Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak egy edzés

Első osztályban ismertem meg a  fiatal, 23 éves tesitanáromat aki akkor végezte el az iskolát. Nagyon kedves, intelligens, jóképű férfi volt. Mivel tesitanár volt nagyon jól tartotta magát.

Amikor ötödikes lettem Ő lett az osztályfőnököm és az edzőm is. Imádtam a társaságában lenni. Nem lakott velünk már rég az apám. Ezért nem volt apaképem. Ő viszont remek apakép volt.

Hetedik osztályban arra lettem figyelmes hogy már nem csak az a rajongás volt általam, felé mint addig, ez már szerelem volt. Mikor elballagtam vissza akartam járni az iskolába edzeni. A nyáron ért véget egy 1 éves komoly kapcsolatom. Mert megcsaltak. Mikor edzettem látta rajtam az edző hogy valami bajom van. Nagyon jól ismertük egymást.

Mikor vége lett az edzsének behívott a szertárba és becsukta az ajtót, majd megkérdezte tőlem hogy mi történt? Valami baj van? Mivel nagyon jóban voltunk azt éreztem elmondtatom neki hogy megcsalt a barátom. És azt is mondtam: és én még azt hittem hogy az enyém lehet egy ilyen helyes fiú. Ő megnyugtatott hogy nem velem van a baj és hogy különleges vagyok. Azt mondtam neki: és veled mi történt? Látom hogy magad alatt vagy. -ő igy felelt- tudod a feleségem....az angoltanárnő.
-Igen....tudom.
-Elhagyott és elvitte a gyerekeket.
-Téged elhagyott?!?! Én úgy beléd szerette....úristen ezt hangosan mondtam.
-Igen, te belém szerettél? Tudtam hogy nem vagy közömbös felém de....
-Sajnálom. De nem tudtam hogy mondjam el.

-Én is belédestem de sohasem gondoltam volna hogy te is...tudod...szeretsz.
-De a barátom azt mondta az egész csak játék volt.- rátette az ujját a számra és csak annyit mondott: csókolj meg. Mert belédszerettem. Ilyenkor megcsokolt és olyan tapasztaltan csókolt. Elolvadtam tőle. Elkezde levenni a polómat a vad csókvihar közben. Férfiassága nagyon kemény volt. Mindent lelökött az asztalról és ráfektetett. Ekkor már nagyon nedves voltam. Csak arra vártam hogy rámvesse magát. Izzó testünk egybe forrt. Ilyet még soha nem éreztem csodálatos volt az orgazmus. Először lasú volt aztán egyre gyorsabb lett. Végül egyszerre mentünk el. Isteni volt.
Hozzászólások
Andreas69 ·
Hát ez meg mi? Semmi! Ment a piros.

Marokfegyver ·
Ha valóban megtörtént valami ilyesmi, akkor nem egy nagy durranás. Ha csak fantázia - mert akár az is lehet -, akkor még dolgoznod kellett volna az ügyön, mert nem tudtad elérni az írásoddal, hogy akár csak egy pillanatra is beleképzeljem magam a tanár helyébe. Ez baj, mert a női szereplőd egy volt a többi közül, semmi különös, és így a történeted is egy maradt a többi között.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: