akkor, amikor utoljára látta, illetve most, és odaadhatta volna a két képet egy ismeretlen embernek, akkor az valószínűleg csupán azt a különbséget vélné felfedezni a két kép között, hogy a lány az előbbi képen dohányzott, míg a későbbin épp egy poharat tesz le az asztalra. Igen, valószínűleg egy laikus számára ez lenne az egyetlen különbség. Számára azonban a két kép teljesen különbözött egymástól.
Jessie mind két képen ugyan abba az irányba nézett, egyenesen előre. Nem a tőle balra lévő fiúra, nem is a fiú előtt haladó vendégseregre. Nem. Egyenesen előre tekintett.
De ő mégis különbséget látott a két kép között.

Az első képen a lány társaság kerülő tekintete az elvonuló embereknek szólt, azoknak, akik ostoba, érdektelen dolgokról fecsegtek, mintha lételemük lenne szétkürtölni a világnak a legfrissebb pletykákat, és ezzel tönkre tenni egy csodálatosnak ígérkező délutánt. (És ehhez még jó képet is kellett vágnia.)
A második képen viszont a lány ajkainak legszélén egy szenvedélyek korbácsolta, vágyakkal teli mosoly születését vélte felfedezni.
Ahogy ezt végig gondolta már fel is ért a lépcsőn a teraszra. Két lépés választotta el a lánytól, amikor az hirtelen felpattant a székről.
- Na gyere, pakoljunk be, aztán menjünk aludni. Teljesen lefáradtam ezektől a hülyéktől.
Ez a mondat Lesleyt villámcsapásként kérte. Hatalmasat dobbant szíve. Úgy érezte, hogy arca és egész felső teste verejtékezni kezd, ahogy a lány elutasítása borotva éles pengeként hasítja fel a vágyaktól fűtött szívét, és az onnan kiömlő forróság most beteríti készül egész testét. Ezek szerint még sem volt különbség a két kép között.
Úgy tesz, mintha én hívtam volna ide őket, mintha nekem ehhez lett volna kedvem. Nem is az én ismerőseim – gondolta, s dacosan emelte meg az egyik műanyag széket, anélkül, hogy egyetlen szót is szólt volna a lányhoz.
Jessie pedig belül mosolygott, és már alig várta, hogy eljöjjön az ő ideje.
Tíz perc alatt bepakoltak mindent.
- Zárjam be az ajtót? Vagy kimegyünk még elszívni egy cigit? – kérdezte a fiú kissé letört hangon.
- Áhh… már ahhoz sincs kedvem – jött az unott kedvű felelet.
- Hát legyen… - gondolta, majd kivette zsebéből a kulcsokat és elfordult, hogy bezárja az ajtót, s ekkor megütötte fülét, egy ismerős, tipikus búgó hang, amely a TV felől érkezett. De ez már sok volt neki.
Délután kettő óta várta, hogy ott folytassák azt a vad csókolózást, ahol abba hagyták. Ekkor jött az a hívás, aminek hatására elátkozta még a mobiltelefon szülő atyját is az összes mobil gyártó céggel együtt.
„ - Nem lenne nagy baj, ha két órával hamarabb mennénk? Mint kiderült ma csak délelőtt volt nyitva a múzeum.” – idézte fel emlékeiben a kihangosított telefonból áradó vinnyogást.
Azóta is kínozza a vágy. Vágy a lány csókjai, s testének minden íze és illata után.
És most tessék… Mikor meg akarja csókolni, felpattan, hogy pakoljanak be, aztán meg azzal jön, hogy menjenek aludni, mert ő FÁRADT. Sőt! Annyira fáradt, hogy már cigizni sincs kedve, erre fel most bekapcsolja a TV-t.
- Azt hittem fáradt vagy – fordult oda felé, miután letette a kulcsot az asztalra, s még ő maga is meglepődött, hogy mennyi dac volt a hangjában.
- Az is vagyok – csattant a válasz, amelyből érezni lehetett a sértődöttséget.
Pár perc néma csend következett. Lesley Jessiet nézte, Jessie pedig a TV-t.
- Nem jössz fürödni?
- De, megyek mindjárt, csak felugrok még pisilni, meg hozok le bugyit, és majd megyek és is. Addig áztasd magad egy kicsit.
- Jól van - törődött bele, s bement a fürdőszobába. Levetett ruháit a mosógépre tette, s beállt a zuhany alá. A vizet kellemesen langyosra, szinte már - már hidegre állította, remélve, hogy ez majd lehűti - a most már dacos indulatoktól - felfűtött testét.

A hatás nem maradt el. Úgy érezte testével együtt haragvásai is percről percre lehűlnek.
Ezzel azonban csak azt érte el, hogy letisztult gondolatai visszatértek a délutáni csókhoz. A vágy ismét átjárta a testét, s képzeletét szabadjára engedte. Megjelent előtte a lány meztelenül, ahogy lehúzza a zuhanykabin ajtaját, belép mellé a tus alá, és szájon csókolja. Elképzelte, ahogy egy huncut mosoly után, már a nyakát, majd a mellkasát borítja el csókjaival és apró harapásokkal. Egyre mélyebbre merült el a vágyak tengerében; elképzelte, ahogy a lány melle végig simítja kemény farkát, miközben ajkaival egyre lentebb kalandozik a fiú testén. Olyan erősen beleélte magát a helyzetbe, hogy szinte már érezte, ahogy lány meleg, nedves nyelve férfiasságához ér, amikor az emeleti mosdóajtó csapódásának zaja visszaröpítette gondolatait a lámpafényes valóságba.
Csak ekkor tűnt fel neki, hogy már lassan tíz perce állhat a zuhany alatt. Levette tusfürdőjét a kabin falához esősített műanyag polcról, s igyekezett a délutáni izzadság és testére tapadt por egyvelegét lecsutakolni testéről.

Ezzel is készen volt. Alapos mosdása véleménye szerint újabb tíz perc elteltét eredményezte, a lány azonban még mindig nem jött. Indulatai ismét elragadták. Elzárta a vizet, majd kilépett a zuhanykabinból, s egy pillanatra megállt hallgatózni.
Csak a TV hallatszott, más semmi. Így hát felületesen megtörülközött, a törülközőjét a dereka köré csavarta, és kilépett a fürdőszobából.
A lány ott állt a harmadik negyedik lépcsőfokon, s az ajtónyitásra a fiú felé nézett.
- Óhh… te már készen is vagy. Én meg úgy belemerültem ebbe a filmbe – majd levegő vételnyi szünet után hozzá tette: - Ne haragudj!
Lesley nem szólt semmit. Leült az egyik a székre, s úgy tett, mint akinek nagyon is felkeltették érdeklődését egy állítólagosan roppantul érdekfeszítő film iránt. Nem tudta mit gondoljon, így hát üres tekintettel bámulta a TV képcsövét, majd hallotta bezárulni a fürdőszoba ajtaját.

Kis ideig még bámulta a TV-t, majd felállt a székből, és felment az emeletre. A szobában felvett egy tiszta, fekete boxert, majd lement, és szétterítette a vizes törülközőt egy szék háttámláján. Ivott pár kortyot az asztalon lévő bóléból, amit a „kedves vendégek” hoztak, majd lefeküdt - a TV-zés kényelmesebbé tétele céljából a járólapra helyezett - matracra. Gondolatai a semmiben jártak. A TV felől érkező, a film eseményeit magában hordozó információk csak az érzékelés szintjén jutottak el hozzá. Hallotta a színészek hangját és az aláfestő zenét, látta a beszélgető emberek gesztusait, de mind ez pillanatok alatt keresztül siklott agyán.
A matrac melyen feküdt, a fürdőszoba ajtajának háttal volt elhelyezve, így csak az ajtó nyikorgását hallhatta, de nem láthatta az onnan kilépő lányt, s már csak azt vette észre, hogy szemeit eltakarja egy vizes törülköző.
Tapogatózni kezdett, s megfogta Jessie kezét, amely arcára szorította a nedves leplet, közben pedig érezte, ahogy a lány a combjaira ül. Pár másodperc múlva a törülköző lecsúszott az arcáról.

Szemei azonnal felnyitódtak, amint megérintette őket a szabadság vágya. A látványtól még a lélegzete is elállt. Szíve egyre gyorsabban dobogott. A lány egy rövid, fekete, selyem hálóingben ült rajta, hosszú, leengedett barna haja enyhén nedves volt, zöld szemei fényesen ragyogtak, s arcán egy kihívó, huncut mosoly húzódott.
- Na, hogy tetszem?
Lesley nem tudott válaszolni. Csak nézte kedvesének gyönyörű vonalait és mindent takaró, de annál többet sejtető szexi ruházatát. Képtelen volt megszólalni és betelni a látvánnyal.
Jessie arcán - mivel választ nem kapott - a csalódottság vonásai kezdtek megjelenni. A fiú ezt azonnal észre vette, ezért megragadta a lány kezeit, s gyengéden, de határozottan magához húzta.
- Gyönyörű vagy – mondta, s ismét meglepődött a saját hangjától, mely egy elfojtott suttogásra emlékeztetett, de mégis érezni lehetett belőle a testét elöntő vágyak erejét.
Egy pillanatig csak egymás szemébe néztek, majd szájon csókolta a lányt. A csókban benne volt minden vágy, kéj és szenvedély, amit egymás iránt éreztek. Gyengéden harapdálták, és nyelvükkel cirógatták a másik ajkát; szinte felfalták egymást.
Keze lassan simogatni kezdte Jessie karjait, fel egészen a vállakig, de ekkor a lány hirtelen felült.
- Gyere, kapj el! – kiáltotta mosolyogva s abban a pillanatban már fel is pattant a fiúról, és gyorsan megindult a lépcsőn felfelé.
A fiú egy másodpercig sem gondolkodott és őrült iramban indult felfelé a lépcsőn a lány után - akinek legnagyobb meglepetésére - utolérte őt az utolsó lépcsőfokon, s megragadta a karját. Markának szorítása talán egy kicsit túl határozottra is sikerült, s már - már valamiféle fájdalmas rezdülést lehetett észre venni a lány arcán, de a fiú szinte azonnal rátapadt ajkaira, elengedte kezeit, s beletúrt hosszú vizes hajába.
A lány lassan hátrálni kezdett a hálószoba felé, s húzta magával Lesleyt. Az ajtó nyitva volt. A szobába érve Jessie egy pillanatra sem állt meg, s így mikor lába elérte az ágy szélét, szó szerint beestek a paplanok és párnák közé.
Ekkor a lány igyekezett minél inkább úgy helyezkedni, hogy ő kerüljön felülre, gyorsan kiszabadította magát Lesley karjaiból, és máris a fiú combjaira ült, mint lent a nappaliban a matracon.

Vad csókolózásba kezdtek, s Lesley úgy érezte, hogy agyát teljesen elönti a vágy. Érezni akarta a lány testének minden illatát, minden ízét, s minden rezdülését, érinteni s csókolni akarta testének minden egyes pontját.
Kezei Jessie vállát simogatták, majd lejjebb csúsztak a lány mellei felé. A selyem hálóing tisztán átadta kezének a lány minden vonalát, kerek melleinek gömbölyded íveit, s érezte a megfeszülő mellbimbókat is. Minden porcikájában kívánta őt. Úgy érezte, hogy szíve egyre kevesebb vért pumpál az agyába, szinte már szédült.
Ujjai lecsúsztak a lány derekára, majd benyúltak a fekete hálóing alá, s kúsztak egyre feljebb, míg elérték a lány melleit. A kezek élvezettel simogatták gömbölyű kebleket, és a kis feszes mellbimbókat, majd az egyik kéz végig siklott a lány oldalán a combok felé, de ekkor a Jessie megfogta a fiú karját. Egy pillanatig egymás szemébe néztek, majd a lány Lesley kezeit az ágyhoz szorította, úgy hogy azok a feje felé kerültek. Egyik kezével összefogta a két csuklót, majd egy szemvillanás alatt előrébb ült Lesley mellkasára, s térdeivel leszorította a fiú karjait.
A rövid ruha így teljesen felcsúszott a combjain, s kivillanó fekete, csipkés tangája és a fiú arca között csupán pár ujjnyi volt a távolság. A látvány, és a lány ölének friss, üde illata bódítólag hatott a fiúra, s még jobban felkorbácsolta kéjtől fűtött vágyait. Fejét feljebb emelte, ajkait a lány bugyijához szorította, s elárasztotta csókjaival.

Jessie halkan felnyögött, s összébb szorította combjait, mint aki nem akar szabadulni az érzéstől, szabad kezével azonban a párnák alatt matatott, s a fiú már csak akkor eszmélt fel, mikor egyik csuklóján egy kötél szorítását érezte. Fejét kissé oldala és hátra hajtotta, hogy lássa mi történt. Csuklóján valóban egy kötél csomója feszült. Gyorsan átfordította fejét a másik keze felé, de már csak azt láthatta, ahogy Jessie azt is kikötözi.
Ellenkezni már késő lett volna, de nem is akart. Jessie pajzán ötlete csak még inkább felizgatta. Fejét visszafordította, s arcát ismét a lány combjai közzé temette. Érezte, ahogy a csipkés bugyi átnedvesedik, s átengedi a lány puncijának bódító ízét. Szájával kitapogatta a csikló környékét, s nyelvével és ajkaival dörzsölni kezdte. Jessie ismét felnyögött, de immár hagyta magát átadni az érzésnek. Szeméremdombját a fiú arcába nyomta, csípőjét mozgatni kezdte, s halk nyögések, mélyről feltörő sóhajok formájában adta a fiú tudatára, hogy élvezi a helyzetet.

Igaz, néha el kellett elfordítsa a fejét, hogy némi levegőhöz jusson, de rendkívül felizgatta ez a helyzet. Ekkor azonban Jessie teste kezdett elemelkedni a fiú fejétől. A lány fel állt, majd kicsit hátrébb lépett.
Lesley kíváncsian nézte kedvesét, aki lassan egyik kezével melleit, a másikkal pedig combjait kezdet simogatni. Lesley már nem tudta eldönteni, hogy álmodik, vagy hogy álmai vállnak-e válóra.
Jessie közben egy röpke pillantást vetett a fiú boxere, majd arca felé, és elégedetten állapította meg, hogy párja már teljesen odáig van érte. Arcát szemmel láthatóan már teljesen elborította a kéj, boxere pedig igen csak szűknek tűnt az egyre nagyobb teret igénylő férfiassága számára. A látottak élvezettel töltötték el, s lassan levette vállairól a ruha két pántját. A szexi ruhadarab azonnal lecsúszott róla, s Lesley szinte felfalta szemeivel a gyönyörű, meztelen valóságot.
Jessie bal kezével simogatni kezdet melleit, jobb kezének középső ujját pedig végig nyalta, s elindította a szájától, le a nyakán, a dekoltázson és köldökén keresztül, s benyúlt a bugyijába.
- Óhh Szívem! Akarlak! – suttogta a fiú összeszorított fogakkal.
A lány elmosolyodott, de hogy tovább izgassa párját, válasz helyett hátat fordított neki, s kezeit egy határozott mozdulattal fenekére helyezte, s félig letolta bugyiját.
- Óhh…

Ez volt az egyetlen dolog, amit Lesley jelen pillanatban képes volt kimondani. Úgy érezte agyába már szinte nem is jut vér, képtelen volt mondatokat, vagy akár csak szavakat is alkotni.
A lány erre a hangra ismét megfordult, s bugyiját a fiúval szemben állva tolta le, immár egészen a bokájáig. Puncija teljesen csupasz volt és mámorító illata szétáradt a szobában, s eljutott a fiúhoz, de Lesleynek - még ha szavakba is tudta volna önteni érzéseit – egy másodpercnyi ideje sem maradt arra, hogy ezt megtegye, mert a lány egyik kezét combjára helyezte, másikkal pedig a csiklóját kezdte izgatni. Először csak egy ujjal, majd a többit is bevonta a körkörös játékba.
- Szeretnél segíteni? – kérdezte a fiútól búgó hangon?
- Nagyon.
Jessie ismét elmosolyodott. Térdre ereszkedett, majd négykézláb kezdett mászni Lesley felé, közben mélyen a szemébe nézett, s kacéran mosolygott. Miközben felfelé haladt, melleit a fiú péniszéhez nyomta, s elégedetten tapasztalta, hogy Lesley farka – amennyire csak a szűk boxer engedte – megemelkedik. Tovább mászott, míg keblei elérték a fiú arcát.
Lesley azonnal feljebb emelte fejét, s nyelvével becézgette a lány melleit, amíg azok elhaladtak felette. Jessie azonban még tovább mászott, míg el nem érte ugyan azt a pozíciót, mint amikor kikötözte a fiú kezeit.

Lesley most már akadály nélkül kényeztethette a lányt. Először combok belső felét, és a szeméremdombot, majd a nagyajkakat cirógatta nyelvével. Folyamatosan haladt a csikló felé, amikor elérte, ajkaival becézgette, majd mikor Jessie szuszogása erősebbé vált, bevetette nyelvét is. Először le-fel nyalogatta, majd puha nyelvével körkörösen izgatta. A lány egyre mélyebbeket sóhajtott, s ekkor Lesley érezte, hogy a kötél még enged neki pár centit, így hirtelen kissé lentebb csúszott. A kötél – bár így vágta a fiú csuklóját - éppen annyit engedett, hogy Lesley elérte a lány punciját. Nyelvével behatolt gyönyörök templomába és úgy kényeztette tovább a lányt. Jessie hangosan felnyögött, gerincén végig futott valami melegség, és ritmikusan mozgatni kezdte a csípőjét. Úgy érezte, hogy teljesen átnedvesedik, s puncija bizsereg, annyira szeretne már beleülni a fiú kemény farkába. Mégis hátrálni kezdett. Ő most ennyivel nem érte be. Azt akarta, hogy Lesley úgy kívánja őt, mint ahogy férfi nem kívánt még nőt.

Négykézláb kezdett meg hátrálni, s közben melleit ismét odanyomta a fiú merev péniszéhez, majd lágyan beleharapott a fiú hasába. Lesley farka még mindig a lány keblei között lüktetett és a harapásra még inkább keményebbé vált. A lány érezte a változást, és apró harapásokkal, csókokkal halad a fiú boxere felé. Lesley gyomra minden egyes érintésnél összerándult, ahogy a lány ajka az égig repítette vágyait.
Amikor Jessie elérte a boxert, a fiú farkát is megajándékozta apró, lágy harapásaival a szűk kis alsón keresztül, s érezte, ahogy a fiú farka minden egyes kis harapásra olyannyira felkeményedik, hogy szinte már-már szétfeszíti a szűk boxert. Két kézzel megragadta Lesley alsóját, és lassan, nagyon lassan megszabadította tőle párját, hogy ezzel is tovább húzza a fiú agyát.
Lesley hímtagja az ég felé meredt, és a lány talán még sosem látta ennyire nagynak. Büszkeség töltötte el. Úgy érezte sikerült elérnie, amit akart; biztos volt benne hogy párja soha semmire nem vágyott még ennél jobban.
De a látottak őt sem hagyták hidegen. Agyát teljesen átjárta a pajzán gondolat, teste kéjben úszott, és minden vágya az volt, hogy ajkai között érezhesse a fiú kemény farkát.
Miközben lehajolt a fiú lüktető pénisze felé, végig Lesley szemébe nézett, és közben szája szélén végig ott volt az a kihívó huncut mosoly, amit Lesley annyira imádott. Kezével megragadta, nyelvét a kemény pénisz tövéhez nyomta, és végig nyalta egészen a makkig, majd száját egy kicsit nagyobbra nyitotta, és ajkai máris le-feljártak a fiú kemény farkán. Lesley férfiasságának íze szétáradt a szájában, ami még inkább feltüzelte, és szabad kezével a heréket kezdte simogatni.

A fiú már el sem hitte, hogy ez megtörténik vele. Mély sóhajtásokkal adta a lány tudatára, hogy élvezi annak minden mozdulatát. Fejét kissé oldalra fordította, hogy láthassa Jessie arcát, amit szemből eltakartak az előre lógó hajtincsek. Imádta nézni, ahogy a lány a szájával kényezteti, ahogy ajkak közre fogják kemény farkát, és ahogy föl-le járnak azon. A látványtól most is teljesen extázisba esett.
Jessie feje lassan felemelkedett, de kezei még szorgosan munkálkodtak egy darabig. Ő is imádta nézni Lesley kéjtől fűtött arcát, ahogy az élvezet kis barázdákat húz a homlokára. Majd lassan felemelkedett, kissé előrébb csúszott, kezével megtartotta a kemény péniszt és lassan ráereszkedett. Mind kettőjük ajkát egyhatalmas sóhajtás hagyta át.
Egy darabig egyikőjük sem mozdult. Mélyen egymás szemébe néztek. Ki akarták élvezni az eggyé válás gyönyörtelei pillanatait is. Majd Jessie megcsókolta a fiút, kezeivel megtámaszkodott annak mellkasán, s lassan mozgatni kezdete a csípőjét.
Lesley élvezte, hogy a lány mozgása dominál. Először hagyta, hogy párja magáévá tegye, és ő szabja meg a tempót, de ahogy Jessie mozgása fokozódott, képtelen volt tovább tartóztatni a testét és felvette a lány ritmusát.

Jessie mozgása egyre tüzesebbé vált, ahogy párja is bekapcsolódott. Igyekezett combjait minél inkább széttárni, hogy Lesley pénisze még mélyebbre hatolhasson. Úgy érezte, hogy fellegekben jár. Sóhajtásai lassan kéjes sikolyokká váltak, már nagyon közel volt, amikor Lesley is egyre hangosabbá vált, majd felnyögött és Jessie érezte, ahogy a fiú lüktetve elélvez. A lány számára a ritmikus rándulások a vörös cseresznyét jelentették az élvezet tortájának tejszínhabján. Teste megfeszült, kellemes mély borzongás futott végig a gerincén, és mire elérte a medencéjét, hangos nyögések és sikolyok szakadtak fel torkából. Testét átadta az élvezetnek, és úgy érezte, belefullad a gyönyör mámorának mély tengerébe.
Hosszú percekig feküdtek még így, aléltan úszva a kéj tengerének partjai felé.
Amikor Jessie úgy érezte, hogy már képes megmozdulni, felült, és kioldotta a csomókat.
- Szeretlek Téged – súgta neki a fiú, majd lágyan megcsókolta Jessiet.
- Én is szeretlek Téged - érkezett a csók utáni válasz, majd Jessie a fiú vállára hajtotta a fejét.
Hasonló történetek
26045
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
25064
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
lynny ·
Két fél között, akik szeretik egymást és megbíznak a másikban, a kikötözés egy szexuális gerjesztés. Én csak azért nem szeretem, mert imádok a páromhoz hozzáérni, és azt is imádom, ha ő hozzám ér. De volt már rá alkalom, hogy az volt a feladat, hogy akármit is csinálok vele, nem engedheti el az ágy fejtámláját... nem volt kikötözve, mégis korlátoztam a mozgásában. Van ebben valami nagyon izgalmas, engem főleg az izgat fel, hogy annyira megbízik bennem, hogy nem fél cselekvésképtelenné válni...

Nekem tetszett a történet, izgalmas, erotikus, feszült, átható...
tőlem max pont...

Szivacs ·
Minôségi szeretkezés, kis pajzán” játékkal. Kiemelt egyet a szürke hétköznapokból.
70 évesen lesz mire emlékezni

kajada ·
Izgató történet.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: