Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Cowboyok - Az indián szerelmem

- Patrik Taylor?
- Igen…
- Üdvözlöm a ranchon, a nevem Jonatan Smitt - a kézfogás erős volt - én vagyok a telepvezető.
A férfi markáns vonásai, koptatott farmere, kockás inge, és kalapja, na meg a széltől cserzett bőre, jól állt neki, mint később megtudtam a harminchárom éves férfi a tulaj jobb keze, minden nála futott össze.
- Az önéletrajzában azt írta, hogy már van gyakorlata ilyesmiben. Nem idegen magának a trágyaszag, a favágás, az állatok etetése, ahogyan a terelés, és a birkanyírás sem.
- Ez így van, egész gyerekkoromat egy ranchon töltöttem - sóhajtottam fel, felidézve azt, amikor még éltek a szüleim, és saját gazdaságot vezettek.
- Jól van Patrik, majd összeismerkedik a többiekkel. A munka, mint tudja itt kemény, de a fizetés sem rossz, aki megállja a helyét, annak nálunk biztos keresete van! Most pedig menjen, csomagoljon ki. Amott - bökött fejével a nagyobb, téglalap formájú, durva gerendákból épített ház felé - szoktunk enni. Egy óra múlva jöjjön oda, ebédelünk. Akkor megismerkedhet a többi hajcsárral.
- Igen uram!
A férfi a fejét rázta.
- Tegezz, a munka érdekében, inkább hagyjuk a magázódást. Sokszor kell majd összedolgoznunk, megoldani problémákat, egyszerűbb, ha tegező viszonyban vagyunk egymással.
- Rendben.
Négyágyas, de elég tágas szoba fogadott, persze minden fából, de a fenyőviasz illata tudomásomra hozta, hogy jól szigetelt hely, ahol majd télen sem fogok vacogni.
Az ebéd alatt valóban megismerkedtem a csapattal, ami fiatal társaságnak volt mondható. A szobatársaim: Kevin, Ed, és Lerry, három, alig valamivel idősebb férfi, mint én. Az első napon tulajdonképpen csak megismerkedtem a farmmal, emberekkel, állatállománnyal, napvégére mégis nagyon elfáradtam.
- Egy kis whiskyt? - kínáltak szobatársaim, amit nem lehetett visszautasítani. Féltem, hogy majd tejfölös képű kamasznak néznek a tizenkilenc évemmel, de szerencsére, már az első este kártyaparti közben ráébredtem, hogy a három társam, nagyon is belevaló, kemény, tisztességes ember, akiknek a humora is a helyén van.

Keményen dolgoztam folyamatosan, hogy megmutassam, közéjük illő vagyok. Ekkor esett meg, hogy Kevin megtalált abban a kis félórácskában, amíg éppen pihentem. Talán az első ilyen félórám volt ott tartózkodásom ideje alatt.
A fiú delavár származását rezesen csillogó bőre, zöldes-barna szemei, és hihetetlenül fényes, fekete haja híven tükrözte. Lófarka majdnem a derekáig ért - biztosan szép látvány kibontva - futott rajtam keresztül, amint ott állt előttem a srác.
- Láttad már a domb mögötti rétet? - kérdezte pajkosan csillogó szemekkel.
- Még nem, de azt mondták a többiek, nagyon szép ilyenkor, Májusban.
- Gyere haver, van arra egy kis tó is. Hozz törölközőt, lefürdünk!
- De…
- Semmi ellenkezés, kövess! Dolgoztunk ma éppen eleget!
Egy pillanatra nem kaptam lélegzetet, amint a virágtól övezett mező a szemem elé tárult. Néhol árnyas fákkal, és felettünk bárányfelhőkkel tarkított éggel.
- Ez nagyon szép.
- Elkaplak! – Kevin a feje felett lóbálta kék törölközőjét, akár egy lasszót, én pedig már futottam is, kölyökként.
A végén a fiú utolért, rám vetette magát, a fűben hemperegtünk, játékosan bunyózva. Majd csak lihegtünk a hátunkra fordulva, és bámultuk az eget.
Kevinnel nagyon jól éreztem magam. Féloldalt fordítottam a fejem, ő észrevette a pillantásom, hogy a haját nézem.
- Olyan kékesfekete, még sosem láttam szebbet. – Elpirultam, nem tudom, hogy csúszhatott ki a számon a dicséret.
Kevin furcsán bámult rám, majd felült, aztán kioldotta a gumit, haja szétterült vállán, és hátán, a napfény alatt ragyogott.
- Tessék, nézd meg alaposan - mosolyodott el, én pedig remegő ujjakkal túrtam bele, a valóban nem mindennapi hajzuhatagba.
- Mint egy szilaj ménes sörénye – jelentettem ki elragadtatva. Ekkorra már én is ültem, Kevin pedig az én hajamba simított.
- A tiéd pedig olyan, mint a tűz, és a méz keveréke. Ahogy neked tetszik az én indián külsőm, nekem annyira a tiéd. A szeplőid, a kék szemed, meg minden, ahogy van.
Megijedtem attól a belső reakciótól, ami keresztülfutott rajtam, a gyomorremegéstől, amit Kevin szavai okoztak. Amint ajka érintette az enyémet, beleremegett az összes porcikám.
Ugyanakkor, a számra hajolását természetesnek vettem, és felemelőnek, bár életemben nem ért hozzám fiú, és soha, semmikor nem is vágytam hasonlóra. A levegő is bennem rekedt, valami varázslat fonódott körénk, és nem értettem mi az, ami miatt olyan finom az apró csókok sora. Amikor elkezdett merev lenni a farkam, döbbentem rá, hogy mit is csinálunk, megijedtem, felugrottam. 
- Ebből elég, fürödjünk inkább! - kiáltottam el magam, azt követve megiramodtam a tó irányába. Amire a fiú beért, én már a hideg vízbe vetettem magam, hamar megszoktam a hűvösét. Úszóversenyt rendeztünk, lubickolva lelocsoltuk egymást, majd alaposan kifáradva kecmeregtünk ki a partra, nagyjából húsz perc elteltével.
- Még sosem csókolt meg fiú? - törte meg a csendet Kevin.
- Egyszer sem.
- Akkor nekem miért engedted?
- Nem tudom.
- Tetszem? - Kevin újra felült, bronzos bőre fenséges látványt nyújtott, amint izmai is, amik arányosan kecsek voltak, egy fiatal szarvast juttattak eszembe. Az ágyékára alig mertem pillantani, sötét fanszőrére révedve, kiszáradt a szám.
Mindketten meztelenek voltunk, a meleg fény alatt fürdőzött testünk. Beszívtuk a nyáreleji rét illatát, minden pompájával, közben a boldogság áradt szét bennem. Kevin ekkor beleborzolt újra a hajamba, majd a szemembe nézett mielőtt közel hajolt arcával.
- Nagyon kívánlak, ne hagyd, hogy éhezzek. - Kevint egyenlő partnernek véltem, egyforma erővel bírtunk, és ugyanúgy kívántunk a másikat. A fiú átdugta nyelvét a számba, mohó kezei a hátamra siklottak. A péniszem tetején megcsillant az elő váladékom, és éreztem, részese leszek első meleg élményemnek.
Az indiánom nemsokára ledöntött a fűbe, mohó szája megszopogatta mellbimbóimat, végighintette csókokkal felsőtestemet, majd puszit kaptam a makkom tetejére. Felnyögtem, és a vállaiba kapaszkodtam, még sosem ért hozzám ennyire nagy lángokat szítva senki.
Az indián fiú eztán nyelvével forró csíkot húzott a combhajlatomra, amibe beleremegtem, s még inkább felizgatott, a golyómmal incselkedett, péniszem oldalait nyalta, én pedig hörögtem. Dobáltam fejemet az illatos fűben, mormogtam valamit a szépségéről, majd belemarkoltam abba a gyönyörű, fekete hajba, és meghúztam, addig irányítva Kevint, míg az a szájába nem vette férfiasságomat.
Isteni hangoknak találtam a cuppogását, meg amit művel velem, forró szája nedvességében néha majdnem tövig elmerült falloszom. A fitymámat is alaposan megnyalta, ujjai közben a számba tolultak, szoptam őket. Csípőmet nemsokára emelgetni kezdtem, kéjes hörgések hagyták el torkomat, lázasnak véltem magamat, de olyan betegnek, aki sosem akar meggyógyulni.

Csodálatos volt, amikor kirobban belőlem a magom - megrázva minden porcikámat - és az még ennél jobb, amikor Kevin mindent lenyelt.
Teljesen felpörgetett a fiú, amint az utolsó nyalintásokat végezte rajtam, elkaptam és felhúztam őt, forró csókban forrtunk össze, s a keze lehúzta az enyémet, mereven álló péniszére.
- Rajta…- rekedt kérését a számba nyögte, így ketten, közösen vittük fel őt a csúcsra, nemsokára a lapos, feszes hasát beterítette spermája, és csak csókolóztunk tovább, és tovább, ölelkezve szorosan.
Olyan kincsre tettem szert, amit örökké magamnak akartam.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: