Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak Hölgyeknek!!!

Az igazán izgalmas az volt, hogy nem azzal indult, hogy egymásnak estünk, hanem egy olyan \"vággyal\" ami majd elemésztett, hogy hozzád érhessek. Azt, hogy ez birtoklási vágy, féltékenység vagy csak egyszerűen szexuális alapból indult azt nem tudnám megmondani. Viszont olyan jó érzés, mint amikor várod a karácsonyt tudván, hogy valami nagyon jó fog veled történni. Aztán a lépcsőn előre engedve téged finoman a hátadhoz értem. Olyan, mintha a tested összes érzékelése az ujjaidban lenne és ezen keresztül próbálod a másik egész testét megismerni. Kicsi lopott pillanat. Ezt az érzést órákon át tudnám élvezni. Aztán már csak valahogyan ketten voltunk vagy csak a külvilág szűnt meg? \"Levetted\" rólam ezt az állapotot, és mint egy nagyon lassú filmben a szemembe néztél, de nem mondtál semmit. Nem is volt szükség szavakra. Ugyanazt láttam a te szemedben is. Hozzáértem az arcodhoz. Finom puha a bőröd. Végigcirógatom a füled felé a nyakadig a bőrödet, miután Te az arcoddal a tenyerembe simulsz mit egy macska. Éppen csak nem dorombolsz hozzá, de közben egy pillanatra sem veszed le a szemedet rólam. Mint akit a kígyó megbűvöl. A hüvelykujjammal a felső ajkadat simítom végig, mire megremegnek az ajkaid, és egy kicsit kinyitod a szádat.

Érzem a forró sóhajodat az ujjamon. Mondanom sem kell minden idegszállam pattanásig feszült és mint a vakok csak a kezeimmel érezlek. Szemeidet becsukod és az arcodat kicsit elfordítva simogatod magad a tenyeremmel. Aztán mikor a tenyerem közepe a szád elé kerül finoman belecsókolsz. Ha eddig fértem volna a nadrágomba akkor itt jött el az a pillanat amikor esély sincs rá. Borzongás fut végig a gerincemen mint az áramütés. Tudod jól, hogy mit csinálsz, lassan kinyitod a szemedet és a szemembe nézel és egymás száját nézve vártuk a pillanatot. Szinte egy örökkévalóságnak tűnt, mikor ajkaink közeledni kezdenek egymáshoz majd szemedet lehunyva adod magadat át az első csóknak.

Először érzem az ajkaidat. Finom kemény a csókod, miközben ajkaid kinyílnak és nyelveink kezdik felfedezni a másik izét. Élvezem amint nyelved felfedezi a számat. Karodat a nyakam köré fonod és csak élvezzük a felfedezés örömét. Kezem a derekadon majd a hátadat kezdem simogatni. Haladok felfelé a gerinced mentén és érzem a borzongást, ami végigszalad rajtad, mikor a tarkódhoz érek. Egyik kezed a mellkasomra vándorol. A figyelmünk kicsit elterelődik a csókrol mert most kezdjük felfedezni egymást más érzékszerveinkkel is. Mélyet szívok az illatodból, érzem a tested melegét, miközben ágyékodat hozzám nyomod, amiből te is érezheted, hogy nem vagy rám hatás nélkül. Közben a számmal felfedező útra indulok. Finoman beleharapok az ajkadba majd az arcodat simítom végig közelítve a nyakadhoz. Félrehajtod a fejed, hajad hátrakerül szabadon hagyva a nyakadat. Belecsókolok a nyakadba mire finoman belém karmolsz a vállamon, a nyelvemmel elkalandozok a füled tövéhez mire egy mély sóhaj a válasz.

Érzem a parfümödet, miközben a vállad felé haladok. Nem sietem el látom, hallom, hogy élvezed és nekem is jól esik neked örömet szerezni. Hol a nyelvemet, hol a fogaimat érzed a bőrödön. Csípődet hozzám nyomod és kicsit rafináltan mozogsz is közben. Hát tudod, hogy kell elérni, hogy ne férjek a nadrágomba. A vállgödrödön keresztül jutok az állad alatt haladva ismét a szádig. Valahogy hevesebb vagy most. Csodálatosan csókolsz. Mindig nagyon szeretem, ha a partner aktívan csókol és Te ebben is nagyon ügyes vagy. A kezem az oldaladat simogatja lassan lefelé haladva. A fenekedhez érek, és végre kezemben érezhetem a gyönyörü fenekedet. Nem tudok betelni vele. Lábadat felemeled a derekamig, így a combodat is végig tudom simítani a térdedig. Bár több kezem volna, de nem kell sietni és van idő mindent felfedezni egymáson. Visszafelé haladva a kezem a blúzod alá siklik és a derekadat végigsimítva haladok a gerincedhez. Finom puha és sima a bőröd. Most szeretném, ha a kezem olyan lenne, mint a vakoknak és olyan intenzíven tudjalak érezni, mint ők. Közben Te sem maradsz tétlen és a szád felfedező útra indulnak az arcomon át a nyakam felé.

Egyre hevesebben veszem a levegőt, miközben élvezem, amit csinálsz. Míg az államat harapod kezed az ingemet gombolja. Lefejted az ingemet és a vállamon mellkasom érzem a forró szádat....
Erőt kell vennem magamon, hogy visszatérhessek hozzád. Észreveszed, mit szeretnék és engeded levenni a blúzodat, amint kibújsz belőle csak egy csipkemelltartó marad felül rajtad.
Átöleljük egymást és a testünkön érezzük a másik forróságát. Kezem a hátadat simogatja a tarkódtól a tangád vonaláig, érzem izmaid hullámzását a bőröd alatt. Az ágyra fektetlek és föléd hajolva csókolom a szád. Elindulok lefelé, de a karodat előbb a fejed felé rakom. Végignézek rajtad és a látvány a legszebb dolog, amit valaha láttam. Csókollak és lefelé az álladat felemelve szinte vezeted a szám. Nyelvemmel a nyakadon játszom kicsit, a karodat mozdítanád de finoman visszarakom. Megérted, hogy most az én időm van itt. A válladról lassan a melltartódig jutok nem veszem még le. A bimbóid szépen kirajzolódnak a csipkén keresztül. Már kemények és a csipkén keresztül is a számba tudom őket venni. Hangos sóhaly a válasz és tovább haladok a hasad felé.

Tudod, hogy az a gyengém és kiélvezem minden pillanatát, míg a köldöködön keresztül a nadrágodig érek. Nyelvemmel finoman a nadrág vonala alá siklok, mire megemeled a csípődet. Visszatérek a szádhoz élvezem a szádat.
Most már szabad a kezed és a fejemet kicsit lenyomva a kebleidhez irányítasz. Közbe a szemedbe nézek és látom a fátyolos pillantást, ami azt mondja innen nincs vissza út. A melltartód elől kapcsolódik, amit te kapcsolsz ki és magad nyitva szét mutatot meg nekem a kebleidet. Gyönyörködöm bennük, míg Te le sem veszed a szemedet rólam és élvezed az ámulatom. A két kezeddel megsimogatod és szinte felkínálod őket. Nem tudom tovább türtőztetni magam és az egyikhez hajolok, majd a szám apró csókokkal borítja el. Ezután a arcommal simogatom őket. Kicsit borostás vagyok így, amikor a bimbóidat érik szinte összerándulsz a gyönyörtől. Majd a számba veszem az egyiket, és a nyelvemmel izgatom körbe körbe. A tarkómnál fogva irányítasz át a másikhoz. Finoman beszívom majd a fogaim közé veszem a bimbódat. A körmeidet érzem a tarkómba karmolni. Nem fáj, de nagyon jól esik tudni, hogy örömet okozok neked. Visszatérek a szádhoz, mire mohón dugod nyelvedet a számba. Nagyon tetszik mikor ilyen vagy. Közben kezemmel hol finoman simogatom, hol pedig a bimbódat a két ujjam közé véve morzsolgatom, ezzel okozva neked örömet. Vágyom arra, hogy a gyönyört lássam az arcodon, így lefelé indulok és a hasadon haladok lefelé. Mire leérek kezed már a nadrágodat gombolja a csípődet megemelve bújsz ki a nadrágodból. Csak egy tanga maradt rajtad melynek lenyűgöz a finom kidolgozása. Hírtelen gondolattal hasadra fordítalak és a tarkódtól kezdve lefelé haladva csókolom a gerinced vonalát.

Mikor a tangához érek kicsit elidőzök a fenekedben gyönyörködve, majd a tanga vonalán haladva a a nyelvemmel követem a finom pántocskát. Mire megemeled a csípődet és kicsit szétnyilik a feneked. Kapok az alkalmon és a nyelvemmel a lejjebb tudok nyúlni. Közben megérzem az illatodat. Semmivel nem lehet összehasonlítani, ahogyan a felizgultságod illata keveredik a parfümöd illatával. Már teljesen nedves vagy és ez a pici anyag teljesen átázott. Az anyagon keresztül kóstolom meg az ízedet. Mikor a nyelvem a kisajkaidhoz ér belemarkosz az ágyba. Korán van még és szeretném ha felejthetetlen élményben lenne részed. Visszafordítalak és a lábadat az ég felé emelve lehúzom rólad a tangát. Nem tudom megállni hogy ne élvezzem ki az illatát. Nem érdekel, hogy perverznek gondolod-e vagy sem viszont már nagyon fel vagyok én is izgulva. Leteszed a lábodat és most tudom megcsodálni a fazonra borotvált nagyajkaidat. A kisajkaid vörösen lüktetve bújnak elő közülük. Nehéz megállni, hogy ne vessem rá magamat, de a térdeidet szétnyitva elhelyezkedek a lábaid között.

Először a hasadtól elindulva nyalom végig a combod tövét majd a másik combod belsó felét is végigcsókolom. Folyamatosan emeled az arcomhoz hogy ne várassalak már, de csak most jött el az ideje. Hihetetlenül csillogsz a nedveidtől. Egyik kezedet a tarkómra rakva húzol az öled felé, de előtte a másik kezeddel alulról felfelé széthúzod a kisajkaidat. A popsidtól felfelé nyallak végig egészen a csiklódig, ami teljesen előbujt már. Ekkor ér az első orgazmusod. A fejemet magadhoz húzva a térdeidet összeszorítod és halk sikolyt hallatva élvezel. Felpillantva az arcodra talán most még szebb vagy. Élvezettel kezdelek tisztára nyalni, majd a nyelvemet a csiklód és a hüvelyed között járatva kényeztetlek. Nyelvemet a lehető legmélyebbre dugom a hüvelyedbe és ezzel okom neked a következő orgazmusodat. Nedveid szinte folyamatosan csordogálnak de mikor elért a gyönyöröd szinte átömlöttek a számba. Hanyatt fekve a fenekedhez is folytak belőle és kicsit jobban széthajtva a combjaidat a popsidat nyalom tisztára. Hangos sóhaj a válasz. Gondoltam elidőzök kicsit ezen a részen is. Finom köröket írok le a nyelvemmel körülötte, majd mikor kicsit kinyílik nyelvemet beledugom. Nem tudod megállni és a kezeddel a csiklódat megtalálva közösen juttatunk el a harmadik gyönyörhöz. Feléd hajolva haladok vissza a szádhoz majd lassan csókolozva vezeted le ezt a gerjedelmet

Amint csökken a hév benned egyre inkább kezd csillogni a szemedbe a tűz. Te is olyan vagy, mint én jobban szereted a másik gyönyörét okozni mint átélni a sajátodat. Kezed felfedező útra indul a mellemen, hátamon. Hanyatt döntesz és Te kerülsz felülre. Simogatnálak de most te teszed a kezeimet a fejem felé. Majd a karomon érzem a csókjaidat, majd a vállamon haladva jössz a nyakamhoz. A fülcimpámon érzem a nyelvedet majd áttérsz a mellkasomra. Izgalmas, mert hol a forró szádat érzem, hol finomakat harapsz belém, hol pedig csak a hajaddal simogatsz és kicsit csiklandozva „kinzol”.
Megsimogatnálak de visszateszed a kezemet. Elindulsz lefelé a hasam felé., a gerincem megfeszül és amint lepillantok rád magát a csodát látom. Csókolod a hasam miközben a fenekedet látom a válladon túl gömbölyödni. Gyönyörű. Hátad mögötti szekrény komplett fala tükör és így hátulról is megcsodálhatlak. Puncid vörösen, kinyílva csillog. Nincs ennél hívogatóbb dolog a földön.

Közben a szád a hasam alján jár. A farmeren keresztül látod hogy igen szorult helyzetben vagyok. Nadrágon keresztül harapsz bele. Közben a szemembe nézel és élvezed a reakciómat.
Kezed az övemet csatolja majd a gombokat egyenként gombolva enyhítesz a szorításon.
Kezeddel a boxeron keresztül megsimogatod mielőtt a nagrágból kezdenél kihámozni.
Nem kell szólni, hogy megemeljem a csípőmet. Csak egy fekete boxerban „feszítek” már. Végigcsókolod visszafele jövet a combomat, mi közben végig a szemembe nézel. Mikor visszaérsz a derekamhoz utoljára még a boxeron keresztül is beleharapsz egy kicsit majd a hasam felől szinte a száddal fejted le rólam ezt a kényszerzubbonyt. Ekkor viszont te sem tudsz a szemembe nézni.

Hanem a kőkeményen álló szerszámomat nézed mivel csak most látod hogy borotválom ezt a részt és mint valami törékenyt veszed kézbe. Végigsimítod, és már nem kell semmit tenni az első csöppért a hegyén. Ujjaddal letörlöd és az ujjadat a szádhoz emelve megkóstolod, de persze közbe a szememet nézed és látod rajtam, hogy nagyon tetszik amit csinálsz. Mig az egyik kezeddel finoman simogatod addig a másikkal a golyóimat veszed kézbe. Na itt hallatok én hangos sóhajt és ekkor nyitom szét jobban a combjaimat. Közéjük telepedsz és két tenyered közé véve odahajolsz és a nyelved hegyével kezded cirógatni a makkomat, mondanom sem kell végi nézve a reakciómat. Nem kapod még be, hanem lefelé végighaladva a golyóimon is érzem a nyelvedet.

Visszatérsz az elejére és végre érzem a forró szádat. Nagyon forró a szád. Mélyen a szádba véve érzem a nyelved játékát és a fogaidat. Kezemmel a hajadba túrok, nem mintha vezetni kellene csak jól esik. Kezem a fenekedre kalandozik és megértve kérésemet lábodat rajtam átemelve úgy helyezkedsz el, hogy én is hozzád férjek.
Visszatérsz hozzá én pedig kigyönyörködhetem magan az orrom előtt lévő gyönyörűségbe,
Kezemmel kicsit jobban széthúzom és a a nyelvemet a hüvelyedbe dugom ismét. Utána a csiklódat veszem csak a számba és kicsit szívva morzsolgatom az ajkaim között.
Na ez azért nem marad hatás nélkül és finom harapással jelzed hogy figyelsz azért.
Erősítesz a tempón. Hol tövig veszed a szádba hol csak a hegyén érzem a nyelvedet pickándozni. Ezt ember nincs, aki sokáig bírná de én sem vagyok közben tétlen és a kisajkaidat a számba szívva élvezem amit csinálsz. Érzed, hogy nincs már sok hátra de nem veszed ki a szádból. Hangos nyögés közben a hajadba túrva lüktetve élvezek. Pár pillanatnak el kell telnie azért, hogy tudjam, hol vagyok. Mosolyogva és elégtétellel a szemedben fordulsz vissza hozzám megcsókolsz és nyelvedet a számba csúsztatod. Érezzük a saját ízünket egymás szájában. Kezem a hátadat, fenekedet simogatja, míg a tieddel a szerszámomat hozod harcképes állapotba. Rafináltan a golyóim alatt ingerelve pillanatok alatt ismét kőkemény leszek, mire a lábadat rajtam átemelve szembe helyezkedve vezeted magadba a farkamat. Mielőtt beleülnél kicsit megállsz, és megjáratod a csiklód és a feneked között, majd egy mélyen vett levegő kíséretében magadba fogadod. Finom csípőmozgással juttatod egyre mélyebbre.

Érzem a méhedet a makkommal. Úgy dörzsölöd magadat hozzám, hogy kint is és bent is igen érzékenyen érint a dolog. Na azért mostmár a te szemed is kezd ismét elhomályosulni. Nagyon forró vagy belül. Elkezdesz mozogni, én pedig a melleidet csókolhatom közben. Lenézek és látom amint hol eltűnök, hol előkerülök belőled. Egyre hangosabb vagy és végig nézem, amint ismét elér az orgazmusod. Viszont nem engedem, hogy megállj és én kezdek el alulról mozogni. Nem kell sok hogy ismét hangos legyél. Szeretnélek megfordítani. Nem ellenkezel és így mögéd térdelve dugom ismét beléd, lekönyökölve előbb hátranézel majd fejedet lehajtva élvezed az egyre gyorsabb tempót. Valamit nem tudsz de lassan rájössz, hogy addig bírom, amíg akarom Így pár perc és ismét hallom az örömöd. Hátadra fekszel és a lábaid közé helyezkedve folytatjuk. A körmeidet a mellkasomon érzem. A lábaiddal átfogsz a hátam mögött és így húzol magadba. Mikor elmész a körmeid a hátamba marnak. Mit tagadjam elég nehéz folytatni. Átfordítasz, így ismét Te leszel felül majd a kezeddel hátranyúlva a szerszámomat kézbe véve a fenekedhez illeszted. Na ezt biztosan nem fogom kibírni.

Lassan ereszkedsz rám amint annyira kitágulsz, hogy beférjek. Majd beleülsz teljesen. Kicsit vársz mielőtt elkezdenél mozogni. Ha lehet itt még forróbb vagy és nagyon szoros.
Viszont Te is élvezed ezt a másik élményt. A végén teljesen rámülsz és a csiklódat hozzám dörzsölve együtt megyünk el. Érzed, amint forrósággal töltelek el. Rámborulva próbálunk felocsudni...
Hozzászólások
További hozzászólások »
fionababa ·
Szinte magam előtt láttam! :)

sonny grosso ·
Tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: