Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak Hölgyeknek!

Így teljesüljön minden vágyunk. Egy tenderparti bungalóban vagyunk, és a legközelebbi emberi lény is legalább egy kilométerre van tőlünk. Tudod olyan házikó, ami a tengerben áll és alatta kb. egy méter víz van csak halacskákkal és rájákkal. Reggel van, és arra ébredek, hogy a szél simogatja az arcomat. Oldalra pillantok, de üres a másik oldala az ágynak. Körülnézek és megpillantalak a teraszon a napfelkeltében gyönyörködni. Amúgy is gyönyörű, vagy de az valahogyan mesebeli, ahogyan a korlátnak támaszkodsz és a derekadra tekert áttetsző kendőn kívül teljesen meztelen vagy. Bőröd barnára sülve, a hajad a válladra omolva. A napsugarak úgy érnek, hogy a kendő teljesen átlátszik, így szabadon gyönyörködhetek minden porcikádban.

Felkönyökölök és úgy figyelem, ahogyan a fejedet jobbra-balra billentve nyújtózkodsz. Majd megérzed, hogy nézlek és a vállad felett hátranézva a szemembe nézel. Nem szólsz semmit de a szemed nagyon hívogat. Kiszállok az ágyból, Teljesen meztelen vagyok és így sétálok oda hozzád. Nem fordulsz felém, csak a szád nyújtod oda nekem. A csípődet megfogva magamhoz húzlak, közbe hátranyúlsz és a tarkómnál fogva húzol magadhoz és dugod a nyelvedet a számba.

Kezem előresiklik a hasadra. Egyszerűen betege vagyok a testednek. Amint a kezem a melleid felé haladnak érzem a bársonyos bőrödet. Kicsit hűvös a tested a hajnali szellőtől, de ennek eredményeként a bimbóid olyan keményen állnak, hogy szinte átlyukasztják a tenyeremet.
Szeretek veled csókolózni, mert ügyes a szád és a nyelved és szereted irányítani is a dolgokat.
Fenekeddel hozzám simulsz és nem vagy rám hatás nélkül. Lassan zavarni kezd a kendőd. Kezeddel hátranyúlsz és a fenekembe markolva magadhoz húzol. Kioldom a kendődet, ami a földre hullik. A testünk kezd felmelegedni, de végigfut rajtam a borzongás amint a bőrödet a bőrömön érzem. Szinte belesimulsz a karomban.

A fenekeden érzed, hogy teljesen fickós vagyok. Kis csípőmozgás után a szerszámomat a combjaid közé veszed és folyamatosan dörzsölni kezdted magadat vele. Amint előre hátra mozgatod a csípődet a szeméremajkaid maguk rözé engednek engem és a nedveid síkossá teszik a farkamat. Amint hátratolod a fenekedet a makkom elöl a csiklódhoz dörzsölődik. Az egyik kezeddel segítesz is jobban hozzád nyomni, miközben nem hagyod abba a mozgást. Nyelved a számban, melleid a kezemben, szerszámom a lábad között, szerintem az a mennyország. A szabad kezeddel a fenekembe karmolva húzol egyre szorosabban magadhoz. A csiklódat egyre jobban dörzsölöd hozzám. Pár pillanat és elér az orgazmus. Kibújsz a karomból és a szoba felé indulsz.

Kacéran hátranézel, de semmi szükség mert a világ minden kincséért sem maradnék most kint. Amint beérek a szobába az ágyhoz lépsz, majd egyik lábaddal feltérdelve és a kezeiddel az ágyra támaszkodva háttal nekem mutatod mit is szeretnél. Olyan gyönyörű. Tudom, ezt annyiszor mondtam neked, de szerintem nem lehet elégszer.

A fényben megcsillannak nedveid, amiket az előbbi gyönyöröd okozott. Vörösen megduzzadva vár a puncid rám. A farkam kökemény , de mödéd lépve nem tudom megálni, hogy ne csókoljak bele. Mögötted féltérden állva fúrom arcomat a feneked közé. Nem finomkodom, hanem a nyelvemet olyan mélyre dugom beléd, amilyen mélyre csak tudom. Hangos sóhaj a válasz és a takaróba markolsz. Nem tudom abbahagyni, és a csiklód és a feneked között vándorolva okozom neked a következő orgazmust. A térded többször is megroggyan közbe, de nem engedlek el, hanem felállva mögéd lépek és a szerszámomat a hüvelyedhez illesztem.

Nem sietem el, és az ajkaid között a makkomat fel-le mozgatva mostmár készen állok arra, hogy beléd jöhessek. Lassan a csípődnél fogva haladok beléd. Kicsit ki-be mozgok és így jutok teljesen a mélyedre. A makkomon érzem a teljes belsődet. Forró és nedves vagy. Előrenyúlok a melleidhez majd a másik kezemmel a csípődön támaszkodva el kezdek mozogni.

Egyre hangosabb vagy. Mielőtt elmennél, ismét előre döntelek, így hason fekszel és a két combod össze van zárva, de én folyamatosan benned vagyok. Ebben a helyzetben a hüvelyed első falának nyomódok. Így kezdek mozogni benned, amit láthatóan nagyon élvezel, miközben finoman megharapom a tarkódat. Markolod a takarót és a szádat összeszorítva élvezel. A bal oldaladra fordítalak és a jobb lábadat a felemelve a farkamat a lehető legmélyebbre dugom. Makkomat a méheden érzed, és ez nekem is nagyon kellemes, így most nagyobb tempóra váltok. A vállad felett hátranézve nézed a gyönyört az arcomon. Tovább fordítalak a hátadra és a két lábadat szinte a válladig emelem, de a farkamat egy pillanatra sem veszem ki belőled. Tovább folytatom a mozgást és a bokáidat tartva nagyon gyors tempót a nagyon lassúval váltogatva juttatlak el ismét a csúcsra.

Ezután kihúzom belőled és melléd fekszem a ball oldaladra. A lábaid továbbra is széttárva maradnak és a kezemet a lábad közé csúsztatom. Simogatom a borotvált ajkaidat, majd az ujjaimat a kis ajkaid között megjáratva elég nedvesek lesznek arra, hogy beléd csúsztassam a mutató és középső ujjamat. Simogatlak belülről. Közben a szám a tiedet keresi, míg a jobb karom a fejed alá tolom így a karomban fekve simogathatlak. Nem kell sok idő hozzá, hogy kitapintsam melyik részed is okoz neki igazán nagy örömöt.

Lassan elég tág vagy ahhoz, hogy a gyűrűs ujjam is beléd tudjam dugni. Ezt tudom, hogy szeretni fogod. A mutató és gyűrűs ujjammal a méhszájadat kicsit megemelem és a középső ujjammal pedig a hüvelyed elülső falát simogatom míg a hüvelykujjammal pedig a csiklódat dörzsölgetem. Na ezt nem fogod sokáig bírni, és így is van. A számba sikoltasz, miközben a kezemben érzem az egész belsőd ütemes összehúzódásait a gyönyöröd közben majd a lábaidat összeszorítva élvezel hosszan.

Kihúzom a kezemet belőled, de vigyázva, mert tudom, hogy most nagyon érzékeny vagy. Majd a hasadat simogatva csókollak tovább, majd melléd fekszem, és így pihegünk a reggeli napsugarak fényénél...
Hozzászólások
További hozzászólások »
fionababa ·
tetszenek az írásaid Ogre :)

Xylon ·
Hűha Ogre!

Meg kell mondanom nagyon finnyás vagyok mind tartalmilag, mind helyesírásilag, vagy nevezhetjük igényességnek is, de mindegy...
A hibákon még lehetne kicsit dolgozni, a többi tökéletes! Néha már-már azt hittem a pasim titokban ide rak fel történetet ;)

Köszi az élményt!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: