Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Családban marad 2.

Nos, mint még serdülőkorban lévő fiatal fiú, most kóstoltam bele először a szexuális életbe, ráadásul a saját nővéremmel, méghozzá elég perverz módon.


Azt tudni kell, hogy semmit nem bántam meg.


Az orális aktusok és az, hogy a harisnyás lábával izgasson egyre sűrűbben előfordultak. Várható volt, hogy előbb-utóbb lebukunk. Úgy is volt. Egyik éjjel, mikor Nóri szokás szerint szopta, szívta a farkam, hogy végre nyelhesse az általa imádott spermám, egyszer csak ránk nyitott édesanyánk. Anyu 39 éves, kb. 165 cm, 62 Kg, szőke festett hajú, erős szexuális kisugárzású, dekoratív nő volt. Könyvelőként dolgozott egy multicégnél. Szóval mikor ránk nyitott, az álla leesett, köpni-nyelni nem tudott. Mi meg, vagyis csak én pont az élvezésem kellős közepén voltam. Spricceltem tele nővérem száját. Nem tudtam már leállni. Csak jött és jött a spermafolyam. Anyum pedig végignézte, ahogy a saját nővérem nyeli az utolsó cseppig. Zavartan állt egy szál köntösben, meg sem mukkant. Bámult maga elé, láthatóan totál sokkban. Majd kb. fél perc múlva megfordult és egy szó nélkül kisétált. Nórival összenéztünk. Lebuktunk. Most mi lesz? Mit fogunk mondani? Beszélgettünk még jó ideig. Próbáltunk valami okosat kitalálni, bár ez elég nehéz lett volna, hiszen egyértelmű volt a szitu. Mondjuk agyalni sem tudtam rendesen, mivel már hajnali 2 volt, plusz éreztem Nóri sperma szagú leheletét, ami nagyon felizgatott. 


Mindegy, mondtam magamban, inkább visszamegyek a szobámba és lefekszem. Úgy is történt. Másnap reggel alig mertem felkelni és kimenni, de muszáj volt. Mennem kellett iskolába. 


Gyorsan kiszaladtam wc-re, remélve, nem futok össze anyámmal. Ez nem sikerült. Elém állt és egyből kérdőre vont.


- Mi volt ez az éjszaka?? - kérdezte feldúltan. 


Meg sem tudtam szólalni hirtelen, pedig sokat agyaltam, hogy mit mondjak majd erre a kérdésre.


- Na, mond csak, miért élveztél a saját nővéred szájába??


- Anya, kérlek ne haragudj ránk, csak szeretünk ilyeneket csinálni. -feleltem őszintén.


- Szerettek ilyeneket csinálni?? Szóval nem az első volt??


- Nem, már egy párszor csináltuk.


- Ez igen. Hát gratulálok! - mondta cinikusan.


- Anya, kérlek ne haragudj ránk, tényleg nagyon megbántuk. - esdekeltem.


- Hát jó, egy feltétellel. - felelte.


- És mi lenne az anyu? Bármit megteszünk.


- Előttem kell csinálnotok. - mondta felszólítóan.


A szemem kikerekedett, a szívem ezerrel kalapált. Jól hallottam? Anyukám előtt kell nyalnom vagy szopatnom a nővéremet?? Bevallom, felizgatott a gondolat. A farkam kezdett megmerevedni, amit az egy szál boxer nemigen tudott elfedni. Idő közben csatlakozott hozzánk Nóri is és kérdezgette, hogy mi a téma. Elmondtuk neki. Elvörösödött. Láthatóan zavarban volt, ahogy mindhárman.


- Jól van anya, oké. Megtesszük. - minden bátorságomat összeszedve válaszoltam neki.


- Ma éjfélkor ott leszek. - monda anyu, majd elsétált a dolgára.


Nórival összenéztünk és zavartan mosolyogtunk. Láttam, hogy őt is izgatja a szituáció. Ekkor leesett, hogy az egész családom perverz. Annyira fel voltam izgulva, hogy a farkam az égnek meredezett. Nóri ezt meg is látta. Gyorsan körbenézett, hogy van-e arra valaki. Látva, hogy sehol senki, gyorsan megfogta boxeren keresztül és húzott rajta kettőt, hármat.


- Akarom!! - súgta a fülembe.


- Most?? De készülnöm kell a suliba! -válaszoltam szintén suttogva.


- Igazad van. Nekem is. Majd este. - felelte kacsintva.


Eljött az este. Egész nap csak erre az estére tudtam gondolni. Féltem is, de közben vártam. Az óra 23:50-et mutatott. Átosontam Nóri szobájába, remélve, hogy még anyum előtt átérek. Tévedtem. Anya már ott ült a széken, szokásosan dekoratívan felöltözve kosztümben, szoknyában és fényes testszínű harisnyában, amin megragadt a szemem. Nórin egy póló és egy bugyi volt, rajtam pedig csak egy fekete boxer.


- Üljetek le egymás mellé. - utasított minket anya.


Engedelmeskedtünk.


- Vetkőzzetek le és kezdjétek! - parancsolta anyu.


Hát elkezdődött. Féltem, de egyben vártam is ezt a percet. A szívünk a torkunkban dobogott. Nóri is izgult. Remegve kezdtük el simogatni egymást. Félve néztem rá anyára. Meglepődve észleltem, hogy tetszik neki amit lát. Az ajkára harapva, harisnyás combját simogatva nézett minket. Nóri elővette a már kőkemény faszomat és húzogatni kezdte. Közben izgatta magát is. Így csináltuk kb. 10 percig, mire anya nagy sóhajok közepette megszólalt.


- Na, mi lesz már kislányom? Bekapod végre az öcséd farkát?


Nóri engedelmeskedve jó mélyen és egy hosszú nyögés közben bekapta a farkamat. Nagyon fel voltunk izgulva mindhárman. Izzott a levegő. Nóri puncijának illata beterítette a szobát. Hátra feküdtem, a szemem behunytam. Nóri folytatta a szopást. Annyira jó és izgató volt. Anya néz minket. Nem hittem volna, hogy valaha ilyet érezni fogok. Kis idő múlva felnéztem és láttam, hogy anya szoknyája már fel van húzva és a pináját simogatta a harisnyán keresztül.


Ez aztán a meglepetés. Gondoltam. Annyira jól szopott Nóri, hogy éreztem, nemsoká élvezek. Ahogy szoktuk, felálltam, a nővérem pedig letérdelt elém. Száját kinyitotta, és várta az általa úgy imádott spermazuhatagomat. Még párat húztam a farkamon és lüktetve telespricceltem Nóri száját. Nyelte ahogy tudta, de elég sok ki is csorgott a szájából a mellére, hasára.


Aztán elheveredtünk mindketten. Néztük anyát, hogy mit csinál. Felállt, odalépett hozzánk, majd leguggolt. Nézte Nóri testét. Elkezdte róla lenyalni a spermát. Meg sem mertünk szólalni. Teljesen kiakadtunk azon, amit látunk, tapasztalunk. Miután lenyalta Nóri hasáról az összes spermát, megcsókolta. De nem csak sima csók volt. Szabályosan elkezdett vele smárolni. Láttam, hogy még a nyálkás geci ott van a szájukban, ahogy a nyelvükkel játszanak, ott csillog és csordogál. Ez engem annyira felizgatott, hogy megint felállt a farkam. Hosszasan smároltak és most én nézem őket és masztizok rájuk. Anya most fölém guggolt oda. Engem is elkezdett lesmárolni. Csak utánoztam, mint egy engedelmes szolga. Most már én is megízlelhettem a saját spermám ízét, ami nemrég még a nővérem szájában volt. Mindeközben vertem a farkam. Nagyon felizgatott a helyzet. Anya odasúgta, hogy simogassam. Úgy is tettem. Felfedeztem anya nőies mivoltját. Simogattam ruhán keresztül a mellét, hasát, aztán a harisnyás combját, fenekét. Közben még mindig smároltunk. Anya hátranyúlt a fenekéhez és a harisnyát kiszakította a lába közénél. Még mindig smároltunk. Elvette a kezem a farkamtól és átvette az irányítást. Most már ő verte a farkam. Ismét súgott valamit. Alig akartam hallani a fülemnek.


- Már rég vártam erre a pillanatra! 


- Anya, ezt nem tudtam! De nagyon izgalmas ez a helyzet. - feleltem.


- Azóta várok erre a pillanatra, mióta láttalak, hogy Nóri harisnyáira élveztél el. - mondta határozottan anya.


Gondoltam, szóval ezért van rajta harisnya és ezért ízlelgette olyan sokáig a spermám...


Anya hátra nézett és megparancsolta Nórinak, hogy hátulról kezdje el nyalni a punciját. Nővérem engedelmeskedve elkezdte lefetyelni anya lucskos lyukát.


Aztán a kezemet ellökve, szájába vette a farkam. Nekem több sem kellett. Azonnal elélveztem. Megfeszülve spricceltem bele anya szájába. Csak szívta és szívta mohón, miközben zihált az élvezettől. Egyszerre élveztünk. Én attól, hogy anya szopott, ő pedig, hogy Nóri kinyalja. Fantasztikus érzés volt. 


Maga a tudat. Tiltott dolgok ezek, de éppen ezek miatt volt olyan izgalmas. Pár perc után leheveredtünk egymás mellé. Lihegve, szótlanul néztük egymást. 


A szobát punci és sperma illat telítette be.


 


Ez volt az első szexuális élményem/élményünk anyunkkal. 


A folytatásban elmesélem,hogy milyen perverz dolgokat éltünk át hármasban.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tomass ·
Imadom az anyukad történeteket -14 eves voltam amikor anyu először jott be a szobamba-azota is tart
zero-eco86 ·
Szerbusz! Korábban írtam neked emailt, és ha lehet szívesen beszélgetnék veled erről.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

I. Magdolna ·
Nem folytattad... Még mindig szeretsz "Anya" vagy idősebb nők szájába spriccelni? :)
Dávid Juhász ·
Természetesen igen, de már más anyák szájába. :)
gyuri0926 ·
Leveleznél velem?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: