Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak pár lépésnyire IV.

Tizennyolcadik karácsony jött az életemben. Valahogy mindig irigyeltem a barátaim családi összejövetelit. Nekünk nem volt nagy családunk, nekem nem voltak testvéreim, valahogy mindig uncsira sikeredtek ezek a napok nálunk. Muszájból esti vacsora, muszájból templomba járás, muszájból reggeli ajándékozás. Persze ezeket mindig mosoly nélkül, mintha ezek valami kötelezően betartandó havi beöntések lettek volna.

Apámnak sosem keresek különösebben ajándékot, mivel ő sosem tud örülni semminek, ezért minden alkalommal egy olcsó parfümöt és egy csomag zoknit veszek neki,
ezzel is jelezve, hogy bekaphatja a farkamat az állandó bús fejével. Édesanyám mindig más volt, neki kisgyerekként gyakran rajzoltam képeket, idősebbként már festettem, vagy netán valami szobrocskát készítettem. Most mivel volt egy kis megtakarított pénzem, vettem neki az interneten egy absztrakt képet. Szép kerettel meg minden.

Robinak eddig sosem vettem semmit, csak kaptam tőle. Mindig ugyanazt, és mindig többnyire belém tette, vagy rám. Gondoltam meglepem valamivel. Először neki is valami szimpla ajándékra gondoltam, de mivel szerintem megolt mindene, így maximum valami nagyon drága ajándékkal tudnám meglepni, amire pedig jelenlegi helyzetben nincs keretem.

Viszont az interneten találtam valami megfelelőt számára. Nagy nehezen rájöttem, hogy ide nem szimpla ajándék kell. Ha megakarom lepni, akkor valami olyan kell amitől nem csak a mosolya, de a farka is felfelé görbül. Több napi keresésnek meglett az eredménye, megtaláltam ha nehezen is.

A futárral megbeszéltem csütörtök délután jöjjön pont amikor szüleim dolgoznak.
A megbeszélt időpontban már az ajtóban álltam. Kifizettem, berohantam, fel a szobámba, gyermeki izgalommal bontottam ki. Nem bírtam várni, fel kellett próbálnom. Belebújtam, nehezen, de beletuszkoltam magam, kicsit feszes anyaga volt, de szinte pontosan passzolt rám.

A hátamon lévő cipzárt sikerült egy laza fél óra alatt felhúznom. Az egész anyag befedte a csupasz testemet, rámfeszült. Rendkívül izgató volt. Eredetileg lehet csak nőknek tervezhették, bár nekem pont ilyen kellett. Egy nyílás volt rajta a fenéknél és egy nyílás a szájnál.

A szeménél a kilátást egy nagyjából átlátszó anyaggal oldották meg. Tükörben csak homályosan láttam magam. Kíváncsi voltam milyen lehet kívülről. Eldöntöttem felveszem mobillal. A telefont leraktam a szekrényre, pont az ágyra nézett. Őrülten felizgatott az egész, nem bírtam ki gondoltam malackodok egyet a kamera előtt.

Elővettem a zselés műpéniszem. Remegett a kezemben annyira felizgatott az egész. Próbaként kicsit vonaglottam riszáltam magam a kamera előtt, egyfajta bevezetőként az előadásomhoz. Ráfeküdtem az ágyra szemben a kamerával a hátamra és a térdeimet a nyakamba húztam. Egyik kezemmel a kis zseléset szoptam, a másik kezemmel pedig a feneket ujjaztam.

Felkeltem, a kamerának kicsit háttal letérdeltem az ágyra kicsit oldalasan és bepucsítottam. Kis síkosított kentem a játékszeremre és arccal az ágynak dőltem. Egyik kézfejemmel a számban kalandoztam, az ujjaimat pedig csak szopkodtam és harapdáltam, míg a másikkal szépen felnyomtam magamnak az egész műpéniszt.

Őrülten izgató volt annyira belehevültem az anális izgatásba, hogy észre se vettem hogy annyira beleharaptam az ujjamba, hogy a vér íze áramlott szét a számban. Egy szűk fél órás előadás után leállítottam a felvételt. Leöltöztem, csupa izzadtság voltam. Gyorsan lezuhanyoztam és megnéztem a videómnat. Eszméleten profi munka volt.

Kicsit, ha jobb lenne a kamera a mobilon, akár pornó filmnek is elmenne. Aztán eszembe jutott Robi karácsonyi ajándéka, úgy gondoltam olyat nem tudok adni neki amivel még nem rendelkezik,  de ezzel a szexi szolgajelmezzel talán elérhettem volna, hogy örüljön. Viszont, ha azt a videót elküldöm, azzal lehet jokereket tarthattam volna a kezemben.

Karácsony másnapján elküldtem emailben. Valamikor estefele, jött az email. Aznap Robiék az anyóséknál mentek volna látogatóba, de Robi valahogy kivágta magát a programból és beinvitált egy titkos esti találkozóra hozzájuk. Eddig mindig tartottuk azt a szabályt, hogy csak akkor találkozunk otthon, ha mindkettőnk családja nincs otthon, viszont az e-mailben leírtak szerint, azt mondta ha én nem jövök át, akkor ő fog átmenni hozzám éjszaka és megkefélni.

Persze valószínűleg csak vicc volt, de azért nem akartam hagyni, szenvedni.

Éjszaka körülbelül éjfél lehetett, mikor már hallgatózva észleltem hogy apám horkol. Leöltöztem, felkaptam magamra a Robi karácsonyi ajándékát és kimásztam az ablakomon. Szerencsére onnan könnyen le lehetett mászni az udvarunkra. Onnan pedig a kerítésen át vezetett az út.

Sajnos a kerítés magas volt kicsit és a ruci sem volt rajtam annyira hajlékony. Nagy nehezen átmásztam a kerítésen. Szinte beestem Robi udvarára. A lábamra esve pedig őrült fájdalom hasított végig egészen a csípőmig. Alig bírtam lábra állni. Előtte a latex ruhában osonástól teljesen felizgultam, de a lábam miatt már inkább az egészet megbántam. Talán rossz ötlet volt indulás előtt felvenni a ruhát, amibe még fényben is alig lehet kilátni, nem hogy éjszaka.

Szerencsére Robi észrevett és kijött a kerti ajtónál és felkapott az ölébe. Felvitt a hálóba és berakott az ágyba. Amúgy is alig láttam ki a ruhán, de fájdalomtól amúgy se bírtam volna kinyitni a szemem.

Robi kedvesem elkezdte masszírozni a lábam. Elmondta, hogy ilyen eszméletlen karácsonyi ajándékot még sose kapott. Egész nap csak a videót bírta nézni, legalább öt-hatszor végignézte már. Miközben finoman dörzsölte a lábfejem, felhajolva homályosan észrevettem, ahogy a farka a szétnyílt fürdőköpeny közt felfelé mered. A lábam kezdett egész jól lenni, ezért tovább nem bírtam Robi szenvedését figyelni.

Kikaptam a lábam a kezéből, az ágyon pedig megfordulva, fejemet lelógattam az ágy végéről, pont oda ahol előbb épp térdelve masszírozta a lábam. A nyelvem kidugtam a ruha nyílásán és kérlelően vonaglani kezdtem. A farka pont az állam tetejénél volt, felnyúltam és kicsit magamhoz húztam Robit, a kezemmel a farkát pedig beleraktam a számba.

Éreztem, a farka csak úgy cseppekben gyöngyözött a számban. Finom édes volt és kicsit nyúlós. Robi félig felállt és kezeit a csípőm mellé helyezve pumpálta a farkát a számba. Olyan mélyre és olyan keményen ahogy csak tudta. Kicsit veszélyes volt, mert néha alig kaptam levegőt, de rendkívül élveztem. A kiszolgáltatottság érzése, persze csak a szexben rendkívüli adrenalinforrás tud lenni.

Az elmúlt években megtanultam kezelni azt, ha teljesen a torkomig bedugja a farkát. Robi pedig ezt őrülten szerette. Vadul dugni kezdte a számat, egész le a torkomig. A nyelvemen végigsikló farka éppen, hogy befért a latex ruha szűk nyílásán. Mikor épp, hogy elélvezett, Robi kihúzta a farkát, és lövellt egyet az számba, de az ő legnagyobb meglepődésére én a kezeimmel visszahúztam szinte tövig magamba a farkát, és ő beleélvezett a torkomba. Éreztem az egymás után lövellő forró spermáját.

Robi vörös szédelgő fejjel huppant be az ágyba. Kicsit kifújtuk magunkat. Én levettem a ruhát, mivel teljesen beleizzadtam és elmentem zuhanyozni, míg Robi csinált egy kis finomságot a konyhába, én persze nem bírtam a teljesen felizgult farkammal és inkább hatalmasat élveztem a zuhanyfalra miután maszturbáltam egy hatalmasat. Gondoltam, hazamegyek de Robi, még marasztalt, azt mondta még van egy lezáratlan ügyünk.

Egy filmet kezdtünk nézni. Talán a Éhezők Viadala volt, már nem teljesen emlékszem. Robi filmnézés közben miközben hátulról átölelt, csókolgatni kezdte a nyakam. Éreztem, újra aktivizálta magát ott lent. Éreztem, hogy finoman bekenni a fenekem síkosítóval és már a farkát magamba is éreztem. Olyan erősen szorított hátulról, hogy majd megfulladtam, és nyomta addig a farkát, ameddig csak bírta erővel.

Szinte a gyomromban éreztem.

Hasamra fordított, összezárta a lábaim és fölém feküdt. Kiszolgáltatottság, újra csak ezt éreztem. Egy harminc kilóval nagyobb férfi fölöttem. Izmos Karjai szinte eltakarták a fényt, csípője a fenekemen feküdt, Szinte eltakart az egész testével. Vadul dugott. Csípőjét addig emelte, mígnem csak a makkja maradt bennem és vissza tövig. Legalább egy órája keféltünk, mire hatalmasat élvezet belém. Nem húzta ki, hanem továbbra is bennem tartotta, finoman, éppen hogy csak megmozdítva, nyomta újra és újra tövig a farkát bennem. Csak feküdt bennem, mint egy oroszlán a tetemén.

Miután a filmet sikerült megnézni, elköszöntem. Egy korábban otthagyott pólóban és Robi egyik melegítőnadrágjában másztam vissza még hajnali öt előtt a szobámba. A lábam szétfagyott, a szobám addigra szinte kinti hőmérsékletre hűlt, a nyitott ablak miatt.

Végtére is, az egyik legjobb karácsonyi élményt kaptam, és Robi is azt kapta. Ha még édesapám is tudtam volna mit kaptam, nah ő kaphatta volna a legnagyobb ajándékot, ami főleg nekem tetszett volna. Ekkor még nem gondoltam, hogy részben teljesült a vágyam, ami később rengeteg fejfájást okozott.
Előző részek
Hozzászólások
cmjcmjcmj1988 ·
nekem tetszett...nekem is kéne egy férfi, aki felavatna análisan

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: