Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak mese, hogy elsőre jó...

Nem hiszem el, hogy az a sok történet, amit itt olvastam igaz lenne. Még nem csináltam szerelemből, de akkor sem hiszem el, hogy mindaz, amit itt olvastam valós.
Sajnos elhittem, mielőtt kipróbáltam volna. Ezek a történetek egészen felizgattak. Gondoltam, hogy biztosan milyen jó a szex... hát nem volt az. Egy nagyon helyes sráccal összejöttem, és rá 5 hétre lefeküdtünk. Nekem ő volt az első, de neki én csak a sokadik. Annyira bizonygatta, hogy ő milyen jó benne, és hogy élvezni fogom, de nem így lett. Csak a szája volt nagy. Persze ő elélvezett kétszer is, de én nem.
Irtóan helyes és kedves srác volt, annyira szerettem vele lenni, és már kezdtem valamit érezni iránta. Kidolgozott felsőtest, helyes arc, huh, micsoda pasi volt.
Megbeszéltük, hogy szexelünk. El is mentünk a haverja lakására. Nem volt előjáték, ez is a probléma egyik fele. Rögtön belevágtunk, de nem volt jó. Nem élveztem, persze neki azt mondtam, hogy igen, de nem volt jó... ő viszont elment.
Másodjára is megtörtént, akkor valamivel jobb volt, kezdtem érezni valami jó érzést, de nem volt az igazi, a csúcsra nem juttatott el.
Harmadjára viszont baj lett belőle, mert elszakadt a gumi, és másnap persze esemény utáni tablettát kellett vennem, amit csak orvos írhat fel. Ez volt a legmegalázóbb része.
A lényeg, hogy ne áltassuk egymást. Biztosan van, aki elsőre elmegy, de a nagy átlag nem, és jobb erre felkészülni, és kellemesen csalódni, mert ha túl sokat vársz egy pasitól, hatalmasat csalódsz, még ha nem is szeretted igazán, akkor is.
Hozzászólások
További hozzászólások »
anita666 ·
Ne szidjátok szegény lányt, igaza van. Fantáziálni lehet, de azt irni hogy az első alkalom csodálatos, hülyeség, Hát persze hogy a fiatalok valósnak veszik ezeket, szegény nem tudhatta hogy ezek a történetek fikciók. Sajnos minden tini-magazin ezzel hülyiti a fiatal lányokat (hogy első alkalommal orgazmus, meg csodálatos), és ezért csalódással kezdik a nemi életet. Valaki azt írta itt, hogy érett férfival kezdjék a lányok a nemi életet, ebben is van igazság, de az is fontos szerintem hogy ne kiváncsiságból, hanem ha úgy érzi hogy ő ezt akarja, már vágyik rá. És igenis kérni kell a fiútól az előjátékot, meg kell mondani neki, mit akarunk. Egy igazi férfi nem élvez el, mielőtt a nő elélvezne. Ez alapszabály. Az ilyen férfira tapadnak a nők.
Tűzmadár ·
Legalábbis a nő nem veszi észre, hogy elment, mert addig aktív, amíg a nőnek is jó nem lesz. Az volna az optimális, ha egyszerre mennének el, de rohadt ritka, mert a férfiak, és a nők zöme nem veszi észre, mikor megy el a másik. Nagyon kell ismerniük egymást ahhoz, hogy észrevegyék, valamint nem árt nem süketnémának lenni...
Sztrájk ·
Összeszokott partnereknél nem probléma. Nem árt figyelni a másikra.

Dionsyia ·
Igen, Anita egyetértek veled.
Az elsőre jó szex az inkább csak a lelki töltet miatt jó (amihez meg szerelem kell), testileg még tény és való hogy inkább később kezd igazán élvezetes lenni. Bár sok függ attól, hogy a pár előtte mit engedett meg előjáték gyanánt.


AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: