Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak pár lépésnyire II.

Fél éve hogy először megtörtént köztünk. A első eset után egy ideig nem találkoztunk, de sokszor beszélgettünk továbbra is a chaten, ami bár többnyire kimerült abban hogy mit tennénk egymással. Egyre több férfiak közti pornót néztem, de továbbra is tetszettek a csinos ázsiai csajokról készült filmek is. Ázsia hóbortos vagyok, ezt el kell árulnom magamról. Nagy álmom, hogy egyszer vagy 1-2 évet Japánban vagy Dél-Koreában lakjak.

Na de vissza a történetemhez. A sok chat beszélgetés persze meghozta a gyümölcsét, először pár hetente, majd szinte minden héten egyszer mikor nem volt otthon se nála, se nálam senki, vagy hozzám jött át vagy én mentem hozzá. Az alkalmak is egyre inkább lettek hosszabbak és érzékibbek, amiket egyre jobban élveztem, annak ellenére ezek abban merültek ki, hogy én orálisan kielégítettem apám főnökét. Bántam-e? Dehogy. Imádtam.

Minden egyes alkalmat, minden egyes orgazmust. A péniszét is egyre bentebb engedtem a számba, bár méretei miatt így is csak a félig sikerült bekapnom. De ezt persze próbáltam a technikai tudássommal pótolni, hogy minél jobban élvezze a közös együtt töltött perceket.

Ezeket vagy a pornófilmekből, vagy Robi tanácsaiból próbáltam egyre jobban alkalmazni. Robi persze csak ritkán adott tanácsokat, szerette ha én próbálkoztam különböző dolgokkal. Azt mondta pont ezt szereti ebben az egészben a kettőnk kapcsolatából.

A házi feladatokra pont annyi időt fordítottam, amennyi szükséges volt. Inkább bújtam a fórumokat, ahol tanácsokat kerestem, olvastam az orális szexről mindent amit csak tudtam és persze megállás nélkül a pornó filmeken lógtam.
Annyi mindenféle pozitúrában csináltuk az első évben, hogy már a pornó filmekben sem találtam semmi új szituációt, ami újat mutathatott volna számomra...

Kedvencem mindenképpen az volt amikor ő ült az ágyon vagy egy fotelben én pedig előtte térdelve a farkát verve szopogattam a makkját. Imádtam nézni ahogy élvezkedik, néha akár egy órán keresztül is elhúztam, csak hogy nézhessem az arcát és halljam a hangját, ahogy élvezetet okozok neki.

Érdekesség, az első pár alkalom után külön kérte, hogy nyeljem le a spermáját. Eleinte nem nagyon ment, vagy a hányinger vagy pedig amiatt mert nem bírtam a számba tartani. Nem tudom miért, de ez hétről-hétre egyre fontosabb lett neki. De nem okozott gondot nekem, néha fura íze volt, néha viszont egészen finom is tudott lenni, sőt egy idő után már kezdtem is ragaszkodni, hogy a végén enyém legyen az ami belőle kijön.

Az ő kedvence ennek ellenére, az volt mikor a kezeimet nem használtam, hanem csak a farkával dugta a számat. Ennek a legkülönfélébb módjait találta ki. Hol a lábamnál fogva felemelve lógtam lefelé, miközben a makkját dugdosta a számba, hol pedig az ágyon felettem, velem ellentétesen térdelve dugta a számat.

A suliban ezektől az aktusoktól egyre inkább kezdtem magam magabiztosabbnak érezni. Egyre több barátom lett, néha barátnőm is volt, bár ezek többnyire csókokban merültek ki. Valamiért valami extrát nyújtott számomra ez a titkos kapcsolat, valamiért idősebbnek, önállóbbnak éreztem magam, amiatt mert egy felnőtt, sikeres férfit elégítek ki hétről hétre.

Minden egyes őrült esemény az ő orgazmusával kezdődött és az enyémmel végződött a fürdőszobámban miután kivertem magamnak. Nem zuhanyoztunk együtt sose, bár néha megesett, hogy egy kis extra kényeztetésre vágyott ezért engem követve még kihasznált zuhany közben is.

Sose elégített ki engem, amit bár én elvégeztem, de én magam sem szerettem volna. Ő volt a férfi, én pedig az aki kielégíti. Ez mindennél jobban felizgatott.

Persze nem erőltettem de egyre jobban vágytam arra, amit a pornó filmekben is láttam. Az anális szex persze nem volt ismeretlen számomra, hiszen egyre több időt töltöttem ezzel a foglalatossággal. Eleinte az ujjaimat használtam. Vagy a zuhany közben, vagy lefekvés után az ágyban izgattam magam. Egyre jobban élveztem.

Egy idő után mobillal is felvettem és arra maszturbáltam. Egyre inkább vágytam többre és többre. Robival is többször szóba jött, mindig a korom miatt aggódott, vagy azzal jött, hogy a feleségét se hanyagolhatja el. Kapcsolatuk a köztünk lévő titkos kapcsolat közben se romlott meg, ugyanúgy ragyogott a felesége, ahogyan előtte is.

Tizenöt éves korom előtt szereztem egy kisebb zselés műpéniszt. Akkor már több hónapja vágytam valami olyanra, amivel mélyebben és finomabban tudok magamba hatolni, mint az ujjaimmal. Szexshop közelébe menni nem mertem, és másnak pedig nem tudtam volna ezt, hogyan előadni. Robi előtt is kicsit szégyelltem az egészet.

Emiatt a chaten nagy nehezen találtam egy kedves srácot, aki minden további nélkül segített nekem egyet beszerezni. Bár szerintem a kedvessége miatt valami viszonzást várhatott, ezután én inkább hanyagoltam a köztünk lévő kommunikációt. Persze megoldani se volt egyszerű, hogy édesanyám takarítás közben nehogy megtalálja.

De segített az, hogy egész nap a pornófilmeken lógtam. Egy filmből véve az öltelet, az egyik plüssállatba dugtam bele amin volt egy aprócska cipzár, ebbe volt egyfajta zenélő egység, amit kiszakítottam, és a műfarokkal béleltem ki a megmaradt helyett. Súlyra bár nehezebb lett, de egyáltalán, nem lehetett észrevenni.

Hihetetlen jó önkielégítésekhez vezetett az új játékszerem. Zuhany közben és lefekvésnél mindig magam közelébe tartottam a plüsst. Hihetetlen orgazmusokhoz vezetett ez az újfajta módszer.

Miután tizenöt elmúltam, elhatároztam lépek az ügyben Robival, és megpróbálom rávenni, azáltal, hogy szembesítem azzal, mit szereztem magamnak, és mire használom. Ez az ötlet volt az eddigi legjobb dolog az életemben.
Nem vártam, de hihetetlen gátat szakított át Robiban, ami idővel egyre jobban megnyilvánulhatott. Egy hétfői délután választottunk a kis légyottunkra.

Mikor átjött hozzám, rögtön szembesítettem a titkommal. Odaadtam neki a plüssállatot. Nem értette, mit akarok. Mondtam húzza szét a cipzárt. Meglepődve nézte, nem értette,mit akarok, lassan észrevette miről lehet szó és kihúzta a játékszerem az állatból. Csak nevetett mikor rájött mit mutatok neki.
Hitetlenkedve kérdezte, hogy ezt mióta használom, hogy szereztem. Kiraktam a síkosítót az ágyra. Onnantól kezdve már egy szót sem szóltunk a következő fél órában. Miután megszabadult a ruháimtól, ő is levette a ruháit. Éreztem valamit beindítottam benne, nemsokára pedig már az egész testem tapasztalta.

Letérdeltetett maga elé az ágyra kutyapózba, elém állt és elkezdte a számat finoman kefélni. A nyelvemmel kalandoztam a makkján, bele-bele dugdostam a húgycsövébe a nyelvem hegyét. Persze a játékszerem a keze ügyében volt végig. Miközben én szoptam keményen a farkát, ő szép lassan bekente síkosítóval a fenekem, és a műpéniszt, a következő pillanatban már a fenekemnél éreztem.

Szép lassan elkezdte pumpálni a fenekemnél gyengéden a műpéniszt. Nagyon gyengéd próbált lenni, de hamar berökönyödve tapasztalta, hogy simán becsusszan az a kis pénisz formájú finomság. Egyre inkább gyorsított a tempón, előre-hátra húzogatta bennem a játékszert. Ahogy ő is gyorsított a számban, úgy a kezei is egyre gyorsabban mozogtak.

Hihetetlen élmény volt. Először éreztem az életemben először igazán kiszolgáltatottnak magam. Imádom ezt az érzést. Hihetetlenül felizgultam, és mivel a farkam folyamatosan hozzásúrlódott a takaróhoz, laza tíz perc alatt mindenfajta izgatás nélkül elélveztem. Rá fél percre, hatalmasat élvezett rám és végig az egész takaróra.

Életem addigi legizgalmasabb napja után, azt hittem ebből rendszer lesz és netán ő maga is lefekszik velem, de a következő időszakban nem találkoztunk. Kicsit aggódtam az egész miatt, újra akartam, de még chaten se beszélt velem. Újra Robin stresszeltem minden nap, a suliban és otthon is. Legalább egy hét telt el, mikor újra rám írt, és azt mondta pár nap múlva újra ír. Elmondta, megpróbál
elintézni valamit, ha sikerül, rögtön közli, pár nap.

Nem értettem az egészet. Lassan nyári szünet jött. Édesanyám és apám egyre inkább a szokásos nyaralási hisztériában volt. Alig beszéltek velem, és a szokottól is ingerültebbek lettek, főleg apám.

Pár nap múlva már tudtam, mi a probléma, egyszerre közölte apám a rossz hírt és Robi a jó hírt.
Előző részek
Hozzászólások
cmjcmjcmj1988 ·
nagyon felizgatott...bár még szűz a seggem (kellene egy férfi, aki felavatná)...nagyon imádtam...egy rossz buzi vagyok

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: