Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak pár lépésnyire

Nem is tudom, hogy kezdjem. Két hete voltam a tizennyolc éves. Akkoriban már nagyon sokat foglalkoztatott, a szex, persze többnyire önmagammal. Interneten egyre másra néztem a pornó oldalakat, és mivel volt saját számítógép, sőt saját szobám így nyugodtan kiélvezhettem ezt az időtöltést. Pesten kertvárosi részen laktam, többnyire idősebb emberekkel körülvéve, sokat voltam otthon.

Szüleim is többnyire a munkával voltak elfoglalva, nem velem. Sokszor egyedül voltam otthon, mivel testvérem nem volt. Megismerkedtem így hát a chat oldalakkal. Nem voltak rosszak, viszont többnyire férfiakkal volt tele, meg idősebb nőkkel. Mivel állandóan kerestem a lehetőség a beszélgetésre, arra hogy kicsit törődjenek velem, és mivel izgatott a dolog, hát gyakran meglátogattam férfiak közti erotikus chat szobákat. Ezek többnyire csak óvatlan beszélgetések voltak. Sok férfi mikor megtudta hogy tizennégy éves vagyok, már csak találkozni akartak, és beszélgetni egyáltalán.

Viszont fiatalon, akkor még féltem az egésztől, és nem is tudtam eldönteni hogy én vágyok-e férfiakkal kapcsolatra, vagy csak egyszerűen felizgat minden szexszel kapcsolatos dolog. Volt egy férfi viszont, aki gyakran rám írt akárhányszor csak felléptem, és mindig kíváncsi volt rá, mi van velem. Mivel sokkal idősebb volt, apám korú, ezért eleinte félénken beszélgettem vele, de gyakori törődése imponált, így egyre több mindent húzott ki belőlem, végül míg nem elárultam hol lakok, ki vagyok.

Ennek ellenére ő próbált nem elárulni semmit magáról, viszont sokszor elmondta, szívesen találkozna velem. Sőt elárulta, már máskor is találkozott ilyen fiatal srácokkal és le is feküdt velük, bár annyira fiatallal mint én még sose volt. Akkoriban elkezdtem nézni olyan pornót is amiből hiányoztak a csajok, és meglepődve de nagyon sok film nagyon felizgatott, és sokszor elképzeltem, hogy velem is azt csinálja egy férfi.

Szép lassan elkezdtem felfedezni a testemet, ha értitek mire gondolok. Egyik cimborámtól szereztem síkosítót is, mivel boltban nem mertem ilyet még venni, ezért egy idősebb haveromtól szereztem, aki árult  mindenféle kondomot, meg szexuális ajzószereket.

Először szörnyű volt az első pár felfedezés, viszont egyre inkább vált élvezetesebbé a dolog, és egyre inkább használtam egyre több ujjamat is arra hogy élvezetet okozzak magamnak. Egyre inkább vágytam arra, hogy már nem csak ujjakkal de más dolgokkal is belém hatoljanak. Akkoriban egyre többet beszélgettem azzal az idősebb chat ismerősömmel.

Egyre inkább kezdett kinyílni. Elmesélte van felesége, vagy egy gyereke, és elmondta még mindig tart tőle hogy  ennyire fiatal vagyok, ezért nem biztos benne, hogy találkoznunk kéne. Nem igazán értettem az egészet, hiszen állandóan arról beszélt, mennyire akar és bejövök neki, míg állandóan tartózkodott. Nem mintha én nem féltem volna a dologtól, viszont ha csak erre gondoltam kirázott a hideg annyira felizgatott a dolog.

Eltakart fotókat küldött, amin egész fittnek tűnt és kiderült, nem valami csóró paliról van szó amitől azért elég féltem. Tudom pénzéhes kurva, ez az első jelző ami az embernek eszébe jut, de mindig jobban szerettem az olyan embereket akik adtak magukra, tiszták és jól néznek ki. Ez pedig pénz jelent.

Nem erőltettem a dolgot abban az időszakban, viszont egyik nap mikor suli után rögtön felmásztam chatre, rám írt rögtön, azt mondta, hogy találkozni szeretne velem, de valamit el kell árulnia. Amit mondott az eléggé arcon ütött, köpni-nyelni nem tudom. Gyorsan kiléptem chatből és a következő napokban inkább fel sem mertem menni egyáltalán. Hogy ki volt ő?

Édesapám Pesten a belvárosban dolgozott egy boltba amiben nyílás-zárókat meg hasonló dolgokat árultak. Azért vették fel oda anno, mivel a főnöke a szomszédunk, így számára praktikus volt, hogy közel lakik az egyik dolgozója is, és apám is pont akkor keresett állást mikor nyílt a bolt, így adva volt, hogy felveszi. Apám mindig leste a főnök minden kívánságát, mivel örült a melónak és nem is fizetett rosszul, így ha kellett valamit csinálni, akkor az azon nyomban meglett oldva, ha kellett akkor estig bent maradt. Ha a főnök szerint a fekete fehér volt, akkor apám szerint is. Sose értettem, miért ilyen megalkuvó a főnökével.

Boldog házasságba éltek a feleségével a szomszédunkban, sokkal nagyobb házban, mint mi, jó verdával járt az ürge. Volt egy majdnem velem egyidős lányuk. Nagyon jól nézett ki, többnyire idősebb srácokkal mozgott. Sok érdekes sztorit meséltek a srácok róla, mit hallottak, bár én sose hittem el, de részben biztos igazuk volt. Apám főnöke mindig kedves volt velem is anyámmal is. Gyakran fizetett mindenféle béren kívüli juttatást, nyaralást vagy kirándulásokat. Mindig kedves volt azzal aki nem volt a dolgozója, apámmal munkán kívül is egész furán viselkedett.

A kedvessége mögött nagyon magabiztos ember bújt meg, tipikusan az aki mindent akar magának és mindent meg is kap. Felesége mindig nagyon boldog volt, majd kicsattant, állandóan mosolygott. Nem is értettem, hogy apám meg anyám miért veszekedtek annyit még akkor is, mikor már minden rendbe jött anyagilag, hiszen a szomszédjaink meg majd belehaltak a boldogságba. Később jöttem rá, hogy más is van a mögött, amit akkor még nem értettem igazán.

És most vissza a pillanathoz, mikor lelkileg összetörtem, mikor megláttam, hogy ki a titkos hódolóm. Amit leírt elementárisan hatott rám. A szemem szinte lángolt ahogy olvastam "Rob1: Szia én vagyok édesapád főnöke Róbert".

Mivel nagyon megijedtem, ezért napokig még a számítógépet se mertem bekapcsolni, inkább csöndben ültem a szobába, a tévére meredve. Attól rettegtem a legjobban, hogy kiderül az egész. Apám kinyírt volna, én meg szégyenembe, elsüllyedtem volna. Mindig félve tekintettem, arra , hogy megtudják a többiek, hogy szoktam interneten férfiakkal flörtölni. Most lehet furának tűnik ez az egész hajcihő, de tizennégy évesen, azzal a fejjel, teletojtam a gatyám. Több napba telt mire rájöttem a főnöknek se lenne jó ha kiderülne a titkunk.

Valószínűleg ő tudta is ezt. Persze 36 évesen én is okosabb lettem volna. Tudtam persze, apám mindig mesélte hogy Robi eléggé szabados életet él, félrelép néha, amit a felesége vagy nem tudott, vagy nem akart tudni róla. Bár legkevésbé gondolhatták, hogy  fiatalabb fiúkkal is azt műveli amit alkalomadtán nőkkel. ,

Rájöttem valószínűleg nem kell annyira aggódnom, hogy elmondja bárkinek is, mivel hasonlósan ő is sokat veszíthetett volna az egészen. Bár tápláltam magamba ez irányú gondolatokat, de továbbra is aggódtam, hogy most mi lesz az egésszel.

Suliban egy percig nem tudtam figyelni órákon, mivel csak ezen stresszeltem. Egy pénteki napon, hazajöttem a suliból, apám a munkahelyen édesanyám pedig még a kórházban volt. Amúgy nővérként dolgozik. Hazaérve gyorsan felrohantam a szobámba és azon gondolkoztam fel kell néznem chatre, szinte megölt a várakozás.

Felléptem de nem volt fent. Örültem bár, hogy nincs fent, de azért egyben zavart is a tudatlanság. Valaki közben csengetett, sietve lerohantam a lépcsőn, nem gondolva ki lesz ajtóban. Kinyitottam és ott állt ő. Megszólalni nem tudtam.

Megkérdezte bejöhet-e, én pedig csak makogtam, nem tudtam mit reagálni. Mondta bejönne. Beengedtem hát mit tudtam volna tenni. Elkezdett kérdezgetni a suliról, a csajokról. Nem értettem mit akar, egyszavas mondatokkal válaszoltam, nem bírtam gondolkodni. Mondta, hogy menjünk fel a szobámba, majd meg zavarodtam annyira zavarban voltam, de elindultam és ő jött utánam.

Mintha hónapokig mentünk volna felfelé, fejemben száz és száz gondolat kavargott. Vajon most megfog történni, vajon valamit tenni fog most velem. Felérve, bementünk a szobámba és ő leült az ágyra. Én csak álltam szeppenten, mint egy kisiskolás.

Persze az is voltam. Megdermedtem, tényleg megmozdulni se bírtam. Kérlelt, üljek mellé. Vonakodva de leültem. Ő átölelt és elmondta hogy, most ő úgy jött át ide, hogy reméli, nem beszélek senkinek erről. Én persze rögtön rávágtam, hogy sose beszélnék erről senkinek. A szívem majd felrobbant most mit fog csinálni.

Ennek ellenére átkarolt, mondta hogy ha még szeretném, akkor átmehetnék hozzá, mikor nincs nála senki, és lóghatnánk kicsit. Furán hangzott, de valahogy lenyugodtam. Ahogy elmondta ezeket a szavakat, felállt és mondta hazamegy. Én csak álltam a szobámban és mikor hallottam hogy megy lefelé a lépcsőn, gyorsan kirohantam. Ő megfordult, néztük egymást egy ideig. Megkérdezte akarok-e valamit. Mondtam szeretnék kérdezni valamit tőle. Visszaindult a szobába. Hevesen vert a szívem.

Ahogy bejött az ajtón, és csak kérdően nézett rám. Összevissza beszélve, de kiböktem nagy nehezen, hogy szívesen megnézném a farkát. Ezzel egy olyan lavinát indítottam el a testemben, amit nem tudtam megállítani. Szédülve kétszázas vérnyomással, de izgatottan leültem az ágyra. Torkomban egy labdaméretű gombóc volt.

Elkezdett mosolyogni és lassan odalépkedett hozzám. A vastag bőrövét elkezdte kioldani, aztán szépen sorrendbe a farmer gombjait. Minden egyes kioldással lettem izgatottabb és kevésbé szégyenlős. Kicsit lehúzta a nadrágot és elővette a az alsónadrágjából a férfiasságát.

Meglepően tapasztaltam, hogy sokkal nagyobb mint az enyém, és szép lassan a szemem előtt elkezdett megkeményedni. Még hozzá se értem, de már felfelé meredezett. Nekem rövid egyenes péniszem van, viszont neki felfelé görbülő az enyémhez képest sokkal vastagabb és hosszabb volt.

Megvolt borotválva, és mivel Robi elég jó formában volt, azt tapasztaltam, teljesen ugyanúgy néz ki, mintha egy pornófilmből lépett volna elő. Ez valahogy bátorítólag hatott rám. Megfogtam a farkát.

Hihetetlen élmény volt eddig elképzelni se tudtam volna milyen ez élőben. Rájöttem hogy rohadt izgató. Lehúztam a bőrt a farkán, amit láthatóan nagyon élvezett. Unszolására megfogtam mind a két kezemmel a farkát és egyre gyorsabban kezdtem rázni. Na emiatt már nem maradt csöndben és halkan elkezdett nyögni.

Nagyon jó érzés volt azt látni, hogy valaki élvezi azt amit csinálsz. Mindig odaadóan viselkedtem mindenkivel, ennek ellenére nem volt sok barátom. Nagyon élveztem, ahogy élvezkedett ott előttem. Mai napig legyen nő, legyen férfi, de imádom nézni az arcukat, ahogy épp élvezik azt amit nyújtok nekik. Kicsit közelebb lépett, mondta, hogy miközben verem a farkát, kapjam be a végét és szopjam a makkját. Pontosan akkora volt, ami befért a számban.

Bekaptam és közbe vertem tovább neki. Abbahagytam és kíváncsian érdeklődtem ez jó-e. Elégedetten rám nézett, rátette a vállamra a kezeit, és mondta folytassam. Közbe tanácsokkal látott el, hogy tartsam a szám, nem igazán értettem mit akart, de csináltam tovább, ő pedig nem igazán törődött vele, hogy nem tudtam valami profin végezni a munkám.

Elkezdett a csípőjével előre-hátra körözni, a kezeim közt őrülten szexin csúszkált a farka, a vége pedig bele a számba mindannyiszor. A farka egészen más volt, mint amit addig tapasztaltam. Próbáltam mindig kicsit hátrálni a fejemmel, mert kicsit kellemetlen volt ahogy egyre mélyebbre hatolt a számban. Egyre hangosabban kezdett nyögni, ami miatt pillanatra abbahagytam de a zihálás közepette, csak annyit nyögött ki, hogy "szüleid nincsenek itthon, folytasd".

Folytattam és ahogy egyre erősebben próbálta belenyomni a farkát a számba és végigcsúsztatni a kezeim közt a farkát, egyre inkább hangosabb kezdett nyögni. Már-már azt hittem még meghallja valaki a szomszédoknál, mikor kikapta a kezemből a farkát. Elkezdte verni a saját farkát és mondta tátsam ki a szám és csukjam be a szemem. Megtettem, elsötétült, minden, csak a zihálást hallottam.

Hirtelen a számba és az arcomba lövellt jó párat a tűzforró spermájából. Nagyon fura íze volt, de mégsem rossz. Viszont, ahogy egyre inkább csak spriccelt az arcomban, egyre inkább lett tele a szám.

Hányingert éreztem, előrebuktam és kiköhögtem egy részét a nadrágjára. Teljesen nyugodtan nézte, lehajolt hozzám és gondoskodva kérdezte, hogy rendben vagyok-e.  Bólogattam, miközben töröltem az arcomról a kezemmel a spermáját. Mondta, menjek el zuhanyozni, ő is így tesz. Rám mosolygott, majd lement a lépcsőn és kiment a házból. Én remegő lábakkal mentem ki a fürdőben ledobáltam a ruháim és beálltam a zuhanykabinba és megengedtem a vizet.

Csak a zuhanyban jöttem rá, mennyire izgató volt mindez ami történt velem az elmúlt tíz percben. A farkam csak mereven állt, miközben csak az ő farkára gondoltam. Nem is gondoltam másra, se a testére, se semmire. Csak a farkára.

Zuhanyfalnak nekidőlve elkezdtem maszturbálni, és csak az előbbiekre gondoltam közben. Olyat élveztem mint addig soha. Kicsit még meg is szédültem közben. Kicsit még remegtem és csak magamat simogattam a falnak nekidőlve. Akkor még gondolni se mertem, milyen hatással lesz ez a döntésem az egész életemre.
Hozzászólások
Sinara ·
Átlagos történet, kissé klisés felütéssel. Ez így önmagában nem lenne túl nagy baj, de az újdonságra váró olvasót már kapásból kritikusabbá teszi. "Oké, klisés, ezerszer olvastuk már, de legalább a régi panelekből hozza ki, amit lehet!"
Neked viszont sajnos ez se sikerült. Már kapásból az feltűnő, hogy azzal kezded, hogy pont betöltötted a tizennyolcat, pár sorral lejjebb meg még csak tizennégy éves vagy. Most hogy is van ez?
Emellett tele van a történet nyelvtani hibákkal, pocsék központozással és kriminális ragozással. Mintha egy magyarul már régóta tanuló, de a nyelvvel még mindig küszködő külföldi írta volna.
Ez így összességében meglehetősen kevés.

cmjcmjcmj1988 ·
imádtam az egészet, sajnos a fenekem nekem is szűz még (kellene egy férfi, aki szűztelenítené) imádnék passzív buzi kurva lenni...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: